Merhaba derim, sohbet ederim ve hoşlandığımı söylerim. Benim öyle geri durmak için uygulayacağım taktiklerim filan yoktur. Cesur ve özgüvenli birisiyim. Kendim olmak benim için en iyisi. Çünkü olacak bir kendim hep var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevdiğim kız ile konuşurum, sohbet ederim sonra açılırım. Olursa olur, olmazsa olmaz. Misal eski işlerimden bir kadın ile sohbet ediyorduk. Kadın da kızından falan bahsetti. Sonra bir gün kızı ile tanışma fırsatım oldu, sinemada tanıştık (işyerinden bir kaç kişi ile Müslüm filmine baktık). Kızı ilk defa gordüm ve aşık oldum zaten annesinin anlattığına göre de tam benim kafadan birisiydi. Kızla sohbet edemedik ama bir gün İnstagram'dan yazdım ve sohbet ettik. Direkt yazıştığımızın ilk günü ona açıldım, çünkü boşuna kendime hayaller kurmayayım diye. Kız bir ilişki istemiyordu yani bu aralar istemiyorum falan dedi. Tamam dedik sohbet falan ettik. Hatta kıza benimle birşeyler içer mi diye soracaktım ama bir olay oldu aramız bozuldu ailesiyle.
Bu misali niye verdim? Başka misaller de var benim aşk hayatımdan. Ama bunu seçtim, çünkü demem şu ki; Siz sevseniz bile karşınızdaki sizi sevmeyebilir. Hemen pes etmeyin sohbet edin, kız sizi/ erkek sizi tanısın. Sonra olursa olur, olmazsa artık kader diyeceğiz. Olmazsa da lütfen hele erkeklere sesleniyorum psikopata bağlamayın. Tamam seviyoruz, stalklarız falan ama bir yerden de bırakmak gerekir...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen çok utangacım dayı kolay kolay söyleyemem düşünürken bile yüzüm kızarır.. Karşı tarafla adım atarken önce nelerden hoşlanır tarzı ufak bır araştırma yaparsın ins face vs... aracıyla sonrasında kızla sankı ılk defa karşılasıyormus tarzısında bır selam verırsın işte ortak yanlarınız varsa bu hızlı ıletısımde kolay bır gereçtir kullan. yoksa şayet olduğun gibi ol kızın bakışlarının ve gülümsemesinin güzel olduğundan bahset ufak şakalar yap aşırı abartmadan saten bır kız senle 2 dkdan fazla konusmaya zaman ayırıyorsa nıyetı bellıdır yoksa coktan senı sepetlemıstır. Kıza yemek ya da içecek ısmarlamayı teklif et başlarsa korkabılır guvensızlık olusur bu durumda en yakın arkasınıda davet kızın kafasındaki guvensızlıgı dagıt o gun gelsın sohbetınızı edın tanısın telefonlar maıller whatsaplar ıns ler paylasılsın kızlar %70 oranla burclardan bahsetmeyi severler burçlar olmazsa okuduğunuz kitapların bazı güzel cümlelerinden bahsedin bılgı guctur.. O ılk gun atlatıktan sonra gülerek tekrar bulusmak isterlerse iş tamamdır :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
37Cevap
+1 yılÖncelikle belli ederim gerçek bir his beslediğim konusunda kendimden eminsem direkt kendisine sorarım ama bir karşılık da hissediyor olmam gerekiyor çünkü tek başıma çabalıyor ve uğraşıyor isem uğraşılmaz bunla karşı tarafın da bir his yoğunluğu sunması gerek belki kendi hislerimde yanlış olabilirim ondan da birkaç adım görmem gerek ki daha emin adımlar atayım
Karşılıklı bir ilişki çünkü ben bir yolda yalnız başıma ilgi duyup başta bile olsak neden ilgi duyuyor ise göstermesini istemeyeyim bence haklıyım
Herkes biraz açık ve daha net ve emin olursa daha yürür bir ilişki olur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda hoşlandığım hiçbir insanla tanışmak için adım atmadım..
Atacağımı da sanmıyorum.
Hep bana gelip söylendi bu yüzden ben birine gidip bunu nasıl ifade ederim diye düşünmedim. Eğer bir insanın bana duyguları yoksa hoşlanmaktan ölsem de ona hislerimi söylemem çünkü.25 Yorumla- +1 yıl
Tamam. 😄
- +1 yıl
10 puan
- +1 yıl
1 puan.
- +1 yıl
Seni puanlamıştım; puanını kırmasaydın iyiydi😂
- +1 yıl
Canım sonuçta herkes aynı düşünemez, saygı duyarım.
+1 yıleskiden hoşlanırdım, aşık olurdum, değer verirdim... elde etmek için çabalardım... ama şimdi yok... hancı sarhoş, yolcu sarhoş... her şey bomboş... giden sevgililer bir daha dönmüyorlar.
şu an dil din ırk cinsiyet ayrımı gözetmeden her şeyden nefret edebilen birine dönüştüm. kadına bakıyorsun... gayet avrupai, bakımlı, okumuş... konuşmaya başlıyor; köydeki anneannem konuşuyor sanıyorum.10 Yorumlareelde cesaretimi toplayıp en fazla ne kaybedebilirim ki diyerekten giderim konuşmaya ama instagram vs ortamında denk gelip sadece storylerden görüp beğendiğim birine yürüyemiyorum şimdi bu fotoğrafa 50 kişi yazmıştır boşa vaktimi harcamıyım diye vazgeçiyorum tabi bu düşüncemin altında muhtemelen arkadaşlarımın yaa baksana ne yazmış abi siz niye böylesiniz hahaha diye dalga geçip beni güldürmek için attıkları sslerin de payı vardır
10 YorumlaÖvünenecek ergen yaşları çoktan geçtim. O yüzden dürüst olacağım. Cidden zekiyim, işimde hep başarılı oldum. Maddi olarak da iyi yere geldim ve bir çok ülke gezdim bir çok özel kişilerle tanıştım. Bu konu dışında özgüvenim hep yüksek. Ama beceremediğim en önemli şey; sevdiğim biri olduğunda asla acilamiyorum. Bunun altında en önemli sosyopsikilojik durumların başında hiç kuşku yok ki muhafazakar bir çevrede büyümemdir. Üniversite oku, bir sürü ortama gir çık ama bunu aşma noktasında beceriksizim. Bu noktada değişeceğimi de düşünmüyorum.
Bu nedenle evli olan arkadaşlar varsa, çocuklarınızı elbette ahlaklı yetiştirin ancak bazı konularda ozguvenlerini yıkacak baskılar asla yapmayın. yıllar sonra onun hayalindeki kişi bile karşısına çıksa, adım atma noktasında güvensiz olabilir ve bu onu çok uzebilir.
Sevgiler...10 Yorumla
+1 yılİlk tanışmak için sürekli takıldığı veya olduğu bir mekana giderim selam verririm ayıptır söylemesi konu sohbet olunca zibilyon tane konu bulabildiğim için otomatikmen konuşacağı yoksa bile net konuşmaya başlarlar genelde insanlar dndndnneje sonra sürekli olarak gitmeye başlar yakınlık kurarım bi süre sonra açık açık yüzüne ondan hoşlandığımı söylerim ama acle etmem küçük küçük adımlarla
11 Yorumla- +1 yıl
👍🏻🙏
Adım atmam. Bu konularda iyi değilim. Olmak ister miydim onu da bilmiyorum. Birinden hoşlanıyorsam ve hoşlandığım kişiyle duygularımız karşılıklıysa ilk adımı ondan beklerim. Açılması için cesaret veririm o ayrı konu ama direkt açılmam.
30 YorumlaBen hoşlanmam severim hoşlanmak kelimesini de yanlış buluyorum bir insan sevilir hoşlanmak diyince sanki onu güzelliğinden yargılıyorsun güzelliği için onun ile oluyorsun gibi geliyor bana insan sevilir hoşlanılmaz
10 YorumlaSanal değilse yürüyüş yaparken veya gezerken yanıma davet ederim akşam yemeğine felan çağırırım sanal ise merhaba ile başlar onu tanır ve arkadaş olurum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önce bir bakarım onda da var mı bir şeyler.
Beklerim yok cesaret edip gelmezse iş başa düşer o zaman 🙃20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla ilgilenir bana olan ilgisini ölçerim bana olan yaklaşımına göre arkadaş kanki dost uzak dur veya sevdiğini söyle diye sınıflandırırım
10 Yorumla
+1 yılÖnce adını bulurum instagramdan eklerim biraz beklerim ve hikayeme cevap vericek şeyler paylaşırım ya da hikayesine normal bir soruyla cevap veririm ilgisi varsa konuşur yoksa yolu açık olsun
15 Yorumla- +1 yıl
Ya sosyal medya kullanmıyorsa? 😄
- +1 yıl
Öyle bi şey mümkün değil
- +1 yıl
Kullanmayan çok kişi var. 😄
- +1 yıl
Gider yanına ben sizi beğeniyorum derim
- +1 yıl
Özgüvenin var yani.
Eğer aynı mekanda falansak bakışlarıyla dikkatini çekmeye çalışırım ilk. O da aynısını yapıyorsa gerisi gelir zaten
11 Yorumla
+1 yılbeni daha önce hic tanımayan birine çıkma teklifi etmisligim var direk söylerim taktik falan yok bu işlerde
10 Yorumla
+1 yılBen sosyal medyadan açılmıştım ama öncesinde bir kitap hediye etmiştim:))
20 YorumlaDirekt gider söylerim aklımda kalacağına ne oluruna bakarım.
20 YorumlaBen: merhaba
O: merhaba
Ben: senden hoșlanıyorum
Gerisi ona kalmıș artık20 YorumlaHiçbir Şey Yapmam Anlamadıkları İçin Değmez Kelama
-VESSELAM-10 Yorumla
+1 yılBiz bi merhaba yazsak ya da yuzunr desek davalik oluruz boş ver aga 😁
10 Yorumlaselam nasilsin dün sizi göremedim işten ciktiginizi dusundum dedim 10 dk önce 😁
10 Yorumlayavas kucuk adimlar atarim sonrasi karsilik verirse bana daha guzel diaolog olur
10 YorumlaTanışmam tanışırlar hiç bir kıza yürümedim adım atmadım. Hep onlar geldi 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlandıysam gözümü alamam, bakarım. Fırsatını bulunca yanına gider, "ismini öğrenebilir miyim" diye sorarım. Ya "Hayır" derler, ya da "Neden" diye sorarlar. "Neden" derlerse ona sevgimi itiraf ederim. "Hayır" derler. Ben de elim mahkum döner gelirim. İstiyorum ki, her şey medeni şekilde ilerlesin ama anladım ki, hoşlandığın kişiye ilk olarak ismini sormayacaksın.
10 Yorumla
+1 yılAynen ben de öyle bir iki sohbetten sonra direkt söylerim, uzatmaya gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnce düzgün bir şekilde konusup sonra hoşlandığımı söylerim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoşlanmışsam belli eder konuşurum. Karşılığı varsa bir şeyler başlar.
10 YorumlaHoslandigimi belli ederim, hal ve hareketlerim ile. Onun da bana karşı ilgisini fark ettiğim zaman da, örneğin yeni keşfetmiş olduğum kafe den bahs ederim ve sorarım ona, benimle gelmek isteyip istemediğini. Böyle ufak ufak başlar artık...😊
20 Yorumla
+1 yılHiç. Gerek yoktur. Saçmadır. Türk kızıdır ne yapsan naza çekecektir. Uğraşmaya değmez deyip geçer giderim. Çocukken de uğraşmazdım bu saçma işlerle. Karı-Kız, aşk meşk vs. Hayat bundan çok daha büyük bir şey...
10 YorumlaHiç bu konuları bilmiyorum yardımcı olmanızı istiyorum
10 YorumlaSeni birine çok benzetiyorum derim öyle konu açarım
17 Yorumla- +1 yıl
Saçma ama tabi bu senin seçimin.
- +1 yıl
Onlarda etkisi olmuş demek.
- +1 yıl
Evet. 😄
- +1 yıl
😄
+1 yılSeviyorsam gider konusurum 3 gunluk dunyada 5 gunluk gurur mu yapicam
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş.
Ondan yeşil ışık almam lazım once. Takıntım sacma belki ama ilk adımı atamam, beceremiyorum yani. Olgunlastikca o kivama gelirim belki
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya denemek en kolayı ama en zoru en iyisi yüzyüze gelip küçük yaklaşımlarla ona kendini belli etmek olur sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. ben adim atmam o atsin isi ne :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen işi ne o atsın. 😄
+1 yılçiftleşme dansı yapıp ilgisini çekmeye çalışırım
13 Yorumla- +1 yıl
Adamsın. 😄
- +1 yıl
eyvallah :d
- +1 yıl
😄
+1 yılGel tanışalım benim canım öyle istiyor sende istiyorsan tanısak uzatma söyle hadi derim😅
20 Yorumla
+1 yılHoşlansam da adım atmam hoşlanmasam da adım atmam yani kızlara adım falan atmıyorum
10 YorumlaPek bir şey yapmam özgüvenim yok ve reddedilmekten korktuğum için açılmam bile
10 Yorumla
+1 yıladım atmam çünkü bu bir hoşlantı gelip geçici birşeydir.
10 Yorumlaönce gözlemlerim uzun birsüre sonra selam vermeye başlarım. Daha sonrada konuşmaya
10 YorumlaÖncelikle hornet ve tinder'a bakarım. Hesabı yoksa gay değildir zaten. Sonrasına gerek yok zaten...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçen öçgüvenli miçin oyyyy kıyamam çana ben
21 Yorumla- +1 yıl
Evet farklıyım ve farklı olmak beni iyi hissettiriyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdim atmam. O bana gelmiyorsa boş veririm.
113 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana, böyle devam etmeni isterim. Başarılarının devamını dilerim. 😄
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim... 😄
- +1 yıl
Özgüvenin yok yani çok bekle gelir
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılGelmese de olur.
- +1 yıl
Gelmesin sana. 😄😄
Cevap sahibi+1 yılKeyfi nasıl isterse.
- +1 yıl
Evet senin keyfinden öte başkalarının keyfi daha önemli. 😄
Cevap sahibi+1 yılSen niye buna taktın ki bu kadar?
- +1 yıl
Cevap veriyorsun ben de cevap veriyorum. Böyle basit şeylere takılmam. 😄
Cevap sahibi+1 yılUzattığına göre takılmışsın belli. Hadi eyvallah.
- +1 yıl
Uzattığım mı? Ne alaka iki kişi konuşuyoruz sonuçta...
Heee eyvallah. 😄😄
Bana gönlü ilgisi olup olmilgisiöncelikli kriterim
10 Yorumla
+1 yılGururum inattır eskiden tabi
10 YorumlaTembelim bana bu adım işlerini öğretin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu konuda bir fikre sahip değilim maalesef. 😑
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İçinde bulunduğumuz durumla ilgili doğaçlama...
10 YorumlaBuluşalım derim açıkca bdsnsn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık kalbim yok
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıladım atarım .
10 Yorumla
+1 yılSelam senden hoşlandım telefonunu verirmisin
10 Yorumla
+1 yılOnunla ilgilendiğimi gösteririm. Belli ederek
10 YorumlaDirek yanina gider konusurum
10 YorumlaAdım atmam çünkü geri dönüş alamıyorum
10 YorumlaHikayelerine alev emojisi atarım.
10 Yorumla
+1 yılAdım atmıyorum artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt yazarım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
10 Yorumla Bir çift sohbet ederim ondan sonra konuşuruz
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığın bir insanla tanışmak için hangi adımları atarsın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım