AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Ya yemişim evliliğini param cebimde arabam altımda bırak birine yapışmayıveriyim
34 bedenli küçük memeli bir garı isen bul beni kelebeğim 😛
@EvcimenOkuz senle de işim yok yol al
Puhaha
Değirmen taşı kıvamındaki goca götunu alıp gidebilirsin o zaman bebisim 😛
@EvcimenOkuz dayı sen ne anlatıyon gelmişsin 37 yaşında siteden kız düşürmeye çalışıyorsun yoktuktasın anlarımda abartmasan mı
Birliktelikte fikirler ile düşünceler uyuştuktan sonra yaşın pek onemi yoktur.
33 yaşındayım ve sevgilim 26 yaşında. Nasip olursa bu sene nişan ve önümüzdeki sene düğün yapacaz.
Kişiye bağlı o şahsen ben 30 yaşındayım olgun seviyorum oturup adam akıllı muhabbet edeceğim ergen olmayan. 25 yaş altı kızlar çekilmez. Onuda erkekler cinsellik olarak tercih ediyor sebebi o yani. Daha taze al benisi var diye genelde
Ha önemli olan aklı başında olması
Aynen öyle
Birbirimize birbirimizin özeline girmeden iç dökmeliyiz. Ama önce gerekli hayat enerjisine ulaşmalıyım. Şu an sıfırın altında -37 santikırat derecedeyim. İmdi... Bundan mütevellit C sol üstü daire yukarıdaki yazılacaktır Nokta
25 ten sonra kadının piyasa değeri düşer. Erkeğin yükselir. Doğanın kanunu
Olabilir
Piyasa değeri ne ürün mü satıyoruz
Pazardan elma armut almıyorsunuz sen insanla evleniyorsun medeni bir şekilde
Biz erkekler rezil insanlar olduğumuz için yaş kriterimiz yoktur demek daha doğrı. Ama olgun kadınları daha çook tercih edebiliriz 😉
Hayır erkek her zaman güzelliğe bakar ilk sonrada kafa uyumuna cimcimeliğe eğer 35 sende taş gibiysen seni ister.
O sırada 30 yaşında olan gariban ben Ben napim o zaman nerelere gidem dldkkdkdkdkdkd
çok saçma bi yorum o kiz adama yapistiktan sonra yaslandiktan sonra baska kizlara mi gozu kayacak o zaman herkes ayni degildir en guzeli ayni jenerasyon yaslarin yakin oldugu bir iliski
Bu kişiden kişiye göre değişiyor ben 25 yaşındayım 20 li yaş gurubuyla anlaşamıyorum hiç çocukça geliyor ama 24 ile 35 arasındaki kadınlara mükemmel anlaşıyorum
Olgunlar candır trip atmıyor gereksiz yere konuşabiliyorsun
Eşim 34 ben 24. Tamam bazen keşke yaşı biraz daha genç olsa daha çok eğlenirdik diye düşünüyorum ama sadece düşünce. Onu çok seviyorum ♥️
Evet aynen o şekilde oluyor erkekler 26 27 yaşına kadar olgun sever ister 27 den sonra çıtır ister
Cok dogru bi soru olmus.
Erkegin buyuk olacagini dusununce zaten kizlar icin 27den sonra secenekler iyice azaliyor. 30 ustu cocuksuz bekar bulacak da ohoo zor is
Erkek büyük olmak zorunda değil ki ben 24'üm 22-23 olanninsanlar da konuşmak istiyor ve ciddi konuşuyor ama dediğiniz gibi bir yaşı geçince zor şöyle bir bakıyorum da çoğu arkadaşım ya ciddi ilişkide ya da evli
Erkek buyuk olmak zorunda degil ama olsa daha iyi sanki ;)
Ayrica ben kaldim 😅
30 yaşımdayım. Sapık değilim. Her yaşın partneri o yaşa özel ve güzeldir. her şey cinsellikte değildir. Muhabbet de önemli. Benim şu anki kafam ve 20 yaşında ki kafam muhabbet edemez.
Tamamen bu yazıldığı gibi. Bende altına imzamı atıyorum 😀
Bunlar bir takim uydurmalar. Kadınsız kalınan zaman dilimine göre değişir bu. Uzun zaman aldıysa bu durum nefes alması kafi durumuna kadar gider. Yas önemsizdir onemli olan sevgidir :)
Ben 29 yaşındayım sevgilim 20. Tam da öyle oluyor. Yaşıtlarım çoğu kırışık çünkü
oha benimki de öyle ama ben 20'yim sevgilim 29
En güzel ilişki bence. Mutluluklar dilerim size
Bu arada benim sevgilim de 20
Bu kadar yaş farki bana biraz fazla geliyor
Kişiye göre değişir
Bunun sosyolojik açıdan bir çok açıklaması var aslında. Ama buradaki bir iki cahil gerici ruh hastası diyecek şimdi. Hiç anlatacak havamda değilim.
dinleyecek olan vardır belki
Anlat dinleriz
Yorum olarak ses kaydı atılabiliyor mu? Cidden açıklaması uzun.
Vocaro gibi bisey vardi
Deniycem uzun bir ses kaydını yorum olarak atabilirim umarım. Atamazsam da bir şekilde anlatıcam size.
Doğanın gerekliliği bu. Yaşlı dominant erkek ve genç sağlıklı dişi...
Bununla ilgili önereceğiniz kitap var mı
Kadın egosunu besleyip bundan nemalanan politik yapıların yönettiği bir dünyada doğal gereklilikleri anlatabilecek cesarete sahip bir yazar/bilim adamı olabilmesi mümkün mü?
Bu cevapları hayvanlar ve soy devamlılığı üzerine çalışanlar (hayvan belgeselleri) dışında bir yerde bulamazsın.
Cevap doğada...
Doğa tek yüzlüdür... Evet bazen hayvanlardan çıkarım yapıyorum. Teşekkür ederim.
Eyvallah! Sağlıklı bir nesil devamlılığı için hayvan bunu akıl ediyor ama kendine insan diyen zeka saçma sapan yaş takıntıları içinde...
Yaş sorun değil. Evlilikte kafa yapılarının uyması önemli. Onyaş büyük olsa ne olur. Onyaş küçük olsa neolur. Yaş ilerledikçe kadınyada erkek zaten seçici oluyor...
yspismasamda olur erkekler sevmez hem Cinsellik tek dertleri
Düzgün insana denk gelmemissiniz Küçük Hanım
Güzel vücutlu seksi 90 60 90 tercihen sarışın mavi göz uyumu mükemmel portakallarında normalden büyük ama çok da büyük olmayan bütün kızları tercih etmezler aksine kaparlar komple alırlar!
Asla. 25 altı kız çekilmez. Şımarık olur, olgunlaşmamış olur, anlayışsız olur. Gerçi kadınların geneli anlayışsız ama…
Alakası yok cirkinsen zaten kimse istemez 36 yaşında yengem çok güzel. Amcamda34 yaşında evleniyorlar yakında iki ay sonra
"Aşkın yaşı yoktur." sözüne inanan biri olarak, yeter ki gerçek aşk olsun, anlaşma olsun yaş, söz konusu bile olamaz..🤚
Valla ben 27 yaşındayım benim için fark etmez ben yaşıtım olanı da 1/2 bilemedin 2/3 yaş fark etmez yeter ki seven biri olsun
Benim 3 yaş kuralım var. Yaşıtım,3 yaş büyüğümyada küçüğüm. Daha altı/üstü olgunlık seviyesi farkı olur. Hiç çocuk büyütemem😂😂
Ne kadar saçma , neden hep benimle genç erkekler evlenmek istiyo peki 😃?
Kızlar bunlara inanmayın, genç görünen, spor yapan, eğitimli, güzel ve seksi bir kadınsanız
siz 40 iken,30 kar evlenmek ister😎
Kadinlarla erkekler ayni degiller kadinlar erken yaslaniyorlar. O yuzden ben 28 im sevgilim 22-25 olsun isterim
Valla 28 im ama sevgilim 24 yaşında ve çok olgun davranıyor hayatta her şey olabilir 🤗
Öyle bir şey yok bence ya gönül bu diye bakıyorum ben:)
Farketmiyo beğendiği ve karakter olarak uyustugu kişiyi tercih eder
30 olup 18'lik kız isteyen erkekler var. Çok garipler.
29 yaşındayım şahsen olgun tercih ederim tecrübe önemli
yıllanmış şaraplar biz fakirlerin midesi kaldıramaz onda taze şaraplara koşuyoruz😜😜😜
Bəncə çoçuğu gibi görüyorlar ondan dolayi tercih ede bilirlər
Yaş kaç senin
24 yaş
İstek at konuşalım
Yok sağolunnn
Valla tercih ediyorlar annemin kuzeni 30 yaşında 17 yaşındaki kuzenimi istedi vermediler 🤣🤣
Vermediler diyorum ya canım kuzenimle de sakalasiyoruz alinmiyo sanane it
20 yaşındayım 30 yaşındaki adama yapıştım kdkskskmd
Bende 18 ve 32 yaşında adama yapıştım galiba yanlislikla 😊
Beyinsiz misiniz a*k bi 10 yıl sonra ikiside moruk olacak siz ise hâlâ genç olacaksınız benim amcamla evlenen genç bir kız var kız şu an boşanmak için çabalıyor aralarında 13 yaş farkı var evlendikten sonra anlaşamadıklarını zıt olduklarını fark etti. Ki zaten eğer siz onlarla sevgili olursanız sadece sizi kullanır siz farkında olmadan evlenmezler bile
Aynen 40 kı yaslarda 30 lulara
Ama evlenmezler de o saatten sonra
Kadin Arti 18 oldugu surece 25 alti veya ustu farketmez.
erkeklerin yaşı ilerledikçe daha küçük kadınlar dikkatini çeker
30 lu erkekleri kim tercih eder?
Evet ben mesela sevgilimin doğmasını bekliyorum
Ahahahaha
Bütün erkeklerin böyle düşündüğünü sanmıyorum
Bence sayıların bir önemi yok
Sanmıyorum. Çoluk çocukla uğraşmaz herhalde.
Kendilerini yetersiz gördükleri için bence
Mecbur kalmadıkça hayır, Hatta Mümkünse benden 3-5 yaş da büyük olsun, Anaç seviyorum da ben 🤭🙊☺️
Yeri gelince zikiyim yeri gelince beni bağrına bassın istiyorum 🙊
Doğru söze ne denir ki
Sizede verelim bi 20 lik çıtır 😂😂😂
Bende isterim🤣🤣🙂😁😂🤣
Teşekkürler arkadaşım iyi ki varsın
Yok beeee ne alaka ahsj
Ben olsam 23'ten aşağısını kabul etmezdim.
Yaştan ziyade kafaların uyumu önemli
Genellikle öyle oluyor evet.
Saçma bir şey bence. 😊
Erkekler topluca yok olsa keşke 😂😂😂😂😂
😂😂😂 bi ufak abartmış olabilir misin?
Ablan bin yaşına da gelse🧚🏽♀️
Erkekleri bilmem ama ben asla tercih etmezdim. 🤣
Kapris kompleks yapmasın tercihimiz...
Çoğu olgun ama çıtır görünen seviyor
Onu bulmak zor oluyor :))