Şimdi birgün sevgilime sinirliyim çok kötü moralimi bozdu Benim bunda param vardı sakla diye vermiştim o parayı istedim sonra oda vermedi içeceksin biliyorum dedi Ben ısrarla istedim bu vermedi bende merdivenlerin dibine oturdum bekliyorum o diyorki git ben bekliyorum 1.5 saat geçti aradan artık otur otur üşüdüm uykumda geldi neyse kız yukardan birkaç tane giyecek şeyler fırlattı mont falan sonra onun birini üstüme giydim bekliyorum uykumda felaket gelmiş sonra sinirlendi indi aşağı paramı cebime koydu direk tamam git hadi dedi burada oturma evine git üşüceksin dedi ben tınlamadım sonra balkondan bağırıyor gitsene falan diye sonra bir araba geldi 2 kişi indi arabadan apartmana gireceklermiş Kardeşim bir sıkıntınmı var niye burada duruyorsun dediler yok bir sıkıntı dedim hani bir sıkıntın varsa bilelim dediler yok dedim tamam iyi akşamlar diyip cıktılar yukarı bu 2 arkadaşım gitmiş polise şikayet etmiş o arada ben motosikletim vardı geziyordum suratımdada yüzüm üşümesin diye maske var bildiğin kar maskesi neyse sonra uyuya kalmışım bir ses duydum bir baktım 3 ekip polis hırsız var diye ihbar etmişler feneri suratıma tutuyorlar sonra polis beni tanıdı m... oğlum bu saatte ne işin var burda? Oturuyordum öyle dedim bu saatte millletin kapısını önündemi dedi sonra kız montu falan vermiş bu bana :D montu falan gördü kız nerede dedi ne kızım abi dedim bu kıyafetleri senin mi diye sordular yok dedim arakdaştan aldım he mısın sen dedi içlerinden biri ters ters baktım beni arkaya götürüyorlar bende cama bakıyorum annesi görürse beni sıkıntı cünkü :D bakıyorum cama kim var oglum orda dediler cama ışık tutuyorlar herneyse çektiler arkaya kimsin sen dedi içlerinden biri sonra bir tokat yedim napıyorsunuz lan siz dedim bir tokat daha yedim çevremi kaplamış 7 tane polis biri vuruyor biri vuruyor biri tekme atıyor biri tokat atıyor biri yumruk atıyor sonra bana yol verdiler görüşürüz sizle diyip baya bir küfür ettim sonra bunlar beni kovaladı ardından gelip gece beni görüp hepsi özür diledi.
03 Yorumla- +1 yıl
Oha ya fantazinin böylesi
En İyi Cevaplar
Ufaklığımdan beri hep polis olmak istedim, ama hayat bizi başka yerlere sürükledi fiziki yapımız olsun, sınav puanlarımız olsun elverişli değildi olmadı, 20 defa falan sohbet etmişliğim var çok iyi insanlar polisler. İçlerinde tabiki 3 5 tane pislik var ama hepsi öyle değil kötü polisinede denk geldim ama %99 u iyi polis ve süper insanlar yani.
10 Yorumla
+1 yılPolis'ler bizim Babamız , Abimiz , Amcamız hiç bir şeyimiz olmasada kardeşimizdir. Tabiki sevilir polisler. Çünkü onlar içimizden birileri. Canlı hedef olarak gözüken yiğit mert insanlar. Biz KS de rahat rahat soru sorup Cevap yazarken onlar nöbet başında. Allahım yardımcıları olsun. Burunlarını kanatmasın inşallah. Bu Vatanın bekçileri onlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol :)
+1 yılYahu sevmemek için bir neden yok ki ben anlamıyorum !
Lise sona kadar polisleri sevmezdim, küçükken de hiç sevmezdim , polis görünce kaçmak isterdim ; tabi ki o zaman küçüktüm çocukluk işte :) aklım ermeye başladığından beri büyük saygı duyuyorum zor işleri var.11 Yorumla- +1 yıl
Anarşist olsan sevmezdin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılkuşlar sever,
kuzular sever,
ağaçlar, börtü böcek sever de polisler sevmez mi sandınız?
hayır efendim, polisler de sever :D12 Yorumla- +1 yıl
Adamsın diyeceğim de kadınsin. Helal sana
- +1 yıl
Hahah Teşekkürler :))
Bu sitenin %70 ten fazlası sevmez. Çünkü nerede kürt, solcu, alevi ve hain varsa, buraya gelmiş. Ben şahsen severim çünkü Türk milliyetçisiyim vatanseverim. Terörün bitmesi için gerekirse hepimiz PÖH ve JÖH oluruz. Boy uzunluğunu düşürsünler sıkıntı yok.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir keresinde Mersin'de bir polis tarafından sözlü tacize uğradım. O gün bu gündür onlara karşı olumlu bir duygu besleyemiyorum, burdan tekrar söylüyorum Allah uzun ömür versin Amin deyin amin
31 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Allah başımızdan eksik etmesin abim gibi severim hepsini
50 Yorumlaseviyorum ben son 1 yılda birkaç kere sorun oldu canla başla yardımcı oldular serserilere serseriliklerini ödettiler sağolsunlar
10 Yorumla
+1 yılÇok severim, cool insanlar çoğu. Üniversite bitsin polis akademisine başlayacağım. 🙏🏻💙
22 Yorumla- +1 yıl
Akademi kapandı ama inşallah olursun
- +1 yıl
Yurtdışında var :) inşallah hayırlısı olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsinin ayrı bir yeri tüm polis teskilatinn ama neden yunuslar bukadar yakisikli ve kasli yani su kizlarn begendigi yabanci erkeklerde neymis dersiniz bide bir okadr ozgüven ve kibarlar Rabbim herkese oyle es nasip etsin
05 Yorumla- +1 yıl
Biri beni mi anlattı :)
Cevap sahibi+1 yılSanirim agzimn tadını ii biliyorum ama hepsimi yakisikli olur yaa Rabbim. özenerek yaratmis sanki
- +1 yıl
Aynen ağzın bal yesin
Cevap sahibi+1 yılAmin insallah
- +1 yıl
O zaman benim gibi bir yunusla tanışmak için sana bir fırsat :D
+1 yılVATANINI MİLLETİNİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ canı pahasına koruyan her güvenlik görevlisini saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen hiç sevmiyordum bir kaç tane iyi insan olanina denk geldim ama gene sevmiyorum çoğu yapsak
Bu yüzden onlarda beni sevmezler14 Yorumla- +1 yıl
Insan kendi gibi bilir karşısındakini :)
- +1 yıl
Sen rahat ol cogunu tanıyom bu yüzden dedim yavsaklar diye
- +1 yıl
Belli sende polisin anladim
- +1 yıl
Ist dayan gel yanıma kardeşim tanidiklarimi tanistirim sana belki seni de taniyirumdur ya neyse :)
Sevmiyorum. Adamın psikolojisini bozuyorlar. Bir kere bile tebessüm görmedim yüzlerinde. Polis oldular diye kötü polis tavırlarımı sergiliyorlar neyse artık
01 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyor musun? Psikilojini mi bozuyorlar? Bir kere tebessüm bilr etmediler mi? Kötü tavirlar mi sergiliyorlar? Yok la ben 4 kere hacca gittim inanmıyorsan aha dayiya sor.
+1 yılYakisikli polisleri sviyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Ben :D
+1 yılÇevremin 1/3'i polis olmasına rağmen gezi olaylarındaki yaşadıklarımdan sonra nefret etmeye başladım. Tabi görevini layıkıyla yapanları tenzih ederek.
13 Yorumla- +1 yıl
Ha sen şu Beyaz Saraya çalışanlardansın
- +1 yıl
Senin gibi önyargılı insanlara birşey söylemeye değmez.
Polisden polise değişir bazıları hükümete çalışıyor bazıları harbi görevini yapıyor hükümete çalışan askerede saldorıypr zaten
06 Yorumla- +1 yıl
Kimmiş bize saldıran polisler? Merak ettim İlk kez senden duyuyorum.
- +1 yıl
https://youtu.be/l3wivkHw11g hiç bir polisin kim ne olırsa olsun askeri kışlıya askeri bölgeye girme yetkisi yoktur buna benzer bir olay var polis askere sana sıkarım ha diyor ama şimdi millet çabulcu asker deyip laf eder diye onu paylaşmıyorum bu adamada paralelci demeye bşlarlar zaten
- +1 yıl
Orada asker de poliste hatalı. Orada asker artistlik yapmış biraz kameraları görünce. Elinde silahla başka bir güvenlik gücünü tehdit edemez. Ceza manyağı ederler. Durum şu, polis elinde izin belgesi olmadan, gerekli makam ve mercilere bilgi vermeden askeriyeye GIREMEZ. Orası yol geçen hanı değildir. Askerin öyle davranması kesinlikle yanlıştır. Polisin de tabi ki. Bir anlık delikanlılık taslamaya benzemiş bu durum.
Aksi takdirde polis ve asker kesinlikle karşı karşıya gelemez. - +1 yıl
Hükümete çalışıyor derken
+1 yılSoruyu mantığıma bırakıyorum.
Mantık : Polisin görevi ne? Korumak., Kimi? İnsanları.
Ben kimim? İnsanım. O halde seviyorum.00 Yorumla
+1 yılNefret ederim her zaman birilerinin paralı askerliğini yapan, o gun hangi siyasi goruşde olursa o siyasi goruşu savunp karşı gorışlere karşı gelirler
10 YorumlaCan veririm onlara :) hedefim özel harekat :)
80 Yorumla
+1 yılNezarete girince daha çok sevdim. Ciddi anlamda iyi davrandılar. Tedirgin olmamam için elinden geleni yapan bir amir vardı.
00 Yorumla
+1 yılNeden sevmiyeyim ki 😊
31 Yorumla- +1 yıl
Işte neden seviyorsun ki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen burada bir polis gordum yilbasi gecesi. Suc isleyesim geldi oyle boyle degil. :D
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ve nerede
Cevap sahibi+1 yılKölnde, yakisikliydi felaket.
- +1 yıl
burdada var :)))
+1 yılGorevi kotuye kullanan elbette oluyor ama sonucta kutsal bir gorev bence.
00 Yorumla
+1 yılBabam benimm , herşeyim.. Polis kızıyım bende :) Elbetteki seviyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Maşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki Türk polisini seviyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
:))))
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaolsunlar canımı kurtarıyor lar ama çoğu psikopat ve sapık nedense..
01 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi çıkar 3-5 çapulcu devrimci dhkpcli pkk lı yohhh istemezuk foşik polis der :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurust ve isini halkin adalet ve guvenligi icin yapan iyi niyetli memurlar haric sevmem kendilerini.
00 YorumlaGenelde kanun uygulayıcıları olduklari için pek sevilmez. Ama isin sosyal ve insani boyutundan bakmak lazim
00 Yorumla
+1 yılİlk polis dendiğizaman hiç haz etmem hiç sevmem ama tanıdıkdan sonra sevdiğim birkaçtane polis var
00 Yorumlanerde bir kefen manyağı beyinden yoksun var ise polis oluyor bunlara hayvanat bahçesine koymak lazım
21 Yorumla- +1 yıl
Senin cevizi kırmışlar anlaşılan
Sevmem hükümete hizmet eden hiçkimseyi sevmem
00 Yorumla
+1 yılAsıl polisler beni seviyor mu?
12 Yorumla- +1 yıl
Soralım Seviyonuz mu bu kızı?
+1 yıl34 jn sağa çek.
Hmm güzel araba kaç km in bi?
Kaç yakıyor hocam bunlar?
İyi akşamlar.
( sonra bende hayırlı gorevler diyorum. ) :)12 Yorumla- +1 yıl
Yogh mına
+1 yılPolis huzur güven verir 😍
21 Yorumla- +1 yıl
:))))
hayır sapık oluyorlar hep
33 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır?
- +1 yıl
:))))))
Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. sarayın değil halkın polisiyse severim
412 Yorumla- +1 yıl
Beyaz Saray mı Kremlin Sarayı mı?
- +1 yıl
Kaçak çay mı la bu kaçak saray diyosun
- +1 yıl
@scare Uuuuu Bir ülkücü olarak şaşırdım sayın savcı mahkeme delilleri ile sarayın kaçak olduğunu onayladı sayın savcım müteşekkirim
[Ona yok buna yok o kaçak bu kaçar şu hırsız bu hırsız Syn. Devlet Bahçeli Syn. Kemal Kılıçtar oğlu tarzında devam ediniz diğerinin adını bile ağzıma almıyorum sen ve senin gibiler sayesinde Türkiye bu halde bir insan ne olursa olsun Cumhurbaşkanına hain kaçakcı hırsız damgasını vurabiliyorsa eğer ne kadar doğru ne kadar yanlış olursa olsun bunu sanal alemde herkesin görebileceği şekilde dile getirebiliyorsa o insan terörün ta kendisidir yazık daha Cumhurbaşkanına saygınız yokki vatana olsun]
-Olsun ne kadar kötü olursa olsun arkasından konuşma o senin Cumhurbaşkanın
---
---- Alparslan Türkeş
------Muhsin Yazıcıoğlu
Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun - +1 yıl
@Murdoc38 o zaman bahçeli ve muhsin başkanla cevap verelim
https://www.youtube.com/watch?v=MaKcMMdcjN0
https://www.youtube.com/watch?v=TXe7u8Wt8mI - +1 yıl
@scare öncelikle Devlet Bahçeliden nefret ederim sayın dostum ayriyetten onlar karşıt parti normaldir onların eleştirmesi senin eleştirmen yanlış senin orada hiç bir vasıfın yok eğer eleştireceksen bunu sandıkda yapıcaksın arkasına siyaset yapmıyacaksın dostum sana şöyle bir örnek vereyim adamı sevmiyorum ama
https://www.youtube.com/watch?v=4u3JN1gxa6s ;) Aynı sözü Cumhurbaşkanımız için ben kullandım - +1 yıl
@scare Senin anlamadığın ben adama saygı duymuyorum makama saygı duyuyorum o makam sonuçta benim vatanımı temsil ediyor ben onu halka açık bir ortamda kötüleyemem kusura bakmayın hakaret olarak algılamayın sizden 9 yaş küçüğüm görünüşe göre yaşınız ilerlemiş ama gerçekten düşünme biçminiz hâlâ 17 yaşında
Ajanlari daha cok seviorum
02 Yorumla- +1 yıl
Ajan Smith?
- Gündem konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBen hakimim masum bey :)
12 Yorumla- +1 yıl
Sen çok yanlış geldin. Burdan 700 km öteye hadi :)
- +1 yıl
Ordan yazıyorum zaten tosunum sikinti tinne ;)
çevik kuvvet ve polisler <3 :)
11 Yorumla- +1 yıl
Thanks
+1 yılPolisler iyidir Saygılar, sevgiler.
10 Yorumla
+1 yılSeverim
31 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılElbette severiz sorumu bu :/
10 Yorumlabizim için uğraşıp çalışıyolar sevilir
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol
severiz candır onlar
10 Yorumla
+1 yılEvet severim. Allah yardimcilari olsun
10 YorumlaSevmeyen zaten teröristtir neyin tartışması bu