Eski yakın arkadaşımla konuştuğunu öğrendim, ne yapmalıyım?

yaklaşık 10 aydır hayatımda olan birisi vardı bikaç aydır konuşmuyorduk geçen hafta geri döndü buluşmak istedi ama dışarda olmaz ev olsun dedi kabul etmedim yeniden engelledi sonrasında kabul ettim yeniden yazdım ve sonraki gün evime geldi 6 saat kadar kaldı ona yemek hazırladım ne istediyse yaptım çok eğlenceli çocuksu zamanlar geçirdik barbielerim vs vardı onlarla oynadı tarot baktım falan takıldık ama aramızda sevgililik gibi bir ilişki yoktu fakat ben onu seviyordum ve onun da beni sevdiğini zannediyordum bana sürekli imalı şeyler spruyordu sevgilin istese kapalı giyinir misin eski ilişkilerini anlat vs diye ve şifrelerimi istedi yazıştıgım erkeklere mesajlara falan baktı kıyafetlerimi inceledi sonra da kader bağı denen kırmızı bir bileklik taktık ikimizde ve bana bunu 10 yıl sonra gelip istesen bile bende duruyor olucak saklıcam dedi ve gitti giderken sarıldı ben de onu yanağından öptüm 3-4 saat sonra fake hesaptan eski bir arkadaşım ss attı cocukla onun yazısmaları vardı ben inanmadım ama doğruydu sonra kız bana bugün onu saat 15 gibi gizli nodan arayıp konustuk dedi ve saat 15 te bizim evdeydi 15.30 gibi evden cıkmıstı muhtemelen benim yanımdan ayrılır ayrılmaz kız aradı neyse kız ona beni sormus cocuk da o kız mal beni salmıyor demiş sözde ne kadar doğru bilmiyorum ama neyse o sırada ben de cocuga yazdım ama benim mesajlarıma asla bakmadı o kızla yazısmaya devam etti güzelim falan yazmıs ama kız bizimle aynı ilde değildi sanaldan tanıdıgım biriydi ve aylar öncesinde kıza cocugun numarasını ben vermistim aramızı yapması icin. kıza söyledim bugün bizim evdeydi falan diye seninle konustugunu bilmiyordum bilseydim konusmazdım eğlencesine aradım falan dedi ama cocugun bana böyle davranması cok inctitti mesajlarıma bile bakmadı ben de ona ss leri atıp her yerden engelledim 3 gündür konusmuyoruz ağlıyorum sürkli ve dün gizli nodan arkadaslarımla beraber hem o cocugu hem kızı aradık kızı tehdit ettik ses bile çıkmadı cocukla da arkadaslarım konustu ve cocuk onlara bile yürüdü sonra da konustugum biri var falan dedi ama hala konusmaya devam etti beni yine arayın 10 dk sonra konusalım dedi biz aramadık bugün de kızla takipleşmeyi bırakmıslar. cocuktan hic avıklama yapmasını bile dinlemedim size yazıp dinleyeyim mi?

Eski yakın arkadaşımla konuştuğunu öğrendim, ne yapmalıyım?