Sevdiğim adamın evli olduğunu öğrendim?

Merhaba, spor eğitmeni antrenörüm. Yeni bir spor kulübünde çalışmaya başladım 3 hafta oldu ve ilk antrenmanımdan beridir bir öğrencim dikkatimi çekti. İsmini öğrendim biraz muhabbet ettim çok çekingen efendi saygılı kimseyle gerekmedikçe muhattap olmayan 32 yaşında bir beyefendi. Geliyor sporunu yapıp selamlaşıp herkesle gidiyor. Antrenmanlarda soru sorarak falan tanıştık. Hocasıyım onun ve ondan 10 yaş küçüğüm. Muhabbetimiz çok iyi instadan takipleşiyoruz baya bir stolkladım facesinde evli yazdığını gördüm ama hiç evli gibi bir paylaşımı hayatı asla yok yani bekar gibi yüzük falan da yok parmağında. Neyse bugün eşiniz de spora gelsin dedim zarf attım güldü o gelemez çok işi oluyor falan dedi sonra 3 çocuk babası olduğunu öğrendim o da 22 yaşında evlenmiş karısı liseden arkadaşıymıştı. Baya sohbet ettik ve bana kaçta kalkıp kaçta yattığına kadar anlattı. Arabaya binerken arkasından çağırdım ve " rahatsızlık verdiğim için özür dilerim evli olduğunu bilmiyordum"dedim güldü sorun değil hocam estağfurullah problem değil iyi akşamlar görüşürüz dedi ve gitti. Aklımdan çıkmıyor yazan konuşmak isteyen çok kişi var benimle ama kimseyi istemiyorum. İmkansız biliyorum ama aklımdan da çıkmıyor. Bir kahve içmek sohbet etmeyi çok istedim hep. Ve haftanın 3-4 günü görüyorum onu unutamıyorum yani. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Sevdiğim adamın evli olduğunu öğrendim?