• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Asla unutulmayan eski sevgili :(?

doqus
doqus Takip Et
Xper 5 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yani sizinde hayatiniza girip hic unutamadiginiz biri oldumu onu unutmak icin ne yapmak gerekir yeni birimi hafiza sildirme islemi falan mi bu konuda iddali fikirleri olanlar
Asla unutulmayan eski sevgili :(?
Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Ne yaparsan yap, sevdiysen kesinlikle unutamazsın. Zihninden silinmez. Sadece eskisi gibi sevmezsin, içini acıtmaz... Aklına geldiğinde sadece şöyle olsaydı, böyle olsaydı dersin. Veya sadece bir sigara içersin. Ama söylediğim gibi hiçbir duygu hissetmezsin. Sadece aklına gelir ve gider...

1
    3 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Kesinlikle kardesim dogru soyluyorun ama o gelis ve gidisler insanin omrunden omur yiyor her gelis her gidis yasamakla olmek arasindaki kisa cizgi gibi

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

Malesef öyle. Aşk ne garip şey. İnsanı hayata bağlayan, vezir yapan da o. Hayata küstürüp rezil yapanda. :D

Yorumla
    • BuKom
      BuKom
      +1 yıl

5 yıl geçti. Şehri değiştirdim. Geçer sandım. Ne kokusunu ne gözlerini unutamıyorum. Başkasına dokunmayı geçtim başkasına bakamıyorum bile gözlerim onu unutacak, hatırlamayacak diye. yaptığı her hatada bile iyi niyet arıyorum onu hala sevebilmek için. Geçmiyor. Nasıl geçer nasıl diner bilmiyorum. Ama o ailemdi beni. Ölsem geçer mi bilmiyorum. Avuç içi duamdı o. Ama bitti. Sesine muhtaç oldum. Satılmasına muhtaç kaldım. Hem cezam hem ödülüm oldu bu hayatta bana. yapamıyorum hala nasıl her anımda o var onu bilmiyorum. Kendime bu haksızlığı nasıl yapıyorum bilmiyorum. Geçmiyor. Geçemedi

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• kemo0809
    kemo0809 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Kardeş gerçekten sevmişsek birini unutmak imkansız unutmak için belki ölümü bile göze alırsın ama unutamazsın ve bn geri döndürmek için bir taraflarımı yırtıyorum :(((

2
    2 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Haklisin belki ama yani karsi taraf bitti ve asla olmaz dedigi andan sonra onun icin cabalamak bosuna olucaktir senin icin hala bir sans var demek bnce sonuna kadar o sansi kovala insallah kazanirsin bol sans

Yorumla
    • kemo0809
      kemo0809
      +1 yıl

Teşekkür ederim sanada bol şanş

Yorumla
  • mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Tek bir yolu var.

Daha kaliteli bir insan bulup, daha yoğun bir aşk yaşamak.

Unutamadıklarımız kişiler değil, zamanında hissettiğimiz duygulardır. Her neye aşık oldu iseniz daha yoğunu ile karşılaşmadan o kişiyi unutamazsınız.

2
    2 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Kesinlikle hislerime tercuman oldunuz :)

Yorumla
    • BuKom
      BuKom
      +1 yıl

Gelen gideni aratıyor… keşke dediğin gibi olabilse. Keşke Şu an biri gelip geçti diyip sarılsa

Yorumla
  • hayatim259
    hayatim259 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Yenisini bul unutursun bu kadar basit:-D

1
    15 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Evt bukadar basit belki ama ondan sonra garip olan suki slmlastigim biri bile yok sanssizlikmi baska bireymi bilmiyorum ama yni birini bulmayi birak hayal bile edemez hale geldim

Yorumla
    • hayatim259
      hayatim259
      +1 yıl

Boyle dusunursen bulamazsin tabi gidene gule gule de onune bak hayat her ne olursa olsun devam ediyor sonucta arkadas bulmaktan kolay vir sey yk birisine merhaba sinemaya gidelimmi filan de gelir ztn o seni hakketmemisse yapacak birsey yk sni istemeyeni snde istemiyeceksin uyuzun tekiymis onu unutmak icin onu hatirlamaycagin seyler yap aktivitelere katil dolas spora basla degisik seyler dene mesela yemek yapabilirsin hem kizlarin gozundede bir artin olur yemek yaparken fotografini at instagrama kimler ister tatmak gibi bir baslikla en az yuz kiz gelir mwrak etme hayatta olmaz diye bir sey yk hersey olur yeterki sn iste arkadasta bilirsun sevgilide o eski sevgilin mazide kaldi unut onu maziyi bosver cektir et onune bak gelecwgine bak dusunme onu eve kapanma asla tammi

Yorumla
    • AsLanBeyy
      AsLanBeyy
      +1 yıl

tamam

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

okudum ve acaba beni tanıyor olanirmi dedim :( onu sevmiyorum zaten onunla alakalı veya onu hatırlacak birseyde yok ama bu duygu nasıl anlatılır inanki bilmiyorum biran oluyor ve işte aklında aslında onu özlemiyorsun yaşadıklarını özlüyor yeni arkadaş konusuna gelince öyle fotoyla falan zorgibi bu işler eskiden kendimi begenirdim ama nedense bilmiyorum uzun zamandır pek begenilmiyorumda gabi karışık biraz

Yorumla
    • hayatim259
      hayatim259
      +1 yıl

Sni tanimiyorum sadece psikolagluk okuyorum kendine guven insanoglu ne isterse yapar bu dunyadaki en guclu varlikpariz biz kafamiza koydugumuzu yapariz oyle olmasa bu icatlar nasil oldu dusun eminim hayatta bundan daha kotu olaylar yasamissindir ve unutmussundur unutmaktan kastim zamanla daha az hatirlarsin ilk zamanlarda aklindn cikmaz atmaya calisirsin ama cikmaz snalarda onu daha az dusunmeye baslarsin yani kabullenirsin bu surec icinde bir sey olmuyacagindn zamanini bosa gecirmekten ve uzulmekten baska o yuzden hayatini her an olucekmissin gibi yasa hayattan zevk al kisacasi dostum ani yasa

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

saol sen iyi geldin bana sorun kökü belkide fazla yapıcak birşey bulamayıp bos zamanlarda onu düşünmekti yani bu özlemek ya da aşk değil ama neden burada yanımda değil veya böyle oldu gibi saçma sorularla üzüyor insan kendini şmdi yaklaşık 3 saatir burada sizinle konusuyorum ondan bahsederken onu unuttum burdaki arkadaşları güzel cvpları soruları bni inanılmaz mutlu ettin gerçekten biz tükler müthiş duygulu insanlarız

Yorumla
    • hayatim259
      hayatim259
      +1 yıl

Onemli degil iyi geldigime sevindim kokune inince sorun demekki neymis tembellik ve biraz iltifat bu kadar basit aslinda tembelligibirainca kafa dagitacak borseyler bulunca unutursun olur biteeerrr:-D:-D:-D

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

aslında tembellik değil belki ama yogunlaşamıyorum hani insan her yaptıgından zevk alamayzya yaptıgım şeyler zevk vermedikçe umutsuzluga boşluga kapılıyor insan

Yorumla
    • hayatim259
      hayatim259
      +1 yıl

O zmn vozum basit sana zevk vermeyen butun ugraslari birak ve hangi ugraslar zevk veriyorsa onlari yap bu kadar hm severek yaparsin hem yogunlasirsin

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

teşekkürler sni dinliyicem ;)

Yorumla
    • hayatim259
      hayatim259
      +1 yıl

Birsey degil yardimci olabildiysm ne mutlu bana

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

bol bol mutluluklar sana :)

Yorumla
    • hayatim259
      hayatim259
      +1 yıl

Tesekkurler allah herkese mutluluk versin insallah

Yorumla
    • hayatim259
      hayatim259
      +1 yıl

Tesekkurler :-D

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Rica :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

4

Cevap

• yaremneray
    yaremneray Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

İlk aşksa zor unutamazsın... Ama daha düzgün biri ile daha mutlu bir ilişki ile unutursun...

1
    8 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bn onun hayatin hic bir anlaminda beni anladigini beni hak ettigini dusunmedim ve oldugu gibi mutlu olmaya calistim simdi ise mutsuz kirgin ve yaraliyim hep boyle gitmez tabi daha mutlu daha duzgunu icin elimden geleni yapicam

Yorumla
    • yaremneray
      yaremneray
      +1 yıl

Seni cidden anlıyorum... Böyle biraz yorgunsun her şeye... Ama daha iyi olursun merak etme... Gereken sadece zaman... Biraz da sabır tabi...

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

şu an burada benimle düşüncelerini paylaşan sen ve dier arkadaşlar hepimiz bunu yaşadık ve atlatık veya atlatmaya çalışıyor ama şeklide hepimiz unutucaz ve umarım mutlu olucaz

Yorumla
    • yaremneray
      yaremneray
      +1 yıl

Aynen... Yaşadık ve yaşıyoruz... Ve unutucağımızı sanıyoruz... ya da öyle umud ediyoruz işte... :/

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

kocaman oldum hala otobüsle kısa mesafeli yolculuklarda bile hayal kuruyorum uyumadan saatce hayal kuruyorum hayal kurmak umut etmek güzeldir tabiki beklemek ve gerçekleşmedigini görmek kötü ama en azıdan işte hayallerimiz var

Yorumla
    • yaremneray
      yaremneray
      +1 yıl

Gene iyiymiş... Ben boş hayaller kurmayı bırakalı uzun zaman oldu...

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

bu dünyada herşeyden vazgeç ama hayal kurmaktan asla hayallerde istedigin kişi olabilir veya istedigin kişiyle olabilirsin

Yorumla
    • yaremneray
      yaremneray
      +1 yıl

Ama o hayalin gerçekleşmiyceğinden eminsen... Kendini bir yalanla avutmamalısın bence...

Yorumla
  • Cevapsızzsorular
    Cevapsızzsorular Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

İnsanlar annesinin, babasının acısını unutuyor, biz altı üstü bir insanı gözümüzde büyüttükçe büyütüyoruz.
    Unutmayı kolaylaştırmak istiyorsan onu hatırlatan her türlü müziği dinlemekten vazgeçmelisin.

0
    4 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

şüphesizki yerden göğe haklsın pek müzik dinlemem zaten müziksiz aklıma geliyr bu gece yaklaşık 2 saat burad arkadaşlarla ondan konusurken onu unuttum

Yorumla
    • Cevapsızzsorular
      Cevapsızzsorular
      +1 yıl

Hahah o da güzel :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

:D inanılmaz bir akşam oluyor

Yorumla
    • Cevapsızzsorular
      Cevapsızzsorular
      +1 yıl

Burada vakit güzel geçiyor hakikaten

Yorumla
  • niyetsizche
    niyetsizche Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Unutmuş biri olarak söylüyorum zaman geçtikçe göremediklerinin farkına varıp yavaş yavaş siliyosun. Ama sonrasında kimseyle kolay kolay başlangıç yapamıyosun. Denendi onaylandı :)

3
    3 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Senin adina bnde uzuldum gormedikce unutuyor yuzler belki yasanmisliklar asla yani bn bunu hala basaramadiim seviyor falan deilim ama ozluyorum lanet olsun

Yorumla
    • niyetsizche
      niyetsizche
      +1 yıl

Geçer geçer. Sen yeterki unutmak adına başkasını kullanma yeter bencil olmamak lazım sonuçta.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Zaten bu tarz konularda cok sansizim yeni birini bulmak samanlikta igne aramakla es deger buldugumdada onu birbaskasi icin uzmeyecegime inana bilirsin

Yorumla
  • BuKom
    BuKom Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    +1 yıl

Her gün unuturum belki diyorum ama her gün daha çok geberiyorum. Kokusu 5 yıl geçti gitmiyor burnumdan sesi gitmiyor kulağımdan kalbim asla soğumuyor en kötü davranışında bile iyi niyet arıyorum onu sevmek için bahanelerim hala bitmedi ölsem vazgeçemiyorum sanıyorum hala hayatımı dondurdu ona olan sevgim ne seçebiliyorum ne sevmeye çalışıyorum kimseyi dokunmayı bırak kimseye bakamıyorum gözlerim gözlerini unutacak diye … çok acı çekiyorum … formülü bulan olursa nolur söylesin

0
    0 Yorumla
  • heyben43304
    heyben43304 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Asla unutulmayan eski sevgili; unutuluyor maalesef. Kendini zorluyorsun unutamıyorum, unutmuyorum diye...

0
    7 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Yani tabikide unutulur belki cocukluk belki genclik aski veya acisi yani herks hereyi unutur o kesin ama bunu nasil en aza indiririz bn bunu
      Ogrnmk istedim yoksa biliyorum
      Herkes unutulur

Yorumla
    • heyben43304
      heyben43304
      +1 yıl

Onu görmediğin zaman ne biliyim faceten ekliyse çıkar twitterdan unfollow et bir kaç hafta içinde aklına bile gelmez bak benim öyle oldu yaz tatiline girdik çocuk mezun oldu apartmanlarımız yan yanaydı taşındılar unuttum görmeye görmeye

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

bittigi dün tüm resimler telefon numarsı ufak tefek hediyeler herseyi yok ettim 7 aydır kesinlikle hiç görmedim sesini bile duymadım yolda görsem tanıyamacak haldeyim ama yinede yaşanan seyler unutulmuyor

Yorumla
    • heyben43304
      heyben43304
      +1 yıl

Tabi seninki eski sevgiliymiş ben sadece sevmiştim.. Çok takma kafana zamanla her şey unutulur

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

yani zaman ve yeni harika insanlar galiba başka şekilde unutulması zor

Yorumla
    • heyben43304
      heyben43304
      +1 yıl

Aynen (y)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

😊☺️😉

Yorumla
  • assllliiiii
    assllliiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Evt oldu ama asla unutulmaz... aradan 3 yil gecti hala resmine bakamiyorum icim tuhaf oluyo

1
    6 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bn bittigi gun ona ait olan herseyi yok ettim ismini sildim telefon numrasini ortak arkadaslarimizi onu hatilatacak sadece anilar var ve 7 aydir hic gormedim ne bir fotoda nede baska yerde asla sesinide duymadim yani onu fiziklsel olarak unutum anilar haric tabi

Yorumla
    • assllliiiii
      assllliiiii
      +1 yıl

Ummadigin anda bikez olsn fotosunu gör. Coo aci bisey

Yorumla
    • ozguro34
      ozguro34
      +1 yıl

bazen kendimi gaddar hissediyorum bunları duyunca

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

hepsini planladım heralde asla göremem sana bir film tavsiye edicem konuyla pek alalı değil ama izlediginde ne demek istedigimi anlayaksın oldboy izmediysen izle

Yorumla
    • assllliiiii
      assllliiiii
      +1 yıl

Peki izlicem

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

kesinlikle yani gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında yeri olan bir baş yapıtıtr

Yorumla
  • handili
    handili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Eski sevgilim bana hafıza kaybı yasarsam seni unuturum demişti. Tabi şu an ayriyiz ama. Bence kalmalı köşede bucakta. Onun yeri farklıdır. Zaten. Severek ayrıldık. Ama güzel bir ani olarak hep var o :)

1
    12 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

tamam belki ask bitti ama anlamsiz bir bekleyis bir ozlem veya her tel caldiginda her msjda o mu acaba durumu oluyor bu durumda insanin canini yakiyor

Yorumla
    • handili
      handili
      +1 yıl

Bekleme onu. Ama kalbinden de silme. O hep kalsın onun yeri ayrı.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Beklemiyorum istemiyorum
      Hatta nefret bile ediyorum herseyi yapiyorum ama yinede mutsuzum biraz mutluluk iyi olabiirdi kafandan dusunceleri atmak imkansiz

Yorumla
    • handili
      handili
      +1 yıl

Kesinlikle öyle pek yapcak birşey yok doğrusu

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Dimi uykusuz gecelere devam :(

Yorumla
    • handili
      handili
      +1 yıl

O kadar olmasın birşeylere sar dizi film vs

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Fimler anilari aklima getiriyorz cogu zaman zaten oylesin cok film izledimki yeni filmler cekip bana yetismeleri gerek

Yorumla
    • handili
      handili
      +1 yıl

Kitap oku :) Hatta Ayşe Kulun Veda güzeldir :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Vedalar bni hep uzmustur :(

Yorumla
    • handili
      handili
      +1 yıl

Benide ama bu kitap başka devamı da var :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Yani bana iyi gelicekse denerim tabi tavsiyen icin saol :)

Yorumla
    • handili
      handili
      +1 yıl

Birşey değil :))

Yorumla
  • ebrarsuu
    ebrarsuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

İnsanoğlu kendine acı çektirmeyi seviyo. Unutmak iste ve zaman..

0
    3 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

biz türkler duygusal insananlarız fazla hassasız bnce

Yorumla
    • ebrarsuu
      ebrarsuu
      +1 yıl

Evet o da var :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

:) anlaştık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

1kez onu unutmaya kslkistim elimi yuzumu bulastirdim.6senedir kafam allak bullak bisey yspmiyorum unutmamakta iyi

1
    3 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Peki unutmak icin ondan daha iyi daha ustun biri ciksa karsina yani her anlamda ondan ustun oldugu dusun hala onu hatirliyor olurmuydun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ondan cok iyisi var zaten , ama iste :/

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bnce dene derim gercekten mutlu olana kafar dogru olani bulana kadar savas ve dene neden hep sen mutsuz olucaksin ki birak baskalari mutuz olsun yasiyor yaslaniyor ve olucez

Yorumla
  • naz18
    naz18 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Ben unuttuysam herkes unutur
    zamanla onsuzluğa alışıyor hislerini kaybediyorsun aklına gelse bile umrunda olmuyor.

0
    7 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Evt zamanla asil sorun bunu nasil daha erkene cekeriz :( kimse uzulmeyi istemez

Yorumla
    • naz18
      naz18
      +1 yıl

erkene çekemeyiz işte
      öyle bir şey yok maalesef.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

o halde bununla yaşamayı ögrenicez

Yorumla
    • naz18
      naz18
      +1 yıl

bir zaman sonra öğreniyor insan zaten

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

buraya yeni üye oldum ve 2ci girişim burada insanlarla bunu paylaşmak verdikleri cvplar gercekten inanılmaz mutlu etti bni senin aracılınla teşekküer ederim aslında ondan konurken bana unu unutturdular harikasınız :)

Yorumla
    • naz18
      naz18
      +1 yıl

Buraya üye olurken aşk acısı çekiyordum
      ve burası birazsa olsa o kişi unutmamı sağlıyordu
      ben unuttum umarım sizde tamamen unutursunuz.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

bu gece bnde unuttum sanırım aslında içinde bulundugumuz yanlızlık olmasa aslında hiç aklımıza bile gelmeyecek gibi burada sorunun kötü onu unutmak için yapmadıgımz seyler

Yorumla
  • hayalleredevam
    hayalleredevam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ya tabi zamaninda bende zorlandım gece insanın gözüne uyku girmiyor. İleriki zamanlarda karşına unutturan birileri çıkıyor.

0
    7 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Yani en iyi yontem yeni bir iliski sanirim acilari baska bir sekilde durdurmak imkansiz gibi

Yorumla
    • hayalleredevam
      hayalleredevam
      +1 yıl

Ama sende unutmak için sevgili olma. Hoslandigini hissettiğinde başla bir iliskiye.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Boga burcuyum nasi erkekleriz bilmem ama cok iyi baba ve harika bir es ve harika sevgili olabilirim bir baskasini unutmak icin birbaskasini uzmeye gerek yok yasiyorz ve olucez sadec mutlu olmak
      Istiyorum

Yorumla
    • hayalleredevam
      hayalleredevam
      +1 yıl

Herkesin yaşadığı şeyleri yasiyosun. Hep mutlu olamassin arada böyle üzül ki mutluluğun kıymetini bil. Geçer. Karşına çok daha iyileri çıkıyor ister inan ister inanma.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Snin cikmis sanirim tabiki hep mutlu olamayiz haklisin ama hayatimizin enguzel yasinda ve caginda hep mutsuz olursak burada bir sorun vardir daha erken dersende eger ya ilerlmis yasimdada isler yolunda gitmezse kaderime kusup aglarim artik :(

Yorumla
    • hayalleredevam
      hayalleredevam
      +1 yıl

Ne olmuş bu yaşında? Anan babanmi öldü evi senmi gecindiriyosun günlerce açmı yatiyosun? Sen ne yasiyosunki? Kaderime kuser ağlarım nedir. Senin yaşadığın aşk acısı kolay değil ama bukadar abartilacak birseyde değil. Biraz güçlü olup acılara alışmaya başla. Sen hicbirsey yasamadin daha.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

bir alilem yok 3 ay excacy kullandim sondasinda kesmeyince kokaine basladim hayatta hic kimsem yok kendi kendimi gecindiruyorum ve hic olmadigim kadar yanlizim belki benim hatam belki baskalarinin ama hep yaninda olan birinin simdi uzaginda olmasi kotu bir durum sana burdan yasadigim farkli seylerdende bahsetmek
      Isterdim ama acitasyon olayina girmek ustemiyorum herkesin yasadigi kendi canini takiyor para pul makam mevki istemiyorim biraz mutlu olmak istiyorum yani unutamadim die nereeyse dovuceksin kotu seyler yapmis olabilirim ama iyi bir adam
      Olarak olucm mutlu veya
      Mutsuz sunu anladim ki dogmayi yasamayi ben istemedim belki ama hayatimi duzene sokacak olan kisi yin bnim

Yorumla
  • zeusunoğlusu
    zeusunoğlusu Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

kanka kazığın büyüğünü yedim ben bir sene psikolojik destek aldım anca kendime geldim ;)

1
    6 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Neler cektigini bilmiyorum ama emin olki cektigin zorlugun veya acilari altinda cekmemisdir

Yorumla
    • zeusunoğlusu
      zeusunoğlusu
      +1 yıl

kanks şöyle düşün kafes dövüşü yapıyosun kız arkadaşını deli gibi güvendiğin kız arkdaşını en yakın arkdaşına kardeşim dediğin insana emanet ediyosun onları maç sırasında uygunsuz bir şekilde görüyosun hastanelik oluyosun falan filan... anlamışsındır umarım

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Kardesim bu snlik bir olay deilmis aslinda o kiz ve kadesim dedigin adam onlara birsey demek isterdim ama sana saygisiklik yapmak istemem onlar seni haketmiyormus demekki sen en azindan bunu gordn ogrendin aci bir sekilde tecrube etsende ne yazikki :(

Yorumla
    • zeusunoğlusu
      zeusunoğlusu
      +1 yıl

olan oldu artık yapıcak bişi yokta o bir sene içinde çektiğim acının tarifi yok kanks. s. s istediğini demekte serbetsin kardeşim kasma kendini. d. d aştım artık bunları boooşver :D

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Eyvallah kardeim umarim istedigin mutlulugu birgun yakarsin

Yorumla
    • zeusunoğlusu
      zeusunoğlusu
      +1 yıl

hayırlısı kardeşim :) umarım sende aradığını bulursun. d. d bir sorun olurda mutlaka benle paylaş kanks :D

Yorumla
  • Asseyl
    Asseyl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence çok güzel unutulur. Unutamayanlar daha doğrusu unutmak istemeyenler acı çekmeyi seven kişilerdir bana göre

0
    1 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Aksine aci cekmekten nefret ederim ayri unuttum demekle olmuyor umursamiyor dusunmyyorum ama ansizin aklima gelen sacma dusunceleri engellemiyorum malesef

Yorumla
  • _Robin
    _Robin Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

İşte memesini emerken düşünüyorsun bir tek eskı sevgılıyı dsada

0
    0 Yorumla
  • sendeee
    sendeee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Unutulmuyor bencede.. özlemi heyecanı mutluluğu sadece sanki ona ait.. çalan her şarkıda gidilen her yerde ondan bir anı hep karsına cıkıyor.. zamanla geçer diyorlar ama geçmiyor..

1
    8 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bn kisileri unuttum yasattiklarini unutamadim peki simdi sn fakli insanlarin yaninda ailen arkadaslarinla zevkli zamanlar gecirdiginde onu hala dusunuyormusun ah keske oda burada olsaydimi diyorsun yoksa sadece gece yatagina yattiginda en yanliz oldugun andami onu dusunuyorsn?

Yorumla
    • sendeee
      sendeee
      +1 yıl

Eskiye göre değişti tabiki ama yinede diyelim ki ailemleyim keşke burada olsaydıda bu anı birlikte paylaşsaydık ya da tek başıma kaldığım bir an diyebiliyorum acaba ne yapıyor nasıl iyi mi vs. Yani anlıcagın her an hep gelebiliyor aklıma..

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Benim yapamadigimi yapmaya calis ve olmayacak bir iliski ise yeni birini sev ve daha cok sev oda seni sevsin masallardaki gibi falan yasayin

Yorumla
    • sendeee
      sendeee
      +1 yıl

Beni gerçekten çok sevdiğine emin olduğum biri var ama olmuyor her gün istemediğimi söylüyorum ama hala beni sevdiğini söyleyen biri ama ben yapamıyorum olmuyor..

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Senin icinde ona karsi birsey yoksa zaten goruc ulusu gibi birsey olu sen karsilikli kalbinin carptigi birini bul
      Boylelikle onuda uzmemis olusn sonra oda buraya bnim gibi yazar :)

Yorumla
    • sendeee
      sendeee
      +1 yıl

Bende o yüzden uzak duruyorum.. dediğinse belki bir gün çıkar..

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Seni biryerde bekliyordur umarim

Yorumla
    • Ilhan44
      Ilhan44
      +1 yıl

4 yıl oldu ayrılalı yazları o memlekette oldugu icin bende sehir disindayim okullar acilmaya yakin geliyorum unutulmuyor

Yorumla
  • lolaria
    lolaria Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kişiler unutulur fakat anılar silinmiyor. Aslında özlediğimiz şeyde o mutlulugu heyecanı yaşamak başka biriyle , o kişiyle tekrar yaşansada sonuç değişmez bence

0
    5 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Cok haklisin kisiler her zaman unutulur yasanmisliklar asla heralde ama herzaman daha iyi birileri karsimiza cikar

Yorumla
    • lolaria
      lolaria
      +1 yıl

Kisilik olarak kesinlikle öyle , hem aşk bir kerelik değildir bence ki daha gençiz önümüze neler kimler çıkacak. Şu evli mutlu insanların kaç tanesi ilk sevgilisiyle evlendi ki :) mutlu olmaya bak geçmiş geleceğini karanlık kılar

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Sana ve soylediklerine sonuna dek
      Katiliyorum ama beklemek ve sadece istemekle genele hicbir sonuc elde edemiyoruz hayatimizin en guzel cagindayiz zaman ilerliyor şu an mutlu değil isek peki ne zaman olucaz

Yorumla
    • lolaria
      lolaria
      +1 yıl

Işte ben kendimi de böyle avutmaya çalışıyorum ve karşıma çıkan cevabını bulamadığım bir soruda bu işte.. :(

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Disarda bukadar insan mutlu gorunuyor bir okadarda insan yanliz ve aci cekiyor gercekten aletsiz bir dunya amac para rant kariyer hic birsy değil bnim icin huzur ve mutluluk ama onu yasatmiyorlar iste

Yorumla
  • lolitazey
    lolitazey Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Zamana bırakıcaksın. Aklına gelince düşün, acı çek. Nasıl olsa zamanla acıların diner.

0
    1 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Hakilsin gunes her sabah yniden doguyor nasil olsa

Yorumla
  • BruceBanner
    BruceBanner Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Yok abi yok unutamıyorum Duygu'yu :( kanayan yaramdır.

0
    3 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Peki ya o seni unuttumu

Yorumla
    • BruceBanner
      BruceBanner
      +1 yıl

Bilmiyorum.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bilmemekte en kotusu belki unutmadi snden bir mesaj bir telefon bile bkliyr olabiir bnce bunu bir dusun derim

Yorumla
  • wolverine-yolverin
    wolverine-yolverin Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Xper 2 olmussun sen bosver gecmisi :)

1
    3 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Wolverin seviyorum seni gercekten ya :) deniyorum :)

Yorumla
    • wolverine-yolverin
      wolverine-yolverin
      +1 yıl

Tesekkurler. Ok denemeye devam :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Saol elimden gelenin en iyisini yapmaya calisicam :)

Yorumla
  • AYMFAYN
    AYMFAYN Takip Et
    +1 yıl

hafıza sıldırme ıslemı yapılıyo cıdden

0
    11 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Evt korede :) genelde mafya ve yasal olmayan sekilrde die okumustum yanliyorsam duzeltebilirsin

Yorumla
    • AYMFAYN
      AYMFAYN
      +1 yıl

Hallederız ya o kadar kotu durumdaysan ;)))

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bunu duyduguma sevindim ask yok sevgi yok yani yanlizliktan belki boyle olabilirim ck sk kendimi elestiriyor dusunuyorum tabiki sonuc husran belkide sandigindan daha kotu durumdayim

Yorumla
    • AYMFAYN
      AYMFAYN
      +1 yıl

bılmem kac yıllık sevglmden ayrıldım. ölüyorum sandm. oyle guzel dınıyokı acısı.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Peki receten nedir nasil basardin bnim 6 aydan fazla oldu bir
      Okadar falanda surdu iliski

Yorumla
    • AYMFAYN
      AYMFAYN
      +1 yıl

basta aglıcaksın , ıcıceksın sıcıcaksın, sonra ozlıceksın. sonra yıne aglıcaksn ıcıceksın sıcıcaksın sonra bu boyle devam edıcek. hıc unutmcaksn ama acısı dınıcek

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Icme sicma ve aglama devrelerindeyim ama bitmek bilmiyor yani boyle devam ederse hic mutlu olamayacak gibiym yani boylede yasanmaz ki canim birazcik mutlu olmayi haketmeyecek kadar kotu bir insan olamam sanirim

Yorumla
    • AYMFAYN
      AYMFAYN
      +1 yıl

isyan evresindesın az kalmıs. kabullenme evresıne gecmeye :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Eheheh saol ya suprsin gercekten :) sonuna yaklastigimi duymak ne hos

Yorumla
    • AYMFAYN
      AYMFAYN
      +1 yıl

Bol sanss sana hayatında :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Tsekkurlr psikolojik destek icin :)

Yorumla
  • sonsuzaskim
    sonsuzaskim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Onu unutabilmen için yeni birisiyle çıkan lazım

0
    7 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Katiliyorum yeni heycanlar yeni bir yolculuk

Yorumla
    • sonsuzaskim
      sonsuzaskim
      +1 yıl

:))))

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Sen zaten sonsuz asklari seviyor gibisin buna inandigina gore var olan seyler herzaman gercektir

Yorumla
    • sonsuzaskim
      sonsuzaskim
      +1 yıl

Nişanlıyım ;))))

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

sen sonsuzlugu zaten birinin gözlerinde bulmuşssun bizde sana mutluklar dileriz

Yorumla
    • sonsuzaskim
      sonsuzaskim
      +1 yıl

teşekkür ederim darısı başınıza (bekarlarin başına darısı )

:))

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Mersi :))

Yorumla
  • aycokpardon
    aycokpardon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

yeni birini bulmak :D

0
    2 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Suphesiz ki en mantilkli olan ama bulmasida neredeyse imkansiz olan sey

Yorumla
    • aycokpardon
      aycokpardon
      +1 yıl

Şöyle düşün doğru kişi elbet karşına çıkar senin görevin beklemek

Yorumla
  • Meery
    Meery Takip Et
    +1 yıl

Gecmis tozdur üfle gitsin:)

0
    1 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Mukmmell bakis acisi ;)

Yorumla
  • pcoyuncu89
    pcoyuncu89 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

ne kadar oldu ayrılalı

0
    28 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

6 aydan fazla sanirim

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

yeniymiş. sonra gör yıllar geçse bile izi kalacak sende

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bn unuttum
      Sahsi ismini resimlerini izledigimiz filmeri gittigimz yerleri calan sarkilari gecekten hepsini unuttum ama aklimdan gitmeyen ve unutulmasi zor seyler var

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

unuttum dersin. hayatına başkalarıda girer çıkar belki. unutmadığını göreceksin

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bu ben gorursem belki oda gorur bu heycan verici olabilir herzaman yeni bir telefon yeni bir ev yeni bir arada eskisini unutturur yeterki aldigin yeni telefon eskisinden daha iyi olsun :)

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

o kadar basit olsa keşke :)

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Okadar basit olsaydi zaten bunu paylasmazdim :) ama gercekte bu bnce herkesin hayalini kurdugu biri vardir ve o geldigind herkez hersey unutulur

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

umarım. daha öyle bişey olmadı tabi

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Evt banada olmadigi
      Icin bu haldeyim yani tek panzehir yeni biri

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

eğer o dediğin gibi biri çıkarsa. çıkmazsa panzehir olmuyo daha beter yapıyo

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Eski gecmisteki hatalarimizdan ders aliyoruz ve daha ve buyuyoruz belki
      Ayni hatalari yapmaz ve bu kez mutlu oluruz

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

hadi sen hata yapmadın. karşı taraf yaparsa. ilişki yine bitecek

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Cok mantiki beni tus ettin ama sen denersin elinden geleni yaparsan belki bu kez karsi tarafi ikna edersin ona degerli oldugunu hissetirirsin yani
      Yinede olmazsa oturup
      Aglariz gercekten

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

karşı taraf iyi niyetli olmadıktan sonra o insanı baş tacı et nolcakki. burada hep yazıyolar ilgisinden sıkıldım vs. zor işler bunlar

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bn uzgumum sen bnde uzgunsun valla cok zor bu durumlar ya hep bir mutsuzluk hep bir uzuntu korku filmi gibiyiz

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

aynen öyle aynen. sanki çok istiyoz

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Ama mutlu olmak icinde hic birsey yapamiyoruz burada bir sorun var bnce gerci yapilacak pek fazla birseyd yok esra erola katilip taliplerimizi beklemek iyi bir cozum olabilir :)

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

ahahaha :)))) ben zaten görücü usulü takılcam artık

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Gorucu ulusunu bosver midendeki kelebekleri harekete gecirecek adami bekle

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

öyle biri yok

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Bnim icinde şu an yok ama bu olmayacagi anlamida geliyr dem sakin daha fazla uzulmeylim istesen bu arada kac yasindasin?

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

25 yaşındayım

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Yani daha uzun bir omur var onunde

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

orası öyle. ama işte denk gelmek farklı bir olay. gelmeyince napcan

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

denk gelmesi için neler yapılabilir snce belki bu konuya yogunlaşmak şart

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

bilmiyorum ki bilsem bu halde olur muyum :))

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

ehehehe :) çok mantıklı umarım hayallerini gerçekleştirsin

Yorumla
    • pcoyuncu89
      pcoyuncu89
      +1 yıl

aynen :)

Yorumla
  • aşkınmevsimi
    aşkınmevsimi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

kimse vazgeçilmez değildir

0
    3 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

tabikide deildir zaten aylar önce kendisi vazgeçildi sadece unutulmayan gece uykuları kaçıran bazı anlılar var

Yorumla
    • aşkınmevsimi
      aşkınmevsimi
      +1 yıl

evet onun karaktersiz birini anladığım gün gerçekten hatırlanmaya bile değmeyecegini anlayıp öyle bir insanı hatırlamak bile tiksindirici olacagından düşüncelerimde bile yer vermiyorum ona

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

haklısın tabi ama herkes senin kadar güçlü olamaya bilir bazı insanlar fazla duygusal ve fazla hassas olabilr sen amazon prensesi zeyna gibisin belki sorun herkesin herkül olmayışı

Yorumla
  • homosexual_man
    homosexual_man Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

asla unutulmayan eski sevgili = gerçek sevgili

0
    1 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Hakli olabilirsin malesef

Yorumla
  • Poffudukkk
    Poffudukkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Sevdiğim adam sevgilim eski sevgilisini unutmamış bence bunalım

0
    5 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Zor bir durum

Yorumla
    • Poffudukkk
      Poffudukkk
      +1 yıl

Bunalım

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Sende sevgiline sevdigin adama yeni sevgilinden bahset yani erkekler kaybetmeyi sevmzler ayrica seni istemeyen biri icin asla savama bni burdaki anlatmak istedigim unutamamak o seni sevmiyorsa sende onu sevmzsin bukadar basit biter ama anilar kaliyor ve fazlasiyla dedigin gibi bunalim

Yorumla
    • Poffudukkk
      Poffudukkk
      +1 yıl

Benimki kaybetmekten korkmuyor

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

O halde sni haketmiyordur sende seni kaybetmeyecek birini bul zamanini ve belkide hayatinin gercek askini bekletmemis olursun o kisi seni kaybetmekten korksun mutlaka

Yorumla
  • levresrouges2
    levresrouges2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Zamanla geçiyo

0
    1 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

evt bnde zamanın geçmesini bekliyorum :) geçmesi için

Yorumla
  • sineemiss
    sineemiss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Olmadı

0
    4 Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Nasil olur pki?

Yorumla
    • sineemiss
      sineemiss
      +1 yıl

Demek ki fazla değersizlermiş.

Yorumla
    • doqus
      doqus
      +1 yıl

Evt fazla degeriz hemde cok fazla sadece actigi yaralar kapanmiyor hepsi bu

Yorumla
    • sineemiss
      sineemiss
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Asla unutulmayan eski sevgili :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Unutulmayan eski sevgili? 3 cevap verildi
Yıllardır unutulmayan eski sevgili? 4 cevap verildi
Sizi unutamayan eski sevgili? 2 cevap verildi
Sürekli kendini hatırlatan eski sevgili? 2 cevap verildi
Eski Sevgili Unutamamak? 8 cevap verildi
Aldatan eski sevgili? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sitede avukat var mı?
  • Hangi şeyde usta birisin?
  • Herkese ederi kadar mı değer verirsin?
  • Arkasından Konuştuğunuz İnsanlarla Samimi olur musunuz?
  • Oyunları nereden oynuyorsunuz genellikle?
  • Bilardo turnuvası olsa hangi üyeyle partner olmak isterdin?
  • Güne başlarken yaptığın ilk şey ne oluyor?
  • En son neyi ne sandınız?
  • Kalbiniz hiç mantığınıza karşı gelip kazandı mı?
  • Hayatını kendi kararlarından çok ailesinin fikirlerine göre şekillendiren biriyle ilişki düşünür müydünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨