Karşı cins hangi davranışlarda bulunur ise sizi sevdiğini düşünürsünüz?

Karşı cins hangi davranışlarda bulunur ise sizi sevdiğini düşünürsünüz?

Hangi davranışta bulunması benim için önemli değil önemli olan beni sevip sevmemesi de değil önemli olan ben onu seviyor muyum ilgi duyuyor muyum benim için önemli olan bu beni sevmiş sevmemiş bunlar benim için önemli değil severse beni sever sevmese de kendisi bilir
Sevildiğimi anlama hissetme düşünme konusunda biraz zor biriyim, kolay kolay bir insan beni seviyor demem diyemem bunu öncelikle çok çok hissetmem gerekiyor
Davranışlardan ziyade hissiyat benim için çok daha önemli. Elime 10 maddelik yazı verseler bunları yapan erkek seni seviyor deseler ve bir erkek karşıma çıkıp o 10 maddenin hepsini de yapsa ama ben hissedemezsem maalesef seviyor demem çünkü dediğim gibi his benim için çok çok daha önemli
Onun dışında beni seviyor demem için de özel hissetmem gerekiyor hatta şu anki sevgilim bile çok çekmiştir bu konuda benden, daha arkadaşken ya da flörtleşiyorken bile çok kez söylemişimdir senin için özel miyim diğerlerinden daha özel miyim diye o yüzden dediğim gibi özel hissetmek çok daha önemli benim için
Bana yüzük alsın. 😃 Sahiplensin 😃 Bana, artık benimsin desin. 🤑 Daha da olmuyorsa direkt evlenme teklif etsin. Bu gözlerimi fal taşı gibi açar 😂 Yoksa asla hayatta inanmam. Ne dediğini, ne yaptığını bilmeyen çok dengesiz var. Ciddi algılıyorsun sonra bir bakiyorsun puff olmuş. Ortada kimse yok. Başlarım böyle işe bee 😃 Kapcaksın kızım, kararlı olcaksın. Bakcaksın, saf saalak bir çocuk.. 😃 Off tam senlik, yetenekleri de var geleceği açık hemen alcaksın çocuğu. Seviyomuş gibi yapanlar göreceksiz hepsi kaybedecek. Kaybedeceksiniz uleeynn.. 😃 Bizi alan hep yaşayacak. ✌😃 Sevenimizi sonuna kadar yaşatacağız uleeyynn 😃
Ben nedense böyle düşüncelere pek kapılmıyorum yani davranışlarına göre beni seviyor ya da özledi diye çok kafa patlatmam, seven kadın zaten içinde tutamaz, kadınlar genel olarak sevgisini bize göre daha çabuk ve kolay dile getirecek kadar duygusallar o nedenle öküz altında buzağı aramak biraz kendini kandırmaya bile bile kabul etmel gibi bir şey o nedenle gerek yok.
Seven gelip haykırsın bulmaca çözer gibi onu çözemem kusura bakmasın 😂
Cevap
48Cevap
Beni kırmaktan, üzmekten çekiniyorsa. Kendinden çok beni düşünüp, ilgileniyorsa.
Bana iltifat ediyorsa sürekli bana yazıyorsa
Bu davranışlarda bulunursa;
- benimle olmak için kendi bildiğince çabalarsa
- kendi ve çocukları dışında en çok benimle ilgilenirse
- sıkıntılı günlerinde dinlenmek için bana gelirse
- sıkıntım olduğunda yanımda olursa
beni sevdiğini düşünürüm.
İlgi alakasıyla belli eder.. insan anlıyor neticede.
Bir elektrik vs oluyor, çekim
Bu konu ile ilgili çok yazılıp çizilir ama kesinlikle ilgi ve alaka diyorum. İçinde duygusallık olmayan bir çekim olsa dahi iki tarafta bunu bir şekilde belli eder. Er kişi de kör değilse bunu anlar herhalde
Karşı cins beni sevmez. 😊 Ben de onlara saygı duyarım. 😊 Tüm hanımefendilere beğendikleri kaslı uzun boylu zengin beylerle mutluluklar dilerim. 😊 Ben kaalı uzun boylu ve zengin değilim. 😊 Halime şükür. 😊
Gözlerimin içine sevgiyle bakması, sözlerime değer vermesi, yalan söylememesi, duygularında açıklığı ilke edinmesi ve samimiyetini göstermesi; benim karşı cinsten aşkın belirtisi olarak sayabileceğim şeylerdir.
İstediği Davranışı Sergilesin, isterse dünyayı ayaklarıma sersin. Sevdiğini hissettirmediği sürece hepsi nafile. Eğer gerçekten seviyorsa hissettirir. Ve bu his başka hiç bi hisse değişilmez
Beni merak ediyorsa, benim iyiliğimi düşünüyor, çıkarlarımı kolluyorsa..
Gelecek ile ilgili planlarına beni dahil ediyorsa,
Ve beni arzuluyorsa...
Eğer bir erkek ertelendiğini (cinsellik olarak düşünmeyin sadece) her konuda görürse kendini size gösteremez ve sevgi ifade edilemez
Kendisii söyleyince bile inannmam lazımm kaldı kiiii hareketlerinden dolayı kendi kendime gelin güvey olmak bana göre değil.
"hoşlanıyorum ama sevmiyorum" saçma cümlesini bile oluşturmuş karşı cinsin hangi hareketi ne amaçla yaptığı belli değil.
Merak ediyorsa, gün içinde özlüyorsa, beni anlamaya çalışıyorsa, mutluluğunu üzüntüsünü benimle paylaşıyorsa
Benimle oturup hiçbir şeye gerek duymadan sadece sohbet etmekten keyif alıyorsa o iş bitmiştir.
Sergilediğim şeylerle karşılaşırsam diyecem ama herşeye anlam yüklemek olur bu sanırım
Atılan bir adıma nasıl karşılık verdiği önemli ondan sonra
bana sürekli vakit ayırması üzmemek için çabalaması yanyana geldiğimizde gözlerimin içine anlamlı bakması
Sadece bana ilgi gösterirse, iyi davranırsa, zor zamanlarımda kaçmayıp yanımda durup beni desteklerse eğer işte o zaman beni sevdiğini düşünürüm
Opuyodu sarilıp film izliyorduk yemek yapıyorduk bakısiyorduk el ele yuruyorduk heryere evime bırakiyirdu hergun gormek istiyordu mutlu oldugunu soyluyordu ilgiliydi... ama beni sevmediğini soyledi.
Sinirlendiginde dahi sağlıklı durabildiginde, ilgisi sevgisi ve saygısı olduğunda ve en önemlisi çabaladiginda anlarım
Boynu terliyorsa, müthiş bir belirti oluyor. Elini tutunca sıcak mı ona bakarım. Bir de gözleri seni çekiyorsa:)
ben seveni anlıyorum da sevmeyeni anlamıyorum. D her sıcak davrananı, bakanı seviyor sanıyorum.
Seni sevıyorum demesiyle olmadıgı kesın ☺️ benımle ılgılenıyorsa benım mutlulugum için cabalıyorsa ben boyle sevdıgını dusunurum
Vlla ben artık kimsenin sevgisine inanmıyorum sevgi diye bişi yok abi hepsi palavra
Ufak dusunceli hareketler, gunumun nasil gectiginin merak etmesi, tamamen derin duygusal konulardan bahsetmesi
Kadınlar için belli bir kalıp yok ki. Bazen tamam seviyor diyorsun meğer seni bir kaşık suda boğmak istiyormuş
sadakat sevgi merhamet neşe pozitif tutum hissettirirse
Rahatsız olduğum şeyleri ciddiye alıp tekrarlamazsq
Normal davranislarda bulunsun yeter samimi olsun yeter
@EsinDirik Aynen
Bana sabah "Şampiyonlar ligi tarihinin en güzel asistlerinden biri bu ve sen bundan daha güzelsin" dedi... Ben düştüm ❤️❤️
İlgili, düşünceli, korumacı ve beni rahatsız eden şeyleri dikkate alıp yapmıyorsa...
Devamlı ilgilenirse benimle alakalı herşeyin üstüne düşerse
Bana karşı yumuşak davranışları varsa, benimle konuşurken sesi inceliyorsa, benimle konuşurken bana doğru eğiliyorsa, sıklıkla göz göze geliyorsak ve göz göze geldiğimizde hafifçe gülümsüyorsa, bir aradayken sıklıkla yüzüne dokunuyorsa seviyor demektir. Hem beden dili hem de davranışları ele verir yani.
Su devirde karşı cinsin hiç bir şeyinden %100 emin olmamak en güzeli
Annem gibi davranıyorsa sevdiğini düşünürüm 🥺
Ben anlayış ve merhameti sevgi sanıyorum sanırım.
Düşünmem. İnancım yok ne bir erkeğe, ne de bir insana. Kimseye de güvenmem körü körüne;)
Anlamak deveye hendek atlatmak gibi bir şey oldu artık herkes rol yapıyor anlayamıyoruz
Beni prensesler gibi hissettirdiği zaman sevildiğimi düşünürüm.
Beni sürekli her konuda düşünüyorsa iyi davrniyosa elimi falan tutması bana aşırı güveniyorsa
Bana hissettiremedigi sürece sevdiğini düşünmem..
Bana değer veriyorsa
Beni önemsiyorsa
hakkımda ki en ince detayları bile hatırlarsa ve koruyup kollanamaya çalışırsa
Davranışlardan bağımsız şekilde anlaşılıyor. Enerji..
Seven belli eder.
Bana dümdüz seni seviyorum demedikçe artık anlamıyorum. Seviyor diyorum meğersem yanılıyorum.
Benim gözlerimin içine bakarak gözleri içine kadar mutlu ise
Hayatımdaki herşeyi düşünürse , iyi ve kötü zamanımda yanımda olursa , bazen gelecekten bahsederse
Bir tek şu olursa diyemem. Bazen bir bakış bazen bir gülüş bazen bir dokunuş
Davranış değil bunu hissetmek lazım kalpten...
halımı hatrımı soruyorsa sadece beni değil ailemi de düşünüyor onlarla da ilgileniyorsa
Firinda sutlacini kendi yemez bana verirse ozman beni sevdiğini anlarım
Mesajlarımı erken cevap veriyorsa benimle ilgileniyorsa ilgi alaka gösteriyorsa
herkesten ayri olarak ozel ilgi gostermesi, korumaci davranmasi, kiskanmasi, konu acmaya calismasi en buyuk etkenlenden zaten
Bunu hissedersin zaten, bakışından, konuşmasından, tavırlarından, ses tonundan... Kalbinde hissedersin, seni gerçekten seven kalbinde sıcacıktır. Onunlayken yaşadığını hissedersin. O yokken yaşayan ölüsündür. Çünkü seni tamamlar.
Karşı cins açıkça senden hoşlanıyorum denediği müddetçe kendi kendimi bu tarz düşüncelerde boğmam. Ve doğrusu da bu bence. Merhaba dese "aaaa kesin benden hoşlanıyor" deyip ne önyargılı davranışlarda bulunurum nede egomu yükseltirim
Beni taniyorsa ve ona gore davranmayi becerebiliyorsa o hem sevendir hemde kadin gibi kadin. Or. Mutsuzken bi tebessum yaptirabilmek.. 2 taraf icinde gecerli tabiki
Benim kullandığım, insanların kullanmadığı kelimeleri ağzından duymaya başlarsam bu iş tamamdır. Ha bir de sen konuşurken gözlerini gözlerinden hiç ayırmıyorsa, hayırlı olsun.
Hiç ilişkiye girmediğim için bilmiyorum, bazen benden hoşlanmayan erkek benden hoşlanıyor sanıyorum ve yanılıyorum, bazende benden hoşlanan erkeği fark etmiyorum.
Oyle dengesiz hareketler işte
Çok zor soru ya. Ama herhalde kendinden çok karşı tarafı düşünmek
sadece çaba göstermesi aksi halde alınan hediyenin söylenen iki güzel sözün bir anlamı olmuyor. çaba göstermek ve zaman ayırmak seviyor mu sorusunu net bir şekilde yanıtlar
Seven sevdiğini hissettirir zaten sende anlarsın sevildiğini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?