Hoşlandığım kişinin sevgili varmış ama ben bakıyorum o da bakıyor ve bana kaba davrandı neden olabilir?

Basında sevgilisini olduğunu bilmiyordum ilk ben baktım ona sonra o da bakmaya vs başladı. Genel olarak flörtöz davranıyor gibiydi yani beden dili mesela ben ona bakarken o elini beline vs atardı kendisiyle hiç konuşmamız yoktu bi keresinde çalıştığım yere geldi kolay gelsin demedi yüksek sesle bi şey sorup gitti ikinci kez geldiğinde de ben hoş geldiniz dedim başka yere başımı çevirip başını sallar gibi kısık sesle hoşbulduk dedi. Sonra ben bakmayı kestim ama o ben ne zaman iş yerinde beni görebileceği yere gelseydim kendi iş yerinde oturduğu yerden hemen kalkıp cafesinin önüne çıkıp arkadaşlarıyla sohbet edip bana aşırı bakardı. En son da göz teması kurmaya çalışır gibiydi baya ben bakamadım çekindiğim için sonradan o da çok bakmadı ama ben bakınca öne geliyordu. Neden böyle davranıyordur

Hoşlandığım kişinin sevgili varmış ama ben bakıyorum o da bakıyor ve bana kaba davrandı neden olabilir?