Aşk İlişkileri 27 gü 'O' burayı okuyor olsaydı ona ne söylerdin? lanetlivisneliilips Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Geleceksin ayağıma bak gör. 'O' burayı okuyor olsaydı ona ne söylerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
m TatlıKızzzz34 Takip Et Fenomen Master Yaş: 34 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her yorumumu, her kelimemi zaten okuyor.." İyiki karşıma çıkmış, iyi ki tanışma fırsatımız olmuş.. Öyle bir merhametli bir adam var ki karşımda kırmaya kıyamaz.. Çok şükür bin şükür seni bana verene.. 😍 Aklımı başımdan alan adammm seviliyorsun.. @oɿƚꙅɘɒm ❤️ 2 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 27 gü Sonsuz şükürler olsun, pırlanta kadar güzel kadın , melek kadar sevgi dolu yüreğini bana açtığın için sana aşığım 💖🌹 Yorumla m TatlıKızzzz34 27 gü @oɿƚꙅɘɒm utandım bitanem.. 🫣☺️ Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Fenomen Master Yaş: 47 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Nefesimi tüketip tek kelime dahi demem. Artık Sustum... 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 26 gü Güzel Yorumla
m UykuHuzurr0o Takip Et Fenomen Guru Yaş: 24 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tüysüz itte bit bulunmaz,kardeşim yiğit olmaz. Derdim : ))) 1 5 Yorumla m UykuHuzurr0o 27 gü Sansür konulacağını unutmuşum "y. avsaktan" yazmıştım 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Anladımm ajsgahgz cok iyii Yorumla m UykuHuzurr0o 27 gü Off bende daha neler var da işte yazamıyorum 😂😂 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Cok iyi tam adam cokertmeliik😹 Yorumla m UykuHuzurr0o 27 gü Hahaha😂😂❤️ Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Fenomen Master Yaş: 37 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Senin ben ağzını yerim he 2 1 Yorumla AliceMixfield 27 gü Yaaaaağ 😚😚😚 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Fenomen Guru Yaş: 29 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Merhaba,Ne olabilir, canın cehenneme! 😅 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burayı okuyor zaten, tek söylemek istediğim"Seni bana veren Allah'a binlerce şükürler olsun, aşığım sana güzel kadınım" @TatlıKızzzz34 2 1 Yorumla m TatlıKızzzz34 27 gü Evet her zaman okuyorum.. 🥰 Çok şükür bin şükür.. 😍❤️ Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bi keree ben vahşi kelebeğim bir daha minik kelebek demeğğğğ banaaa terbiyesiz karı 1 4 Yorumla Sweetdreams1950 27 gü Aslında kelebek sevmiyorum ama çok ısrar etti kıramadım ffgvf Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Hangi karı sjxhdh Yorumla Sweetdreams1950 27 gü Şşşş orayı çaktırma kimliği açıklıyamammm fghhfhhg Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Hahzhsx tamamm Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Okuyormusun zalımin oğlu ona göre bir şey diyecem😂 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Okumuyor ama mış gibi jwjsjd Yorumla
Gizli Üye (18-24) 27 gü Ben seni içten içe seni severken sen bi cesaret edemeyip gelemedin ben seni unutmaya başlarken neden geldin ki 1 7 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü 🥺 kalpsiz Yorumla Cevap sahibi 27 gü 🥺🥺 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Erkeklerin hepsi ayni Yorumla Cevap sahibi 27 gü Evet erkolar kapatılsın bence Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Yok geri açılıyor onlar Yorumla Cevap sahibi 27 gü Tuşları olsa kapatırdım onları ama yoklar işte ama gerçekten yoruldum bu kadar da özgüvensiz çekingen olamaz 🥺 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü :D. Yorumla
m вeyeғendi Takip Et Fenomen Guru Yaş: 34 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gideceksin ayağına bak gör 😂 1 12 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Geldi. d Yorumla m вeyeғendi 27 gü 1 saatte bu ne hız 😅 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Kurye ya inatlaştı benimle ama geldi ayağıma Yorumla m вeyeғendi 27 gü Allah seni yaa 🤣 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü İnatımdır Yorumla m вeyeғendi 27 gü İyidir inat bende inatımdır Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Benden daha değildir Yorumla m вeyeғendi 27 gü Hayır sen benden daha değilsindir 🤨 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Sen benden daha inat değilsindir yazacaktım inat yazmayı unutmuşum jshxbsb Yorumla m вeyeғendi 27 gü Tamam olsun ben toparladım zaten 😅 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Cok sagol jsjsj Yorumla m вeyeғendi 27 gü Sen daha çok sağol Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 36 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. ben sana gülüm dedim , şimdi seni bırakır mıyım?alıntı 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Güzelmiş Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% 27 gü "Yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma" 1 0 Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Söyleyeceğimi zamanında zaten söyledim. Gereksiz uzatmam 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 178,6b cevap paylaştı. Benim için o diye birisi olmadığı için hiç bir şey demem kimseye 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sana öyle bir adrenalin yaşatacağım ki dizlerinin bağı çözülecek yürürken zorlanacaksın. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 27 gü Keşke biri sana beni anlatsaydı güvenilir olduğuna ciddi olduğuna İnansam seninle yol almak istediğimi ama diğer türlü gitmeni istediğimi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 27 gü https://www.youtube.com/embed/0lJemiEs6TkBelki de burdadır. Beni ilgilendirmez 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Ahah Yorumla
Gizli Üye (36-45) 27 gü İnşallah göklerden yere tek başına çakılırsın, gebermez sürüm sürüm sürünürsün maymun suratlı. 2 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 86% 25 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. ayağına niye geliyor ayakcımıydı o ehueuhe 1 15 Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü Evet, kuryeler ayak değil mi ahuehs Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü Ayakcı* Yorumla u tenedos 25 gü ayıp ama öylede demeyelim asdfasdf Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü yok😹 kurye inat ediyor oraya çıkamam diye şıklık Yorumla u tenedos 25 gü ne spariş ettin kim bilir Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü don sipariş ettim onuda zaten çirkin çirkelek katlamış beceriksiz Yorumla u tenedos 25 gü güle güle giyi gtunde paralansın Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü cok naziksin Yorumla u tenedos 25 gü biliyorum Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü mütevazilikte mevlanayı geçeceksin tphü maşallah😹 Yorumla u tenedos 25 gü yani eşit seviyedeyiz diyebilirim o arkadaşla Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü https://youtu.be/WWGRiJPdtOA?si=UbapvivaEp8j6TMe Yorumla u tenedos 25 gü çok incesin sağol Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü biliyorum Yorumla u tenedos 25 gü maşallah efendim Yorumla
s helene1 Takip Et Fenomen Master Yaş: 23 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. "O" kim?😄 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Gereksiz kişiler ekjdjs Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Fenomen Master Yaş: 25 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen iflah olmazsın.. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü :D Yorumla
Flankes1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 27 gü Allah seni yanına alsın Leyla derdim 1 7 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Leyla bak duy skzjhs Yorumla Flankes1 27 gü Leyla duy duy Allah seni taş etsin diyeceğim de öylesin zaten 😏😂 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Kurtlar vadisi kılıç gibi şaşırdım ajsjhxns Yorumla Flankes1 27 gü Sonun öyle olmasın 😏🤦🏻♂️😂 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Şttt yav tövbe deee ahgahahz Yorumla Flankes1 27 gü Tövbe tövbe 🤦🏻♂️ Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü heh şimdi oldu sjsjhd Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben bir kuş olsaydım, uçmayı sana bakmak sanırdım. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Waow çok güzel söz🙌🏻 Yorumla
hunnn Takip Et Xper 4 Yaş: 18 27 gü Ben gibi hamarat kız bok bulursun canım derdim jdndjdndjdnjdnd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 27 gü Yeni birini bulmak o kadar kolay oldu ki özellikle kızlar kolaylaştı ki pek ayağına gelmez sanırım 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü yok ben kuryeyi kast ettim, sipariş getirecek Cevap sahibi 27 gü Kapı önünde seni beklerse ayağına giden olursun belki lanetlivisneliilips 27 gü Yok ben gitmeyeceğim o gelecek illlaaa😹
isocan007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olsaydı "iyi ki hayatımdasın " derdim 🤗 2 0 Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Sktr, senle mi uğraşacağım. 1 0 Yorumla
s aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 43 , eic 47% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bende ki seni, benim gibi sevemez kimse seni. 1 0 Yorumla
MESSİİUU Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 27 gü Ülkenin hali ortada. Bırak bu işi derdim 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yokluğuna alıştırdın neden geldin ki derdim 1 0 Yorumla
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% 27 gü kürkçü dükkanı kapısı kapandı boşuna gelme 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. iyi ki benimsin derdimm🙂 1 0 Yorumla
özgürruhluminik Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. İğrenç kalbine mutluluk değmesin 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Afkurma miyavla 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 26 gü Hahaha Yorumla MadagaskarAslanı 26 gü Bizde böyle 😃 Yorumla lanetlivisneliilips 26 gü İyiymiş sjdhd Yorumla
Flowersofgarden Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 27 gü O diye biri yok 😄 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü En iyisii Yorumla Flowersofgarden 27 gü Evet🙃 Yorumla
portakalasuyu Takip Et Xper 3 Yaş: 21 27 gü Senin ben ananı avradını yedi ceddini... 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Ahah ebesi dahil Yorumla portakalasuyu 27 gü Ah onu unutmusum Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Hahzhz Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mal.. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Açık ve net😹 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 35 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey layık değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 27 gü Hangisine desem karar veremedim 1 5 Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü En cok içinden gelen Yorumla Cevap sahibi 27 gü Şu sıralar hepsine bir şey demek istiyorum Yorumla Cevap sahibi 27 gü Seni çok sevmek istiyorum tut elimi ama sakın bırakma Yorumla lanetlivisneliilips 27 gü Umarım bırakmaz Yorumla Cevap sahibi 27 gü Dünyanın öbür ucunda şu an konuşmuyoruz Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önce dinlemeliydin. 2 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 47% 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. Hayatımdan defol... 1 0 Yorumla
s Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O diye birisi yok 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
m LastGuest Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey. 1 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 95% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Bize gel 1 0 Yorumla
KasiKesh Takip Et Master Yaş: 37 26 gü Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ciktir git derim :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Her yorumumu, her kelimemi zaten okuyor..
" İyiki karşıma çıkmış, iyi ki tanışma fırsatımız olmuş.. Öyle bir merhametli bir adam var ki karşımda kırmaya kıyamaz.. Çok şükür bin şükür seni bana verene.. 😍 Aklımı başımdan alan adammm seviliyorsun.. @oɿƚꙅɘɒm ❤️
Sonsuz şükürler olsun, pırlanta kadar güzel kadın , melek kadar sevgi dolu yüreğini bana açtığın için sana aşığım 💖🌹
@oɿƚꙅɘɒm utandım bitanem.. 🫣☺️
Nefesimi tüketip tek kelime dahi demem. Artık Sustum...
Güzel
Tüysüz itte bit bulunmaz,
kardeşim yiğit olmaz.
Derdim : )))
Sansür konulacağını unutmuşum
"y. avsaktan" yazmıştım 😂
Anladımm ajsgahgz cok iyii
Off bende daha neler var da işte yazamıyorum 😂😂
Cok iyi tam adam cokertmeliik😹
Hahaha😂😂❤️
Senin ben ağzını yerim he
Yaaaaağ 😚😚😚
Merhaba,
Ne olabilir, canın cehenneme! 😅
Burayı okuyor zaten, tek söylemek istediğim
"Seni bana veren Allah'a binlerce şükürler olsun, aşığım sana güzel kadınım" @TatlıKızzzz34
Evet her zaman okuyorum.. 🥰 Çok şükür bin şükür.. 😍❤️
Bi keree ben vahşi kelebeğim bir daha minik kelebek demeğğğğ banaaa terbiyesiz karı
Aslında kelebek sevmiyorum ama çok ısrar etti kıramadım ffgvf
Hangi karı sjxhdh
Şşşş orayı çaktırma kimliği açıklıyamammm fghhfhhg
Hahzhsx tamamm
Okuyormusun zalımin oğlu ona göre bir şey diyecem😂
Okumuyor ama mış gibi jwjsjd
Ben seni içten içe seni severken sen bi cesaret edemeyip gelemedin ben seni unutmaya başlarken neden geldin ki
🥺 kalpsiz
🥺🥺
Erkeklerin hepsi ayni
Evet erkolar kapatılsın bence
Yok geri açılıyor onlar
Tuşları olsa kapatırdım onları ama yoklar işte ama gerçekten yoruldum bu kadar da özgüvensiz çekingen olamaz 🥺
:D.
Gideceksin ayağına bak gör 😂
Geldi. d
1 saatte bu ne hız 😅
Kurye ya inatlaştı benimle ama geldi ayağıma
Allah seni yaa 🤣
İnatımdır
İyidir inat bende inatımdır
Benden daha değildir
Hayır sen benden daha değilsindir 🤨
Sen benden daha inat değilsindir yazacaktım inat yazmayı unutmuşum jshxbsb
Tamam olsun ben toparladım zaten 😅
Cok sagol jsjsj
Sen daha çok sağol
ben sana gülüm dedim , şimdi seni bırakır mıyım?
alıntı
Güzelmiş
"Yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma"
Söyleyeceğimi zamanında zaten söyledim. Gereksiz uzatmam
"Bu" ile "şu"ya selam söyle.
Benim için o diye birisi olmadığı için hiç bir şey demem kimseye
Sana öyle bir adrenalin yaşatacağım ki dizlerinin bağı çözülecek yürürken zorlanacaksın.
Keşke biri sana beni anlatsaydı güvenilir olduğuna ciddi olduğuna İnansam seninle yol almak istediğimi ama diğer türlü gitmeni istediğimi
Belki de burdadır. Beni ilgilendirmez
Ahah
İnşallah göklerden yere tek başına çakılırsın, gebermez sürüm sürüm sürünürsün maymun suratlı.
Birlikte bir şansımız olmasa da seni seviyorum bitanem derdim.
ayağına niye geliyor ayakcımıydı o ehueuhe
Evet, kuryeler ayak değil mi ahuehs
Ayakcı*
ayıp ama öylede demeyelim asdfasdf
yok😹 kurye inat ediyor oraya çıkamam diye şıklık
ne spariş ettin kim bilir
don sipariş ettim onuda zaten çirkin çirkelek katlamış beceriksiz
güle güle giyi gtunde paralansın
cok naziksin
biliyorum
mütevazilikte mevlanayı geçeceksin tphü maşallah😹
yani eşit seviyedeyiz diyebilirim o arkadaşla
https://youtu.be/WWGRiJPdtOA?si=UbapvivaEp8j6TMe
çok incesin sağol
biliyorum
maşallah efendim
"O" kim?😄
Gereksiz kişiler ekjdjs
Sen iflah olmazsın..
:D
Allah seni yanına alsın Leyla derdim
Leyla bak duy skzjhs
Leyla duy duy Allah seni taş etsin diyeceğim de öylesin zaten 😏😂
Kurtlar vadisi kılıç gibi şaşırdım ajsjhxns
Sonun öyle olmasın 😏🤦🏻♂️😂
Şttt yav tövbe deee ahgahahz
Tövbe tövbe 🤦🏻♂️
heh şimdi oldu sjsjhd
Ben bir kuş olsaydım, uçmayı sana bakmak sanırdım.
Waow çok güzel söz🙌🏻
Ben gibi hamarat kız bok bulursun canım derdim jdndjdndjdnjdnd
Yeni birini bulmak o kadar kolay oldu ki özellikle kızlar kolaylaştı ki pek ayağına gelmez sanırım
yok ben kuryeyi kast ettim, sipariş getirecek
Kapı önünde seni beklerse ayağına giden olursun belki
Yok ben gitmeyeceğim o gelecek illlaaa😹
okuma birak pesimi derdm
Ahaha
Olsaydı "iyi ki hayatımdasın " derdim 🤗
Sktr, senle mi uğraşacağım.
Bende ki seni, benim gibi sevemez kimse seni.
ölme ama sürüm sürüm sürün xcxcxx 🤣
Ülkenin hali ortada. Bırak bu işi derdim
Allah bildiği gibi yapsın ne diyim
Yokluğuna alıştırdın neden geldin ki derdim
kürkçü dükkanı kapısı kapandı boşuna gelme
iyi ki benimsin derdimm🙂
İğrenç kalbine mutluluk değmesin
Afkurma miyavla
Hahaha
Bizde böyle 😃
İyiymiş sjdhd
O diye biri yok 😄
En iyisii
Evet🙃
Senin ben ananı avradını yedi ceddini...
Ahah ebesi dahil
Ah onu unutmusum
Hahzhz
Mal..
Açık ve net😹
lütfen bekle yaş farkını sorun etme
Seni seviyorum aşkımmmmmm
Hiç bir şey layık değil.
Hangisine desem karar veremedim
En cok içinden gelen
Şu sıralar hepsine bir şey demek istiyorum
Seni çok sevmek istiyorum tut elimi ama sakın bırakma
Umarım bırakmaz
Dünyanın öbür ucunda şu an konuşmuyoruz
Sana aşık olmasaydım seni böyle sever miydim?
Önce dinlemeliydin.
Onlar burayı okuyor olsaydı diyelim. Çok özledim.
Bana bulaşma , пштщка
Hayatımdan defol...
O diye birisi yok
Hiç bir şey
Hiçbir şey.
Benden daha iyisini olmadığın farkindasin
Bize gel
Ciktir git derim :)
Bebeğim Balkon fantezimizi hala yapmadık 😏🎉
sen üz beni kedere sen sat beni
Değidi mi gittiğin kadına