Bazıları fazla buldu bu şartları... Sizce, şartlarım fazla mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bazıları fazla buldu bu şartları... Sizce, şartlarım fazla mı?
Bu evlenmek değil ki... Bi nevi pazarlık gibi geldi. Erkekler de insandır ve evlilik de erkeğin sorumluluğu fazladır ama bu kadarı da çok abartı. Sonuçta sadece sen değil onun için de hayat ilerliyor ve bu kadar maddi yüklenmek doğru değil. Evliliği böyle gösteripte insanları daha da soğutmak yine saçma geliyor bana, doğru değil. Ben evleneceğim kişiye bu kadar yüklenmezdim.
🤣🤣
Senin dünyadan vede Türkiye şartlarında haberin yok herhalde.
Bu masrafı hiç kimse yapmaz. Böyle bir zamanda zengin olan bile. Aşırı tepeden uçuyorsun biraz alçaktan uçmanı öneririm. İsteklerini hayallerini minimum seviyede tut. Tutki 10 sene sonra burada evlenemedim kimse beni istemiyor, sürekli terk ediliyorum, niye olmuyor, sorun bendemi, niçin neden niye sabahtan akşama kadar soru sorar durursun. Seni dünyalar kadar sevsem aşkından gebersem bile o İsteklerini yapmam. Sen ve senin gibi bu istekte olan kızlar kadınlar midemi bulandırıyor. Tek bir çöpü bile hak etmiyor. Mala dünyalığa tapan metacı aç gözlü kızdan kadından eş hayat arkadaşı anne olmaz. O kadar masraf yapacağıma karavan alır memleketin her bir yerini her bir karışını gezer tozarım. Ayrıca gider yurt dışından gelin getiririm. Mütevazi yaşamayı, bol keseden gitmemeyi, bu günün yarınınında olduğunu, musrufluk yapmamayı, tutumlu olmayı, öğrenin. Yoksa 50 yaşına kadar oturur beklersiniz. ya da oradan oraya elden ele savrulur durursunuz.
@Mutsuz53 Biraz kaba olacak ama özür dilerim, defi hacet kuyusuna gidiyor şimdiki gençlik. Arada üç beş aklı başında iyi niyetli olanlarıda var durduk yere kurunun yanında onları yakmayalım. Bu yeni yetişen gençliktede kabahat yok, onları çıkartıp çıkartıp adabı muaşereti öğretmeyen, dinini diyanetini, sevgiyi saygıyı hoş görüyü, tutumluluğu, nasıl harcama yapılması gerektiğini, evlilikte anlayış, izan, hürmet, saygı, kadının kocaya, kocanın kadına nasıl davranması, nasıl yaklaşım gösterilmesi gerektiğini öğretmeyen anne babalarda kabahat. Bir anne baba kızına oğluna dünya malına tamah etmeyin, gelip geçicidir, önemli olan huzur mutluluk sevgi saygı hürmettir birbirinize, ağız tadıdır diye öğretilmeli. Ne yapacaksınız evliliğinizin içinde bütçeniz yettiği ölçüde, musrufluk yapmadan, ziyan etmeden, zora düşmeden maddi imkanlarınız oranında alın dayayıp döşeyin. Ellâleme gösteriş yapmadan, hava atmadan kurun yuvanızı. Elâlem mutlu olacak diye yedir içir gösteriş yap, vs kendine kesene zulüm et. Olacak işmi bu. Neymiş, bir defa evleniyormuşuz ozaman en iyisi olacakmış. Ee, dünyayada bir defa geliyoruz, ozaman bizde her türlü şeyi yapalım zina haram çal çırp vur kır soy, böyle bir saçmalık olur mu. Arkadaş, dünyaya anadan üryan çıkıyoruz, hepi topu 60, 70, 80 sene ömür yaşıyoruz, kimisi bukadar bile yaşamıyor, gençliğinin baharında niceleri gitti, sonra terki diyar ettiğimizdede iki metrekare birde iki top kumaş ile dünya hayatını bitiriyoruz. Bu kadar hava atma debdebe niye kime. Kimin malı ile kime hava atıyorsun, tüm kainat mal mülk Allah'ındır. Verende odur alanda. Bu nesil kendisini toparlayamazsa kendine çeki düzen vermezlerse hem bu dünyaları hemde ahiretleri yitik Allah muhafaza. Allah'ım hidayet merhamet anlayış ihsan etsin şimdiki gençliğe.
Allahından bul yatacak yeriniz yok. Evliliğe zorluk çıkarmak değil kolaylaştırmak gerekir. Büyük günahlardan biri olan Zinadan uzaklaştırır. Evlilik para pul davası değildir. onları isteyeceğin kadar o parayla yuvamızı kur demen lazım. yazık isanlıga. birde kolaymış gib birde sormuş çok mu diye herkes zengin değil herkes anasından çıkar çıkmaz yanında altınlada çıkmıyor. Sana şunuda söyliyim o çocuk onları almak için kredi çekerse ömür boyu o kreidiyi ödeyecek. sonra geçim sıkıntısı yaşayacaksınız ve evliliğiniz risk altına girecek. Evlilik yuva bunlar altınsız da oluyor bundan emin ol sadece yapma zorluk çıkarma seviyorsan secdiğin adamla evlen. yuva kur aile ol. mutlu ol mutluysan huzurluysan para vallahi boş billahi boş. çok paran olsun huzurun olmadıktan sonra o parayı harcayamıyorsun bile. çok çok içersin sızarsın. bunada hayat diyemezsin çünkü kendini öldürmek gibi bir şey öldürüp durursun.
Fazla tabii ki... Gelinin yakınlarının kuaför masrafı nedir ya? Görgüsüz müsünüz? Aç mısınız? Muhtaç mısınız? Yatak odası kız tarafına aittir, âdet olarak. Kendi eviniz olmasını istiyorsan baban alsın, ikinizin üzerine yapsın, ortak mülk olarak. Baban seni hiç Filipinler'e götürdü mü de, koca adayından bunu istiyorsun? Kendi ailenin maddi imkanlarıyla alamayacağın hiç bir şeyi, müstakbel kocandan isteyemezsin. Baba evinde görmediğin refahı ve bolluğu müstakbel kocandan isteyemezsin. Erkekler de aptal değil. Evlenirken dünya kadar masraf yaptırıp, boşanırken de erkeğin donuna kadar alıyorsunuz. Hasss.. tir derler.
Listede Eflak-Boğdan ve Boğazda yalı eksik.
Cevap
64Cevap
Şartlar az bile.
Biri bana bu kadınların Erkeklerin tirilyoner olduğu kanısına nerden vardığını anlatsın 🤣🤣 Bakın hanımlar Erkek cinsiyetinde doğduğunuz zaman birileri çıkıp AAAA sen erkekmisin deyip Çuvallar dolusu parayı üstümüze fırlatmıyor. Yani böyle bir şey yok Ekonomisi çökmüş Darlık zamanı bir ülkede yaşıyoruz Türkiye diye bir ülke Hayaller Paris Hayatlar Şırnak * , k nediim daha
Sadakat? Şefkat? Merhamet? Evliliği sadece bu listeden mi ibaret görüyorsun? Bir erkeğin senin için değeri bu liste midir? İnan bana benimle birlikte olmak gibi bir ihtimalin olsaydı o ihtimal “imkansız” değerinde olurdu. Gözü dünya nimetinde olan kimseler gerçekten sevenin dünyasından uzak olsun

Listeyi hazırlayan abla
İkş gün gülerim buna
İşi gücü olmayan HAYALİ VE ARZUSU sadece ve sadece evlilikten ibaret olan kadın aktivitesi...
Veya hard trolleme peşinde olan kimliği belirsiz 46 kromozom
Seç beğen al üstteki daha muhtemel ama neyse
Sen kimsin ki senin için bu kadar masrafa girsin 1 erkek? Neyin var da yani? Nasıl bir travmanız var nasıl bir aşağılık psikolojisi içindesiniz acaba. Sen git pazardan eşşek al kendine beraber uyuyacağın koca değil.
Her şeyi anlıyorum da gelinin yakınlarının masrafını neden damat yapsın hiç mi paraları yok? Hadi küçük bir kardeşi vardır kızın onun için bir şeyler alabilir belki ama diğer yakınlara da gerek yok
Kızlar için normalde
Erkekler için fazla bu liste.
Sen bunları neye göre sıraladin bütün bunlari damat karşılayacaksa sen neye para verecen..
Hhahahah sen nasılsın acaba :D
www.instagram.com/.../
Evlendikten sonra bunların aslında hiç bir kıymeti olmadığını o kadar iyi anlayacaksın ki.
Fakir görünüp zengin olmak da ayrı bir keyif.
İzledikçe gülesim geliyor.
Liste kısa geldi bana.
1 sayfa daha eklemelisiniz kanımca.
Women.
Allah çarşını pazar etsin. Bence sen kurumsal bir firmada pazarlamacı ol. Ticaretten iyi anlıyorsun.
siz evlenmeye değil ticarete atılmışsınız haberiniz yok. Bu beklentiler ile sizi kim alır demek isterdim ama vardır bir saf
Başka sorun var mı. Az olmuş bunlar ya. Bence sen evlenme. Bu değerli şahsiyet bir erkeği hak etmiyor yazık etme kimseyi kxkxkxkx
bunları verdikten sonra bütün sülalenle gerdeğe girerim valla 🤣🤣 günlerce çılartamazsnz beni valla 💪💪💪
Evet çok fazla bencede daha okumayı yazmayı yeni sökmüş isteklere bak ya
Hiç fazla değil
Peki sen ne vereceksin
@mcık 😂😂
Bunları karşılayacak erkek seninle neden evlensin?
Sen ne vereceksin peki? Yoksa sadece hep isteyecek misin?
Daha okuma yazmayı yeni sökmüş isteklere bak 😂
Delirmiş gibi bir halin var, durumun pek iç açıcı değil
vicdansız mısınız bu ne?
şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik.
Gelinin kuaför masrafını anlarım da yakınları damadı ilgilendirmiyor
altına da kanıyla imza attır ruhunu da versin mis
Yok bence cok uygun sartlar bunlar, altindan vajinasi olan biri icin gayet normal
Kriterlerin ne kadar sığ, dünya güzeli olsan evlenmem seninle ıyyy
200 gram dışında ne vadediyorsun onun listesini atar mısın.
Hala kabul ediyorsa al o enayiyi:) donunuda alırsın evlendıken sonra aman boşandıktan sonra:)
Şaka yapıyorsun diye düşünüyorum😂evde kalırsın böyle
Bir şey eksik ama onu da ekle tam olsun abd sarayını da satın almalı onsuz olur mu hiç
Senin vasfın ne
Evde oturmak
Hahahahhahahayayay
Çok değil az bunlar biraz daha arttir
Gayet makul. Ne de olsa Filipin prensinin veliaht çocuklarını sen doğuracaksın (!) Fazla diyenlere aldırma. Her şeyin en iyisine layıksın (!)
Bunların karşılığında senin verecek neyin var ki?
Şartlı evlilik yapacaksan eğer evlenince beni üzme ince düşün diye şart koy. Sen tamamen maddiyata dayalisin. Kabul edip de seninle evleniyorsa valla bravo
Haritada filipinleri göster dese bilmez ama orada tatil yapmak istiyor
Troll soru ama senin bunları hak edecek neyin var?
Benim ne avantajım olacak, onları harcayacağıma güzel yerim yaşarım.
Onu sevmeyip mantik evlilig yaptigin ne kadar belli.
Hayret ilk defa boyu 1.85 den kısa olamyacak demeyen bir kız gördüm.
Bu dönemde bu kafada kadınlar varken Evlenmeyi düşünen Erkeğin Kafasını s... m
Kadınların Hayal aleminde Erkekler doğarken bankamatikten felan fırlıyor galina :D
Üzgünüm ama hepsi o kada bos ki...
12 adadan 1 inide isteseydiniz bir adacık çok mu fazla seviyorsa alır ztn
bunları karşılayabilecek biri olmama rağmen kabul etmem düpedüz aptallık beyinsizlik kokuyor
Barış antlaşması bile bu kadar ağır değil desek yalan olmaz sanırım 🤣🤣
Abla aşiret ile evlenmeyeceksen eğer bu isteği karşılayacak Türkiye de kaç çocuk vardır bilmiyorum.
Seni alacağıma yatırımlık arsa alırım daire alırım araba alırım sonra beni alan alır zaten 😁
Boş istekleri ve soruları bırakın.
Bu şartları kabul eden erkek enayidir.
peki sen ne vereceksin.
Evde kalmaya kararlı görünen biri
Yolun açık olsun evde kaldın
Bu tarz talepleri hoş bulmuyorum
Aşiret geleni olursan hepsini alırlar
Yok artık bunlar ne
Geçmiş olsun kimse gelmez istemeye
satılık olarak fiyatınız yüksek
Evde kalma starter pack
Mutluluk nokta