Evliyim sosyal medyadan biriyle görüşüyorduk, bugün engelledim. Çok mutsuzum, beni yargılamadan dinleyip tavsiye verir misiniz?

30 yaşındayım 6 yıldır evliyim.

Evlenmeden önce öylesine konuştuğum biri vardı dertlesirdik o da sevgililerini anlatırdı. Ben evlendim. Ara sıra yine konuşuyorduk. Evlendigimden beri bosluktayim, eleştirel asla beni görmeyen, insanların içinde onore edeceğine sürekli aşağılayan , çocuğumuzun önünde bile kötü davranan , anneligime eş olmama laf eden ama asla bana tahammul edemeyen eve gelince telefonu bırakmayan ya da sürekli uyuyan bir eşim vardı, bunu yaptığım yanlısı meşrulaştırmak için anlatmiyorum, bu süreçte çok etkilendim , görüntülü konsuuyorduk ama asla saygısız seviyesiz muhabbetlere girmeden , zamanla ona çok bağlandım zaten görsel olarakta beğendiğim biriydi, vicdan azabı çektiğim için engelledim birde daha çok bağlanmamak için.. zaten son zamanlarda anlayamadigim bir sekilde geç yazmaya başladı belkide ona çok bağlandığımi farketti.. Sonra baktım o da engellemiş. Böyle bir kadın hakkında ne düşünürsünüz?

Güncellemeler
1 yıl
Eşimi defalarca uyardım. Bak benim iletişime sevgine ilgine ihtiyacım var, beni çok kendi başıma buyruk bırakıyorsun yapma dedim. Sinyali verdim. Anlamazliktan mi geldi, yoksa canım ya da narsistmi anlamıyorum hiç oralı olmadı.
Güncellemeler
1 yıl
Özenle yazılmış her yoruma teşekkür ediyorum. Aramizda empati kurabilen ama yanlış olduğunu söyleyen arkadaşlarında olması çok umut verici.
Kimse sinanmadigi bir günahın masumu değildir
Birde çok keskin yorumlar yapanlar olmuş. O zaman evlenmeseydin , o zaman boşan bilmem ne. Yahu ben düşünemiyomuyum bunları. Bilsem evlenirmiydim, boşanmak o kadar kolay gelse bosanmazmiyim, cocuguda düşünüyorum.
Ki zaten yanlsiimdan döndüm, sadece sosyal medyada konuştum.
İnsan insanın ilacida olabiliyor kurduda
Evliyim sosyal medyadan biriyle görüşüyorduk, bugün engelledim. Çok mutsuzum, beni yargılamadan dinleyip tavsiye verir misiniz?