Sevdiğim adamın evli olduğunu öğrendim?

Böyle şeyler yalnızca filmlerde yaşanır sanıyordum başıma geldi. 7 aylık birlikteliğimizde her hafta buluşuyoruz. Dün sabah kahvaltıya gittik, hesabı ödedikten sonra cüzdanla araba anahtarı masaya bırakıp tuvalete gitti ama telefonunu hiç ayırmaz yanından. Son ana kadar hiç şüphelenmemiştim bu durumdan. O tuvaletteyken garson geldi hesabı eksik aldığını belirterek paranın kalanını çekmek istediğini söyledi. Çantam arabadaydı onun cüzdanından kartı çıkarıp ödeyim derken cüzdandan karısıyla düğün fotoğrafı düştü vesikalık boyutunda. Ödemeyi yaptım ve biraz daha karıştırdım, karısının isim soyismi yazılı kredi kartı. Bunu nerden biliyorsun diyeceksiniz, tiktokta takipleşiyorlar kadının profili boş ama şüphelendim. Teyzemin kızı, Berlin’de yaşıyor demişti. Berlin’de yaşayan kızda ziraat kart ne arar diye düşündüm. Sonrasında o gün hiç bir şey olmamış gibi devam etmeye çalışsam da zekice hareket etmek istiyorum. Sizce adımlarımı nasıl atmalıyım? Onu gerçekten çok seviyorum. Bu hikayede ne karısının ne de benim suçum var…

Sevdiğim adamın evli olduğunu öğrendim?