Eşinin sadakatinden süphe edip gerçekle karşılaşan var mı?

İhanet dünyanın en kötü davranisi. Hiç kimse kendisine yapılmamasıni istediği birşeyi başkasına neden yaparki. Gitmiyorlarda ama evdeki kadıni cepte goruyor. Babama anlatım bana yapılanı babam da erkek olduğundan olsa gerek kocaların evde eşlerini cepte gormesinin rahatlığı ile dışarıda böyle şeyler yapabildiğini söyledi ama evdeki değerliymis. Babama göre kadın yapamazmis ama. Bende artık gözümün eşimde olmadığını söyleyince ağladı yapma sakin öyle bir şey diye öyleyse boşan dedi. Babamin anneme yaotiginin aynısını eşimde bana yapti. Babamda ihanet etti anneme. Annemi şimdi anlıyorum. Meğerse çeyizini ceyizime koyup yollamış beni. Çıkarıp çıkarıp annemin kaderini yaşamışım. Eşimden soğudum. İnanın çalışıyorum eyvallahim yok fakat iyi darbe vurup gitmek istiyorum tek dedim bu. Ama bı taraftanda yillarca ayrı odalarda hizmetimde kullanmak cuzdan gibide kullanmak istiyorum. Arada sohbet edeceğim biri olarak. Bende değiştim. Kaliteli bir erkek var ve onunla konuşup dertleşmek istiyirorum. Adım attım bile. Ama esimede üzülüyorum. Fakat yakın arkadaşım değil artık. Aldatmak böyle bir duygumuymus.

Eşinin sadakatinden süphe edip gerçekle karşılaşan var mı?