Evliyim eşim sınavı kazandı okulda bende annemlerdeyim eşimle özel konuşmalarım oluyor kardeşim 17 yasında kız gizli gizli telefonumu karıştırıp eşimle mesajlarımı okuyup anneme anne bak neler konusuyorlar utanmazlar diye anneme göstermiş bana da bi gün eşimle konusurken eşime müsait değilim sonra klnuslım dedim kardeşime utanmaz öyle demeye utanmıyor musun ne konusacaktın acaba bide benim yanımda diyorsun aklıma düşünüyorsun ne yapacaksan evinde yap diye küfürler etti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle bu olaya çok yönlü bak hocam yaptığın yanlış değil. Ancak telefon ve mesajlaşma ağları ne kadar sağlıklı. Yani yaptığınız yanlış değil ama olay sağlıksız. Yani diyelim fotoda paylaştınız. Sonrasında ihtimaldir birinin eline geçer.
Bu konuyu geçersek anne ve babanız bu durumda aslında kardeşinize tepki göstermeli. Ayrıca yaptığınız yanlış bir davranış değil. kardeşinizin ahlak anlayışı tam oturmamış anlaşılan. Ayrıca başkasının telefonunu karıştırmak ne demek. Bu noktada bir farklı nokta daha düşünmek gerekir ise ve aileniz buna tepki vermediyse. Belki de eşiniz uzakta olduğu için kardeşinize bunu yapmasını söylemiş olabilirler. Yani başka işler karıştırıyor mu bir bak bakalım gibi ki bu çok daha tehlikeli bir durum. Yani Bu noktada siz aile efradınız ile bu konuyu açık ve net konuşmalısınız ve çözmelisiniz. Açıkçası ben telefonuna tek kilit koymayan bir adamım herkes bakabilir. Telefonum aldığımda güvenlik için kilit istedi. Koydum ama buna rağmen şifresini ailem bilir. Yani böyle bir şeyi yapmazlar ama velevki yapmış olsalar bile hiç tepki göstermezler. Hatta gördüklerini bilsem bile açıkçası umursamam. Bu noktada kardeşinizi bu konuyu anlayacak noktaya getirmeniz veya getirecek bir kişi ile konuşturmanız lazım. Ayrıca bu konu ailecek konuşulup çözülmesi gereken bir konu. Kesinlikle utangaçlık dahi etmeyin derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşin bence güzel bir dersi hak ediyor. Sanırım kardeşine yeterince kendi adına saygını ve sevgini verememişsin, hissetmemiş bu çocuk sanırım ama daha bu yaşta bu kadar fesat ve böyle olaylara ciddi olaylara müdahale ediyor olması oldukça garip bir durum. Bence çözüm evet uzun bir süre hiç konuşma derim.
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi aynı evdeyiz bir ay burdayım sizce nasıl davranmalıyım ister istemez konusuyoruz uzaklaşınca nasıl davranıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhabalar,
Bence özel konuşmalarınızı okumaması açısından oraya gitmeden evvel şifre bırakmanız lazım. O zaman okuyamaz. Diğer duruma gelirsek 17 yaşındaki ergenlik çağında olan birini kafaya takmayın derim. Daha yaşı ne başı ne.. Ağzından çıkanı kulağı duymadığı yaşlar.. O da elbet senin yaşına geldiğinde anlayacaktır seni. Şu an kıskanması olağan bir şey. O yaşlarda oluyor öyle bir özenti.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılSen o kardeşi bir temiz döv ve bir daha asla evine falan da sokma. O senin kocana göz koymuş. Senin kocanla olan mesajlaşmalarını kıskanıyor. Senin kocana da meyleder o. Bunları yüzüne alenen söyle. Utansın biraz. 17 yaşındaki bok sen kimsin de benim mesajlarımı okuyorsun da burada benim ahlakımı sorguluyorsun? Becerilmek için bu kadar yanma ya. Senin yaşın daha erken kızım de.
01 Yorumla- +1 yıl
Bir de senin telefonunda nasıl kilit olmaz ya?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin telefonunu nasıl kurcalar ve senin özelini okur? Birde annene göstermiş annen ona bir şey dememiş mi?
Bu nasıl ahlaki bir çöküntü?
Ben senin yerinde olsam o kardeşi evire çevire döverdim. Kafasını duvarda sürterdim. Terbiyesiz hem benim özelimi okuyacak hemde bana çemkirecek yok öyle bir dünya...
Annen neden kızına gereken cevabı vermemiş oda ayrı bir sorun.
Telefonda eşinle istediğini yazar konuşursun özel hatta çok özel o senin eşin helalin kimse laf edemez.
Annenle bunu konuş ve kızına gereken terbiyeyi versin. Ayrıca kizkardesinin yaptığı suç teşkil ediyor. Annende okumuş ve sessiz kalmış eni suçluyorsa ona sor sizi leylekler mi getirmiş...
121 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet konuşmayın bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBi kaç şey okudum daha fazla okuyamadım tansiyonum düştü ne saçma sapan yorumlar var ne olursa olsun o her türlü bir çocuk yok kıskanmış yok bilmem ne nebiçim insanlarsınız nasıl yakıştırıyorsunuz herkes bir değil eğer sizin anneniz babanız sizi güzel yetiştirdiyse kardeşinin bunu görüp bu ayıp demesi çok normal küfür etmesine katılmıyorum ama ayıplaması normal çünkü seni ancak evlendiği zaman anlayabilir haliyle bu tarz şeylerin ayıp yanlış gelmesi çok normal bir şey kıskanmak nedir ne aşağılayıcı sözler sarf etmiş insanlar ne olursa olsun o daha çocuk ve wp ne falan parmak izi bazı uygulamalara şifre koy lütfen kardeşinlede orta yolu bulmaya çalışmalısın bunlar okumaman gereken şeylerdi vs yaptın çok yanlış işte ben evliyim evlilikte böyle şeyler olması gereken şeyler senin yaşın tutmuyor ve anca evlendiğinde bunu anlayabilirsin tarzı bi konuşma yapman lazım ama istersen annenden yardım al sonuçta bi büyük daha mantıklı bir tavsiye verebilir lütfen kardeşini yanlış anlama ve sım sıkı tutunun birbirinize
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşin tam bir fiyasko, sorun, dengesiz, kıskanç ve tutarsız biri. Kardeş değil tam bir baş belası, bela yani. Ve annenede bi dolu sözüm var ki o da bu durumlara seyirci ve sessiz kalması. Oysa o senin özelin ve her elin kolunu sallayanın ojuyup, güleceği, alay edip söveceği bir şet değil. Sana tavsiyem evine dönmen, kendi ayaklarının üzerinde durarak bu safraları, gereksizleri hayatından çıkarmandır. Bizde bir tabir vardır bitarsgı kaşınıyor bu kızın diye. Aynen de öyle. zYani kardeşin olacak o sürfüntünün bibtarsfları kaşınıyor ki ortalığı savaş alanına çeviriyor. Asıl amacı zaten seni evden kovdurmak. Senin yokluğunda kurduğu sultanlık makamını korumak, kafasına göre özgür takılmak aslında tek amacı. Mesajlar bahane, ablayı deli edip, huzurduz edip kaçırmak şahane...
13 Yorumla- +1 yıl
Anneme anlatmış annemde mesajlarımı bakmıs esimle o da diyor ki nasıl eşinle bunları konusursun nasıl foto atarsın diyor
- +1 yıl
Onlra ne ki? Asıl bu samimiyeti kurmak, yaşatmak, korumak mesele. Bunu başarmış ve tüm mesafelere rağmen yokluğunu hissettirmemiş, her daim aklında ve kalbinde, hayatında olmayı, olabilmeyi başarmışsın. Bence her kadın keşke senin gibi olsa.
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum yani ailem garip çok konuşmamdan bile rahatsız oluyorlar çok konuşma diyorlar
Böyle kardeş düşman başına.. Ben olsam bu saatten sonra bir daha muhatap olmam. Rezil kıskanç..
22 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam döverim
- +1 yıl
@doyoucomebackhome neyi kıskanıyor anlamıyorum aramızda da bayağa yaş farkı var
O kızı bir an önce evlendirin. Eşinize yakında sulanmaya başlar. Tecrübe ile sabit. Ayrıca anneniz de bir garip. İnsan eşiyle herşeyi konuşur. Annenizin kardeşinizi uyarması gerekirken (neden ablanın telefonunu karıştırıyorsun sen kimsin demesi lazım iken) kardeşinizin aklına uymuş. Anne de kızkardeş de gerçekten sorunlu. Mutluluğunuz için kızkardeşinizden uzak durun.
06 Yorumla- +1 yıl
Neeee neee sulanmasııııı neee
- +1 yıl
Yazar mısın tecrübe ile sabit demişim böyle bir yorumlar beklememiştim daha acık yazar mısın
- +1 yıl
Zaten doğru yolda gitmiyor ki daha 16 yasında piercing taktırdı burnuna geçende göbeğine taktırdığını yakaladık
- +1 yıl
Sorduğumuzda danher şeyi inkar ediyor siz bana ne muamelesi yapıyorsunuz diyor ama hiç güven verici değil hareketleri
+1 yılValla şiddete yönel.
Artık ağzına bir tane tokat mı atarsın, yoksa yumruklar mısın, ya da ne bileyim saçını başını mı yolarsın ne yaparsın bilmem ama sakın acıma.
Bi kere sopayı yer, bidaha edepsizlik yapmaz.
Evli bir kadının kocasıyla olan mesajlaşmalarını karıştırmak nedir !!!
00 YorumlaTelefonuna guvsnlı sıfre koy evlı bırısın ozel mesajların olur kardesıne ne telefonuna bskmaöası gerektıgını soyle yasıda kucuk deıl yanı 17 yasında bıraz kardesıne kız dov ozel hayatına ve esınls mesajlarının okumamasını soyle sınır bozucu bırsey. 1-mesafe koyarak be haddını bıldırebılırsın.
2-annene esın ıle ozel mesajları okudugunu ve terbıye vermesı gerektıgını soyleyebılırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinle istediğini konuşursun kime ne ya? Kardeşinin böyle olma sebebi annen baban büyük ihtimalle. Hangi hakla senin telefonunu karıştırıyor? Hele de eşinle olan mesajlarını okuyor? Kardeşine bu yaştan sonra terbiye veremezsin. En iyisi muhattap olma. Belki ilerde düşünceleri olgunlaşır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki konuşma tepkini koy biraz. Dövsen yeridir o kim oluyor da senin özel hayatına karışıyor yaptığı saygısızlık. Herşeye aklı eren koskoca kız çocuk değil yani ben bu hareketinin altında başka bir art niyet ararım benden söylemesi kocanı koru kardeşinden.
00 Yorumla
+1 yılkiz, bildigin azmis meraktan catliyor trip yapiyor. agzinin ortasina bir tane vurudum yuz vermezdim yerinde olsam
24 Yorumla- +1 yıl
Nasıl meraktan çatlıyor meraktan çatladığı için mi git evinde yap diyor
- +1 yıl
kiskanmis trip yapiyor iste canim. sozlerinden cok belli
- +1 yıl
Neyi kıskanıyor aramızda da bayağı yaş farkı var
- +1 yıl
esinle ne konusmustun
Ben olsam onu güzelce doverdim. Ama sen yapma. Git onu akıl hastanesine yatır. Problemli ergen..
Hangi hakla mesajlarınızı okuyor ona o hakkı nasıl verirsin. Ona karşı çok sert ve baskın ol
00 YorumlaBir daha sakın konuşma o ahlaksızla hatta ben olsam döverdim sen kimsin ki eşimle mesajlarımı okuyorsun sen iyice bir gebert şunu bir daha cesaret edemesin bir ağırlık koymazsan iyice edepsizleşir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmamak değil de kardeşin niye öyle aptallık yapıyor, derdi neymiş yani al karşına bir konuş bakalım. Eşin o senin özel konuşma olur, başka bir şey olur gayet normal. Müstehcen şeyler de olabilir...
Babana söyle o halleder.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kardeşin bence yokluktan kafayı takmış. Dengesi bozulmuş olay onun klını karıştırıyor. Yoksa ona me, ne bu merak.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kardeşini siteye yolla gazını alıp, evcilleştirip, sevilmeye alistirsinlar 🔥😉
10 Yorumla
+1 yılOlaya gel arkadaş bırak daha ergen iki kavga edersiniz unutulur gider. Ama suç sende koysana şifre tabi onun bakmasını tasvip etmiyorum ama sende ulu orta koyarsan okur tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yerinde olsam, falakaya yatırır, eşek sudan gelinceye kadar döverdim. Kırılmadık kemiği kalınca bakalım ne olacak... Hadsiz...
011 Yorumla- +1 yıl
Ya bide annem okumuş ta sanki okuduğu bişey değil gibi birde karışıyor sen eşine nasıl fotoğraf atarsın diye
- +1 yıl
En nefret şey, bir aileye dışarıdan müdahale edilmesi... Ki bu sizin en özeliniz, kime ne yani...
- +1 yıl
Evet nasıl davranayım aileme
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam, çok sert bir tepki veririm. Neticesinde senin özelin ve kimse buna karışamaz. Sende bir daha telefonunu kimseye vermezsin...
- +1 yıl
Vermedim ki kendisi karıştırmış zaten iç çamaşırı felan alınca bile tepki gösteriyordu bide anneme göstermiş mesajlarımı annemde ayrı vi dert sen nasıl böyle konustun eşin bile olsa diyor şimdide pat pat odana giriyorlar eşimde okulda buraya geçici süreliğine geldim
- +1 yıl
1- kardeşin senden izinsiz nasıl telefonunu alabilir?
2- en acilinden telefonunun şifresini değiştirmelisin.
3- ayrıca whatsapp'a da ayrı bir şifre koymalısın
4- bundan sonra bulunduğun odanın kapısını kilitlemelisin
5- bence en acilinden kendi evine dönmelisin - +1 yıl
Evet şifreyi koydum keşke bastan koysaydım inan eşimşe konusmama bile karışıyorlar çok konuşuyormuşum o zaman birbirimizden bıkarmışız ya mesajlarımı okuyor bide utanmadan annemle ben senden soğuduk o mesajlardan sonra diyor zaten mecburen geldim buraya eşim okulda kaynanamgilde kalmayım burada kalıyım dedim memleketimde dar ettiler ya dar
- +1 yıl
Kime ne ya, beni yanlış anlama ama bence kardeşin evlendikten sonra cinsellik konusunda çok iştahlı olacak...
Şimdi bu kadar laf ediyor ama başına gelince anlayacak... - +1 yıl
Ya ne evlendikten sonrası daha 16 yaşında kafası kapalı burnunda piercing göbeğini deldirmiş daha neler yaptığını bilmiyorum ama bana laf yetiştiriyor eşimle konuştuğum zoruna gidiyor ben iç ç. Alsam ne meraklısın sen utanmaz diyor yani akıl sır erdiremiyorum
- +1 yıl
Bu kadar laf ediyor ama bence o yasaklı sitelere girip, kendisi video filan izliyordur...
Sen kardeşini boş ver... - +1 yıl
Keşke öyle yapmış olsa ben daha beterinş yaptığını düşünüyorum çünkü burada da yazılmaz ama ben o kadar yıllık evliyim benim giydiğim çamaşırlar onun dolabında var yaptığı makyajları görsen okula giderken bilmiyorum ya babamda ayrı eşimle 2 saat konussam ne konustunuz diyor her konusmamdan sonra ne konustunuz diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım kocanla özel konuşmaları hayal edip mastürbasyon yapmıyordur :D çocuk henüz insanın özelini kurcalamayı öğrenecek yaşa gelse de yeteri kadar görgü öğrenememiş. Telefonunuza şifre koyun.
00 Yorumla
+1 yılMeraklı kardeşin sanırım... insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da y@rr@ktan gelir de o anlar
10 Yorumla
+1 yılYa kardeşin mal, ya sen malsın ya da bu soruya inanıp cevap veren biz malız.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAğzına caksaydin bı tane sanane sen ne telefonumu karıştırıyorsun diye.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşine dikkat et. Kıskançlık var. Ayrıca istediğin zaman eşinle kendi özelinde dilediğin gibi konuşursun. Kardeşini tersle. tele de şifre koy.
00 Yorumla
+1 yılBende buna benzer bişey yaşadım meraktan işte naparsın. Kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz 🤷♀️
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşinin beyni bimden ya da kardeşin bu konularaa çok ilgili haberin olsun ayrıca koy tokadı
016 Yorumla- +1 yıl
Evet çok ilgili zaten kendi öyle
- +1 yıl
Önünü almazsanız geçmiş olsun ama
- +1 yıl
Nasihatın n sini söyleyince bile tepemize çıkıyor kendini öyle değil gibi gösteriyor bana o. rsbu muamelesi yapma diyor
- +1 yıl
Arkadaş çevresini sezdirmeden kontrol edin ve hoşunuza gitmeyen kişilerden kısıtlayın valla sonradan başınız ağrır arkadaşım da kardeşi böyle şimdi neler yapıyor neler
- +1 yıl
Valla ben anneme diyorum kontrol edin diyorum zaten arkadaşları berbat hep piercing li felan şimdi kendide burnunu deldirdi birde göbeğini deldirdi bide kapalı tiki var yani bi laf söylesek tepemize çıkıyor üstüne bana da dar etti evi eşimle kon usuyorum diye
- +1 yıl
Bu nasıl bir saçmalık ya ona ne senin eşin ile konuşmada yani istediğini konuşursun cinsellik vs vs istersen fotoğraf atarsın eşin çünkü kocan yani kardeşinin farklı düşünceleri olabilir lütfen dikkat edin ya yani eşimle de istediğim gibi konuşmayacaksam öleyim o zamn hem kimi ilgilendirir şaka mı bu valla koyarım tokadı hiç afettmem ha belki şiddet çözüm değil ama neticede dayak cennetten çıkma ve anlamıyorsa anlayacağı dilden konuşun kime nasıl davranacağını kimle nasıl ne seviyede konuşacağını üstüne vazife olmayan yerlerde ne yapacağını öğretin yarın öbür gün daha büyük şeyler yapar önünü şimdiden kapatın bu saçmalık çünkü ve hiç akıl karı değil bide alıp mesajları okumak ne ya hayırdır yani haddini bilsin bı ona kim olduğunu kime nasıl saygı duyması gerektiğini gösterin konuşun insanın başını öne eğecek şeylere kadar gider ki utanç verici zaten slip böyle böyle konuşmuşlar demesi ayıp yani biri duysa falan...
- +1 yıl
İnan neden böyle yapıyor bende anlamadım biride demişki eniştesine bile sulanır bu ksfayla
- +1 yıl
Şimdi tabi ki çok abes bir durum ama bu ihtimal var mı var böyle şeyler var mı var bu durumlar yaşanıyor mu evet yaşanıyor ama bu illa da yapar demek değil ki inşallah yapmaz yani tek duam onunla uzun soluklu bir konuşma yapmanız iyi olur çünkü sonra kocanız kötü olur sizin için kardeşiniz olabilir fakat herkes her şeyi yapıyor ileride kocanızi zan altında bile bırakabilir yaptığı şeyler zaten akıl karı değil saçmalık elle tutulur tarafı yok ve kocanız da bu duruma büyük tepkiler verebilir haberi yoksa olmasın bence ve ona gerçekten hayatın gerçek yüzünü gösterin inanın benzer olaya şahit oldum adam evinden ailesinden oldu yani önlem alınması şart kardeşiniz için gerekirse oturun cinsellik hakkında merak ettiklerini bunu ne zaman yapması gerektiğini kendini evliliğe kadar sıkmasını isteyin olabilir çünkü libido falan yüksek olabilir biraz dizginlemeniz şart
- +1 yıl
Çok gizli vi karakter ya saf rolüne yatıyor
- +1 yıl
Dediğim gibi muhafaza altına almanız bir kocanız ve evliliğiniz var ve yola getirmeniz gereken bir kardeşiniz mahal vermeyin
- +1 yıl
Kocamı niye muhafaza edşyim
- +1 yıl
Kardeşin yarın öbür gün birinin de dediği gibi ona bir adım attığını varsay mesela adam zan altında kalır bazı durumlarda kendini açıklayamaz bile o yüzden mesela aynı ortama girmemesine özen göster ama sessizce yap bunu en azından kardeşin duzelene kadar
- +1 yıl
Yani şu yorumları hayretler içinde okuyorum
- +1 yıl
Maalesef ki doğru bir çoğu çok çok arsız bir kardeşin var ve bu seniin mutluluğunu etkiler emin ol bunu aile içinde çözün ve eşin bir şey bilmesin bilirse de farklı bilsin olayı hiç hoş bişey değil yani benimde ablam evli ve bende onun sırdaşı oluyorum ama ben ablamın telefonunu alıp böyle şeyleri okumayı bırak lazimksn almış olurken bile bir mesaj geldiğinde kapatıp veriyorum ben 22 ablam 28 yaşında ablamın telefonu 100 yıl kalsa 1 saniye alıp okumam özel denilen bir seu var hadi okudun bir bok yaptın bunu annene şikayet edercesine söylemek ne ayıptır ya insan utanır annende bir şey demiyor valla iyi ki benim kardeşim değil harbi dayak arsızı yapardım siz yinede dayaktan önce iyice konuşun güzel yolu deneyin ve arkadaş çevresinden soyutlayin onu ileride kendi içinde bir sorun bu şimdiden bu yaşta bunlara ozenmek çok büyük bir yanlış biraz kısıtlama getirin sözünüzü geçirin kurallar koyun ve uymasını sağlayın umarım her şey daha iyiye gider dualarım sizin için benimde bir kız kardeşim var çünkü inanın ki istemem öyle olsun 😕
- +1 yıl
Ben zaten başka şehirde yaşıyorum buraya izine geldim
- +1 yıl
Çok iyi bari isabet olmuş Allah yardımcınız olsun 😕
Utanmaz mı? Kız kardeşiniz büyük terbiyesizlik yapmış. Asıl utanmaz o. Eşin yani istediğin şekilde konuşursun. Kardeşinle arana mesafe koymalısın.
00 Yorumla
+1 yılSonuçta eşin yanı ne var ki bunda kız kardeşin de seni baya kıskanıyor dikkat et ondan her şey beklenir
01 Yorumla- +1 yıl
Çözüm basit
+1 yıltelefon kilidi diye bir şey var.
kardeşine bir terbiye dersi ver telefon karıştırılmaması konusunda sonra da o teleona ŞİFRE koy00 Yorumla
+1 yılevli olman yeterli. sorun onda. sanırım ailen ile arani açmak huzursuzluk yaratmak onun hoşuna gidiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız kardeşin afedersin de geri zklı mı evlenmiş barklanmışsın istediğini konuşursun kocanla sen ona bişey diyemiyomusn
00 Yorumla
+1 yılBenim mesajlarımı da annem kendi okudu o günden sonra hiç mesaj koymuyorum direk siliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle konuşmaların normal ama bunu kardeşin gidipte anlatması tam bir saçmalık ailen dememiş mi sanane onlar evli diye şahsen çocuğum gelip derse çok fena kızarım
10 Yorumlakardeşinin ruh sağlığı pek iyi değil anlaşılan
00 YorumlaBence araya mesafe koymalısın dahabkotu sonuçlar görmemek için
00 YorumlaKardeşin çok saçmalamış uzak kal ondan biraz hem sen evlisin bu konuşmalar normal tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılCahil ergen işte. Ciddiye alma. Telefonuna şifre koy
00 Yorumla
+1 yılBen olsam, güzel bir dönmüştüm. Şifrenizi güçlendirin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıltelefonu vermemek gerek ya eşinle olağan şeyler bunlar kardeş arsız:D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşin değil mi istediğini yazarsın.. o niye karışıyor 🤦♂️
00 YorumlaSenin kardeşin kafayı yemiş resmen onlara ne senin kocanla ne yaşadığından
00 YorumlaKardeşine verilen terbiyenin, eğitimin allah bin belasını versin ne diyim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. ergen ama saygısız bir kardeşin var. Telefonun ortada bırakman hata
00 Yorumla
+1 yılBunları derken utanmıyor musun ne ya kocasıyla istediğiniiii yapar onaneee!
00 Yorumla
+1 yılBu büyük bir suç, bi daha görüşme, telefonunu da ulu orta yerlerde bırakma, hele ki şifresi yoksa
01 Yorumla- +1 yıl
Abim de benimkini bir kere okumuş tüm mesajları, o sinirle onun telefonunu alıp duvara çarpmıştım bi daha benim telefona dokunan olmadı
rezil bir kardeşin var. annen ona izin vermemeliydi
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂 eşin kanka istediğini konuşur istediğini yaşarsin
00 Yorumla
+1 yılOkurken elli kere gebertip saçlarını eline verdim kızın ne bu sabır kardeşim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşinin psikolojik sorunların var sanırım
00 Yorumla Çok terbiyesiz kardeşin var mı annen terbiye etmeli
00 Yorumla
+1 yılSert bir dille bunu yapmaması gerektiğini söyle ve telefonuna şifre koyabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Sanırım ergenlik nedeniyle o konuşmalardan cinsel anlamda etkilenmeye başlamış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Sanane lan yerden bitme dünkü bk diyip uçan tekme atsaydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen demedimi kocası ablanda karısı utanmiyonmu telefonunu karıştırmaya diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne konuşuyorsun acaba eşinle Allah'ım ya ne diye mesajlaşıyorsun eşin zaten istediğin zmn elinin altında kız iyi yapmış aferin ona
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Enistrsini kiskanmis. Birak biraz gider yapsin sonra normale doner
01 Yorumla- +1 yıl
Ne demek eniştesini kıskanmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşin henüz cahil henüz senin sirdasin değil.. ona açık verme bsy belli etme ölçülü ve sade şekilde görüş.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayırdır ailen senin kocanla aynı yatakta yatıp cinsellik yaşadığını bilmiyor mu neye hayret ediyorlar bu kadar?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eşler bile kendi arasında konuşamayacaksa vay halimize😉
10 Yorumla
+1 yılVallahi kardeşin eşyalarını karıştırması hoş değil ama sen de evlenmişsin ne halt ediyorsun ananın evinde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kim demiş kardeşine utanmaz diye? Kim ne konusacakmis evinde ne yapacakmış Kim küfür etti?02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğişik şeyler yazmışsın hiç anlamadım😀 ama sende telefonuna şifre koymalisin ortada bırakırsan olacağı bu çocuk daha o tabiki söyler annene sende eşinle öyle şeyler konusupta mesajları silmemezlik yapma senin hatan bence
Cevap sahibi+1 yılHem neden öyle pis şeyler konusupta mesajı açık bırakıyorsn hata sende tamamen bundan sonra akıllı ol konuşmayın öyle şeyler ne yapacaksanız evinizde yapın hata senin
- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim, kardeşim eşimle mesajlarımı okumuş. Çözüm bir daha konuşmamak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler