Lütfen Dikkatlice Okuyunuz Daha bir hafta olmadan burdan tanışan bir kız ve erkek, sohbet muhabbet ilerliyor ve buluşmaya karar veriyor. Çocuk kızı eve davet ediyor fakat kız kabul etmiyor. Erkek direniyor ve ikna ediyor. Kız eve geliyor. Evde öpüşme yaşanıyor. Çocuk kızı deniyor. Olayın üstüne kız beni arıyor telefondan. Agliyor, zırlıyor Soner! Beni kullandı! Şok oldum ya ne oluyor! Biz bukustuk, bana bir sürü laf etti falan filan. Evine gittiğini daha bilmiyorum. Çocuk aldı telefonu, Soner! İlk buluşmada eve geldi, yapıştı dudaklarıma! Ben bu kıza nasıl güveneyim. Diyecek laf söz buldum ama nafile. Daha sonra kıza kızdım! Sen bunu nasıl yaparsın. İlk buluşmada eve gitmek ne demek! Ben sana demedim mi? İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar! Dilimde tüy bitti yahu! Patron kızdı telefonu görünce. Saatlerce ağladı kız! Aşkımm😍MuahhhSonuç Kendini kirlenmiş hisseden, hayattan soğumuş bir kız, yaşı 25. Tavsiye😊 Nasihat😊Öğüt Lütfen ilk buluşmada evine gitmeyin karşı cinsin. İnsanlar her türlü çakallığı yapabilir. İnanmayın, güvenmeyin! Sevebilirsiniz, güvenebilirsiniz, inanabilirsiniz fakat her şey bir oyun olabilir. İnsanlar dener, zarf atar, oyuna gelmeyin! Zarfı yemeyin! Çok iyi olsanız da kötü bir izlenim olabilir. Bir hata bazen her şeyi bitir. Ben olsam! Benim için zamanın bir önemi yoktur. Fakat yine de ilk buluşma evde olsun istemem. Olacaksa da ailesi ile tanışmak ya da ailemle tanışmak için olabilir. İkinci bir seçenek yoktur... Bilginize sunarım. Sadece güzel insanlar içindir...
Geldim geldim😅 Müslüman müslümanın kardeşidir, Hadisi şerif Hayra vesile olan hayrı yapan şerre vesile olan şerri yapan gibidir Hadisi şerif Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalben karşı koysun bu da imanın en zayıf derecesidir hadisi şerif. İşte bu yüzden karışıyorum. Ben Soner Demirer abi😅 iyilerin dostu kötülerin düşmanı😅Ben adamı severim 😂😂Çok fena severim😅 Özel diye bir şey yok derdini anlattı anlatabilir. Çok kişiden dinledim bunları ben. Doğru abi sana ne ya sana ne 😂😂
Cekecem kulagini, islamda kardeslik elbet var fakat insanlar arasi mahremiyette var. Kardeslik insanlarin ne naneler yedigini bilmek degil velev ki bir yuvayi kurtarmak icin cabadir...
Hehehe abi ya😅Öpüşmek özel hayat olur mu? Burda özel hayat yok yapılan bir yanlış var 😅Ben şimdi abi bazılarına hocalık yapıyorum bazılarına abilik bazılarına babalık doktora mahremiyet yoktur ben bazıları doktor oluyorum basılarak psikolojik destek psikolog oluyorum hastamla aramda geçenler benim özelimdir 😅isim kullanmadan insanların gözlerini açmak için paylaştım emek verdim o kadar
Allah'ım Allah'ım 😅Erken boşalma, psikolojik olabilir fakat olmayadabilir. Muayene etmem lazım sizi. Lütfen randevu isteyiniz. En kısa zamanda dönüş yapabilacaktır. Duruma göre psikolojik destek ve geciktirmek için egzersizler tavsiye edebilirim 😅Ayrıca kendi geliştirmiş olduğum bir yöntem var daha insanlar üzerinde denemedim 😅Çok başarılı sonuçlar bekliyorum az biraz zaman kaldı 😂😂
Ne alakası var şimdi 😅 Konuyu şeyaptırma 😅Erken boşalma düzensiz ilişkiden dolayı olur. Düzenli ilişki ile düzelir. İlişki yaşamadığım için bu gayet normal bir şeydir ki dini kitaplarda da geçer. İlk gece gerdek gecesinden bahseden kitaplarda, dokunmadan bile boşalma olabilir...
Ben bu yaşımla gitmem soner, ilk buluşmayı kalabalık yerde yaparım. Eve gitmeyi çok sonra iş ciddiye binince ailesi ile tanışmaya giderim. Bir insanı iyice tanımak için sürekli denemek sonra güvenmek lazım. Pazardan sebze, meyva alırken nasıl seçici olunuyorsa, en az o kadar seçici davranılmalı hayatımıza birini alırken
Sevgilisinin evine gidenleri görüyoruz işte.. Hangilerinin ilişkileri ebediyen sürmüş? Bugün geçici bir mutluluk, yarın ayrılıktan sonra azap çekiyorlar.. 2 dirhem mutluluk için, 10 dirhem acı çekiyorlar, yazık.. Ateşle barut yan yana gelmez. Halvet haramsa Allah'ın bir bildiği var ki işte başbaşa kalmak haram.
Eger guvenmişsem giderim. Ama burdaki olayda şunu anlamadim kiz eve gidiyor oglan opuyr direk seni ariyor ve hala cocugun yaninda hani evden cikip gitmemiş 🤔 ve opusmekle kirlenecek duyguya kapilacak kadar muhafazekarsa neden eve gidiyor 🤔 Bana biraz sacma geldi mantik devreye girmiyor 🙂
Bende güvenirsem giderim😊 Ben de zaten şok oldum deli oldum😅 Bazıları çok saf mi desem yoksa mal mı? Desem bilemedim 😅Kız beni arıyor konuşuyor ağlıyor sonra erkek alıyor telefonu o konuşuyor😅Haklısın neden çekip gitmemiş😅Bende kızdım zaten neden gittin evine diye🤔Akıl var mantık var😮 Bana da saçma geldi😅Şey kirlenmek değil de 😅Hani gelecekti eşim onun bununla öpüşmüş olsun istemem😊Sonra belki beni beğenmez😊Belki aklında o kalır 😊Bir çok yerde gördüm 😊Eşim sevgilim kadar iyi değil, sevgilimi özlüyorum, o daha performanslı filan diyordu. Tabi karakter meselesi ucu açık hayırlısı😊
Hiç bir şekilde evine gitmem, bunu isteyen kişimin niyeti bellidir zaten,. Burdan giden kızlara seslemiyim. Büyük konuşmuyorum ama annenizin babanınızın yüzü ak gezsin istiyosanız. Sizi ilk buluşmadan eve çağran nefis zanlısı hanzoların evine gitmeyin. lütfen...
İlk buluşmada nasıl evine gidiyim adam tecavüzcü mü sapık mı kadın satıcısı mı bir sürü şey geliyor insanın aklına sonraki buluşmalarda gidemem aylarca tanırsam anca yani ama en doğrusu hiç gitmemektir sonu hep pişmanlık oluyor bir heves için degmiyor
Katılıyorum kardeşim olabilir de olmayabilir de ama herkes herkes değildir herkes herkese benzesede derim hep zaten niyeti evlilik olan sözde değil özde olur lafta herkes ciddi herkes seviyor
İşte adamın niyeti ancak zamanla belli olur niyeti ciddiyse zaten kendini belli eder zamanla acele etmemek lazım bir adam uzaktan uzağa dokunmadan sevebiliyorsa zaten o baba da olur eş de olur bazı şeyler zamanında yasanmalı ama yapmış bir hata kıza da birşey demiyorum o da pismanmis yasanmasa daha iyiydi
Zaman hiç bir şey kardeşim. Zaman diye bir şey yok. Zamana yön veren sensin. Su akar yolunu bulur da sen yön vermezsen taşar evi su basar. Hayırlı işin acelesi makbuldür kardeşim. Uzatmamak lazım. Flört/sevgili haram ya da harama götüren yoldur akside olabilir fakat iki kişiden biri art niyetli ise sadece harama götürür ve haramdan helal olmaz. Kalıplara uymaz insanlar. Kalıpları boşver. Söyle olursa böyle olur deme! Haklısın ben kızdım ona ve dedim zaten insanız hata yaparız. Tekrarlama. Daha dikkatli ol dedim. Bir insanın maskesi varsa yıllarca da saklayabilir. Benim için bir insanı tanımak için 1 hafta yeterde artar bile. Bazen bir bakış bir tebessüm anlatır her şeyi bazen de şu an olduğu gibi bir çift söz belli eder kendini...
Valla kardeşim ben bir insana 6 7 ay veremem. Yok öyle dünya. 6 7 ay dile kolay. Biraz şu zamanı. İnsanlar yıllarca flört sevgili olup evleniyor sonra ayrılıyor. Ne zamanı! Nedir ki zaman! Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Kişi belli eder kendini saf olmamak lazım!
Yok, sohbet muhabbet tanıma tanışma. Evlilikten beklentiler, eşten beklentiler, nelerden mutlu olur ne gibi şeyler mutlu eder hoşlandığı şeyler vs vs bunlar konuşulur karşılıklı. Ben elimden gelenleri anlatırım vaat etmem neyse o. Eğer olursa anlaşırsak yapabiliriz evet olur dersek evlilik üstüne adım olabilir. İster ilk buluşma kafede isterse ailesi ile tanışırım bana uyar. Sonra o aileme gelir sonra aileler sonra isteme faslı söz yüzük nişan evlilik 😊Benim kinin zaman ile alakası yok. Evliliğe uzanan adım😊küt diye de olmaz ki😅ama bu flört sevgili de değil 😅
Tanımak için yazdıklarım yeterli. Takılmak ne! Ne takılması! Daha bir kızla sinemaya gitmedim ben! Sohbet muhabbet yeterli olursa anlaşma söz yüzük olur gezer tozariz zaten 😊
üzülmüyorum soner kıza. en samimi arkadaşın bile olsa müstehak böylelere yaşı 25 ilk bulusmada adamın evine giderse heleki burdan biri ile. onuda gec öpüş öpüş sonra adam laf edince ağla. ilk bulusmada eve gelen kıza güvewnmem zor. eve cagırmam zaten dısarda bulusurum bunu kız teklif etmeli bile. ama işte tipine mesleğine bilmem neyine aşık olup giderler eve. sen ben eve gel desen sapık derler
Bana sapık diyen yok abi olursa da zerre umrumda olmaz. Ben üzülüyorum. Üzülüyorum ama kızdım da aynı zamanda. İnsanız abi her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever. Hadisi şerif 😊
hadis konusunda haklısın kardeşim ama dediğim gibi bile bile yapılan hata olurmu bilmem. sana sapık diyen yok tabi örnek verdim ben de aynı eve gel desem sapık oluruz ama evine gidiyor işte bu hata mı bilemem
Bile bile yapılan ya da yapılmayan ameller niyetlere göredir hadisi şerif 😊Hatalar boyutlarına göre değişir abi günahlar boyutlarına göre değiştiği gibi...
düşüncelerine saygım var doıstum hadislerin tabiki dogrduru ama ben günah haram boyutunu düşünmedim belki en samimi dostun sahip cıkıp kollanman normal. ama Allahta insanlara akıl irade vermiş. yaşanan tecrübeler var. ya tecavüz ya da daha fazlası olsaydı. bu hatanın geri dönüşü olurmuydu
Abi yüz yüze görüşmedim. Burdan bir arkadaşım sadece ara sıra merhaba merhaba. Önemi yok ki! Müslüman müslümanın kardeşidir. Hepimiz kardeşiz kalleşler haricinde. Olurdu abi her şeyin geri dönüşü olabilir. Yerine göre kişisine göre...
Gerçekten seni ayakta alkışlıyorum. Burada ve normal hayatta bu hataya düşen bir sürü kız var. Uyarayım; bu tuzağı kuran bir erkek aynı şekilde bir tuzağa düştü ve kızın başına gelenin benzerini erkeğe yaptılar. Ben erkeğim bana olmaz demeyin :)
Hayır gitmem. İlk buluşmadan olmaz hatta bence ciddi bir ilişki değil ise evde hiç buluşulmaması gerek evlilik gibi ciddi bir düşünce varsa aileler evde olduğu sürece belki olabilir. Bu güzel ve önemli nasihat için teşekkürler😇💫
Ne güzel olması gereken de budur. Ciddi bir ilişki değilse bizim zaten işimiz olmaz ki! Ben zaten evlilik isterim ve sen de aynı şekilde evlilik istersin biliyorum. Kesinlikle katılıyorum aileler varsa olabilir. Olması gereken ya o dur ya da tenha olmayan bir kafede üçüncü dördüncü şahısların çok azcık bir mesafede gözetimin de buluşma olabilir diye düşünüyorum. Rica ederim ben de teşekkür ederim 😊
Ilk gorusmede eve gitmek hic hic hic iyi degil ben olsam degil ilk gorusmede evlenene kadar gitmem cunku ilk once guven olacak aramizda sonra her sey olur zaten
Gitmem elbette hatta beşinci buluşmaya bile gitmem xd yanlış bana göre yalnız olmamız böyle olur sonucu işte. Olay üzücü ama kız hata yapmış işte keşke yapmasaydı.
Asla gitmem. Katiyen gitmem. Gidilmemeli de zaten. İnsanlar kötü. Kimin ne olduğu belli değil. Herkes senin de dediğin gibi oscarlık oyuncu. Çoğu insanın en az iki yüzü var.
Kız için üzüldüm ama bu kadar aptalca bir şey yaptığı ıçın de kızdım 😕
Kızdım ikisine de kızdım. Yazık dedim. Çocuğa kızdım sana güvenmiş, güven vermişsin gelmiş. Hangi kız olursa olsun kandırmak kolaydır. Allem ettin kallem ettin geldi. Senin yaptığın yanlış dedim. Kızın yaptığı da yanlış. İkisi de yanlış😪
Abla akıl mantık herkeste var kullanmak mesele. Ya karşındaki allem eder kallem eder neler neler yaparlar. Kandırmak zor değil ki! Ne bileyim abla aradı işte. Bazen konuşmak da iyi gelir. Ben zaten çok kızdım bağırdım çağırdım. Yüz kere tekrar ettirdi bana ayar oldum.
Farkettim ama öyle düşünme tamam yardım etmek güzel bir şey ama oraya giderken başkasını düşünmeden gidiyor, sorun olunca olaya seni dahil ediyor 😒 hiç yoktan al başa bela
Abla ben sana karıştığım girdiğim olayları yazsam. Bana sen mal mısın dersin! Ben kendime hep diyorum zaten😅 Kızdım zaten abla da yine de yanlış yaptı diye destek olmayalım mi?
Pis zihniyetlerden akan deneme, kullanma vs gibi kirli şeyleri kamu spotu gibi duyurman mı yoksa insan ve aşk ilişkilerinde uzman biri edasıyla akıl vermen mi daha kötü onu düşünüyorum şu an
Ameller niyetlere göredir, hadisi şerif. Kamu spotu yok. İnsanlık var güzel insanların görebileceği. Uzman değilim insanım sadece. Müslüman müslümanın kardeşidir, hadisi şerif. Burda da bir sürü kardeşim var. Akıl vermek değil tavsiye nasihat öğüt. Lütfen sen düşünme! Çünkü yazdıklarımın seninle bir ilgisi yok!
Hadis yazınca da ne süslü oldu öyle 😂 kötü adamı da güzel güzel işaret ettin👏👏 düşünmeye değecek bı şey değil zaten düşünmem. iyiyi kötüyü de tanrı bilir sen değil.
Sana süslü gelebilir beni ilgilendirmez. Kimseyi işaret etmedim. Genel bir konuşma. İnsanı işaret ettim. Sana göre düşünmeye değip değmemesi zerre kadar umrumda değil. İyiyi de kötüyü de ben bilirim. Allah her şeyi bilendir en iyi bilendir. Göz var nizam var. Kör olmamak gerekir de senlik bir şey değil...
Şimdi ben soruda yazdığın yoruma göre cevap verdim. Ilk buluşmada yanlız başbaşa bir eve gitmek bence çok şık bir davranış değil. Fakat senin kastettiğin ise ailecek gidilen görücü usulü.. Bu arada gerçekten öyle birşey oldu mu?
Abi gerçekten öyle bir şey oldu mu? Demek ayıp olmuyor mu! Daha neler neler oldu, neler neler gördüm! Neler neler yaşadım. Bir saatte evine çağıran kızlar da oluyor. Ailecek de olabilir tek başına aile ile tanışmak da olabilir. Kişilere bağlı nasıl isterse. Bence ilk başta tek gidip tanışmak iyidir fakat ailesi ailenle gel derse aile ile giderim mutlu olurum...
Onları da biliyorum. Kötü olmak ucu açık. Karakteri kötü var bir de ruh hali olarak kötü hisseden var. Üzülmüş canı yanmış giibi gibi. Çözdüklerim yazılanlar itibariyle değil yazilmayanyanlar ile de birliktedir.. Yoksa herkes her şeyi yazar zaten...
Bazıları vardır canı yanmış çok yanlış tutunacak dal arar kendisine birisi çıkar gelir öyle bir gelirki inaniverir kanarsin işte insanız insan her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif Hayırlısı
Yanlış anlayanlar umrumda değil de her ihtimale karşılık dikkat etmek gerekir. Kadın erkek arkadaşlığı doğu değildir. O yüzden yoksa sıkıntı olcak bir şey yok. Bende çok denk geldim. İnsanlar hep konuşur. Ne yaparsan yap yaptığına değil yaptıklarının onların ne kadar işine geldiğine bakarlar. Canları cehenneme 😅
Mantıklı olan budur fakat uzun bir süre tanışma hisler önemli ben giderim yani gel ailemle tanış derse detaylar önemli 😅uzun uzun yazdım o kadar emek verdim 😅
Dünyayı kurtarmak gibi bir niyetim yok. Fakat kimseyi saldığımda yok. Neden sitede olduğun beni ilgilendirmiyor. Farkındaysan güzel insanlar için diye not belirttim. Seni ilgilendiren bir şey yok orda. Ayrıca moruğu da kendine sakla!
Efendiyim demiyorum. Efendi gözükmüyorum. İstediğim yere katılırım keyfim nasıl isterse bağlamaz kimseyi. Aktifliğimi gösterebilirim. Altıma mi yattın ya pasif diyorsun! Ben iki senedir burdayım, Duygusal-Prens Küçük-Prens Ash-Katchum Sorular hep aynıydı...
En İyi Cevaplar