- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılErkek aldatmıyorsa aldatacak bir kadın bulamadığı içindir. Çünkü erkek aldatıyorsa bir kadınla yapıyor bunu ve kadın gibi kadınların yüzdelik oranı azaldığı için, bu durumda terazi dengeli işliyor. Sanki erkekler başka bir türle aldatıyorlar. Bazen siz kadınların öyle bir anlatışı var ki, sanki isa'yı doğuran meryem anasınız. Ama iki cins de yeterince hakim bu duruma. Sadece istesin ve şartlar olgunlaşsın. Böyle bakarsak daha sağlıklı iletişim kurarız
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bütün ilişkiler aldatma garantilidir. 😅cinsel ilişki aldatma olarak kabul edilsede bana göre karşı cinsle buluşup kahve içmek , oturmak vakit geçirmek bile aldatmadır. Potansiyeli çok yüksek bir ortam oluşur. İlla s... x yapılmasına gerek yok , gezme tozma adı altında , kendi eşinden hariç kadınlarla / erkeklerle buluşmak vakit geçirmek, sanal ortamda sohbet etmek, sanal se. ting yapmak aldatmadır. Kimse eşinin, kendisi olmadan karşı cinslerle buluşup eğlenmesini istemez. Erkekler fırsat bulursa, kadınlar mutsuzsa , ilgiye açsa aldatır. Bugüne kadar da böyle olmuştur.
Kadın korkar aldatmaya, o sebeple sadece bir yerde başka bir erkekle buluşup bir içki içiyor ve bundan mutlu oluyorsa buda aldatmadır, çünkü karşı tarafın ilgisi, buluşma heyecanı onu tatmin etmiştir. Erkeler imkan olunca boş geçmez 😀her fırsatı değerlendiriler. Yeni evliler, yeni ilişkiye girmiş olanlar falan hariç 😉
33 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim güzel yorumun için 😊
- 1 yıl
😉sevgiler 💐
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılValla olabilir. Mesela ben. Yurt dışına çok çıkıyorum ama o sırada imkan olamıyor yanımdak d. angalaklar yüzünden. Ama bana atlayan o kadar hoş tipler oluyor ki sevişmek istiyorum bu yanımdakiler yüzünden her gittiğim ülkeden bir kuple alamadan dönmüş oluyorum. Ulan bir rahat bırakın dıt dıt sürekli beraberiz.
Oysaki imkan bulsam , o adamlardan seçim yapıp korunma şartıyla sevişirim. Türkleri sevmiyorum yapışıyorlar defolmuyorlar sonra ama yabancılarla iyi oluyor. Ama imkan olamıyor işte son zamanlarda. Bu soru benim acıma parmak bastı. Bir de gördüğüm ilginin karşılığını vermek istiyorum yapamıyorum imkansızlıktan. Çünkü yanımdakilerin yanında yapsam o. Pu diyecekler. E biliyorsunuz ki Türk insanı olarak bizler bunu gizli yaparız. Herkes açık yapsa ben de sklemeyeceğim de.
Neyse imkan önemli, anladınız.11 Yorumla- 1 yıl
İlginç bir itiraf doğrusu..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSoru detaylandırılmamış haliyle sadece cinsel ilişkiye yönelik aldatmayı kapsıyor. Aslında aldatmayı sadece cinsel aldatma şeklinde düşünmek yanıltıcı olabilir. Kadınların duygusal olduğu bilinen bir gerçek ve çoğu kadın duygusal olarak bağlanmadıkça erkek gibi spontane cinsel aldatma yapmaz. Erkeklerin çoğu ise duygusal olarak bağlanmadığı birisiyle de cinsel ilişki için beraber olabilir. Filmlerde de çok işlenen bir konu bu. Günümüz dünyasında bırak evli olup aldatmayı çoğu bekar erkek de imkanı yoksa hiçkimseyle beraber olamayacaktır. Askerde buna imkan ve kabiliyet denir. İmkanı olabilir, kabiliyeti olmaz veya kabiliyeti olabilir ama imkanı olmaz. İkisi de olup sevdiği için aldatmaz ama buradaki sevgi ise sırf sevdiği kadın üzülmesin diye düşünülebilir çünkü duygusal aldatma yapmadığından aldattığını bile düşünmüyor olabilir.
25 Yorumla- 1 yıl
En iyi görüş olsun değil mi kızlar 👍
- 1 yıl
Hangi kızlar 😀
- 1 yıl
Buradaki kızlar 😊
- 1 yıl
Tebrik mesajlarını bekliyorum öyleyse 😀
- 1 yıl
😅.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda her erkek aynı değil yahu. İlla ki aldatmayı düşünenler de var, düşünmeyenler de. İmkân bulamadıkları için sadık kalanlar yok değil ama gerçekten sevdiği için sadık kalanlar da var. 🌟 Bazısı aşk kadını gibi sadık kalır, tıpkı ben ve sevgilim gibi. Yani bence bireysel olarak değerlendirilmeli, herkesi aynı kefeye koymamak lazım. 😄💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
u 1 yılGerçekten aşıksa aldatmıyordur, aldatmaz sanırım. Bilemedim 😅
44 Yorumla- 1 yıl
Aldatiyorlarmis ya 😅
- 1 yıl
Aşk da durdurmuyor desene jsdja
- 1 yıl
Sorma 😊
- 1 yıl
Durduruyor, öyle demeyin
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır aldatmayan insan karakterli insandır.. karakteri olmayan insan aldatır sadece
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Erkeklerin aldatma olayıyla, kadınların zeka fukaralığı oranları bence paralellik arz ediyor.
Kadınlar erkekleri anlamadıkları gibi, anlamak gibi bir arzu ve gayretleri yok. Çünkü ilişkilerede arz, talep dengesi, çok büyük oranda kadınlardan yana. Nasıl olsa elini sallasa, ellisi ne gerek var erkekleri anlamaya. Sonra bütün erkekler şrfsiz oluyor.
Tarif ettiğiniz o yüzden 10'luk adam , gibi adam diye tarif ettiklerinizin ne kadarı yalancı , ne kadarı da aşırı düşük libidolu olduğunu da düşünmek lazım.
13 Yorumla- 1 yıl
Bu yorumu bir başkası yazsaydı daha farklı şeyler yazardım da.. mevzu sen olunca gönlüm de dilim de el vermiyor 😊 ehline düşmeyenlerdensin.. ne diyeyim..
- 1 yıl
😊❤️.
Gizli Üye(30-35)1 yılİhanet, dilediğini yapıp bedel ödemekten korkmamakla ilgili. Kadın veya erkek fark etmeksizin hepimizin içinde haz peşinde koşan ilkel bir benlik var.
Kadınlar için ihanetin bedeli çok daha ağır olduğundan ya daha iyi gizliyorlar, ya da korkup ihanetten kaçınıyorlar.
Erkekler açısında konu biraz daha esnek. Erkeğin "elinin kiri" olarak görülüyor, "erkek ihanet etmişse, onu baştan çıkaran bir kadın var" deniliyor, erkek doğası gereği dışa dönük , evrimsel (yaratımsal) olarak çok eşliliğe uygun ilan ediliyor. Dinler bile tek erkek-çok kadın fikrini aşılıyor.Bunun üstüne ihanete uğrayan kadınlar (çoğu çaresizlikten - muhtaç olmaktan dolayı) ihaneti affedince o bahsettiğin %80'lik korkunç rakam ortaya çıkıyor.
Erkekler iflah olmaz, kadınların kendi ayakları üzerinde durup, ihanet edeni affetmemesi lazım. Erkeklerin kaybetmekten korkması gerekiyor. Yaptığı eylemin bedelini ödemeyen, o eyleme devam eder.
11 Yorumla- 1 yıl
güzel yorumun için sağol 😊✋
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Erkeklerde iki kafa vardır üstteki kafa ile aldatmaz alttaki ile yakaladığını affetmez erkekler duygusal olarak aldatmaz çoğunlukla sadece iç güdüleri ile hareket edip çapkınlık yapıp sonra karılarının yanına dönüp kaderlerine razı olurlar ayrıca eğer bizdeki alet sizde olsaydı dünyanın anasını sik... diniz siz biz yine masumuz size bakınca
13 Yorumla- 1 yıl
Küfürlü şekilde yazmasaydin da anlardik biz 🙄 sizdeki aleti yönetmek için bir de irade verilmiş size de.. onu kullanin.. biz ne yapalım yani..
Sevdiği kadına yüreğinden büyük aşkla bağlı olduğu için,
Herkesin birlikte olduğu herkesin 3l sürdüğü biriyle olmak istemediği için
Kendisi aldatılsa nasıl olacağını düşünüp bundan vazgeçtiği için
Ailesinde böyle edepsizliğe şahit olmadığı için,
Kendi onurunu haysiyetini herşeyin önüne koyduğu için...11 Yorumla- 1 yıl
👍.
Hayır tabii ki ya böyle önyargılar hoş bir şey değil yani Her erkek aldatır işte fırsat bulamadığı için aldatmıyordur doğru bir şey değil yani her fırsatını bulandı aldatır diye bir önyargı içerisinde olmak yakışmıyor, yani gerçekten sadıktır karısına eşine sevdiklerine Ayrıca dini inancı yüksek bir insandır sadece eşiyle olmak istiyordur aldatmaz yani Her erkek aldatır diye genelleme yapmak doğru bir yaklaşım değil. Aldatmak cinsiyet işi değil karakter meselesi aldatan kadınlar da var
12 Yorumla- 1 yıl
'Her ' kelimesini kullanmadım ki.. ve haklısın.. hiçbir konuda genelkrme yapmamak gerekiyor
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek aldatır. Bunları kendileri dahi söylüyorlar. Ha bir gecelik, ha uzun bir ilişki, ha evliyken, ha bekarken.
Şaşırmamak lazım. Ben çok şaşırmıştım. Sadakat konusunda ben erkeklerden umudumu kestim.
241 Yorumla- 1 yıl
"Her" diyemezsin çünkü ben öyle bir şey demiyorum da, fiilen harekete geçirmiyorum da. "Çoğu" diye getirmen daha doğru olur. Hem yaşın doğru ise bunu daha iyi biliyor olman lazım. Sizin jenerasyonu bilemem tabii.
- 1 yıl
Aldatan erkek oluyor ise karşı partner kadın olmuyor mu, mantıken erkek kadar kadın aldatmış olmuyor mu?
- 1 yıl
sevgilisi olan aldatmış oluyor sevgili olmayan kimi aldatcak al sana mantık
- 1 yıl
Canım benim sevgilisi olmadığını nereden biliyorsun
- 1 yıl
olduğunu nerden biliyorsan ordan
- 1 yıl
ben eşitlikçi değilim çünkü
- 1 yıl
Zaten bütün kadınlar helal süt emmiş, bir biz erkekler helal süt emmemişiz.
- 1 yıl
ayn öyle
- 1 yıl
nasılda biliyor kendini
- 1 yıl
keserim ama olsaydı
- 1 yıl
Aaa pardon sen hayvanları savunduğun için kadınları savunuyordun öyle değil mi 😂😂😂😂
- 1 yıl
mâlum sadece siz içgüdüyle hareket ediyorsunuz
- 1 yıl
@DesHommesStupides Susun artık, bildirim gelip duruyor. Seni de engelliyorum bye bye
- 1 yıl
😅.
- 1 yıl
@asuasuasuman Saçmalığa bak ya :d Gelmişler yorum altında kavga ediyorlar :d
- 1 yıl
engelle çokta tındı
- 1 yıl
@DesHommesStupides Aynen, nasıl da kendinden biliyorsun
- 1 yıl
Anonim.. Ay allam ya 😅 neyse.. gençler tatlıya bağlayın.. gül gibi geçinip gideceğiz artık.. birbirimiz olmadan zaten bu hayat geçmezdi.. artık böyle idare edeceğiz birbirimizi.. kumaş bu kadarmış.. bu kadar oluyo.. diyelim gitsin..✋
- 1 yıl
@AnonimBirKullanıcı_ ondan bahsediyorum ama sende haklısın Allah'a emanet
- 1 yıl
@asuasuasuman Doğru diyorsun abla, bunu anlasalar keşke
- 1 yıl
erkek dediğin çene yapmaz sen sus otur evinde işine bak
- 1 yıl
Ben askerdeyim, mola verdim şu an seninle uğraşıyorum bebeğim.
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Eyvallah. Engellesene şunu da daha fazla konuşmasın bence :)
- 1 yıl
Terbiyeli ol.. küfür niye ediyosun şimdi..!
- 1 yıl
Farkındaysan askerlik ile ilgili bana muamele yaptığından dolayı ben tepki verdim yoksa seviyemi korurdum merak etme
- 1 yıl
askerse bana mı asker
- 1 yıl
Askere hakaretten içeriden çıkamazsın farkında mısın
- 1 yıl
hakaret nerde söylesene
- 1 yıl
bu işleri bilmediğin belli
- 1 yıl
Aşağılama küçük düşürme suç unsuru oluşturur canım benim
- 1 yıl
Hakaret altına girer yani
- 1 yıl
tahrik suçu işliyorsun yani ceza almam ama sen tehdit suçundan 6 aydan 1yıla kadar hapis cezası alırsın
- 1 yıl
benimde yakınlarım avukat
- 1 yıl
Şuanda ben ortaya söylemiş olarak gözüküyorum senin kendi şahsına etiket yaparak bir şey demiyorum o yüzden ispatlamak zor
- 1 yıl
daha önce de biri senin gibi demişti ama insanlar yalan söylemeyi pek sever
- 1 yıl
Yakınların beni bağlamıyor
- 1 yıl
o işler öyle olmuyor işte
- 1 yıl
benide senin yalanların ilgilendirmiyor
- 1 yıl
Avukat akrabalarına sor istersen ben sana şahsi olarak denediğim birşeyi kendine edilmiş gibi göstertemezsin
- 1 yıl
hıhı tabi neyse ne ben olacağı dedim
- 1 yıl
var mı bir sıkıntı kardeşim?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler de kadınlar gibi birbirlerinden çok farklıdır. İmkanı olan ve hiç aldatmak istemeyen erkekler olduğu gibi, aldatmayı hobi haline getirmiş, en küçük bir fırsatı değerlendirmeye yatkın erkekler de vardır. Kadınlar bunu anlamak için bazen erkek arkadaşlarını / eşlerini test etmeliler. Tabi böyle bir şeyi öğrenmek ve kaybetme riskini almak isterlerse.
10 Yorumla
1 yılİmkan bulamadığı için aldatmayan da var
Elinin tersiyle itenler de var
Yani herkesin vardır beğendiği arzuladığı hoşlandığı aaa ne güzelmiş fiziği ne güzel dediği illaki vardır hatta kadın erkek farketmez tum herkesin vardır ama önemli olan buna musaaede etmeyip kafasında bitirmesidir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence kim olduğuna bağlı 🤔 cesaretsiz de olabilir beceremeyen de bunları gördüğümden diyorum evli olup böyle olanlarda var ve üzülerek söylüyorum ki her book yiyip hiç belli etmeyenler de var..
12 Yorumla- 1 yıl
Belli etmemek değil de.. bence aldattığı kadının bilmezden gelmek istemesidir o..
- 1 yıl
Onlarda var tabiki bana göre aldatan alditilir keşke kimse kimseyi aldatmasa ama olmuyor işte herkes farklı karalter ve bir ilişki olmuyorsa olmuyor ama yanlış çözümler bulunuyor bence..
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Erkeğin doğasında var, ne yapalım ölelim mi? @Fitalya güzel açıklamış
23 Yorumla- 1 yıl
İradeniz de var ama 🙄
- 1 yıl
😊
1 yılHayır her zaman değil. Sadakatli de olabilir. Kimisi pısırık ve imkan bulamadığından ama. İyi ayırt etmek, gözlemlemek gerekir şekercim🌸
21 Yorumla- 1 yıl
😊 doğru
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. imkanla ilgili değil. sadakate önem veriyorsa aldatmaz. 10 yıl çıktım ve yedi yıl evli kaldım. aldatma bir yana kadınlarla muhattap bile olmadım
11 Yorumla- 1 yıl
Helal sana 😊
1 yılsevdiği içinde aldatmayabilir.
gerçekten birisine bağlanan bir adam başka kimseyi gözü görmez20 Yorumla
1 yılBirkaç kişinin yorumlarına tiksindim cidden. Cevap verecek olursam, hayır, adam gibi adamlar aldatmaz.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de 🙄 sorma..
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben hangi kısımdayım şimdi 😅 imkanım var bir sürü hem de ama yapmıyorum. Bunu dile getirmek de istemiyorum.
14 Yorumla- 1 yıl
Adam gibi adam sınıfına giriyorsun sen 😊
- 1 yıl
Mütevazi olma bence
1 yılerkek adam aldatmaz aldatanların karakterleri ve kişilikleri bozuktur
17 Yorumla- 1 yıl
Not: özel sebeplerden dolayı aldatanlara lafım yok
- 1 yıl
Aldatmanın bahanesi olmaz..
- 1 yıl
öyle deme eşlerden birisi vermezse adatma oluyor
- 1 yıl
Ayrılsinlar o halde..
- 1 yıl
tamam ayrılsınlar 😄
- 1 yıl
Bi zahmet
- 1 yıl
sen boşandınmı
1 yılHiç ilişkisi olmayanların oranı kaçmış? Ve bu aldatma oranı kadınlarda kaç bunu merak ettim.
12 Yorumla- 1 yıl
Onu da siz araştırın 😊
- 1 yıl
Unuturum ben araştırmayı
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten seven ve mantığı ön planda olan adam asla aldatmaz.
İmkan bulsada o bir kere aldatmak kadının ruhu bilmese bile erkeğin içinden çok şeyi götürür eskisi gibi olamaz.11 Yorumla- 1 yıl
Vicdan.. güzel şey doğrusu 👍
Erkeğin aldatması duygusal olandır, tensel olan değil
11 Yorumla- 1 yıl
Duygusal aldatma zaten aldatmanın babasıdır..🙄
Aldatmak o kadar kolay değil, uzaktan geniş geniş konuşmayalım ama insanların evdeki geçimini bilemeyiz sevginin olmadığı yerde olma olasılığı bana sorarsan yüksek,
10 YorumlaKaraktere göre değişir. Hamurunda varsa belki fırsat bulamadığındandır, hamurunda yoksa adamlığından.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İmkan değilde daha çok şeytana bulaşmadığı içindir 😂 ben mesela imkanım bile olsa aldatmam zaten evliliği bekliyorum 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılimkanım fazlaca var
aldatmıyorsam bu karşımdaki insanla alakalı değil benim karakterimle alakalı10 Yorumla
1 yılAldatma karakter meselesi ve çokta zor değil en kötü şekilde bu işi para ile yapanda var yani imkan o kadar zor değil.
10 YorumlaNe alakası var imkanla kadın kıtlığı mı var ulkede haberimiz yok aldatan her türlü aldatır erkekte olsa kadın da olsa yapar fark etmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBazıları var cuku kalkmıyor isteği az veya tek eş yetiyor ondan. Bı insanın kafasinda varsa o bı şekilde yapar.
10 Yorumla Allahtan korktuğu için olabilir neden olmasın evde sevdiğine eşine saygısında. n sevgisinden de aldatmaz
13 Yorumla- 1 yıl
Allah'tan korksa flört yapmaz kardeş
- 1 yıl
Aldatıp aldatmaması değil biriyle birlikteyse flörttür bu yani onu diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıldeli divane aşık değilse imkanı yoktur beceriksizdir ondan yapamıyordur. imkanı varsa acımaz gömer.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır her erkek ve ya kadın aldatmaya meyilli değildir
11 Yorumla- 1 yıl
Güncellemede yazdım.. her kelimesini kullanmadım
1 yılimkan bulamadığı için aldatmayan erkek olmaz. aldatmıyorsa sevgilisini ya da eşini sevdiği için aldatmaz.
10 YorumlaAlakası yok. Saygısı sevgisi ve karakteri olan insan hiç bir şekilde aldatmaz. Kadın için de erkek için de bu böyledir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet bazısı kafa olarak hazır ama fırsat bulamıyor..
20 Yorumla
1 yılHayır karakter sahibi erkekler de var.. İstatistik en büyük yalancıdır, unutmayın..
10 Yorumla
1 yılTercih etmediği için de olabilir asuman hanım
10 Yorumla
1 yılAldatmak isteyen yer ve zamanı bulur. Adam olan aldatmaz
10 Yorumla
1 yılTamam Muş sevdiğini bu kadar belli etme ahah. Fırsatı varken aldatmayanlara selam olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşinden korktuğu için veya tam bir Aile babası olduğu için
10 Yorumla
1 yılDenk getiremediği için aldatamıyordur bazıları da
10 Yorumla
1 yılKarakter daha çok ama haklısın. Büyük çoğunluğunda o yok 😂
10 Yorumla
1 yılAldatacak olan o imkanı da bence oluşturur ve yapar, hırsıza kilit dayanmaz misali
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Allah biliyor. Benim kendimi ifade etmeme gerek yok:)
10 YorumlaGururlu şerefli evli barklı sadık olduğu içindir
10 Yorumla
1 yılÇok imkanım oldu ama hayatım boyunca kimseyi aldatmadim. Biliyorsun parayla da var o güzel sevip sevmediğini bağlı önyargı kötü bı şey
13 Yorumla- 1 yıl
Evet soru daha iyi oturakli oldu
- 1 yıl
Sevdiğine duyduğu saygıyla alâkalı bence..
- 1 yıl
Evet aynen öyle ama benim yapım böyke kendime yakistiramam
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum. Kendisine olan saygısını yitirmemiş olduğu içindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGüzel bir araştırma, doğru olabilir. ya da aldatmanın ne olduğunu bilmeyen eğitimsiz erkeklerde var desek.
10 Yorumla
1 yılOff ablacım bu güncele yazdığın istatistik gerçek değil bence palavra
16 Yorumla- 1 yıl
Gerçek.. kandırmayın bizi şimdi burada 😑
- 1 yıl
Kızlar inan ki artık erkekleri geçti aldatmada
- 1 yıl
Kızlar duygusal olarak bir şey hissetmediği adamla yatmaz.. bunu artık öğrenin..
- 1 yıl
Yatmadan da aldatılabilinir
- 1 yıl
bir şey hissetmezse duygusal aldatma da yapmaz zaten..
- 1 yıl
Yapıyolar evli kadınlar çok fena oldu artık büyük şehirlerde falan ohoooo
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sonuçta bu erkekler başka bir bayan ile altadiyor kendi kendine değil
10 Yorumla
1 yılSorunun saçmalığı "her" demek ile başlıyor zaten. Hayır, adam gibi adam sadıktır, yorumlardaki birkaç [...]. bakmayın.
00 Yorumla
1 yılBu yüzdelik hesabını 5 kişilik arkadaş grubundan mı yaptın dayı ne saçmalıyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılçok imkanım oldu özellikle yurt dışında
karakter meselesi ve empati yapmalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çok fırsat buldum ama hiç aldatmadım
12 Yorumla- 1 yıl
Sen mi 😊 bi inanamadım kusura bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka olur mu öyle şey
12 Yorumla- 1 yıl
🙄 çok alakası var
- 1 yıl
Yanlış olduğu için aldatmaz
1 yılDeğişir ya erkekten erkeğe
12 Yorumla- 1 yıl
Orası öyle de. çoğunluk buna meğilliymis
- 1 yıl
Maalesef çoğu insan evet
1 yılBelki de imkan aramıyordur 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Aramasa da.. önüne denk gelince aldatırmis çoğu..
- 1 yıl
Belki sizin seviyenizde biriyle beraber olamadıkları için arayışları bitmiyordur 💐🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin ağzına edinde kurtulalım neymişiz ya
11 Yorumla- 1 yıl
😅 yok be..
Kendisine ve hayatındaki insana saygısından. . Herkes aynı olmak zorunda değil. . Karakter meselesi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKarakteri yerinde olduğu için imhan her zaman vardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar mı güvenmiyorsunuz ya
12 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar 🙄
- 1 yıl
Vay anasını sayın seyirciler
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem