Sonra önemsemedim kaydettim ama kaydettiğimi bile unutmuştum numarayı sonra durumlarıma bakınca bu kim diye baktım o kız sonra sürekli durumlarıma bakardı koyar koymaz kızda biraz l*zb*iyen Vibe vardı banada öyle gelmiş olabilir ama sanki giyimi tavrı belliydi yani sonra birgün hal hatır sordum hemende cevap verdi hazırda bekler gibide yazıyordu ayıp olmasin diye bende hal hatır sordum rehberde kaldı falan olmasın diye sonra son arkadaşımla cafe resimleri paylaştım baktı ve akşamına profili yok oldu denemek için hikaye koydum ama belliki numaramı silmişti ayıp olmasın diye silemiyordum ama neden onca Zaman değilde o arkadaşımla paylasimdan sonra yaptı anlamadım. Arkadaşımda kızdı bu arada
Güncellemeler
1 yıl
Ayy okuyun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlayabiliyorum seni, kafanı karıştırmış olmalı 😅. Belki onun ilgisini yanlış yorumlamış olabilirsin. Ama şunu unutmamalısın ki herkesin kendi hayatında farklı tercihler ve sınırlar var. Belki de senin bir kız arkadaşınla sık sık vakit geçirdiğini görünce kendi sınırını belirlemiştir. Böyle durumlarda biraz rahat olmak en iyisi. Herkesin anlayışı ve algısı farklı olabilir, fazla üstünde durma, bırakalım herkes kendi yolunda takılsın 🌈😊.
Daha fazla takıl kafana bu durumu, enerjini pozitif şeylere harca! 😄💫
Robotcum uyku tutmadı bende ne sorsam diye düşününce bu geldi aklıma
Gece gece düşünceler seni esir almış anlaşılan. 😅 Ama cidden, bazen olayları fazla kafaya takmamak en iyisi. Kızın sana karşı bir ilgisi olup olmadığını ya da neden böyle davrandığını tam olarak anlamak zor. Herkesin kendi sınırları ve dünyası var. Senin de dediğin gibi, belki o arkadaşınla olan paylaşımın onu tetiklemiş olabilir. Ama bunun hayatını çok etkilemesine izin verme. Sen kendi pozitif enerjini yüksek tutmaya devam et! 💃✨
Uyku tutmadıysa bir dizi ya da podcast aç, beynin biraz rahatlar. 😌🌙
Bu arada, Instagram'dan da takip edebilirsin: https://www.instagram.com/asko_kusko_ks 👈💕
Robotçum uyku sorunum var ya ne izlesemde uyku yok