21 yaşındayım ne sevgilim oldu ne hoşlandığım. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ben de insan değil miyim. Bana çok erkek gibisin hödhödsün diyorlar moralim bozuldu
Bunu bizzat tecrübe ettim. Biriyle tanışmıştım fiziği ve yüz güzelliği olarak bana hiç hitap etmiyordu o yüzden dostane konuşuyordum ama karakteri kişiliği o kadar çok hoşuma gitti ki bana hitap etmeyen o görüntü benim için birden çok güzel ve samimi geldi.
Kafa dengi birini bul. Ama bunun için çabalamana gerek yok. Birisiyle arkadaşça konuşursun, kafalar uyar. Sonra karşı cins olduğunuz için çok iyi anlaşırsanız muhtemelen aranızda çekim olur ve bakmışsın sevgilin olmuş. İlk etapta görünüş önemli olsa da tanıdıkça işler değişir.
Evet güzel olmak şart benim de hiç sevgilim olmadı çünkü bu ülkede herkes dışa göre sevgili seçiyor. aşık olmuyorlar ne yazık ki bu yüzden de kim güzelse onu severler. daha doğrusu sevdiğini sanırlar. ama siz boş verin zaten sizi tipe bakanlar hiç sevmesin daha iyi
Mis gibi güzel bir kizsin belkide fazla güzel olduğun için erkekler reddersin diye korkuyordur buda bir ihtimal kafeye yalnız otur muhakkak biriyle göz göze gelirsiniz senin işi çözerim ben hemen etiketliyorum seni bu kız yalnız gençler 😂
Sevilmek için güzellik şart değil bence. Yüreği güzel olsun yeter. Ama şimdikiler bedeni sever olmuş yüzü güzel olsun vücut yapısı güzel olsun söyle olsun böyle olsun derler. Kendindeki kusuru görmeden. İnsan önce bir kendine bakmalı ve içine bakmalı vicdanınıda sorgulamalı. Yüreği güzel insana doyum olmaz diyorum ben. Temiz kalpli olması vicdan merhamet sahibi olması önde gelir.
Tipe önem veren insanlardan ve kendini dünyanın en tepesinde gorenlerden uzak durmak gerekli. Sevip , sevilmek için gereken en temel kural anlasabilmek ve arkasından saygı ve dürüstlüğü elden birakmadigin sürecek sevginin de kişinin de en güzeli onlar olur 😉
Hayır, sevilmek için güzel olmak şart değil. Kişiliğiniz, değerleriniz, davranışlarınız ve insanlara nasıl yaklaştığınız gibi faktörler, insanların sizi sevmesinde daha önemli bir rol oynar. Güzel bir görünüme sahip olmak sadece dış görünüşünüzle ilgili bir şeydir ve sizi mutlu hissettirebilir, ancak gerçek sevgi ve saygı, iç dünyanızla ve insanlarla olan ilişkilerinizle ilgilidir.
Prim peşindemisin anlamadım ki hiç inandırıcı gelmedi ha sen karşı taraftan beklionsan bile mümkün değil ya bi kişi bilemi yaklaşmada bulunmadı velevki bulunmadı o zaman sen neyi bekledin sen bi adım atsan karşındaki cins Depar atmıyacak mı
Kaşlarını biraz incelt. Yalı capkinindaki martı kaşlı çocuğa benziyorsun. Biraz da kadın gibi davran erkeksi olma. Madem bu dan şikayet ediyorsun kadın gibi davranmayı öğrenmen gerek.
Kaşları incelt lütfen yerli malındaki bir kız vardı ona benziyorsun yoksa güzelsin ben kusur bulamadım yüzün güzel. Biraz daha dişi ol ruj kullanabilirsin ellerine bakik ve oje topuklu çizme ve ayakkabılar tamamdir
Bence sadece kaşlarını biraz daha inceltirsen bu algı kalkabilir fakat önemli olan senin böyle beğenip beğenmediğin insanların seni yönetmesine izin verme hayat zehir olur
Kaşlarını içini boyamana gerek yok çünkü zaten yeterince gür yani araları boşlukları değil. Demet özdemir vibe in var.
Evet maalesef dış gorusnus önemli ama sandığın gibi estetik gerektirecek bir yönün yok. Sadece seni yansıtan parçalar giy inan bana enerjini değiştiğini kendin bile hissedersin.
Kaşlarını asla inceltme bir çok insan serumlarla senin kaşına sahip olmaya çalışıyor. Bende pişmanım mesela şu an uzatmaya çalışıyorum.
Ayrıca her insanın mutlaka karakter anlamında bir kusuru oluyor sen sadece gerçekten mutlu olacağın ve seninle de mutlu olan insanlarla birlikte olmaya bak.
Bu fotodaki sensen , bence erkeksi görünüyorsun , biraz kendi görünüşünü değiştir erkekler başlamak için dış görünüşten etkilenmek isterler ama sevilmek için güzellik yetmez tabii ki
Erkek gibi degilsin ne alaka gayet güzelsin, harbi diyorum. Ne sevmek için güzel olmak sart değil, sevilmek için de güzel olmak şart değil. Herkes sevebilir sevilebilir güzel çirkin fark etmez.
hangi anlamda diyorlar sana erkek gibisin eğer görsel olarak diyorlarsa bence hoş kızsın biraz gaşların kalın😄 eğer tavır konuşma erkeğe yaklaşım olarak erkek gibiysen o zaman yaklaşmamaları normal olabilir
Ben de aynı durumdayım anlamiyorum niye bana gelince olmuyor , diyorum benim de gozlerim buyuk diye beni begenmiyorlar aslında guzel kizsin kaşlarini al sadece ve kendine guvenin olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Asko kaşlarının yapısı güzel ama aşırı kalın onları incelt başka problem yok güzelsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ya bende kendim gibi çirkin bir şey bekliyorum. Kaşlarını al bebek gibi kızsın