Yani sizinde hayatiniza girip hic unutamadiginiz biri oldumu onu unutmak icin ne yapmak gerekir yeni birimi hafiza sildirme islemi falan mi bu konuda iddali fikirleri olanlar
Cevabın nedir?
Ne yaparsan yap, sevdiysen kesinlikle unutamazsın. Zihninden silinmez. Sadece eskisi gibi sevmezsin, içini acıtmaz... Aklına geldiğinde sadece şöyle olsaydı, böyle olsaydı dersin. Veya sadece bir sigara içersin. Ama söylediğim gibi hiçbir duygu hissetmezsin. Sadece aklına gelir ve gider...
13 Yorumla- +1 yıl
5 yıl geçti. Şehri değiştirdim. Geçer sandım. Ne kokusunu ne gözlerini unutamıyorum. Başkasına dokunmayı geçtim başkasına bakamıyorum bile gözlerim onu unutacak, hatırlamayacak diye. yaptığı her hatada bile iyi niyet arıyorum onu hala sevebilmek için. Geçmiyor. Nasıl geçer nasıl diner bilmiyorum. Ama o ailemdi beni. Ölsem geçer mi bilmiyorum. Avuç içi duamdı o. Ama bitti. Sesine muhtaç oldum. Satılmasına muhtaç kaldım. Hem cezam hem ödülüm oldu bu hayatta bana. yapamıyorum hala nasıl her anımda o var onu bilmiyorum. Kendime bu haksızlığı nasıl yapıyorum bilmiyorum. Geçmiyor. Geçemedi
En İyi Cevaplar
Kardeş gerçekten sevmişsek birini unutmak imkansız unutmak için belki ölümü bile göze alırsın ama unutamazsın ve bn geri döndürmek için bir taraflarımı yırtıyorum :(((
22 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir yolu var.
Daha kaliteli bir insan bulup, daha yoğun bir aşk yaşamak.
Unutamadıklarımız kişiler değil, zamanında hissettiğimiz duygulardır. Her neye aşık oldu iseniz daha yoğunu ile karşılaşmadan o kişiyi unutamazsınız.22 Yorumla
+1 yılYenisini bul unutursun bu kadar basit:-D
115 Yorumla- +1 yıl
Boyle dusunursen bulamazsin tabi gidene gule gule de onune bak hayat her ne olursa olsun devam ediyor sonucta arkadas bulmaktan kolay vir sey yk birisine merhaba sinemaya gidelimmi filan de gelir ztn o seni hakketmemisse yapacak birsey yk sni istemeyeni snde istemiyeceksin uyuzun tekiymis onu unutmak icin onu hatirlamaycagin seyler yap aktivitelere katil dolas spora basla degisik seyler dene mesela yemek yapabilirsin hem kizlarin gozundede bir artin olur yemek yaparken fotografini at instagrama kimler ister tatmak gibi bir baslikla en az yuz kiz gelir mwrak etme hayatta olmaz diye bir sey yk hersey olur yeterki sn iste arkadasta bilirsun sevgilide o eski sevgilin mazide kaldi unut onu maziyi bosver cektir et onune bak gelecwgine bak dusunme onu eve kapanma asla tammi
- +1 yıl
okudum ve acaba beni tanıyor olanirmi dedim :( onu sevmiyorum zaten onunla alakalı veya onu hatırlacak birseyde yok ama bu duygu nasıl anlatılır inanki bilmiyorum biran oluyor ve işte aklında aslında onu özlemiyorsun yaşadıklarını özlüyor yeni arkadaş konusuna gelince öyle fotoyla falan zorgibi bu işler eskiden kendimi begenirdim ama nedense bilmiyorum uzun zamandır pek begenilmiyorumda gabi karışık biraz
- +1 yıl
Sni tanimiyorum sadece psikolagluk okuyorum kendine guven insanoglu ne isterse yapar bu dunyadaki en guclu varlikpariz biz kafamiza koydugumuzu yapariz oyle olmasa bu icatlar nasil oldu dusun eminim hayatta bundan daha kotu olaylar yasamissindir ve unutmussundur unutmaktan kastim zamanla daha az hatirlarsin ilk zamanlarda aklindn cikmaz atmaya calisirsin ama cikmaz snalarda onu daha az dusunmeye baslarsin yani kabullenirsin bu surec icinde bir sey olmuyacagindn zamanini bosa gecirmekten ve uzulmekten baska o yuzden hayatini her an olucekmissin gibi yasa hayattan zevk al kisacasi dostum ani yasa
- +1 yıl
saol sen iyi geldin bana sorun kökü belkide fazla yapıcak birşey bulamayıp bos zamanlarda onu düşünmekti yani bu özlemek ya da aşk değil ama neden burada yanımda değil veya böyle oldu gibi saçma sorularla üzüyor insan kendini şmdi yaklaşık 3 saatir burada sizinle konusuyorum ondan bahsederken onu unuttum burdaki arkadaşları güzel cvpları soruları bni inanılmaz mutlu ettin gerçekten biz tükler müthiş duygulu insanlarız
- +1 yıl
Onemli degil iyi geldigime sevindim kokune inince sorun demekki neymis tembellik ve biraz iltifat bu kadar basit aslinda tembelligibirainca kafa dagitacak borseyler bulunca unutursun olur biteeerrr:-D:-D:-D
- +1 yıl
O zmn vozum basit sana zevk vermeyen butun ugraslari birak ve hangi ugraslar zevk veriyorsa onlari yap bu kadar hm severek yaparsin hem yogunlasirsin
- +1 yıl
Birsey degil yardimci olabildiysm ne mutlu bana
- +1 yıl
Tesekkurler allah herkese mutluluk versin insallah
- +1 yıl
Tesekkurler :-D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
4Cevap
+1 yılİlk aşksa zor unutamazsın... Ama daha düzgün biri ile daha mutlu bir ilişki ile unutursun...
18 Yorumla- +1 yıl
Seni cidden anlıyorum... Böyle biraz yorgunsun her şeye... Ama daha iyi olursun merak etme... Gereken sadece zaman... Biraz da sabır tabi...
- +1 yıl
Aynen... Yaşadık ve yaşıyoruz... Ve unutucağımızı sanıyoruz... ya da öyle umud ediyoruz işte... :/
- +1 yıl
Gene iyiymiş... Ben boş hayaller kurmayı bırakalı uzun zaman oldu...
- +1 yıl
Ama o hayalin gerçekleşmiyceğinden eminsen... Kendini bir yalanla avutmamalısın bence...
+1 yılİnsanlar annesinin, babasının acısını unutuyor, biz altı üstü bir insanı gözümüzde büyüttükçe büyütüyoruz.
Unutmayı kolaylaştırmak istiyorsan onu hatırlatan her türlü müziği dinlemekten vazgeçmelisin.04 Yorumla- +1 yıl
Hahah o da güzel :)
- +1 yıl
Burada vakit güzel geçiyor hakikaten
+1 yılUnutmuş biri olarak söylüyorum zaman geçtikçe göremediklerinin farkına varıp yavaş yavaş siliyosun. Ama sonrasında kimseyle kolay kolay başlangıç yapamıyosun. Denendi onaylandı :)
33 Yorumla- +1 yıl
Geçer geçer. Sen yeterki unutmak adına başkasını kullanma yeter bencil olmamak lazım sonuçta.
Her gün unuturum belki diyorum ama her gün daha çok geberiyorum. Kokusu 5 yıl geçti gitmiyor burnumdan sesi gitmiyor kulağımdan kalbim asla soğumuyor en kötü davranışında bile iyi niyet arıyorum onu sevmek için bahanelerim hala bitmedi ölsem vazgeçemiyorum sanıyorum hala hayatımı dondurdu ona olan sevgim ne seçebiliyorum ne sevmeye çalışıyorum kimseyi dokunmayı bırak kimseye bakamıyorum gözlerim gözlerini unutacak diye … çok acı çekiyorum … formülü bulan olursa nolur söylesin
00 Yorumla
+1 yılAsla unutulmayan eski sevgili; unutuluyor maalesef. Kendini zorluyorsun unutamıyorum, unutmuyorum diye...
07 Yorumla- +1 yıl
Onu görmediğin zaman ne biliyim faceten ekliyse çıkar twitterdan unfollow et bir kaç hafta içinde aklına bile gelmez bak benim öyle oldu yaz tatiline girdik çocuk mezun oldu apartmanlarımız yan yanaydı taşındılar unuttum görmeye görmeye
- +1 yıl
Tabi seninki eski sevgiliymiş ben sadece sevmiştim.. Çok takma kafana zamanla her şey unutulur
- +1 yıl
Aynen (y)
+1 yılEvt oldu ama asla unutulmaz... aradan 3 yil gecti hala resmine bakamiyorum icim tuhaf oluyo
16 Yorumla- +1 yıl
Ummadigin anda bikez olsn fotosunu gör. Coo aci bisey
- +1 yıl
Peki izlicem
Eski sevgilim bana hafıza kaybı yasarsam seni unuturum demişti. Tabi şu an ayriyiz ama. Bence kalmalı köşede bucakta. Onun yeri farklıdır. Zaten. Severek ayrıldık. Ama güzel bir ani olarak hep var o :)
112 Yorumlaİnsanoğlu kendine acı çektirmeyi seviyo. Unutmak iste ve zaman..
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1kez onu unutmaya kslkistim elimi yuzumu bulastirdim.6senedir kafam allak bullak bisey yspmiyorum unutmamakta iyi
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOndan cok iyisi var zaten , ama iste :/
Ben unuttuysam herkes unutur
zamanla onsuzluğa alışıyor hislerini kaybediyorsun aklına gelse bile umrunda olmuyor.07 Yorumla
+1 yılYa tabi zamaninda bende zorlandım gece insanın gözüne uyku girmiyor. İleriki zamanlarda karşına unutturan birileri çıkıyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Ama sende unutmak için sevgili olma. Hoslandigini hissettiğinde başla bir iliskiye.
- +1 yıl
Herkesin yaşadığı şeyleri yasiyosun. Hep mutlu olamassin arada böyle üzül ki mutluluğun kıymetini bil. Geçer. Karşına çok daha iyileri çıkıyor ister inan ister inanma.
- +1 yıl
Ne olmuş bu yaşında? Anan babanmi öldü evi senmi gecindiriyosun günlerce açmı yatiyosun? Sen ne yasiyosunki? Kaderime kuser ağlarım nedir. Senin yaşadığın aşk acısı kolay değil ama bukadar abartilacak birseyde değil. Biraz güçlü olup acılara alışmaya başla. Sen hicbirsey yasamadin daha.
- +1 yıl
bir alilem yok 3 ay excacy kullandim sondasinda kesmeyince kokaine basladim hayatta hic kimsem yok kendi kendimi gecindiruyorum ve hic olmadigim kadar yanlizim belki benim hatam belki baskalarinin ama hep yaninda olan birinin simdi uzaginda olmasi kotu bir durum sana burdan yasadigim farkli seylerdende bahsetmek
Isterdim ama acitasyon olayina girmek ustemiyorum herkesin yasadigi kendi canini takiyor para pul makam mevki istemiyorim biraz mutlu olmak istiyorum yani unutamadim die nereeyse dovuceksin kotu seyler yapmis olabilirim ama iyi bir adam
Olarak olucm mutlu veya
Mutsuz sunu anladim ki dogmayi yasamayi ben istemedim belki ama hayatimi duzene sokacak olan kisi yin bnim
+1 yılkanka kazığın büyüğünü yedim ben bir sene psikolojik destek aldım anca kendime geldim ;)
16 Yorumla- +1 yıl
kanks şöyle düşün kafes dövüşü yapıyosun kız arkadaşını deli gibi güvendiğin kız arkdaşını en yakın arkdaşına kardeşim dediğin insana emanet ediyosun onları maç sırasında uygunsuz bir şekilde görüyosun hastanelik oluyosun falan filan... anlamışsındır umarım
- +1 yıl
olan oldu artık yapıcak bişi yokta o bir sene içinde çektiğim acının tarifi yok kanks. s. s istediğini demekte serbetsin kardeşim kasma kendini. d. d aştım artık bunları boooşver :D
- +1 yıl
hayırlısı kardeşim :) umarım sende aradığını bulursun. d. d bir sorun olurda mutlaka benle paylaş kanks :D
Bence çok güzel unutulur. Unutamayanlar daha doğrusu unutmak istemeyenler acı çekmeyi seven kişilerdir bana göre
01 Yorumlaİşte memesini emerken düşünüyorsun bir tek eskı sevgılıyı dsada
00 YorumlaUnutulmuyor bencede.. özlemi heyecanı mutluluğu sadece sanki ona ait.. çalan her şarkıda gidilen her yerde ondan bir anı hep karsına cıkıyor.. zamanla geçer diyorlar ama geçmiyor..
18 YorumlaKişiler unutulur fakat anılar silinmiyor. Aslında özlediğimiz şeyde o mutlulugu heyecanı yaşamak başka biriyle , o kişiyle tekrar yaşansada sonuç değişmez bence
05 YorumlaZamana bırakıcaksın. Aklına gelince düşün, acı çek. Nasıl olsa zamanla acıların diner.
01 Yorumla
+1 yılYok abi yok unutamıyorum Duygu'yu :( kanayan yaramdır.
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum.
+1 yılXper 2 olmussun sen bosver gecmisi :)
13 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler. Ok denemeye devam :)
hafıza sıldırme ıslemı yapılıyo cıdden
011 Yorumla
+1 yılOnu unutabilmen için yeni birisiyle çıkan lazım
07 Yorumla- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Nişanlıyım ;))))
- +1 yıl
teşekkür ederim darısı başınıza (bekarlarin başına darısı )
:))
+1 yılyeni birini bulmak :D
02 Yorumla- +1 yıl
Şöyle düşün doğru kişi elbet karşına çıkar senin görevin beklemek
Gecmis tozdur üfle gitsin:)
01 Yorumla
+1 yılne kadar oldu ayrılalı
028 Yorumla- +1 yıl
yeniymiş. sonra gör yıllar geçse bile izi kalacak sende
- +1 yıl
unuttum dersin. hayatına başkalarıda girer çıkar belki. unutmadığını göreceksin
- +1 yıl
o kadar basit olsa keşke :)
- +1 yıl
umarım. daha öyle bişey olmadı tabi
- +1 yıl
eğer o dediğin gibi biri çıkarsa. çıkmazsa panzehir olmuyo daha beter yapıyo
- +1 yıl
hadi sen hata yapmadın. karşı taraf yaparsa. ilişki yine bitecek
- +1 yıl
karşı taraf iyi niyetli olmadıktan sonra o insanı baş tacı et nolcakki. burada hep yazıyolar ilgisinden sıkıldım vs. zor işler bunlar
- +1 yıl
aynen öyle aynen. sanki çok istiyoz
- +1 yıl
ahahaha :)))) ben zaten görücü usulü takılcam artık
- +1 yıl
öyle biri yok
- +1 yıl
25 yaşındayım
- +1 yıl
orası öyle. ama işte denk gelmek farklı bir olay. gelmeyince napcan
- +1 yıl
bilmiyorum ki bilsem bu halde olur muyum :))
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılkimse vazgeçilmez değildir
03 Yorumla- +1 yıl
evet onun karaktersiz birini anladığım gün gerçekten hatırlanmaya bile değmeyecegini anlayıp öyle bir insanı hatırlamak bile tiksindirici olacagından düşüncelerimde bile yer vermiyorum ona
+1 yılasla unutulmayan eski sevgili = gerçek sevgili
01 Yorumla
+1 yılSevdiğim adam sevgilim eski sevgilisini unutmamış bence bunalım
05 Yorumla- +1 yıl
Bunalım
- +1 yıl
Sende sevgiline sevdigin adama yeni sevgilinden bahset yani erkekler kaybetmeyi sevmzler ayrica seni istemeyen biri icin asla savama bni burdaki anlatmak istedigim unutamamak o seni sevmiyorsa sende onu sevmzsin bukadar basit biter ama anilar kaliyor ve fazlasiyla dedigin gibi bunalim
- +1 yıl
Benimki kaybetmekten korkmuyor
+1 yılZamanla geçiyo
01 YorumlaOlmadı
04 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!