Sevdiğim adamın evli ve çocuğu olduğunu öğrendim?

Ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim memleketimden B. Şehirine geldim işte girdim patronumun arkadaşı bana teklif gönderdi ben daha önce hayatıma kimseyi almadım babam tarafından kanadım kırıktı güvenmiyordum kimseye alacilk defa İ... M almak istedim hayatıma numaramı istedi vermeden önce dedi ben 8 yıl hapis yattım ona göre karar ver verdim numarayı bilmiyorum aniden çok güvendim ona çok kendimden çok güvendim bana dedi ki konuşmaya başladığımız zaman sen beni aratmayacaksın mesaj atmayacaksın ben ararım seni neden dedim öyle istiyorum dedi TM dedim kabul ettim uydum da şartlarına 4 ay oldu ben ona çok bağlandım istediği zaman arıyordu aramasada ben bekliyordum arayana kadar onu İ. Hayatımın odak merkezi yaptım güvendim ona ona sığındım çok ağır başlı efendi birine benziyordu kandırdı beni 2 gün önce modum düşüktü sebebini bilmiyorum yürümek istedim markete gideyim dedim gittim kasiyer kızı çok seviyordum biraz sohbet ettik falan bana dedi ki sevgilin var mı ilk defa birine var dedim yakın çevrem hariç çünkü İ. Yasak koydu kimseye söyleme ilişkimizi diye TM demiştim ama o gün söylemek istedim sonra kız dedi ki duruduk yere biliyorum musun burada bir fırıncı var geçen gün evli olduğunu öğrendim şok oldum elimden tutu dışarı çıkardı dedi bak bu fırında çalışıyor şok oldum ayaklarımı hissetmedim sonra dedim adı ne İ. Dedi şok oldum dedim nerden tanıyorsun sen dedi ki buraya para bozdurmaya geliyor du sürekli sordum neden diye çocuğumun kumbarasına atıyorum dedi geçen gün de avakado sormaya geldi yok dedim dedi ben eşime ne diyeceğim kuşları var dedi yem alıyor burdan ben inanmak istemedim çıktım marketten aradım ilk defa kafama göre aradım ama ararken bile inanmadım açmadı meşgule attı iş yerinde değildi görmedim evindeydi demek ki defalarca aradım meşgule attı sonra açtı ne aklım donmuştu ne diyeceğimi bilemedim sonra dedim ki neden beni kandırdın dedi ne diyorsun sen evliymişsin çocuğun varmış dedim kim dedi saçmalama dedi o an ses tonundan anladım ve dünyam başıma yıkıldı sonra dedi ben sana söyleyecektim Allah uzun ömür versin dedim kapatım telefonu akşam görüştük neden dedim dedi seni kaybetmekten korktum dedi açıklaması bu oldu diyecektim dedi sana ama nasıl diyeceğimi bilemedim dedi eşimden boşanacağım anlaşamıyoruz dedi bana ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum kalbim yırtılmış sanki kanıyor ben çok seviyorum onu? "Erkeklerle güvenmeyin Allah için güvenmeyin ya ben bu hayatı yaptım inandım siz yapmayın " ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum?
Sevdiğim adamın evli ve çocuğu olduğunu öğrendim?