Sadece guzel kızlar mı sevilmeyi hak eder. Sevgilisi olan kızların hepsi güzel
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHepsi değil çoğu. Kendi tip seviyeni fark edersen kendi seviyende erkekleri ararsan eninde sonunda bulursun birini. Güzel olmayan kızlar görüyorum bazen sevgilileri var yanında o da yakışıklı değil. Ama insan severse beğenecek yönlerini görür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki de şart değil. Bir kere en başta güzellik görecelidir biraz. Bana güzel gelen bir kız başkasına çirkin gelebiliyor. Çirkin olduğunu düşündüğüm beğenemediğim bir kızı ise bir başkasının begenebildiğine de şahit oldum, dolayısıyla güzellik biraz görecelidir. Ayrıca sevilmek için güzel olmak şart değil. Örneğin çok güzel bir kız görmüştüm bu kıza sahip olmalıyım demiştim fakat kızla arkadaş iken karakterinin bozuk olduğunu sigara içen huysuz insanı hayattan bezdiren bir tip olduğunu fark ettim kısa sürede ve onun güzelliği benim gözümde on para etmez hale geldi. Nasıl hissettim biliyor musun cennet gibi görünen ama içinde cehennemi barındıran bir kapı ya benzettim o kızı. İşte karakterini öğrendiğim vakit hemen soğudum o güzelliği gözümde adeta bir çirkef e dönüştü. Ona ilk başta güzel gözüyle bakarken sonradan çirkef gözüyle bakmaya başladım.
Ve bir tane kız da tanıdım ortalama güzellikte idi ama karakteri çok iyiydi çok olgun düşünceli ses tonu bakışları kalbime dokunuyordu adeta. İşte o kıza aşık olmuştum. Sorsan kız ortalama güzellikte ama beni ona çeken bir şey vardı. Hal ve hareketleri beni mıknatıs gibi çekiyordu hep onu düşünüyordum.
Demem o ki güzellik ilk başta kısa süreliğine dikkat cekmeni sağlar sadece, kısa sürede karşındaki insanın karakterinin ve verdiği enerjinin sana uyup uymamasına göre seversin o insanı. Demek ki neymiş güzel olmak şart değilmiş10 Yorumla
+1 yılBiri var yıllardır seviyorum. Çok güzel değil, bir yeteneği falanda yok yıllardır kariyerinde bir adım gidememiş, yobaz kültürde büyümüş saygısızın biri. Ama tüm güzel duyguları ona atfettim. Çok sevmek için güzel olmaya gerek yok, karşı taraf sana ne duyguları ne hisleri verdiği önemli.
00 Yorumla
+1 yılCanım güzel olmakla sadece çevrendekilerin beğenisini alırsın. Fakat gerçek sevgi sadece güzelliğe duyulan ilgiyle ölçülmez. O insan seni gerçekten sen olduğun için sevmesi gerekir. Çünkü insan kusurlarıyla bir bütün✨💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Kalbinin güzel olması şart, iyi, iyimser olması şart en azından şahsım adına...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bu ülkede şart çünkü kadınlar güzelliğe bakar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın seveni olur gadası
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşün çok ön planda olduğu ilişkiler genellikle geçici ve heveslik ilişkilerdir. Ancak biraz dış görünüş ve biraz da karakterin ön planda olduğu ilişkiler ise daha uzun ömürlü olur. Dış görünüşe aşırı takık ve aşırı önem veren bir erkek düşün ki evlenip, eşi hamile kaldığında; karısı eski güzelliğini kaybettiği için yeni yeni kadınlar tanımaya çalışır. O yüzden aşırı dış güzelliğe kafayı takmış erkeklerden uzak durmakta fayda var. Direkt dış görünüşle ilgili sana sitem ettiği anda kırmızı bayrağı çek.
10 Yorumlaaslında hayır. ama günümüzde herkes herkesi ilk görünüşünden yargılayıp öyle iletişime geçer. giyim tarzı, bakımlı olma vs. seni güzelleştirir zaten. herkeste ilk buna bakar ne kadar inkar etselerde. genel olarak bir erkeğin çirkin bir kadınla sevgili olduğunu hiç görmedim. ama çirkin erkekle sevgili olan kadınları çok gördüm.
00 Yorumla
+1 yılŞu an ki nesilde ve durumda kendini bile sevmeyi beceremeyen insanlardan sevilmeyi bekleme insan çevreye bakınca böyle bir algı alıyor evet sevilmek için güzel olmak gerekmiş diye vs. Evet güzel olmak gerek ama şöyle düşün ahlak güzelliği seni güzel gösterir zaten seni öyle beğenmeyenlerde hayırsız insanlar oluyo kanun böyle ayrica her insan kendine özgü bir tipte güzeldir güzellik algısı vs. Hepsi palavra sen teksin özelsin ve değerlisin ✨️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Gözüme güzel gelmeli tabii ki. Uzun bir ilişki için beklentim olmadan sevmek istiyorum. Ama devamlı istekleri bitmeyen, anlamadan dinlemeden sadece kendini düşünen bir Çağ da yaşıyoruz. Arkadaşları çok dostları olmayan çok insan var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Seven kişi için karşısındaki dünyanın en güzel en yakışıklı insanı givi görünür emin ol. Ama şöyle de birsey var ilk bakışta insanlar diş görünüşe bakarlar. * karakterinizi açınca gerçekten sevmeye başlarlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir gerçek vardır ki.. kadınlar adına üzücü bir durum bu Allah çirkin şansı versin derler güzelin derdi de kahrı da çok olur şansı düşük olur çirkinler her zaman daha çok sevilirler 😄
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılGariptir ki çirkin erkekler bile güzel kızlarla olabiliyor ama güzellik algısına uymayan kızlar kolay kolay sevgili bulamıyor
26 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Çünkü bizler daha çok içe bakıyoruz ama erkekler dışa bakıyor tabii böyle olmayan erkeklerde var
- +1 yıl
Benim de baktigim tam tersi olarak yakisikli algisina uymayan erkekler guzel kizlarla birlikte degiller 😄 aslinda bu bizim cevremizde karsilastigimiz durumla alakali bir sey mesela guzellik algisina uymayan kizlar benim arkadaslarimla cikiyorlar yani sizin zannettiginiz gibi her cirkin kizlar sevilmiyor ya da begenilmiyor degil guzellik goreceli bir kavramdir baktigimizda
Ek olarak sunu yazmissiniz "bizler daha cok ice bakiyoruz ama erkekler disa bakiyor" tabi aslinda genelleme yapmamissiniz ama dis gorunuse bakan kizlar da illaki vardir insan olarak elbette dis gorunuse bakabiliriz bunun erkegi kadini yoktur insan yanina yakisacak kisiyi hayatinda ister bu normal bir durum - +1 yıl
Evlilikte herkes maddiyat arar Çünkü evlilikte maddiyat vardır bunu kavrayamayacak kadar küçüksen bu benim sorunum değil
- +1 yıl
@dripz aynen
Bunun doğru olmadığını sen de biliyorsun. Güzellikten çok daha önemli unsurlar var. Sırf fiziksel görüntüsü beğenildiği için başlanılan ilişkiler genelde çok uzun ömürlü olmuyor. Esas kriter hiçbir zaman dış görünüş olmamalı diye düşünüyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılSevgi, genellikle bir kişinin karakteri, dürüstlüğü, samimiyeti ve empatisi gibi kişisel özelliklerine dayanır. İyi bir insan olmak, başkalarıyla derin bağlar kurmak ve onlara değer vermek, sevginin temellerini oluşturur. Yani hayır.
00 Yorumlagüzel çirkin erkek kadın yaşlı genç farketmez her insan sevilmeli değer verilmelidir yeterki iyi niyetli olsun kalbi temiz olsun dış görünüş bugün var yarın yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Güzel olmak için kendine değer veren birisi olman gerekir yani bakımlı ve spor yapan birisi her zaman güzel olur fazla kilolu birisi ve bir de bakımsız ise hiç de güzel olmuyor gerçekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılHic alakasi yok , cogunlukla da hos beylerin yaninda cirkin kadinlar var yani bunun guzellikle bir alaksi yok uyum anlasma cekim bu yani olay dengi dengini nadir bulur
00 Yorumla Güzel kızlar ilgi çeker daha fazla beğeni toplar belki, ama yürekten sevilecek kızlar erkeğin gözlerinin içine bakınca onu kalbine çekip götürenlerdir.
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde çoğu erkek sevmelik değil yatmalık kız aradığı için güzel olması şart. İçi önemli değil dışı güzel olsun yeter kafasındalar
110 Yorumla- +1 yıl
Hayır tek dertleri çirkin güzel değil cinsellik versin yeter güzel de olsa olur çirkin de olsa olur derdindeler
- +1 yıl
@Franciskofaniyim resmen biz kadınları obje olarak görüyolar
- +1 yıl
Evet ya karakter yok çoğunda
- +1 yıl
Siz kendinizi obje haline getiriyorsunuz, bunun suçlusu erkekler değil
- +1 yıl
@Cehennet_26 ben hiçbir şey yapmıyorum benim kadar masum kız var mıdır
- +1 yıl
Yok mudur?
- +1 yıl
@Cehennet_26 sanmıyorum
- +1 yıl
Çok alçak gönüllüsün 🤭
- +1 yıl
@Cehennet_26 öyle ama gidip de öyle ömrümü sevgililere erkeklere adayip bir şeyler yaşasam etsem kendimi övmezdim hatta övmüyorum beçerenin tekiyim
- +1 yıl
Beçere?
+1 yılNe alaka, güzellik göreceli bir kavram, kişiye göre gömrene bakna göre değişir nasıl yani her sevgilisi olan güzel kızlar olacak şey değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bazen kalbi güzel olanlarda seçiliyor karakteri güzel olanda iyi olanda seviliyor kötü kalp kıran insanlarda seviliyor
00 Yorumla
+1 yıl10 kilo makyaj yapıyorlar onların bide ev halini gör sen hem zaten güzellik gelip geçici şeyler önemli olan karakter kalbi insanın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Değil tatlı dilli ve anlayışlı olmak erkekleri anlamak ve dinlemek trip atmadan isteklerini net ifade etmek çok önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Hafif gözüme hitap etmesi yeterli. Önemli olan hareketleriyle ve ten uyumuyla beni etkilemesi. Çok güzellik beni etkilemez
00 Yorumla
+1 yılBana da tam tersi gibi geliyor. Bence güzel kızlar yalnız ama çirkin kızların sevgilileri var
00 Yorumla
+1 yılGuzel olduğu için değil sevdiği icin güzeldir. Ve sevmenin güzellikten çok ötede oldugu bilincine sahip insan sayısı ne kadar da az
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olursan daha iyi olur tabi ama dış görünüşün için yanına gelecek olan erkeğide ne yapasın..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. güzel dedikleri kesin pastel boya surat iç çamaşırı ile sokakta gezen kızlardır yanlarındaki de sevgili değil finodur
00 Yorumla
+1 yılBelki güzellikten kaybedersiniz ama fiziği sağlamlaştırmak o kaybı telafi ediyor. Fiziğe çalışın ki ağlamayın
00 YorumlaNe istediğini bilen, kendinden emin kızlarda sevilebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim sevilmedim
Eğer uzun sağlıklı bir ilişki istiyorsan güzel olmak yetmez
10 Yorumla
+1 yılEvet güzel olmak şart galiba yanlız kaldığımız göre
12 Yorumla- +1 yıl
sana bir soru @kaderseven
- +1 yıl
Sor
+1 yılsanmiyorum biraz lazim ama psikilojin kotuyse kimse istemez mesela
00 YorumlaRuh güzelliği ten uyumu daha önemli yaa Dış güzellik gerçekten geçici.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel olmak için sevilmek şart dünyayı sevgi yönetsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s +1 yılHiç alakası yok. Evet ilk başta güzelliğe bakılıyor ama sevmek için şart değil
00 Yorumla Evet ama tek başına yeterli değil sadakat ve sevgi de olursa dünya ahiret unutacağını sanmam
00 Yorumla
+1 yılGüzel ve bakımlı olması insana avantaj sağlıyor kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılHayır güzellik gelir geçer karekter önemli su gider kumu kalır her şey gider ama huy kalır
00 Yorumla
+1 yılHayır. Karaker davranislar önemli benim icin. Ortalama olmak her zaman degerlidir.
00 YorumlaSenin hemcinsin paraya pula, mala mulke bakiyor! Hersey karsilikli takmak kafana guzellik ;)
00 Yorumla
+1 yılGüzel olmak zayıf olmak şart değil önemli olan karşılıklı sevgi önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBakım şart ama güzellik görecelidir, değil bence.
00 Yorumla maalesef sosyal hayatta değer görmek için bile bir miktar güzellik şart artık...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bakımli desen daha güzel olurdu.
Güzel olmak yetmez, iletişimin iyi olması gerek.
00 Yorumla
+1 yılBen bakıyorum tam tersi çirkin olanların sevgilisi var güzel kızlar yalnız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok aşko sevilmek için güzellik şart değil şansın olması lazım
00 Yorumla
+1 yılSevilmeyi hak etmek lazım güzellik kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılBende çirkin hissettim böyle söyleyince sevgilim yok demekki çirkinim
04 Yorumla- +1 yıl
Zorunlu mu olması
- +1 yıl
@_elsevier_ değil tabi de
- +1 yıl
@DripZ teşekkür ederim haklısınız
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynisini erkekler icin dusunuyorum hatta boyda var sevgilisi olan erkeklerin ya boyu 188 190 ya da cok yakisikli tipler oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTipi bilmem ama ben boya bakmam hoslandigim cocuklar hep kısaydı
Cevap sahibi+1 yılAl iste sende tipe bakiyorsun sonra sevilmek icin guzellik sart mi diye sormussun :d
Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. Maalesef öyle güzel olmayan kızla sevgili oldum ama hiç aşık olmadım
00 YorumlaEn çabuk yüzü güzeller sevilir ve en kolay kalbi kirli olanlar unutulur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen güzelim sevgilim yok diğer güzel arkadaşlarımın da yok ama çirkin arkadaşımın 5 yıllık sevgilisi var tiple ilgili değil pek
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşart değil bence. dışarıya çıktığımda güzellik olarak çeyreğim kadar bile olamayacak herkesin sevgilisi var. demek ki güzellikle ilgisi yok 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Maalesef galiba öyle ya 🤦🏻♀️
Yoksa kimse adam yerine koymuyor..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzellik görecelidir. Bir gün sana çok güzel gelmeyen kız tanıdıkça, sevdikçe güzelleşebilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçma düşünce. Yine kendini başkalarıyla kıyaslayıp yetersizlik hissine kapılan bir KS kızı daha.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim hic kimse hoslanmadi bile bemden
Cevap sahibi+1 yılOlur illa sevilip evlenirsin ama zamanı Allah bilir. Benimde sevgilim yok ama bunu takmam.
+1 yılŞart iç güzelliğine çok değer vermiyorlar verseler bile zamanla yinede görünüş olarak en guzelini görüb severler bu hem erkeklere hemde kadinlarada aid
10 Yorumla
+1 yılSevilmek dis guzellikle alakali degildir ama bir insanin sizi sevmesi icin ekstrem bir sey yoksa dis gorunusunuze ilgi duyar ve illaha birinin dikkatini ceker her insan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok sevgilisi olmakla sevilmek bir olmuyor çok kez aldatıldım valla
05 Yorumla- +1 yıl
Askılı sütyen ile gezinirsen ortalıkta normal aldatılman
Cevap sahibi+1 yılMerak etme normalde öyle gezmiyorum fotoğraf için düğmeyi açtım çekindim bunun aldatılmakla alakasını da çözemedim karakterimi bilmeden giydiğim kıyafetle mi yargılanıyorum sizin gibi cahillerin de aldatması normal tabi karakterde problem olunca
- +1 yıl
Çözmene yardımcı olayım o zaman, aklı başında bir erkek mal beyanı yapan bir kadın ile ciddi bir gelecek düşünmez 😉
Cevap sahibi+1 yılSktr git kardesim ya
- +1 yıl
Valla seni skp sikp gitmişler, zırlama bide aldatılıyorum diye
+1 yılSevgili istiyorsan illa bulursun önemli olan kıçını başını açman gerçek ama imkansıza yakın sevgiyi seni açıklığınla seven degil karakterini sevenle bulursun
01 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı kumral kaslı 185 istiyorsam illa p0rnstar mı olcaz yani
+1 yılBu sana bağlı, neye be kime önem verdiğin.
Sen kendini seviyorsan başkalarıda sever yeterki sen sen ol.
güzel çirkin diye bişi yok bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı