Yıllardır unutulmayan eski sevgili?

2 yıldır unutamıyorum çok inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı. Sevgili olduğumuz süre boyunca hiç yüzünün resmini atmamıştı, sesini de sadece 1 kere attığı kayıttan duymuştum. Sanaldık ve 1 ortak arkadaşımız vardı. Sürekli tartışırdık ama güzel günlerimiz de olmuştu. En sonunda bana uzak mesafe ilişkisi yapamam diyip ertesi gün başka bir kızla sevgili olmuştu (o da sanaldı). Tabi tüm bu süre boyunca numaralarımızı silmedik ve ben hâlâ ona aşıktım sürekli yazışmaya devam ettik. Sonra tabi bu kızdan da ayrıldı bir kaç ay geçti birden bire ortadan kayboldu. Numarasını değiştirdi, hesaplarını kapattı, sanki bu dünyada daha önce var olmamış gibi kayboldu. Her hatırladığım da beynim sulanıyor. Her engellediğimde bir sürü farklı hesaptan engeli kaldırmam için yırtınan, benimle olan iletişimini koparmamak için her şeyi yapan çocuk bir anda sırra kadem bastı. Bende ortak arkadaşımızla konuştum. Ona da sanal alemden uzaklaşmak istediğini söylemiş. Yeni numarasını o arkadaşa vermiş. Her ayın 1inde yazıp hâl hatır soruyormuş o arkadaşına. Ama bana 2 yıldır hiçbir yerden ulaşmıyor. Ortak arkadaşımızdan çocuğun numarasını istediğimde veremeyeceğini söylüyor. 2 yıldır bu durumdayım ve hâlâ unutamıyorum. Arkadaşlarım takıntı yaptığımı söylüyorlar ama gerçekten takıntı değil. Hayatıma bu 2 yıl içinde 4-5 kişi girdi. Ama hiçbirini sevemedim. Sürekli belki bana yazar, ulaşır umuduyla bekliyorum. Ve artık bu durumdan çok sıkıldım. Gerçekten unutmak istiyorum tavsiyeleriniz nedir?
Yıllardır unutulmayan eski sevgili?