Kendiniz nasıl bi eş kadın olursunuz
Cilveli sadık güvenilir arzulu ilgili nasıl özelliklere sahipsiniz eşiniz mutlu olur mu sizce sizin gibi kadınla evlendigi için
Onu şaşirtabilcek misiniz
Kendiniz nasıl bi eş kadın olursunuz
Cilveli sadık güvenilir arzulu ilgili nasıl özelliklere sahipsiniz eşiniz mutlu olur mu sizce sizin gibi kadınla evlendigi için
Onu şaşirtabilcek misiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevince çok severim. Fotoğrafını bile kolyeme takarım. Çok sadığımdır. Sürprizler, romantiklikler yapmayı severim. Ama gerçekten bunlara değdiğine inandığım insana yaparım eğer evlendiysek emin olduğum için yaparım yani. Karşı tarafın üslubuna göre üslup takınırım. Eğer ağırbaşlı ise saygısını asla aşmıyorsa ben de öyle davranırım. Aynası olurum bir nevi. Bana değer verdiğini hissediyorsam yüzünden gülümsemeyi azaltmam. Annemin bana kolay kolay surat astığını bilmem yani en kolay örnek. Zaten evlendiysem doğru kişiyi bulmuşum demektir. Çevrede örnek aile olarak gösteriliriz yani. Arada aşk, sevgi olmasa bile evlendikten sonra seveceğinden yüzde yüz eminim. Karşı taraf ne kadar emek verirse yani bir ekerse bin bulur benden öyle bir insanım. Tabi kendini ezdiren bir insanda asla değilim. Baktım değişiyor iş evlilikten sonra değişti. Bende değişirim. Değer vermeyen değer bulamaz. En önemlisi sen kendine değer vermezsen de kimse sana değer vermez.
Sporcu, hareketli, sadık ve güvenilir, mantığıyla dikkat çeken, sanat sever, araştırmayı seven, yatırım yapmayı bilen ve işini o yönde kuran, sezgileri kuvvetli ve hissiyatı yüksek, yalan yakalayan ve sezgileriyle o yalanı ortaya çıkartan, sadece sevdiği insana karşı cilve yapmasını bilen ve onun dışındaki insanlara karşı sert mizaçlı, güçlü bir ruh ve beden, duygu yönetimini yapabilen, ilgi arsızı olmayan, yalnızlığıyla mutlu olmayı bilen.
Hamarat elinden her iş gelen , saygılı, sadık bir kadın bekliyor onu
Vayyy eşin kıymetini bilir o zaman umarim
Peki daha önce sevgilinden neden ayrildin dediklerin güzel özellikler çünkü
parasıyla ezecek bir kadın bekliyor gelecekteki eşimi. en ufak yamuğunda babam ayağını kaydırır hayatını bitirir muhtemelen şimdiden sabır diliyorum
Ayrilir senden büyük ihtimalle böyle yaparsan
yok ayrılamaz ben ayrılırım
Duvar gibi işkolik sadık bir karı
Somurtkan birisi misin
Cilveli misindir peki
Çirkin bir es nihahahh
Şaka diyosun belli sjsjjsjs kendin bile güldüm😃
Gercekleer güzel kadin hayaliyle uyusun ama pok bulur😏😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?