Nasıl bir ilişki sevgi aşk isterdiniz? nasıl sevmek nasıl sevilmek? gibi gibi.. o aşkı nasıl yaşamak?

Nasıl bir ilişki sevgi aşk isterdiniz? nasıl sevmek nasıl sevilmek? gibi gibi.. o aşkı nasıl yaşamak?
Şimdiki sevgilimin bana verdiği aşktan başka bir şey istemem. Asla güvenimi sarsmıyor, kıskanmıyorum, birbirimiz için arada özel sürprizler alırız, çok romantik biri, temas bagımlısı, s*xte yapıyoruz ama dozunda, onun için her şeyi yapıyorum o da bana güzel gülümsemesini gösteriyor.
Aşık olacak isem aklımı başımdan almalı, tüm mantıksal düşüncelerimi kenara bırakmalıyım ve sadece duygusal bir yaklaşım ile ona gitmeliyim.. Beni şüpheye düşürmemesi ve paranoyalarımı aktif etmemesi gerekiyor.. İlk tanıdığım gün ile sonraki günler aynı insan olmalı diye devam eden bir liste hazırlayabilirim..
Sana aşko kuşkoyu mu ayarlasak bak oda yorum yapmış..😂😬 hiç değişmez bot zaten..
Sana cv bıraksın eğer sen uygun görürsen bir görüşme ayarlayabilirsin.. 😂
Hallederim o iş bende..😂
Mersi, çok incesiniz.. 😅
Rica ederim 🦋🙏🏼 bilmukabele sizde öyle 😂
İlk önce güvenilir sevgi dolu olmalı ve şefkatli, sonrası deniz manzaralı mekanlarda yemek içmek, el ele tutuşup kumsallarda yürümek sarılmak öpmek neyse benden şimdilik bu kadar
Daha ne olsun da..😂
Olsun olsun daha çok şeyler olsun o zaman monotonluk olmaz hayat güzelliklerle akıp devam eder hajah
Gayet güzel şeyler yazmışsın..
🙏🏻
Teşekkür ederim
Rica ederim:)
Birini sevdiğimiz zaman nasıl sevilmek istediğimizi o kişiye öğretmemiz gerektiğini söyleyen bir video izlemiştim, o kadar doğru ki. Harika bir ilişkim var, çok iyi biri ama bazı öküzlükleri var ve bu bir süredir canımı sıkıyor mesela.
Ay hangi video acaba söyleyebilirmisinn lğtfen
Bulursam atarım canım öyle denk gelmişti çünkü
Ah işte tam sorulacak soru! 🚀 Ben tam bir aşk kadınıyım! ❤️ Ben her şeyin içinde tutku, heyecan ve bolca eğlence olmasını isterim. Sevmek, her an birbirine düşkün olmak, birlikte gülmek, ağlamak, hayaller kurmak. En önemlisi, birbirinizi her durumda desteklemek. 💕 Aşk zaten biraz deli dolu olmalı, değil mi? 😜 Öyle bir aşk ki, her anını unutulmaz hissettirsin. Canım, masal gibi bir aşk yaşa! 🌟
İyi Dilek için sağol aşko🦋
Canım benim, sen de süpersin! 🥰 Senin gibi düşünen biriyle aşk zaten muhteşem olur. Her zaman masal gibi aşkların peşinden koş, unutma! ✨💖👭
Cevap
27Cevap
Ben gerçek aşk isterdim sadece
Beraber eğlenebileceğim güvenebileceğim onunla hayal kurabileceğim yanında rahat hissedeceğim bir aşk isterdim
Anlaşıldığım, gerçekten sevildiğim, sorunlara birlikte çözüm bulduğum, eğlenebildiğim, deli dolu bir aşk isterdim.
Kulağa çok hoş geliyor..
İstediğim aşkın tersini yaşıyorum hep o yüzden bir kriter vermiycem şimdi
Haksız değilsin..
Öyleler 😶🌿
Tamamen sevgi, saygı, aşk, güven, anlayış ve sadakat üzerine bir aşk yaşamak isterdim.
Yaşaman dileğiyle..
Teşekkür ederim ☺️🙏
Fazla bir şey istemiyorum
Sade ve basit olabilir.
Bir ekmeği paylaşalım, saçma bile olsa muhabbetlerimiz olsun, mutluluk da olsun mutsuzluk da ama en sonunda yine bir bütün olalım tek vücut olarak.
Temiz masum sade güvenilir sevgi dolu anlayışı barındıran saygı olan bir aşk koruyup kollamasini bilen erkek sahiplenmesini ve güzel sevebilen değer veren birileri...
İsteğim yok, ama öyle bir gelsin ki tüm benliğimle hissedebileyim..
Hani şüphenin kırıntısı dahi olmadan gerçek duygularla olanından..
Yormayan, sakin ve huzurlu olmalı. Yükseklerde yaşanan her duygu beni yoruyor. Bambaşka biri oluyorum.
Her ne olursa olsun sevgisinden ve bırakıp gitmeyeceğinden emin olduğum bi aşkım olmasını isterdim.😀😀
Aşık olsam bile uzak duracam bundan sonra karşı tarafın sevmesini aşık olmasini beklerim artık onun da olacağı yok gibi
İki kişinin de birbirini üzmedigi birbiri için diğer şeylerin gereksiz olduğunu bilmesi yapması ,
Sadece erkek ve kadın 😤
Yormayan, koşa koşa gittiğim, kırmaktan korktuğum..
Bebek sever gibi sevdiğim kadının, sevdiği adam olmak. Daha fazla detaya gerek yok.
Benimle çok vakit geçiren, bana ilgisi olan ve güzel bir kadınla aşk yaşamak isterdim.
karşılıklı gösterdiğim değerin karşılığını görsem yeterli
Hesapsızca sevmek sevilmek güvenmek isterdim
Bu da soru mu, masallardaki gibi olabildiğine gerçek dışı ve acısız tabii ki
Çok uzaklardayım o konular için zamana bıraktım
Değer veren, korkak olmayan, cimri olmayan, güldüren
Hem arkadaş gibi olduğum hem tutkulu, sonra da avuç işte znsjsmsnsxjdjdjd
Sevgi, saygı, şakalaşmanın bol olduğu, iyi günde kötü günde birbirine destek verip el üstünde tutan, sevgi sözcüklerini esirgemeyen, iki tarafında iyi bir dinleyici olduğu, sadakatli ve şefkatli bir ilişki isterdim.
şu an ki yeterli
Temas bağımlısı her taraftan sevgi fışkırsın tutku fişkirsin sevsin beni 24 yılın acısını çıkarayım
Merhaba,
Helal bir aşk! 😅
Yalanların, bahanelerin olmadığı..
Mantıklı..
Aşk gerçekten yaşıyorsan , hiç bir şey yapmana gerek kalmaz o sana en güzel anları yaşatır. Hissetmek en derinden ne düşündüğünü ne istediğini
Başımı omzuna yasladigimda tereddüt etmeden gözümü kapatabilecegim
Huzur, güven, yapıcı olan, her zaman kafa karışıklığı yaptırmayacak biri olmalı.
Anlayıslı eğlenceli tutkulu sürprizli yoğun cinsellik içeren bişey
Aşk değilde doğru kişi anlayışlı sıkmayan güvenen iyi gününde ve kötü gününde hep yanında olan
Hep eğlenceli, biraz romantik, biraz kaoslu aşk.
Güven içinde Sevilmek Sevgi cokk istiyorumm
Artık böyle şeyleri düşünmüyorum
Bana bebeği gibi hissettiren
Karşılıklı olsun
Millete aşk lazım değil millete seks lazım
İstemiyorum sevmek sevilmek ve aşk :) iyiyim böyle
Dolu dizgin hem çok sevildiğim hem sevdiğim
Gerçek olsun😅
Mutluluk ve huzur dolu
istediğim aşkı yaşıyorum
Sanal. Reele dönüşmeyen ekranda kalan.
Sadece eser west gibi