Bana çok güzel duygular yaşattın. Sonumuz kötü de bitse seni tanıdığıma hiç pişman olmadım. Bilirsin zaten genelde pişman olan biri değilim. Hayatıma girdin ve bana bir çok şey öğrettin benim için acı bir tecrübe de olsan hayatıma girdiğin için teşekkür ederim. Ha bide lütfen aynı hataları başka kıza karşı yapma. Biraz bile hatrım varsa sende bunu dikkate al olur mu?
Buraya gelecek kadar yalnız değilsindir sen.. Yolun düşerse bir gün.. onca yıla rağmen beni ismimi tanıyacağina eminim.. tüm sorularıma yorumlarıma iyi bak.. göreceksin orada bıraktığın enkazı..
Gelecekte ki eşime kaderime yazılı insana, hayatımın anlamı beni çabucak bulamazsan ekpss sınavı sonucundan tercih sonucunda bir yere atanamazsam bu hayat elveda diyeceğim bu bedene de öyle KS deki tanıdıklarıma kalbimde ki herkese lütfen artık gel
Ama ne yazık ki öyle olacak benim hiçbir işim doğru gitmiyor ki şu an ekpss çalışıyorum ama sınav da nasıl bir performans göstereceğim nasıl bir puan alacağım atanacak mıyım onu gördükten sonra bunu düşünüyorum ne yazık ki tabi eğer olmazsa
Ben hayatımı kurabilmek için 18 yaşından beridir uğraşıyorum hiçbir iş veren bana şans vermiyor belediye de öyle, aşk desen zaten beni seven yok olmaz da olmayacak da kurslara girmek istiyorum öğrenim sağlamak istiyorum ulaşım sağlamıyorlar al sana engelli hayatının zorlukları kimse şans vermiyor bir yere gidemiyorsun edemiyorsun, şurada 30 yaşıma 8 sene kaldı 22 ocak da 22 yaşında olacağım eğer bu ekpss de olmazsa bu hayat son bulur
Dua ediyorum ki şu sınavı kazanayım kazanamazsam belediye binasını basıcam yeminle 😂 ama kararım net yani bilemiyorum beni vazgeçirmek istiyorsun bakalım göreceğiz ne olacak yine de teşekkürler 🙂
Çaya kattığım şekerden vazgeçmişim senden mi vazgeçmeyeceğim 🤔🤔 kilolu olduğum için falan da değil, sağlığa zararlı olduğu için zararlı olan her şey çöp kutusuna 12den isabet bende 😂
3 yıl önceki eski sevgilime keşke çok daha farklı ve akıllıca yaklaşsaydım sana ve hayatımda hala etkilerin sürüyor seninle ilgili bir sey istemiyorum keşke etkilerinde tamamen silinse