Direkt tanışalım mı diye yazanlara acayip gıcık oluyorum. Böyle herkese yazıyorlarmış gibi geliyor. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
1 ay
Direkt tanışalım mı diye yazanlara acayip gıcık oluyorum. Böyle herkese yazıyorlarmış gibi geliyor. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
Şimdi beğenmek kelimesi görecelidir. Kimini dünya gözüyle görürsün dikkatini çeker. Kimini konuşması davranışları konuya yaklaşımı veya tavrı bu bile senin beğenini çeker. Tanışmak istediğim birine tanışalım mı demem , genelde bir konu üzerine bir bilgi alışverişi olur. Gerçi illa tanışmak için de konuşma gayreti göstermem. İçimden geldiği gibi davranırım. Zaten eğer ki her iki tarafta da bu duygu varsa , bir şekilde o iletişim kuruluyor. Ama zamansız samimiyet veya aciliyet insanı insandan uzaklaştırır. En güzeli ben zamana bırakıyorum. Şimdikiler hemen anlık iletişim kurayım 1 hafta da sevgili olalım mantığında hareket eder. Ben öyle değilim. Sohbet etmeyi bilgi almayı veya vermeyi , dürüstlüğü ve içten konuşmayı seviyorum. Ama beğendiğim birine direk konuşmak istemek bence onu uzaklaştırır. Zamanla tanımak tanıdıkça sevmek kavramına aşığım.
Kesinlikle katılıyorum
Teşekkür ederim 😊🤲 şu zamanda herkes bu konular da genelde geri adım atan veya çekingen olur. Bunun sebebi günümüzde ki
Rahatlık ve basit oluşu. Bunların da güven sorunu yaratması. Bir ön yargı duvarı vardır özellikle kadınlar da. Bunu kaldırmak ise zaman ister. Bu zaman da ya o güvene laik misin değil misin belli olur. Ama işte dediğim gibi hızlı olan veya bir anda olsun isteyen zihniyetten korkarım.
👍🏻👍🏻
yani bir erkeğin bir kadınla özellikle reelde tanışması biraz zor bence kadınlar tanımadıkları adamlara karşı fazla ön yargılı davranıyorlar belki 2 sohbet 1 kahve içilecek ama bütün erkeklere Abaza gözüyle baktıkları için şansımız azalıyor maalesef ama kadın bu konuda her zaman şanslıdır genelleme yapmıyorum ama çoğunlukla istedikleri adamla tanışırlar birde son zamanlarda toplum olarak maalesef çok şekilci olduk sözde herkes iç güzelliği der ama yalan birde hiç tanımadığın bir kadınla tanışmak zordur yani evli midir sevgilisi var mıdır ters tepki verir mi bunları düşünürken kadın kalkıp gidiyor zaten 😂😂
Erkeklerin bu konuda daha cesaretli olması lazım bence. Yani arkadaş da olabilirsin önce tanımak için. İlla ben sizi beğendim tanışalım mı demen gerekmiyor. Kadınlar her erkeğe abaza gözüyle bakmaz. Abaza gibi davranana abaza gözüyle bakar. Tamam dış güzellik elbette biraz önemli ama karakter olmayınca hiçbir işe yaramaz
sondan başlıyım işte dışını beğenmediğinin içini merak etmezsin ya o hesap ayrıca zaten hemen bişiler olsun diye yaklaşılmıyor öncelik tanışmak ve arkadaş olabilmek sonrasına bakılır her şey yolunda giderse devam edilir cesaret konusunda haklısın ama işte ters tepki alma durumu ve neyle karşılaşacağını bilmediğinden bir ufak korkuyor olabiliriz
Ters tepki alabilirsiniz. Bundan korkmayın. Bir şey kaybetmezsiniz yani ama hiçbir şey yapmazsanız hep kaybedersiniz. 2+2=4
O kişi ben değilim yani bu muhabbetten sonra bana olmadı yani :) takipleşebiliriz sorun değil ama şansını başkalarında denemelisin
Hayır yine olmazdı diyorum. O bahaneydi. Konuşmak istemiyorum
Merak etme, yalnız değilsin! 😂 Direkt "tanışalım mı" demek kesinlikle çok klişe ve çaba göstermemek gibi geliyor. Bence ilk önce ortak ilgi alanlarından veya hobilerden bahsedip, doğal bir sohbete başlamak daha etkili olur. Mesela, onun ilgisini çeken bir konuyla ilgili bir soru sormak ya da iltifat etmek işe yarayabilir. Böylece sohbet daha akıcı ve keyifli geçer. Önemli olan doğal olmak ve kendin gibi davranmak 💖✨.
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Görüşünü beğenirim, beğenirsem soruda konuşmaya çalışırım ki sadece soruda konuşmayı severim! 😅
Özelde bir iki belki üç gün sonrası yok, konuşmanın da anlamı yok! 😅
Soruda konuşmak güzel konu var! 😅
Eğer gözlerinde bir kıvılcım görürsem yürüme başlarım (Nasıl olduğu yok, bildiğiniz yürüme :d) Ama bazıları hiç belli etmiyor. Bu durumda insan ikilemde kalıyor. Ben artık bu belirsizlikte niyetini öğrenene kadar takip etmeye başlıyorum. Çünkü belirsizliğe gelemiyorum. Hayır, sapık gibi takip etme değil. Arkadaş ortamından falan ise oradan bilgi topluyorum mesela :d
Eğer real hayattan bahsediyorsak, arkadaşı varsa ona söylerdim direkt söyleyemezdim bir de ilk sorardım sevgilisi veya konuştuğu biri car mı vs. ama her türlü söyleyemezdim sanırım jdkdj
Real veya internet fark etmez hepsi için söyledim
😂
sanaldan pek sicak bakmiyorum tanismak icin ama realde olursa neden olmasin
Sanal hiç guven vermiyor
Bana iki türlüsü de güvenilir gelmiyor bakalım hayırlısı 😂
Orası öyle de kime güvenicez işte..
Evet haklısın yaş ilerledikçe seçicilik artıyor. Hayırlısı olsun ne diyim :)
mekanda cafe de filan denk gelirse lavabo kapısında falan benim hazırladığım bir tesadüfle denk geliriz ve meraba naber filan derim burada pek eğleniyormuşsun gibi gözükmüyor başka bir yere kaçalım mı derim : )
Hiç güvenilir bir yaklaşım değil bana göre ama kişiden kişiye değişir tabi bilemem
öncesinde uzun uzun ksişiyoruz tabi ki... birgün böyle seni de düşürürsem hiç şaşırma :D
Ben böyle şeylere düşmem sen rahat ol. İşim olmaz :)
sen düşmezsin ben düşürürüm :) tabi istersem beğenirsem
Abicim o zor biraz bence iddalaşma. Öyle ortamlarda zaten takılmam, takılanları da o şekilde hayatıma almam yani. Beni tanımadığın için bence büyük büyük laflar etme hiç
ahahhaha peki bunu karşılıklı kahve içerken konuşuruz
Biriyle bir yerde öyle uzun uzun kesişmem yani ben. Kafamı cevirir önüme bakarım o yüzden konu bensem zor
tamam hanımefendi şimdilik dediğin gibi ossun
Noldu hırs mi yaptın şimdi? Profilini aç da bi görelim gizlenme yani. Böyle konuşanlar sonra gelip bir sürü hesaptan yürümeye çalışıyorlar. Böyle gereksiz iddialarda bulunup insanların vakitlerini almayın
yoo neden hırs yapayım seni görmedim bile belki beğenmeyeceğim... beğenirsem ibaresini özellikle yazdım yukarda.. beğenirsem elde ederim beğenmessem hiç uğraşmam yani burada hırs yapacak bir durum yok yürümek istesem yarım saattir burada yorumlaşana kadar özel den mesaj atar ya da eklerdim zaten ama iddialarımın arkasındayım bunu da söylemeden geçme istemem :)
Begensen de begenmesen de fark etmiyor. Ben seni görmediğim halde beğenmedim bu tavrınla :)
tavlama aşamasında böyle gıcık olmuyorum tabi gerçek halimle orada bulunuyorum burada beğenip beğenmeyeceğimi asla öğrenemeyeceğim bir hatunla pazar sabahım neşelensin diye goygoy yapıyorum hepsi bu
Mesela atıyorum dünya yakışıklısı olsan ne yazar tavrın güven vermedikten sonra. Ben saf biri değilim. Öyle iki bakış atarak, iltifat falan ederek tavlanacak biri hiç değilim yani.
Öyleyse neşene başka yerde devam et. Beni hiç sarmadı :)
buradaki tavrım pazar sabahı gıcıklığı evet reelde böyle değilim tabi ki güven veririm öyle bir şeytan tüyüm var ayrıca herkesin attığı bakışı ettiği iltifatı etmem istersemde alırım ama istenecek biri misin bilemiyorum düşünmem gerek o şerefe nail olabilir misin acaba
Offf egoya bak yaa. Bu biraz fazla abartı oldu yalnız. Kendini bu kadar önemseme bence. İnsan reelde de kendini er geç ele veriyor. Bu kendini beğenmişlikle istesen de bana ulaşamazdın zaten. Ha ola ki başta kandırdın diyelim, yalancının mumu yatsıya kadar. 3 gün sonra tekmeyi yediğinde anlardın :)
1. si istediğin kadar yakışıklı ola demişsin ben yakışıklı değişim bi görsen hiç alakam yok yakışıklılıkla mesele tip değil doğru insanla doğru muhabbet. gelelim son yazdığına en başından beri seninle olmadığım bir kişi gibi davranıyorum sırf geyiğine sen böyle çıldırdıkça çok hoşuma gidiyor çünkü ama ben gerçekte böyle biri değilim ne egoluyum ne kendini beğenmişim... ve ben insanları kandırmam gerçek ben ile ilgilerini çekerim yani yalanım olmaz başka kanarsan kandığın kişiliğim asla değişmez ve asla tekme yemem
Asla, asla, asla... çok büyük laflar ediyorsun umarım bir gün başına gelmez. Bu arada ben çıldırmıyor hahaha nerede çıldırmışım 😂
Tanımadığım biri beni böyle şeylerle çıldırtamaz :)
İnsan durup dururken neden olmadığı biri gibi davransın ki? Ha iyi anlamda olmadigin gibi davranırsın ama kötü anlamda olmadığı gibi davranmaz insanlar. Kötü bir özellik görünüyorsa o sende kesin vardır. İyi özellik görünüyor ise o rol olabilir :)
hala çok büyük laflar ediyorsun diyor ben çok büyük laf etmem o lafların gerektirdiklerini yaparım ama seni görmediğim için risk almıyorum sonra beğenmezsem sıkıntı olur üzülürüm. ayrıca tek mesajdan 2 şer mesaj atmaya başlaman çıldırma göstergesidir 1 tane yetmiyor için soğumuyor 2. ye geçiyorsun :)
Ben normal yorumlara da kısa kısa yazdığım için bazen üst üste yazarım ne alaka ya :) ayrıca sen kendini ne sanıyorsun ki ben sana kendimi neden göstereyim zaten demi :)
işte hayatın boyunca sana hep kötü insanlar iyi insan rolü yaparak yaklaştığı için fazla korumacı ve duvarlar örerek geliştirmişsin kendini ve insanları hep öyleymiş gibi genelliyorsun önyargılısın... ben şu an gıcık bir karakter rolü yapıyorum izin günümde evimde yatağımda uzanmış keyif yaparken bi yandanda eğleniyorum gerçekte böyle değilim daha oturaklı beyefendi anlayışlı biriyim... neden insnalar sadece iyiymiş rolü yapsın ki kötüymüş ya da gıcıkmış rolüde yapabilirler bu kanıya nereden varıyorsun böyle
yahu seni tavlasam şurda 2 3 güne her türlü görürüm seni :)
Tavlayamazsın emin ol bu 1, 2. si ben 2 günde öyle burada kimseye kendimi göstermem kolay kolay. Hele sana hiç yani o yüzden yorma kendini :)
Tavlama konusunda kendine bu kadar güvenenin de bir sürü denemeleri olmuştur zaten bu da seni reddetmem için büyük bir neden :)
hayatımda konuştuğum ilk kadın sen değilsin :D ama son olabilirdin :D ayrıca senin için kendimi yormam.. sana yapacağım şey en fazla bu yataktan pc ye kolumu uzatıp tek elle cevap yazmak :D ve beni reddedebileceğin bir durum yok olmazda
Benim için de aynı şey geçerli :)
İlk cümlen hariç tabi
Yoo hayatımda ilk konuştuğum sen değilsin... ilk cümlem buydu 😀😀
O doğru da cümlenin devamini diyorum. "Ama son olabilirdin" kısmı. Sen son olamazsın yani bende. Onu diyorum. Hahaha ya niye bu kadar açıklama yaptırıyorsun anlaman lazımdı 😂
Yooo anladım zaten açıklama yap uğraş diye yaptım 😀😀 demek ki ben sen de son olamam benden sonra başkalarıda olacak bak sennn
Sen kimsin ki benim hayatımda yer edeceksin de, senden sonra diye bir kavram olacak ya hahahaha😂
Ben kimim haa çok kırıcısın eyw tamam ben kimmişim öğrenme şansını sonsuza kadar kaçırdın
Öğrenmek gibi bir niyetim yoktu zaten. O cümleyi de egondan kaynaklı söyledim. O kadar egolu olmasaydın bu tavrımla karşılaşmazdın. Kendini ulaşılmaz biri zannetme bu kadar
Ne ulaşılmazı yahu burdayım işte istediğin zaman ulaşıyorsun ne alakası var egolu da değilim ego yapacak bir özelliğimde yok ama o laf çok kaba ve çirkindi çok kırıldım... Ben sana gıcıklık yaptım terbiyesizlik ve saygısızlık yapmadım senin de yapmana gerek yoktu
Bence sen yazdıklarına bir bak önce. Yok kendini yoramazmışsın da, yok kendini göstermezmişsin de, yok şansı kaçırmışım da.. böyle konuşursan alacağın cevap bu olur. Bu karşındakine "sen bir hiçsin, ben kendimi bişey zannediyorum" demek. Böyle yaparsan haliyle ben de böyle cevap veririm haklı olarak
Amacım kırıcı olmak ya da kaba davranmak değil. Söylediklerine karşılık söyledim bunu. Soylediklerin şaka ise bu söylediğimi de şaka olarak algilayabilirsin
Böyle şaka olmaz pazar günü izin yapıyorum evde oturmuşum can sıkıntısı eğleniyorum başıma gelene bak tüm günümü zehir ettin hiç söylemeyecek laf söyledin. Kendimi göstermem diye bir şey demedim görmek istersen gösteririm nedir yani... sana sen bir hiçsin anlamına gelen bir şey söylemedim senin aşırı alıngan tavrın yüzünden böyle anladın
Peki ben yanlış anladıysam kusura bakma o zaman. Egolu tavrın hoşuma gitmedi sadece. 2 cümlelik muhabbetle de günün zehir olmaz bence korkma o kadar. 5 dk sonra unutursun gider
barıştık tamam :) unutacak olsa sabahtan beri burada seninle yorumlaşıyor olmazdım... ben egolu değilim lanet olasıca egolu değilim ben
Aynen aynen gördük 😂 egosuz halin buysa egolu halini düşünemiyorum
benim asla egolu bir halim olmaz bunu deneyimlemek istersen takip isteği atayım
Egolu halini deneyimledim zaten buradan gördük. Hem görüşü neden gizli yapıyorsun ki en başta
al açtım
Hiç tanımadığın bir insana mı bunu diyeceksin?
Efsane bir tartışma olmuş
@sevda_mı_hayal_mi efsane mi yoksa gereksiz bir tartışma miydi ondan emin değilim 😂
bence efsaneydi sence?
Soluksuz okudum 😬😬
@sevda_mı_hayal_mi 2 sezon netflix dizisi olur değil mi? :D
Hemde nasıl güzel olur😬
@sevda_mı_hayal_mi o zaman hanımefendiyi ikna et çünkü onun için gereksizmiş sanırım :)
Evet ego kokan gereksiz bir tartışmaydı bence gayet :)
Üzgünüm. Kimseyi ikna edemem ☺️ gerilimin yüksek olduğu polisiye bir roman okur gibi hissedince sohbetinize dannn diye atladım. Siz kusura bakmayın 😇
😁
@sevda_mı_hayal_mi estağfurullah :) evet kimse beni bu konuda ikna edemez zaten :) arkadaş yine gizlenmiş bir de sanki görünce yiyorlar sitede
Beni bir tek senin görmeni istiyorum başkasıyla paylaşma 😀😀
Ne diyon abicim
Ego taşımayan şeyler buldum onları yazıyorum mütevazi böyle
Abicim beni ekle bari. İlla birini eklemek istiyorsan. Sorunu böylece çözmüş olalım 🤣
@sevda_mı_hayal_mi hayır teşekkürler
Rica ederim 🙏🏻
Hahahha kimse bana tanışalım mı yazmadı hiç 😂
Samimiyetsiz bir yaklasim zaten bu. boş ver daha iyi 😂
Ben de kimseye yazmadım en azından 😎
En güzeli 😎 akışına bırak amaann
Ben olaya böyle olaya direkt girmem. Konuşurum konuştururum biraz gezerim buluşurum. Olacak olan bişeyse zaten kendiliğinden oluşuyor böyle bir durumda. İlla direkt olarak ad koymaya da niyeti belli etmeye de gerek yoktur ilk başlarda.
Eğer o an gördüğüm ve sonrası gorme ihtimalim düşük biri ise içimde tutar söylemem bisey yapmam nasip te varsa yine denk geliriz zaten sürekli göreceğim biri ise ilgili davranır onun mutlu olacağı şeyleri yapmaya çalışırım belli etmeye çalışırım sonrası ona kalmış onun davranışı önemli
Çok basarabildiğim bir şey değil. Beğenip öyle ardından bakakalıyoruz. Sonra herkes kendi sonsuzluğunda kayboluyor.
O da beni beğeniyor gibi gelirse bir samimiyet kurmaya çalışırım ama onda bir beğeni söz konusu yoksa unuturum djjdjdjdkd
bazen de aslinda en kolay tanisma sorusu o, bikere eski sevgilim bana tanismak icn gel esyalarimi ütüle miydii katla miydi diye biseyle baslamisti yaniii hdgfjak
O nasıl oluyor ya
Yok artık sen ne dedin buna?
İnstagramdan tanışmalar bana güvenilir gelmiyor açıkçası. Bunu bir çok kıza yazmış olabilir yani sen tek değilsindir diye düşünüyorum
Heh işte ben de bundan bahsediyorum zaten. Instagramdan her önüne gelene yazan kişilere 9 ay harcamak kötü bir durum. Zaman israfı. Zamanına yazık yani. Ben öyle instagramdan falan güvenemiyorum kimseye.
Adam gibi biri olmayacaksa yalnız kalmak daha iyidir
Yalnızlıktan korkma pislik insanların çevrende bulunmasından kork
Evet :)
Ben tanımadan kimseyi beğenmeyeceğim için tanışmak da istemem. kendiliğinden gelişirse olur bir şeyler sadece
Tanışma konusunda başarılı değilimdir pek beceremem o yüzden direk söylerim uzun uzun planalar kuramıyorum
Beğensem de ilk adımı atmaktan yana değilim ama ona belli etmeye çalışırım gelirse gelir gelmezse de kendi bilir
Ama bazıları hiç belli etmiyor hiç bir şey anlaşılamıyor. Bu durumda da insan çekiniyor. Mesela sen ne yapıyorsun bu durumda da belli ediyorsun acaba?
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü o öyle değil kesinlikle herkes aynı değil yani
Beğensem de ilk adımı atmam ama belli ederim gelirse ne iyi gelmezse de artık napalım.
Uzaktan izler o mesafede fkirleriyle tanışırım asssdffg
Genellikle belirli bir konudan konuşmaya başlarım eğer ki beğendiğim birisi olursa
"Merhaba, sizinle arkadaş olmak istiyorum" yazarım her halde.
Boyum 1.65 olduğu için asla sevilmeyeceğim o yüzden ister gider yürürüm ister hiçbir şey yapmam.
İnsanlar boya göre mi seviyor? Aa bu 190 bunu sevmeyilim, aa bu 165 sevmiyim mi diyorlar 😂 gerçekten böyle mi düşünüyorsun
Evet öyle yapıyorlar. Şimdi izin verirsen Xper kasmam lazım.
Karşıdan adım gelmesi lazım, onun da hoşlandığını anlamam gerekiyor
Aynen kardeşim herkese yazıyorlar. Böyle işte bu erkekler. Alayı şerefsiz. Lezbiyenlik bir ümit kapısı olabilir senin için. Bir düşün istersen.
Herkes herkese yazıyor demedim farkındaysan. Neye bu kadar yükseldin
Tanışalım mı diye yazanlardan bahsediyorum. Ne alaka lezlik falan saçmalamissin yani
Siz yazmaya devam edin. Sizin tayfaya zaten güvenmiyoruz rahat ol
Onlara güvendiğimi kim söyledi? Uzayda mi yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ki
Bilmiyorum bir erkek ne yazabilir ki
Siz normalde bütün insanlarla "merhaba tanışalım mı" diyerek mi tanışıyorsunuz? Bütün herkesle öyle mi tanıştınız yani?
Farklı şeylerde denedim hemcinsiniz yanlış anlayabiliyor bu samimiyet nereden geliyor diyebiliyor böyle bir soru sormuştum selam yeter dedi bir çok insan
Kişiden kişiye değişiyor demek ki
Evet kişiye göre değişiyor tabii ki senin ve başka kadınların bakış tarzının başka olduğu gibi
Selam merhaba gibi şeyler çok monoton
👍🏻
Evet
Sana ne yazılsa cevap verirdin
Onu bilemiyorum ama merhaba tanışalım mı diyenleri hep reddetmişimdir. O artık karşıdaki kişiye bağlı
Anladım belki o anki hislerin de etkili olur senle bizim konuşmuşluğumuz var eskiden
Doğrudur. Genelde dini veya felsefik konularda konuştuğum oluyor insanlarla
Olabilir eski gibi baya ece miydi ismin
Hayır
Başka biriyle de karıştırıyor olabilirsin
1 yılı geçmiştir nickbnameni hatırlıyorum
Bilemiyorum o zaman
O zamanlar yeni üyeydin 😅
Tanışalım mı 😂
Hahaha olur abi tekrar tanışalım 😂 Bu arada sen soruyu beğenince süper soru seçildi. Bence benim sorular sizin fenomenlikten dolayı seçiliyor gibi geliyor bana 😂
Hahaha o da var tabi 😂
Eyvallah abim sen de 😂
Ne yaşarsam kendi içimde yaşıyorum, uzaktan sevmek iyidir ☺
Beğendiğim olursa onun benle tanışması için manipüle ederim
Direkt konuşmaya başlarım.,
Bir merhaba ile başlanabilir
Haklısın, bilmiyorum valla
En kestirme olanı hangisiyse o an
Haklısın öyle bir giriş olmaz
Reel de direkt yanına giderim
Hiç belli olmaz
Herkese yazması sıkıntı mı
Değil mi?
Değil bence sevgilisi olsun istiyosa yazması lazım kendini birine kabul ettirene kadar
Mesele kendini birine kabul ettirmek mi? Her önüne gelene yazanların vizyonu bu kadar sığ oluyor işte üzgünüm
Birinden hoşlanırsın ve sadece onunla konuşursun bu anlamda. Öyle herkese yazmak nedir yani bu kadar mı yokluktasiniz derler adama
Reddedilen erkekler olup yalnız kalmaktansa sürekli denemek lazım yoklukdayız evet kız tavlamak zengin olmayan yakışıklı olmayan erkekler için zor bir şey
İstediğin kadar zengin ve yakışıklı ol. Tek başına sadece bu iki özellikten ibaretsen tavlayacagin kişiler de kalitesiz kişiler olur. Ha ama karakterim var diyorsan tavlayacagin insan da o kalitede olur. Ama sen bırak seçim yapmayı, direkt seçim yapılan taraf olmaya çalışıp bir de nefes alsın yeter moduna giriyorsun. E bu kritersizliğe de avucunuzu yalamak düşüyor.
Napayım peki zaten 23 yaşında ve hiç sevgilim olmadı mal gibi hiçbir kıza yazmadan karşıma çıkcak kişiyi mi bekliyim başka erkekler gibi 30 yaşını geçip bakir el değmemiş bir adam olarak kalmak istemiyorum siz kızların içinde el değmemiş bakire az var diye erkekde de az var sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz
El değmemiş bir adam olmak istemiyorsan ona göre kız bakacaksın. Şahsen önüne gelenle yatan biriyle ben evlenmeyi düşünmem
Önüne gelenle yatmayan kız mı kaldı
Evet var gayet. Örnek ben mesela. Benim gibi tonla kız var. Bence çevreni değiştir önce. Ama yok vazgeçtim. Sen de o kafada olduğuna göre birbirinize layıksınız. Sen o çevreden devam. Sonuçta temizler temize layık, kirliler kirliye
Senin gibi tonla kızın var olduğunu nereden biliyorsun?
Bir soru sorsan kaç defa sevgiliniz oldu diye çoğu kızın en az 4-5 tane olmuş bak en az diyorum birde.
saçlarınız çok guzelmış
Direkt söylerim