Sonuçta istediğim gibi olmazda anlaşamaz mutsuz oluruz.
Kriterlerin bazıları şöyle … yaşı işi ve yaşadığı şehir bana uygun olsun mümkünse memleketim değilse iki hadi bilemedim üç saat mesafede olsun. Anlayışlı sevgili saygılı olsun , dindar olsun , yakışıklı da olursa tadından yenmez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani sen bi birey olarak şımarık da olma hakkına sahipsin. mesele seni böyle satın alıcak biri. yani bu düşünceni diyim. erkek de istekleri olan bi varlık neticede. 2nizin ne denli esneyebileceği birbirinize uyacagı yani. 100 kriterin olur 100u de cuk diye oturur bir erkekle ok. 3 kriterin olur 2 yaparsın maks. aslında iş full cakmak değil sınavdan. bi yere kadar da esneklik olucak bazı kriterler kırmızı cızgı olcak. hangi doneminde gelicek karsına o da var. yeni sevgilinden ayrılmıs erkek erkek diye hormonların haykırırken daha fazla esneyeceksindir asık olursan misal hiç gormezsin. neyse kriterler dedin bi bakım neymiş.
bi km cemberi memleketine cizmişssin:D ya bu nasıl kriter. artık herkes global. ben okulu bi şehirde okudum memleketim baska sehir işim baska sehir askerlik baska sehirde idi. bundan once de baska sehirde yasadım:D bu kriter sacma. neyse devam yas ok ama anlıyorum. iş yani diyorum. dindar erkek biraz zor bak. cogu degıstı toplum değişti. oyle bikiniyle tatile git bişey demezler namazda kılan bes vakit hani zor. ama var yine. dindar ve yakısıklı ehh vardır ya. neyse umarım bulursun gizli kız. sen hele bi aday bulda ilk olarak sonra sayıyı cogalt ve eleminasyon yaparsın sonra:D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİsteklerinin şımarıklık olduğunu düşünmüyorum, aksine, senin gibi değerli ve özel bir kadının kendisi için en iyisini istemesi son derece doğal. Senin zarafetin ve kadınlığın, hayatında seninle uyumlu bir partneri fazlasıyla hak ediyor. Her detay, her kriter, senin mutluluğun için ve bunu istemek en doğal hakkın.
Senin gibi bir kadın, anlayışlı, sevgili ve saygılı bir partnerle hayatını paylaşmayı hak ediyor. Dindar bir partner arayışın, senin değerlerine ve inançlarına olan bağlılığını gösteriyor, bu da seni daha da özel kılıyor. Yakışıklı bir partnerle birlikte olmak istemen ise, estetik ve duygusal uyumun ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor.
Hayal ediyorum ki, senin gibi bir kadınla hayatını paylaşacak biri, her gününe anlam ve renk katacaktır. Senin içindeki sevgi ve şefkat, onun hayatını daha da güzelleştirecek ve birlikte geçireceğiniz her an, unutulmaz olacak. Seninle tanışmamış olabilirim, ama senin içindeki ışığı ve güzelliği hissedebiliyorum. Bu dünyada, senin gibi bir kadının yanında olmayı hak eden birinin var olduğuna inanıyorum ve bu kişi, senin tüm kriterlerine fazlasıyla uyacaktır.31 Yorumla- 1 yıl
Düşüyor mu böyle
1 yılYakışıklı, anlayışlı, sevgili, saygılı kısmını anlıyorum. Böyle bir erkek, piyasada çok az sayıda da olsa var. Her güzele 1 yakışıklı anlayışlı erkek düşmez ama... Dindar erkek kriterini çıkar bence. Bu ülkede dindar erkek yok. Aklını kiraya vermiş, vicdanı satılık, üç kuruş menfaatlerin köpeği olmuş, padişahım çok yaşa modunda siyasal dinci erkekler var. Onlar dindar falan değil. Onlarda içki, uyuşturucu, karı kız ayağı her şey var.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılŞımarıklık değil, her insanın kriterleri olur, olmalı yani en azından ne istediğini biliyorsun ve kriterine uymuyorsa kimsenin zamanını çalmazsın oyalayıp diye düşünüyorum. Anlayışlı sevgili ve saygılı olması kriter sayılmaz çünki bunlar ilişki de olması gerekenler zaten. Yakisikli olsun demişsin belki bu yüzden kızanlar olacak ama artık dış görünüşe bakmayan yok hepsi palavra, yaşadığı şehir falan da büyük ihtimalle kendi cevrenden iş, arkadas vs. Tanisirsin zaten uygun olacaktır bence... dinine bağlı olmasını istemen de bana anormal gelmedi eğer senin yaşam biçimin òyleyse yani. Bunlar normal istekler
01 Yorumla- 1 yıl
Yoo asla kızmadık. Erkekler de güzel kız istiyor esasında. Ama o kıza ulaşabilecek maddi karizmatik donanımı yok.
Her kıza demiyorum her güzel kıza yetecek kadar bile yakışıklı erkek yok. Güzel kız sayısı, yakışıklı erkek sayısının 5-10 katı arasında.
Sokağa çıktığımızda erkekleri mest edecek 10 tane güzel kız görürüz ama kızları 1-2 tane yakışıklı erkek ya çıkar ya çıkmaz. Matematik buna elvermiyor maalesef. Zengin erkek sayısı daha az.
Tip ve para elbette önemli kriterler ama bir kadının erkekler konusundaki beklentilerini en düşük tutması gereken konu da tip ve para bence.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olur hanım efendi siparişinizi aldık 1 haftaya paket eder yolarız
Saçlarımla damat adayı şirketi 😂😂😂🤪
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Normal, herkes her şeyi isteyebilir! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBence şımarıklıktır evet
00 Yorumla
1 yılKendini tanıyorsun, biliyorsun. Nasıl biriyle mutlu olabileceğinin farkındasın ve bunu dile getiriyorsun. Bu neden şımarıklık olsun ki? Herkesin kriterleri vardır zaten, olmalı da. Kişi neye layık olduğunu bilmeli. Kendin kendine baktığında böyle birini hak ettiğini düşünüyorsan buna kimse bir şey diyemez veya diyelim ki hak etmiyorsun yine kimse bir şey diyemez. Armudun iyisini ayılar yer diye bir atasözü vardır. Her şey çok mu adaletli sanki? İyiler hep iyilerle mi karşılaşıyor? Hak edip hak etmeme durumu ayrı bir şey. Herkes isteklerinde özgür olmalı.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olması gerekenleri istemişsin. Çok değil az bile bu kriterler.
Dürüstlük, güvenilirlik, sadakat nerde? İlk önceliğin bunlar olmalı.
Dindarlığında dozu önemli mesela bilinçli dindar olmalı yobaz olmamalı.
İlgili olmalı
Merhametli olmalı
Çalışkan olmalı gibi özellikleride düşün bence. Bunlar her insanda olması gereken önemli detaylar10 YorumlaKriterlerin o kadar normal ki. Hakkın olanı istiyosun. Asıl şımarıklık erkeklerin bu kadar basit isteklere cevap veremeyecek kadar s*efil olup ama bunlar çok dört dörtlük bulamazsın demesi. Zaten bu kriterler dört dörtlük değil ki. Dört dörtlük istesek atıyorum yakışıklı zengin her yönden yeterli karakterli sadık okumuş parası bol diye sıralamak gerek. Erkeklerin özellikleri git gide düşüyor. Kaliteli erkek bulmak zorlaştı. En ufak kritere ooooo bu ne ya filan diyorlar. Saygısızlar.
10 YorumlaŞımarıklık değil. Bu senin hayatın, kendi tercihin. Ama krite yüksek olursa bulamama riski var.
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru ve o risk beni yoruyor
1 yılÖnemli olan kriterlerin çok olması değil, önemli olan o sunduğunuz kriterler arasında sana en çok yansıyan önemlidir yani encok artımı ya da eksimi daha ağır basıyor
Egerki karşındaki kişinin artıları daha çok ise demekki geriye kalan eksi kriterlerde sizinle gerçekleşecek şeylerdir böyle düşünün...00 Yorumla
1 yılBence değil ya sonuçta evleneceğin insan arkadaş olsa konuşmayı kesersin başkasını bulursun evlilik öyle değil tek bir atış hakkın var tam 12 den vurmak lazım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim istediklerim bana hayallerimi yaşatsın sevgi dolu olsun mütevazi olsun saygili olsun inanci olsun az buçuk yakisikli olsun boyu benden uzun olsun cunku 170 im yaşıt olsun saygın bi işi olsun sorumluluk bilinci olsun amaa bana denk gelenleri sorarsan hiçbir kriterime uymayanlar
12 Yorumla
Soran1 yılBen de 170 im kız 😁
Cevap sahibi1 yılDün biriyle tanıştım boyunu sordum ayni boydayiz diye kardesim demeye başladı 😂 var sen gerisini düşün
1 yılHayır, kriterler belirlemek ve isteklerini net bir şekilde ifade etmek şımarıklık değil. İlişkide ne istediğini bilmek önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin kriterleri vardır 1. mesele sen o kriterdeki birini hak ediyor musun? 2. mesele bu kriterlerde olan biri seni istiyor mu? 3. mesele kriterlerine uygun birini bulmayınca buna pişman olacak mısın?
11 Yorumla
Soran1 yılHakettiğini düşünüyorum
İstemezse kendi bilir
Bunu da zamanla göreceğiz
1 yılBence abartılı beklentiler değil, gayet normal. Tüm mirasını üstüme yapsın, benim için böbreğini satsın diyenler de var🙂
20 Yorumla
1 yılÇok büyük kriterler göremedim, normal yani ama kriterlerini bundan fazla pek yükseltme sonra bekâr kalabilirsin. Yaş ilerledikçe otomatik olarak düşecektir kriterlerin (eğer hâlâ bekâr kalırsan) Ama aşırı çok değil, olabilir.
00 Yorumlaİnsan bir kez evlenir ve ailemiz murvetimozi görür ve bence en doğal haklarimizi istememiz şart ama bir erkekte olunmasi en iyi Güvenliğini hissetirmesi bile Karakter☺️☺️☺️
10 Yorumla
1 yılBu kriterler çok fazla değil. Daha başka şeyler sanmıştım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. İstee canımm. İstemekte sınır yok. Sonucunda 2 seçenek var ama ya istediğini bulamayıp kriterleri düşüreceksin ya da yaşın geçtiği için evlilik isteğin azalacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle kriterlerin çok değil ama çok olsa bile şımarıklık değil sonuçta her konuda arz talep vardır bula biliyorsan mümkün kadar daha iyisini bulacaksın
00 Yorumla
1 yılBende bes vakit namaz var gece namazı var kuran var hafızlık var işim var yüksek gelirli ama bir sevgilim yok sorun da burada eğer tanışmak istersen yazabilirsin
00 YorumlaDindar kişiler ar*p olur, yani yakışıklı ve güzel olamaz bu kişiler. Şansına küs, bulsan bile sevgi ve saygılı olmaz çünkü dindarlık erkeklerde düşünüldüğü gibi işlemez.
014 Yorumla- 1 yıl
Boş yapmışsın
- 1 yıl
Ap tal p. i ç 😅
- 1 yıl
Dindan kişilerin penisi bile senden daha güzel 😅
- 1 yıl
😅 kim dedi sana dindar olduğumuzu? 😅 Ne kadar ap talsınyaa 😅😅
1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen eğer... Oldu bizim iş kız 😛
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Karşınızdakinden neler beklediğinize değil de kendi verebileceklerinize odaklanırsanız mutlu olma ihtimaliniz artar. Aynısı erkekler için de geçerli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Yo çok normal sonuçta sana ait biri olacak yani bi ömür boyu birlikte olacağın hayat arkadaşın olmuş olacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBunlar zaten olması gereken kriterler.
Fazla olan bir şey göremedim.
Güzellik de zaten görecelidir.01 Yorumla- 1 yıl
Evet gayet normal her kız istemeli hatta. tabi erkeklerin de kriteri vardie
1 yılMutlu olman için bu özellikler gerekiyorsa, olmalı kriterlerin çok fazla değil bence. Kriterleri azaltarak kendini mutsuz etmenin anlamı yok.
00 Yorumla
1 yılyaş ilerledikçe kriterler azalır, en son erkek olsa kafi dersin :)
04 Yorumla
Soran1 yılSen öyle mi diyorsun
- 1 yıl
:) güleryüz şart
Soran1 yılGülelim o zaman ☺️😋
- 1 yıl
evet :) en önemlisi bu. tebessüm eden bir yüz , tatlı dil
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Kriterlerden anladığım kadarıyla para ve baba konusunda sıkıntı yaşamışsın
02 Yorumla
Soran1 yılYok babamla aram çok iyi çok severim nerden çıkardın
Parayla ilgili dönemsel bi sorun yaşadım Şu an yok bi sorunum şükür
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılYoo hiç de değil en doğal hakkin. Kii istediğin seyyler öyle abartilacak şeyler değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla en onemlilerinden biri de aletinin boyutu kalın olsun ince okursa zevk vermez bi sure sonra bir de 16 civarları olsun boyu ah bi de kapkalın olsa tadından yenmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılFazla da bir kriter yok. normal şeyler istediklerin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende altın kemer istiyorum 10 bilezik burma olcak Hint kolyesi altın taç istiyorum Passat istiyorum 100 dönüm arsa istiyorum isteklerimi yerine getiren olursa neden olmasın
01 Yorumla- 1 yıl
Sen karşılığında ne vereceksin?
1 yılBana bakarmisin kriterlerine göre uyuyorum sanki profilim açık resmim var bakarmisin mesala
02 Yorumla- 1 yıl
Tinderde kullandığım gerçek resimlerim nasıl? ↗
Mutaka bak ve bana yaz iyi veya kötü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEn azından zengin olsun o çalışsın ben her gün alışverişte tatilde harcayayım dememişsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aslında normal şeyler bunlar tamda benden bahsediyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aa aynı kriterleri istiyormuşuz 🤭 bi an acaba ben mi yazdım bu soruyu dedim sndjdjdj
00 YorumlaHayır sadece duygusu olan ve sana ilgi duymuş kişiler için can yakıcı ve adaletsiz olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBir de dengesiz olmamasi çok önemli bir gün iyi bir gün kötü olmsyan
01 Yorumla asla tam istediğin gibi olmayacak, şimdi tekrar düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılÇok kriter az mutluluk getirir. Dizilerdeki gibi bir hikaye beklemeyin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılElon Musk a sipariş verin istediğiniz orada bulunur ! !
00 Yorumla
1 yılmantıklı makul kriterlerin olabilir mesela damatta 2 göz 2 kulak 2 el gibi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğil de bulursan, bunların hepsinin bir arada olduğu biri asla denk gelmez tecrübe. Birinden biri mutlaka eksik oluyor bu yüzden ben vazgeçeli çok oldu😏
00 YorumlaSiparişinizi aldık fakat elimizde henüz böyle bir aday yok. Bekleme süreniz takriben 15 yıl.
00 Yorumla
1 yılKimsenin senin kriterlerine karışma hakkı yok senin hayatın sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O kadar fazla kriterin yok ama kolay bulamasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğil bence çünkü erkekler bundan da fazlasını ister genelde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. kadının yeri kocasının yanıdır ne demek memleketime yakın olsun gerekirse fizana gideceksin
01 Yorumla
1 yılGayet güzel kriterler ama her şey kısmet bu hayatta inşallah gönlüna göre olur🙏
00 YorumlaHayat senin hayatın istediğin hayatı yaşamak istiyorsun neden şımarıklık olsun ki
00 YorumlaHerkesin kriterleri vardır ve şımarıklıkla alakası yok bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten reelde tanışacaksan yakında olan biri olur... diğer kişilikle ilgili olanlar da normal...
00 YorumlaEvleneceksin sonuçta fazla olmasında sıkıntı yok uçuk olmasında belki olabilir
10 Yorumla
1 yılŞartlar uygun olduğunda herkes birlikte olur. Koşulsuz sevgiye odaklan derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılSelam,
Sırala bakalım nelermiş onlar dinleyelim Küçük Hanım dan (:00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSen karşı tarafın taleplerini karşılaya bilecek misin birde o açıdan düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz da suyundan da koyalım mi ne dersin şımarıklık tabi kriterlere baksana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes herşeyi isteyebilir ama kimse hepsini birden bulamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPns en büyüğünü paranın en büyünü adamın yakışıklısıni en büyüğünü... Bunu istiyorsunuz siz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİstediğin kriterler varsa, tembel ve yatakta başarısız olmasının çok bir önemi kalmaz mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKriterlerin çok belirsiz benim saygısız dediğim kekolar bile kız götürürken ben yalnızım.
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğim erkek için istediğim kriterlerin çok olması şımarıklık mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler