Güncellemeler
+1 yıl
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
unutulmayan diye bir şey yok sen saplantı yapmışsın hele ki bir kadının nesi unutulmayacak boş ergen davanışları..
sen mi ayrıldın? Ne kadar sürelik ilişkiydi?
Ben ayrıldım çünkü başka çözümü ve ihtimali yoktu. Bu seçimi zorla, istemeyerek te olsa almak zorundaydım. Her ne kadar ayrılan ben de olsam, benim daha çok acı çekip üzüldüğüme adım kadar eminim. Yaklaşık 8 ay sürdü..
Niye ayrıldın peki? Mesela neler söyledin ona? Neden ihtimali yoktu biraz daha açabilir misin?
Hayatta onun için bazı riskler aldım, kendimden ödün verdim. İlişkinin başında söylemesi gereken şeyleri 8 ay sonunda söyledi. O saatten sonra güven büyük sorun olacaktı. Hep acaba mı diye düşünecektim. İkimiz için de en başından beri ilişkide büyük bir aile baskısı da vardı zaten. Bazı elementler birleşince çok fazla ilerlemeden bitirmek daha mantıklı seçimdi. Belki böyle daha az yara aldık, ama bunların şimdi hiçbir önemi yok.. Olan 1 yıl peşinden deli gibi koşan bana oldu...
Kusura bakma da seven insan sevdiğine bunu yaşatmaz. Nasıl vazgeçebildin aklım almıyo? Sorunları aşmak varken sırtınu dönüp gitmişsin.
Seven insan mücadele eder kesip atmaz kusura bakma özlem duygun 2 hafta sonra mi arttı
Aynı şeyi onun için de söyleyebiliriz ki.. Seven insan bunları yaşatmaz.. Her zaman birbirimizin her şeyini bildik. en başta her şeyi söyledik dedik dedik bazı riskler alındıktan sonra meğer hiçbir şeyi söylemeyip her şeyi sakladığını söyleyen insana artık nasıl güvenirsin ki? Kusura bakılacak bir şey yok herkesin kendi yorumu.. İlişkide paylaşmak ve güven çok önemlidir.. Neden 8 ay bekler ki bir insan? Giden zaman emek para pul helal hoş olsun da, duygularımız ne olacak?
Ayrıyetten sorunlar keşke aşılabilece kcinsten olsa.. En basitinden mesela, aileler ısrarla onaylamıyorsa, kaçırıp nişan mı atayım eskiden köylerde yaşanan olaylar gibi? Bu en basit örneği. Çok karışık ve hiçbir zaman çözüme ulaşamayacak durumlar da vardı.. Her şey yüzeysel olsa keşke
Ailen onaylamıyor diye vazgeçmek zorunda muydun? Sevdiğin insandan vazgeçmek daha kolay geldi demek ki
Arkadaşım sorun tek aile olsa keşke, o zaman o ilişki bitmezdi. Ayrıyetten karşı tarafın ailesiydi daha çok sorun yapan, kız her gün aklı karşışıyordu benim de içime sıkıntı geliyordu. Aile sorunu basit bir örnekti, çözülemeyecek başka şeyler de vardı maalesef.. Yoksa ben sevdiğimi aşkımı neden bırakayım
benim ki 2 ay olacak ilk günki gibi sevgim
ne kadar çıktınız ve neden bitti?