Şu saatte ağlıyorum bana kendimi çok değersiz hissettiriyor anlamıyorum habire kız gibi trip atıyor durup dururken. Sözümü dinlemiyosun diyor ama dinliyorum o çok abartıyor buluttan nem kapıyor resmen. Daha yeni az önce konuşuyoduk yine triplere girdi neymiş bişey anlatacakmış, ben sözünü kesmişim kalbi kırılmış iki saat bana resmen eziyet etti neden böyle yapıyosun ben sana ne yapıyorum diyorum fark etmedim lafını böldüysem özür dilerim dedim sakin konuşuyorum hiç umursamıyor bile tabi tabiii heeee gibi kelimeler ediyor. Gün içinde iyiyiz diyelim sonrasında anlamadığım bir şekilde bir şeylerin acısını çıkartırmış gibi davranıyor huysuzluk yapıyor. Resmen küçük çocuklar annesine eziyet eder ya aynen öyle.. çoğu zaman neye kızdığını anlamıyorum bile resmen günün bütün gerginliğini benim üstümde atıyor gibi ama gerçekten çözemedim arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var bu konuda. Çok ilgileniyor gibi gözüküyor ama öyle değil bencil birisi beni çok düşünmez anlayışlı değil, bir çok iyiyken birden kötü olur, dengesiz davranışları var. Hani buraya açtığım bu konu sıradan gibi gözüküyor ama öyle değil bizim ilişkimiz laboratuvarda ayrı olarak incelenmesi gerek bence. Beni bir güldürüyor bir ağlatıyor çok sinirimi bozuyor mesela ( kendimi bilsemde öfke kontrolüm zayıftır ) teline mesaj geliyor ikinci aşkım mesaj attı dur bakim falan diyor beni deli ettikten sonra şaka yapıyorum bitanem aşkım... diyor. Ama şuna eminim benim üzülüp üzülmediğim kırılıp kırılmadığım hiç umrunda değil. Ya nasıl desem bana kendimi değersiz hissettiriyor bunu çok hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz çok ihtiyacım var 😥
Cevabın nedir?
Onun psikoloji bozuk.. tek gücü sana yetiyor. Kaybetme korkusu lazım ona.. yani sana ne yapsa onu terketmeyeceğine emin olması demek sana zulüm etmesi demek.
Yapman gerek şu saatte ağlamayı kesmek. Onu ne kdr sevdiğini düşün, sonra kendini ne kdr sevdiğini düşün! Sen ondan daha önemlisin kendin için. Unutma sen olmazsan oda olmaz. Bu yuzden biraz kendine değer ver ! Her dediğine boyun eğme. En onemlisi haklı oldugun dava da hakkını sonuna kadar savun !!! Bu benden sana bir abi tavsiyesi11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim ya aslında kendimi yeterince savunduğumu düşünüyorum ben daha ne yapıyımki sevdiğim zaman gösteririm göstermesem bu nasıl bir sevgi olur sıkıcı olmaz mı hiç belli etmesem..
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
onla ilgilenme sende o zaman onun ilgisi artacak denemeni tavsiye ederim
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Aslında çok ilgilenmemeyede uğraşıyorum
- +1 yıl
onun gibi konuş değiş birden 2 saatte bir mesaj atiyorsan günde 3 en fazla 4 tane falan at çok konuşma kısa tut tersle
- Soran+1 yıl
İşe yarayabilir teşekkürler
- +1 yıl
önemli değil
bir muddet ara ver bence seni kaybedebilcegini anlamali gonul isleri cocuk oyuncagi degil boyle keyfine gore trip at kiz canin isteyince bitanem aşkım olsun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Emann ayrıl gitsin seven insan sevdiğini üzmeye korkar bu bilerek yapıyor
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen ya bilerek üzüyor
- +1 yıl
stres topu değilsin sen
- +1 yıl
yaptirmt ma sert yap gidiyosa gitsin bu nasil bir ruh halidir kolesimi zannedio senii
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sert yapıyorum sonra aşkım bitanem falan gönlümğ alıyor ondan sonra yine aynı
- +1 yıl
bununla bir omur gecmez arkadas yol ver gitsin derim
sana değer vermeyene sende değer verme. bas tekmeyi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya çok değişik. Sabrımı zorluyor ondan sonra aşkım bitanem falan gönlümü almaya çalışıyo düzeldikten sonra yine aynı
Ya sorması ayıp burcu ne? "
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Yay
- +1 yıl
Ben balık burcuyum gerçekten dengesizliklerim olur ama bu eziyet etmem kimseye yani bile bile ortada bişey yokken yem atmam.
Yay burçları hadi işine olurmuş :) çok ciddiyim bak oda sıkılıyor herhalde sana öyle dengesizlikler yapıyor yani takılmacalar..
Sende tepki koy biraz soğumuş gibi yap - Soran+1 yıl
Anlarmıki pek sanmıyorum gerçi nasıl yapıcam bilmiyorum. Soğumuş gibi nasıl yapılır acaba? ☺️
- +1 yıl
bak ne oldu sabah yaaa
00 Yorumla - +1 yıl
ayrıl hemen
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim bana nedenini anlamadığım bir şekilde kötü davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar