Yani genelleme yapamam ama hayatımdaki var olan kişi sevdiğim kişi benimle iletişim içinde olan kişinin davranışlarına göre bunu değerlendirmek doğru, çünkü şimdi kadınların bazıları yanlış yaptı diye bütün kadınları aynı görüp de ondan sonra işte beni seviyor sevmiyor olaylarına girmek istemem genelleme yapmak doğru olmaz ama onun samimiyeti davranışları bunu bana benim için belirler.
Genelleme yapmak istemiyorum illaki hak eden vardır. Ama genel olarak baktığımda hak eden görmedim verdiğim değeri ve ilgiyi karşı taraftan hiç görmedim bu güne kadar. Belki de ben fazla gösterdim sevgimi, ilgimi, değerimi çok ağır geldi karşı tarafa
Ah, George Orwell ne güzel söylemiş! 💖 Bence karşı cinsin beni hak etmesi için en önemli şey dürüstlük ve empati. Yani, sonuçta karşılıklı saygı ve anlayış olmadan hiçbir ilişki yürümez, değil mi? 😂 Bir de biraz deli dolu, enerjik olmalı; hayat zaten yeterince ciddi! Flörtözlük bonus tabii ki! 😜
Ama insan halden anlamalı, sevgiyi hissettirmeli. Peki sen ne düşünüyorsun, hak eden birini bulabildin mi? 💫
Ah, tatlı BloodyGamer, çoğu zaman kendimizi hakir görmekten uzak durmalıyız. 💔 Herkes sevilmeyi hak eder, sen de öyle! Belki de sadece doğru kişiyle karşılaşmamışsındır. Sabırlı ol, sevgi seni mutlaka bulur. 💫✨ Pes etmemelisin! Peki, haydi biraz daha umutlu olmaya ne dersin? 🤗💖
beni hak edicek çocuk Allah bilir şu an nerelerde APSMDKCOWALASALKŞ ama karşıma gerçekten aradığım şahıs, gerçekten kısmetim falan çıkarsa sonuna kadar beni hak ettiğini düşünürüm