+1 yılHangi üniversitede okuyarak bunları düşünebildin? İstediklerin olan erkek seninle niçin evlensin? Avukat olmak bi ayrıcalık değildir, asgari ücretle dahi iş bulmaları çok zor. En iyi yaptığın 3 yemek ve tatlı söyle. Sarma yapamıyorsan, mantı açamıyorsan, ev baklavasını fırına veremiyorsan boş yapma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiye de erkeklerde olmasi gerekenleri bile kriter olarak sayıyoruz ya yazik biz turk kizlarina. Yabanci kizlarin boyle kriterleri yoktur pek fazla. Onlarin erkekleri zaten kendi işini kendi yapabilen, birey olabilmis, kendi beslenmesini, temizligini, ütüsünü yapabilen baskasindan, bir kadindan beklemeyen insanlar. Ustune kisisel bakimini, diş bakimini falanda duzenli yapan insanlar. Ama bizde bunlar ne yazik ki kriter oluveriyor bu ulke sartlarinda. Zorunlu kisinin, erkeklerin kendi yapmasi gereken seyler bu ulkede ne yazik ki seçenek. Zorunluluk olamiyor bir türlü.
Bakin yakisiklilik vs demiyorum. Kisisel bakim, yemek yapma, yasadigin alani temizleme gibi her cinsiyetin bir sekilde bilmesi ve yapiyor olmasi gereken şeyler, baba olarak iyi bir ebeveyn olmak ve cocugun bakimini ustlenmek bizim ulkede kriter oluyor bu cok üzücü. Turk kadinlari kendi parasini kendi kazanmayi, tamir işlerini yapmayı, araba falan kullanmayi ogrendi de erkeklerimiz kadina kendi zorunlu ihtiyaclarini yaptirmamayi, cocuguna bakim vermeyi, kisisel temizligine/bakimina dikkat etmeyi bir turlu ogrenemedi.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaygi, genel kultur, kitap okuma gibi konulara hic girmiyorum bile zaten
Cevap sahibi+1 yılEic icin tesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İsteklerin anormal değil. Her insanın eşi olacak kişide aradığı kriterler. Ama bu jenerasyonda böyle birini bulmak neredeyse imkansız. En son bizim jenerasyonda nadiren görülüyordu. Nesli tükenmiş olabilir. Sen yine de umudunu kaybetme. Belki denk gelir. Hayat bu...
02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir şey diyeyim mi sonuna kadar hakkındır, asla abartı değil. Benim hayatımdaki kadın bu saydıklarının beş katına sahip bir erkekle birlikte. Kendine güveniyorsan standartlarından ödün verme.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hani bakıldığında çokta abartılı bir durum yok. Ha belki yemek yapma kısmı olmayan çoktur diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu arada kriterlerin yüksek değil bunları istemen kadar doğal bir şey yok aslında sana ters cevap verenlerin pek çoğu da böyle insanlar istemesine rağmen sana abartıyormuşsun gibi davranıyor. Ve saydıkların evlenme niyetinde olan herkes için geçerli olmalı. Günlük hayatta bile bizim ülkemizde kızlar daha bakımlı bunu herkes biliyor ama erkekler kendilerine çok dikkat etmez. Kendine dikkat etmeyen kendini umursamayan karşısındaki kişiyi umursamayan birisiyle olmaktansa O düzgün beyefendiyi 35'ine de gelsen hatta kırkına da gelsen bulup olmak daha iyi. Çünkü psikolojik sağlığımız ve hayatımız önemli. Bu dediklerim her iki cinsiyet için de geçerli.
10 Yorumla Bunlar cok insani seyler beceremiyolarsa kimsenin hayatini mahvetmesinler
12 YorumlaYani saydığın şeyler eş olmak için kriterden ziyade zaten her insanın rutin yaptığı yapabildiği olması gereken normal şeyler bence. Ben senelerdir bunlardan çok fazlasını kendim yapıyorum. Bu birey olabilmenin gerekliliğdir.
02 Yorumla
+1 yılÖnemli olan karşındakinin nasıl olduğundan çok senin bu kriterleri isteme hakkın olup olmadığı. Yani aynı şeylerin sende olup olmadığı. Dolayısıyla bir kriter koyarken karşılık olarak sizi ona ne sunacağınız da önemlidir.
03 Yorumla- +1 yıl
Ozguneniiniz olması iyi birseydir ancak fazlası Narsistlik olur ve fırsatları kaçırırsınız. Kimse ulaşılmaz ya da zor ulaşılır değildir. Benim anlatmak istediğim isteklerinize karşı isteklerin olacağı ve bunu karşılayıp karsilqyamayacaginiz gerçeği idi.
Seçim sizin kadar sizin, hayat sizin
+1 yılVay arkadaş diş fırçalamak diye özellikle yazdığına göre fırçalamayan insanlarvar 🙄
Bende cidden hepsi var bu arada yalan söylemiyorum. Sadece kitap çok az okuyorum belki sen edindirirsin alışkanlığını onunda 😉01 Yorumla- +1 yıl
🙄😒
Ketçap mayonez de ister misin sanki pazardan köle alır gibi adam tarifi yapıyorsun
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılAslında istediklerin o kadar çok olması gereken şeyler ki... yani bir yetişkin olarak sorumluluklarını bilsin, hayat arkadaşı olsun istiyorsun..
03 Yorumla- +1 yıl
Kendi bakımını sağlayamayan ama yetişkin olanlar ağlamış😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah sanki pazardan manavdan alışverş yapar gibi listen var böyle biri varsa gelsin beni bulsun🤣🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Son yazdığın
Bende hepsi var 😂
Yemek mesala
bence gayet normal şeyler
Ama sadece boyu anlamıyorum.
Ben severken boyu kısa uzun dite vazgeçemem ki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu yemek işini hiçbir zaman sevemedim sadece. Yemeyi sevmiyorum, yapmayı hiç sevmiyorum. Öyle her gün çeşit çeşit yemek beklemem. Bir tabak yer kalkarım zaten. Ama beni mutfağa sokmasın.
00 Yorumla
+1 yılSende ne var ona göre karar vermek lazım.. yani bu adam niye seninle evlensin
02 Yorumla- +1 yıl
Var ben de bir şeyler teyze merak etme haddim olmasa istemem bunları
- +1 yıl
Aferin
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç abartılı değil gerçekten her insanda olması gereken şeyleri istemişsin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlması gereken şeyler ama maalesef Türk erkeklerin de az var. Kendi ozsaygi için yapılmalı. Onlara sorsan söyle kadın böyle kadin deyip duruyorlar ama bunu isteyince sen çok biliyorsun diyorlar. Çok bir şey istemiyorsun yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen ne verebilirsin peki. Erkekten istediği şeylere bak.
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani her insanın isteyebileceği normal şeyler bunlar ama sen bunları isterken karşında olan eşine neler verebileceksin
00 Yorumla
+1 yılYok değil ama bunları bulunduran erkek sayısı az sana denk gelmesi zor
04 Yorumla- +1 yıl
Şansın bol olsun. İkisi niye olmadı.
- +1 yıl
Doğru diyorsun
+1 yılOlması gereken şeyler aslında ama hepsi bir arada tek kişi de ne kadar mümkün o muamma
02 Yorumla- +1 yıl
Mümkün değil demedim olabilirde şeyler sadece çok nadirdir gelde denk gel yani
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yıltam sevgilimi tarif etmişin ama öyle erkek az bi de sonradan değişenler oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kalırsın sıkıntı değil bence kriterinden aşağısına razı olma. 30'a gelince düşrürüsn 35 e gelince erkek olsun yeter dersin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo bunlar aslında normal şeyler. Fazla falan değil.
00 Yorumla
+1 yılAbartı yok çoğu kriterde tek başlık altında toplanabilir zaten
00 Yorumla
+1 yılBeni tarif etmişsin de henüz çocuğum ben. Ne istediğimi bilmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Daha fazlası olanları da beğenmeyeni gördü bu gözler. Bence gayet ideal şeyler istemişin. 👌
00 YorumlaOlması gereken şeyler ama çoğunda bulamassın
00 YorumlaBakalım çıkacak mo karşına öyle biri. Bir de avukat olacaksın. Seninle evlenmek tehlikeli 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYüksek ama herkes istediği kriteri biçebilir, sınır yok yani kimse sizi bu kadarı fazla diyemez. Nasıl beğeniyorsanız öyle istersiniz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayat arkadaşlığı kriter ile olabilse keşke ama imkansız :)))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. aynen kardeşim bulursun bence de hele Türkiye şartlarında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılbunları istemekte gayet haklısın ve bunlar zaten olması gereken🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılI saydıkların kolay güçlü temiz insan olması… ama karakter olarak sayman lazım bide … önemli olan o kısım esasında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kafa yanmış seni akacak kocanın vay hâline kesin katil olur seni alan koca 😄
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bilemedim. Sanki bir tık zor bulursun gibi görünüyor.
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler genelde çalışıp para kazanma odaklı yaşıyorlar. Ev işlerinin çoğundan bihaberler. Anneleri de evde beceremez diye öğretmiyor birçoğuna. Mesela ben yemek yapmayı biraz biliyorum ama üniversitede öğrendim. Çoğu erkek bu fırsatu elde edemiyor, dolayısıyla yemeği ütüyü de bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO topa hiç girme bence
Cevap sahibi+1 yılBenim durumlar karışık. Evlilik istiyor gibiyim ama istemiyor da gibiyim. Kafamda zıt düşünceler dönüp dolaşıyor, daha fazla karışsın istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenimle ortak düşünce ve değerlere sahip olan bir müslüman kızla evlenmek isterim
Cevap sahibi+1 yılGerisi de sonra konuşulur nasıl olsa
Cevap sahibi+1 yılİyi özelliklerini söylemen güzel ama keşke gıybetini yapmasaydın. Gıybet büyük bir günahtır. Kuzenine gelince herkes hata yapar. Allah affeder diye ummak lazım. Güzel işleri daha çok çünkü
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı neyse o olsun.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİş kısmı çok kalıp kalmış bence. Zeki bı adam iyi bı işten önce gelir diye düşünüyorum. Zeki adam kalıp bı üniversite bitirmemiş de olsa iyi yerlere gelebilir. Onun dışında gayet olması gereken şeyler bence
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatım neden zaten normal olması gereken şeyleri de ekliyosun sjfsjk
00 Yorumlabence kriterlerin hiçte yüksek değil ama en önemlisi eşini köle olarak görmeyip kendi işini yapabilmek
00 Yorumla
+1 yılSen gökten zembille mi indin kızım. Avukatsan avvukatsin. Senin de lik mübarek mi
01 Yorumla
+1 yılSen zor bir kıza benziyorsun. Senle evlenecek erkeğe Allahtan sabır diliyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Sende kız kardeşimi gördüm desem yalan olmaz. Bazen onada diyorum evlenip elin oğlunun başını yakma diye.
- +1 yıl
Geri kafalı değilim ben. Çok iddalı olacak ama benden anlayışlı birisini bile bulamazsın. Ama dediğim gibi zor kızsın
- +1 yıl
Sen benim kardeşim olabilirsin bak buna kanaat getirdim. 😄😄 Huyunuz düşünceleriniz aynımı olur.
+1 yılÇok güzel tam dozunda dediklerin seninle evlenesim geldi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSen peki en az o kadar mükemmel misin?
09 Yorumla- +1 yıl
Kime göre?
- +1 yıl
Çoğunuz beni anlasın, saygı duysun, empati kurşun, iyi bir işi oldun vs... Vs... İster. Çok normal der ama kendisinde bunlardan eser yok.
- +1 yıl
Amca deyip, paranın kokusunu alınca birim sizin gibileri
- +1 yıl
Avukat olman empati yeteneğin yoksa sana katmazki yetenek. Meslek etiket gibidir. Benim 6 tane avukatım var. Hepsinin 6 ayda ayda kazandığını 1 haftada kazanıyorum. Bu bişeyi değiştirmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne sunuyorsun bunlara karşılık
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman "o"nun sunması gerekenleri bize niye soruyorsun
- +1 yıl
Eşitlik ve adalet kavramları üzerine kurulu bir mesleğe adım atmaya çalışırken sadece beklentilerini yazdığın bir paragrafa karşılık savunma makamı da sana senin elinde neyin var diye soracaktır
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç abartılı değil gayet makul.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım istediğini bulursun
00 Yorumla
+1 yılolması gereken bu zaten
00 Yorumla
+1 yılSen ne anlatıyon abla be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Ilk madde de patladik
01 YorumlaTemel şeyler zaten bunlar.
00 YorumlaNormal istekler bunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam ,
Nerede yaşasın acaba? 🤔03 Yorumla- +1 yıl
Okuduğunuzu algılama problemi var heralde @ceydayuz? Böyle bir erkek istiyorsunuz demi? Nerede yaşasın İzmir ise mesela aaa ben oradayım ve kriterlere uyuyorum diyeceğim İstanbuldayım yaşasın ben orada yaşıyorum dersen maalesef şansınıza küsün dicem... ama siz geri kafalı vs. diye gömme peşindesiniz yazık... Kişi kendinden bilir işi deyip susuyorum :/
- +1 yıl
Bilip bilmeden kafana göre cevap yazma milleti bozmaya çalışma bozulursun amcası... iyi bayramlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhoo ölme eşeğim ölmee
01 Yorumla
+1 yılpiyango çıkma ihtimali daha yüksek
14 Yorumla- +1 yıl
ben vardım kaptılar, başka zor
- +1 yıl
çok hemde
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yemek yapamam diğer hepsi var da.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboya takıldım da sadece diğerleri ok 1.80 olur mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen koca değil bakıcı arıyorsun heralde :)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazmıyor ama onu demek istemişsin
Cevap sahibi+1 yılBütün hepsinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye için konuşuyorsak evet abartı olmuş 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılne zaman evleniyoz:)
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet yüksek
015 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yıl🤦♂️🤦♂️
00 Yorumla Değil
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler