Kadınlar 3 bin metre yürümede Avrupa rekoru kıran Fransız atlet, yarış sonrası erkek arkadaşına evlenme teklifi etti.
x.com/.../1821116508128297303
x.com/.../1821116508128297303

Evlilik teklifi erkekten gelmeli. Adım atma sürecinde kadın sadece olumlu yönde işaret verebilir, imada bulunabilir, onda da ilk adımı erkek atmalı. Bu önemli bir konu. İlk adımı atmayacak erkek bi zahmet cinsiyet değişikliği yapıp kız olsun sdfsdf 😃
Hayır olmaz karşıdan ilgi alaka bir şeyler seziyorsan gidip söylersin bazen yanlış anlayabiliyoruz ama olsun en azından içimizde kalmaz
Eic için teşekkürler:)
Hayır cinsiyetin önemi yok. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin
Teşekkür ederim 🌸
İster kadın Olsun ister erkek Seviyorsa baya baya belli etmeli öbür türlü içten içe kıskançlık ve karşı tarafın hiç bir suçu olmadığı halde sevgi in yerini nefret alması gerçekleşiyor.
Cevap
6Cevap
Evet olur. İlk adım erkekten. Başlarım sizin ilişkilerin düzenini bozmanıza. İlk adımı atamayan erkek mi olur, babasının prensesi.
@Esrihbaenl 😁 haksız mıyım
Haklısın “babasının prensesi”🤣🤣
😁 hayır yani babalarından da mı dinlemediler yol yordamını bu işlerin djde
Bir raconu var ve bilmemeleri ayıp 😆
Çok ayıp. ‘olk odomo kodon otson’ hadi ordan hadi :D
🤣🤣hem de ne kadar ayıp💯
Kaprisle alakası yok. Olması gereken olmamış, yazık.
Hayır olmaz tabi ki de.. seven taraf adım atabilir her şekilde.. ilk önce kim atmış kim açılmış ben bu detaya bakmam
Bence çok saçma bir erkek ve kadın sadece birbirleri ile olmalıdır kadın kadına, erkek erkeğe bana iğrenç geliyor
ilişkide adım atmanın tabi ki cinsiyeti olmaz. kadında seviyorsa belli etmeli ve hatta sevdiğini söylemeli aynı şekilde erkekte.
Anasını satiyim bare duş aldıktan sonra teklif etseydi. İç çamaşırı gibi kokuyordur kadın pehhh.
O rekoru kırmasaydi gidip yine teklif eder miydi.. meçhul 😅
Olmaz seven isteyen kişi ilk adımı atar kız ya da erkek fark etmez
İsteyen atabilirde yani bir erkek evlilik teklifi beklemez yani. Erkek eder teklifi.
Olur bence erkek adım atmalı
Bu kadn tam benm kafadan
Bence olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?