Selamsss...
Seneler önce ilk buluşmamda evinden almamı istemişti tabi ben beklemiyordum böyle bir şey. 😂
Beyler siz ilk buluşmada evinden alır mısınız? Kadınlar siz bunu ister misiniz?

Selamsss...
Seneler önce ilk buluşmamda evinden almamı istemişti tabi ben beklemiyordum böyle bir şey. 😂
Beyler siz ilk buluşmada evinden alır mısınız? Kadınlar siz bunu ister misiniz?

İlk buluşmaya özgü istenilecek bir şey değil bence. Özellikle evimi öğrenmesi ilk buluşma aşamasındadır gereksiz bir kere. Evden özel aracı varsa alabilir kız arkadaşını güzel bir jest olur bence ama ilk buluşma da değil
Açık ve net belirteyim. Ben ilk buluşacağım bir erkeğin arabasına binmem ve beni almasını istemem. Buluşmam gereken yere, kendim gidebilirim. Aynı şekilde dönerkende evime onun bırakmasını istemem. İnce düşüncesinden dolayı teşekkür ederim sadece..
Çok teşekkür ederiim😇🤩☺️
Bence hayır ya. Bunu talep eden çok kadın var ama gerek yok. Herkes kendisi gitsin. Sadece dönüşte saat geç olduysa bırakılabilir.
Teşekkürlerr🙏😁
Yani aslında bu insana göre değişiyor. eğer sevgilim evimden al derse alırım tabi ki sonra da evine bırakırdım ya da birlikte belirlediğimiz bir mekanda buluşurduk. o anki duruma göre değişirdi. ama evden almak daha güzel olurdu benim için.
Cevap
2Cevap
Hayır ilk buluşmada ortada bi yerde buluşursun mümkünse. Evden almaya falan gerek yok
Teklif ederim ama zorlamam.
Sanaldan gerçekleşmiş bi ilişkide ilk buluşmada evden almasını istemek saçma olur, ama normal işten, arkadaş ortamından veya okuldan vs önceden tanışıklık varsa evden alabilir küçük bir jest olur, hoş bir hareket 😊
İlk buluşmada adımı söylediğime şükür etsin bide adresimi mi verecem never 😮
😂😂😂😂
Hele bir gelsin ben adresimi vermem ki asla 😅sapık filan çıkar uğraşamam
Olmaz mahalleme bile gelmesin bizim mahallede mobese teyzeler var
Vallahi vururlar onu
İlk defa göreceğim birinin beni evimden almasını istemem, işler farklı ilerlerse sonraki buluşmalarda olabilir.
Evden alıp eve bırakırım ben. Buluşacaksam değer verdiğim biridir. İstanbul gibi bir yerde uzak yere bırakamam şahsen.
Gerekir diye bir yok ama güzel bir jest. Sanaldan tanışmışsan o zaman gereksiz de olabilir hani.
Uygun olduğunu düşünmüyorum.
Hayır ilk buluşma için çok fazla.
Hayır tabii ki de dışarda buluşmak varken
Tabi ki istemem olmazz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?