İlk buluşmada karşı cinsin evine gider misiniz?

Lütfen Dikkatlice Okuyunuz
Daha bir hafta olmadan burdan tanışan bir kız ve erkek, sohbet muhabbet ilerliyor ve buluşmaya karar veriyor. Çocuk kızı eve davet ediyor fakat kız kabul etmiyor. Erkek direniyor ve ikna ediyor. Kız eve geliyor. Evde öpüşme yaşanıyor. Çocuk kızı deniyor. Olayın üstüne kız beni arıyor telefondan. Agliyor, zırlıyor Soner! Beni kullandı! Şok oldum ya ne oluyor! Biz bukustuk, bana bir sürü laf etti falan filan. Evine gittiğini daha bilmiyorum. Çocuk aldı telefonu, Soner! İlk buluşmada eve geldi, yapıştı dudaklarıma! Ben bu kıza nasıl güveneyim. Diyecek laf söz buldum ama nafile. Daha sonra kıza kızdım! Sen bunu nasıl yaparsın. İlk buluşmada eve gitmek ne demek! Ben sana demedim mi? İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar! Dilimde tüy bitti yahu! Patron kızdı telefonu görünce. Saatlerce ağladı kız!
Aşkımm😍Muahhh
Aşkımm😍Muahhh
Sonuç
Kendini kirlenmiş hisseden, hayattan soğumuş bir kız, yaşı 25.
Tavsiye😊 Nasihat😊Öğüt
Lütfen ilk buluşmada evine gitmeyin karşı cinsin.
İnsanlar her türlü çakallığı yapabilir.
İnanmayın, güvenmeyin!
Sevebilirsiniz, güvenebilirsiniz, inanabilirsiniz fakat her şey bir oyun olabilir. İnsanlar dener, zarf atar, oyuna gelmeyin! Zarfı yemeyin! Çok iyi olsanız da kötü bir izlenim olabilir. Bir hata bazen her şeyi bitir.
Ben olsam!
Benim için zamanın bir önemi yoktur. Fakat yine de ilk buluşma evde olsun istemem. Olacaksa da ailesi ile tanışmak ya da ailemle tanışmak için olabilir. İkinci bir seçenek yoktur...
Bilginize sunarım. Sadece güzel insanlar içindir...
İlk buluşmada karşı cinsin evine gider misiniz?