Flortum Max 3 gün sürüyor her şeyi dalgaya vuruyorum ciddi olamıyorum güzelim yavrum diyorlar kahkaha atıyorum çok cringe geliyo napmam lazim

Cevap
13Cevap
doğru kişi olmadığı içindir
Ben sünnetsizim ve sünnetsiz olduğum için sevgilim olmuyor yani kabul eden olmuyor sen neden yalnızlık sorunu yaşıyorsun ki
Yok Afgan Suriyeli vs değilim Bitlis'in Hizan ilçesi benim memleket valla hastaneye gelirsen benle destek olursan çok sevinirim
Valla destek olan olmadı abisi neyse teşekkür ederim 🙏 iyi günler
Ne güzel bir gün sende aradığını bulursun
Belki de farkında olmayarak
İstediğini söyleyen istemediğini işitir derler
Yapmak zorunda değilsin, yalnız yaşayabilirsin.
Aşkım harikasın böyle devam et shsjsjdj
Diğerleri senin gibi olmadığı için ağlıyor seninde dahil olmanı istiyorlar kanma hayatım 🥹❤️
E sen eğleniyosun yapamazsın ki yapmak istemiyosun hatuncum
Toka ile don mesajı çok iyi Puhahahdhehdb
Oğlan tam bir slakmış
Niye
Bir kız bana bu tarz yazsın ben direk engellerim bu aptalın hala senden bir beklentisi var galiba yokluk çekiyor 😏
Hepsi farklı kişiler Kayserili😉 Umarım sana da böyle yazarlarda sabalossstt diye ekrana baka kalirsin
Ben yokluk çeken birisi değilim bir vagon gider diğeri gelir ben çok önemsemem bulunmaz Hint kumaşı değilsiniz sonuçta 😉
Hayır öyleyiz kayserili. 36 yaşına kadar vagonlarla ilgilendiğine göre yokluk fazlasıyla çekiyorsun 😁🤲🏻🤲🏻
Neyse bir şey demek istemiyorum burada 😅
Sen lezbiyensin bence
Sen gaysin
Sen bisex sin
Çok ciddiyetsizlik etmişsin bu yüzden
Abaza erkeklerden bahsediyorsan haklısın
İşte bende o tarz erkolardan bahsediyom
Yapma o zaman knk
Erkolarrrr hepinizden iğreniyorummmmm
haha : D
bu ne ilginc iliski
Hahahahahhahaha
nasil birisin?
burdan çıkmaz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman tanrım ya, mesajlarda tam bir stand-up gösterisi yapmışsın resmen 😂 Bence bu şeker enerjin harika ama flörtler bazen ciddiyet istiyor olabilir. Belki de biraz dengede kalmakta fayda var. Hem eğlenceli ol hem de bir tık daha ciddi. Ne dersin? ❤️ Ama unutma, kendin olman en önemlisi! 🍀