Özellikle polisler görürse cevaplasın: Sizce seviyor mu?

Arkadaşlar Şubat ayında bir çocukla tanıştım polis kendisi neyse belirli aralıklarla ayrıldı benden 2 kere falan toplam neyse geçende ayrılmamızın sebebi işinden bana vakit ayıramıyormuş hayattan sıkılmış salmış beni de salmış sevgiliye vakti yokmuş gibi gibi şeyler ve bir daha böyle hissetmeyeceğini falan söyledi neyse 1.5 ay geçti geçen cuma mesaj attı mesajına bakmadım sürekli yazmaya devam etti yine bakmadım aradi falan kalbimi çok kırdığını kendisine en sonunda söyledim illa barışmak ve onarmak istediğini söyledi o zaman ki ruh halini bilmediğimi falan söyledi neyse hersey güzeldi dün geceye kadar ruh hali çok gelgitli ve aşırı sinirli beni çok özlediğini söyledi ben seni özledim her şeyini özledim falan dedi neyse ben de dedim ki madem bu kadar istiyorsun bir kere daha deneyelim bişeyleri düzeltmek istiyorsan neyse dün gece çok sinirliydi 2 haftadır mesleği ile alakalı staj görüyormus erken kalkıyormus cok yoruluyormus benim tribimle uğraşamazmış sonra Fenerbahçe de yenilince iyice delirdi bende dedim ki bugün yenilir sonra ki maç yener yani dedim evet sen dedin diye yendik falan dedi bana ben de dedim ki neden böyle davranıyorsun geçen gün döndün bana özlediğini söyledin yine eskisi gibisin kırıkları onaracağına daha cok kırıyorsun dedim neyse baya tartıştık falan ben yine dedim ki uyu sabah konusalim sağlıklı bir iletişim kuramıyoruz bana sus lan sus gibi cümleler kullanmaya basladi ben de onu engelledim cünkü sürekli üzülüyorum toksik bir ilişki olduğunun farkındayım ve kendisi sinirli öfkeli ve cok saygısız geçen ay abisinin düğününde abisiyle kavga etmiş abisini dövmeye kalkmış kimseye saygısı yok ileride benim aileme de olmaz bana da yok zaten neyse aranızda polis varsa polislerin de fikrini merak ediyorum polislerin ruh hali zaten gelgitli oluyor ama bu derece olması normal mi (ben beni sevmediği düşüncesini artık anladım)

Özellikle polisler görürse cevaplasın: Sizce seviyor mu?