Bence bunun memleketiyle nereli olduğuyla asla alakası yok adamlığı ve karakteriyle alakalı bişe adamlığını sorgulamak gerekir herkes kendine yakışanı yapar ki günümüzde aldatmalar çok aşırı fazla kimseye güvenemiyoruz karaktersiz insanlar çok fazla karakterini sorgulamak lazım tabi varsa
nereli olması önemli değil, başak burcudur der karakterine bakar geçerim. çünkü başak burcu fazla odun ve fazlasıyla aşkına sahip çıkan biridir. kimisine göre de geri kafalı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Nereli değil de adam dır aldatmayan erkek.
Erkek saklamayı beceremedigi için aldattigi anda yakalanır.
Kadın şeytandır. Aldatır ama açık vermez, kendini masum gösterir.
Sonra da Allah belasını versin erkeklerin, hepsi aldatıyor olur. Ulan eşekle mi aldatıyoruz?
Her geçen gün biraz daha saçma sorular görüyorum, gerçi sıkıldığın için soru sorup muhabbet etmek te istiyor olabilirsin.
Bence bunun memleketiyle nereli olduğuyla asla alakası yok adamlığı ve karakteriyle alakalı bişe adamlığını sorgulamak gerekir herkes kendine yakışanı yapar ki günümüzde aldatmalar çok aşırı fazla kimseye güvenemiyoruz karaktersiz insanlar çok fazla karakterini sorgulamak lazım tabi varsa
nereli olması önemli değil, başak burcudur der karakterine bakar geçerim. çünkü başak burcu fazla odun ve fazlasıyla aşkına sahip çıkan biridir. kimisine göre de geri kafalı...
Yanlış soru bir erkek aldatmıyorsa nerelidir değilde aldatmayan erkeğe ne denir olmalı bence aldatmayan erkek adam gibi adamdır
Bunun illerle, bölgelerle, etnik kökenlerle hiçbir alakası yok. Bir erkek aldatıyorsa karaktersiz şerefs*zdir. Cut...
İnsandır, sadakatlidir, vicdanıdır, empati kurabilendir ve anlayışıdır. Bu da sevgi ve saygının olduğu memleketlilerdendşr.
Sicilyalıdır onlarda aldatma oranı %9 en çok aldatanlarsa garip şekilde. italyan erkekleri ve alman kadınlarıymış %59 %57 ile
italyanın bölgesi en az, kendisi nasıl en çok aldatma oranına sahip oluyor.
@Heinkel bende anlamadım sicilya italya yan yana ama en çok aldatan italyan erkekleri ve alman kadınlarıymış istatistikte
@Heinkel yüzdelik alınıyodur bir ülkeden 100 kişiden 30 u ladatırısa %30 almanya da 1000 kişiden 200 ü aldatıyosa %20 yapıyolardır oranlayarak
kanka sicilya italya topraklarında bir bölge zaten, oraya bağlı. Bir ülke düşün hem en çok, hem en az yüzdeye sahip mk
Zenon paradoksu bildiğin şlad, ia
@Heinkel bilmiyorum onu ayrı almışlar sanırım i
Nerelidir değil de, karakterli insanın önde gidenidir. Şuralı ya da buralı yazsak saçma olur. Gerçi burada her şey saçma ya neyse.
memleket ile alakalı olan bir şey değil kişilik ve şahsiyet meselesi
Türk erkeği olmadığı kesin diyormuşum falan lsşdjfledl
Çinli olabilir. Orada yeterince kadin yok kiminle aldatacak 😃
Bir kadının bir erkeğin aldatması nereli olduğuna göre değil karakterine göre belli olur.
Karakterlidir sadece, bu işin cinsiyeti, memleketi, eğitimi yok.
Onun mekanı adresi mi var ama sen dikkatli ol her yerden aldatıcak biri çıkabilir
yakışıklıdır. yakışıklı erkekler aldatmaya ihtiyaç duymaz. tüm gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
Karakterle alakalı olduğu için her bölgede vardır illaa ki
Bence insanlar yaşadığı şehre göre aldatmazlar bu kişilikle alakalı.
Türkiye'deki bütün iller olabilir kendini yetiştirmiş karakterli insanımız çok
Nereli değildir değil insan mıdır diye sorman lazım :))
Şerefli
SaygılıKarakterlidirMemleketle ilgisi yok. Aynı şey kadınlar için de gecerli.
Bunun memleketle alakasi yoktur tamamen karakterle alakasi vardir
Bir erkek aldatmıyorsa eğer, aldatmadigi kız Rus tur ...
Bu iş memleket işi değil, karakter işidir. karakteri sağlam olan yapmaz mesela ben gibi😀
Memleketlik durum yok bence kişinin karakterine bağlı bu
profilindeki gibi dolgun bir kadın her erkğin aklını alır.
Sen aldatırsın o kesin
Fiiliyatta olmadı ama düşsel olarak sayılrısa evet. Ya sen?
aldatmayan erkek yoktur henüz fırsat geçmemiştir eline
Vardır
Jsksnslndldmdmö
Kendini de karalıyorsun böyle diyerek kerizzzzz
@vinniehackerrrrr çokda fifi
Çok da *
konunun mekan ile alakalı olduğunu sanmıyorum. her yerin güzel insanı da vardır kötü insanı da...
Lokasyonun bir önemi yok ait olmakla alakalı. Ben sana aitsem memleketimde evimde sensindir. Başkasına ihtiyaç duymam.
semavi dinlere göre göklerdekiler diye tabir edilenlerdir
Bir yer ile alakası yok bunu tamamen kişi ile alakali
bu soru çığır acacak :D
Nerelisini bilmem ama karakterli şerefli iffetli namuslu adam gibi adamdır orası kesin
Bir erkek aldatmıyorsa her taraflı olabilir. Aldatmamak bir bölgenin erkeklerine has değildir.
Bu dünyadan olmadığını biliyorum ama nerelidir bilmem 🤷♂️
Adamların doğduğu yerdendir.
Karaktersiz insanları şehir ve burçlara göre ayırmanız aptallık.
Havasının sert insanının mert olduğu yer 81 ilin içinde söz sahibi olan başkentimiz güzel Ankara tabi ki ( sanki aldatmayan erkek varmış gibi )
Karakterli insandır herşeyden önce.
Dünyalı olmadığı kesinde 😄
Karakter Ne zamandan beri yaşadığı yere bağlandı
Nerelisi olmaz delikanlısı olur sahip çıkan.
😂😂 daha neler duyacağızz
Öyle bşey yok. Aldatmıyorsa insandır bu
Ben akdenizliyim, öyle söyleyeyim. :D
Karakter coğrafyaya bağlı değil
Anası iyi yetiştirmiştir.
Tamamen geyiksel cevap veriyorum, Satürnlü.
Uydusundan mi , merkezden mi? Ahahaha
Bulutlar ülkesindendir
Dünyalı değildir o kesin
Bunun memleketi de mi oluyor 😁
kanaka onunda mı nereisi oluyormuş? :)
Dünyalı olmadığı kesin
Bu devirde öyle adam Mars’tan falandır kesin
Karakterlidir, şereflidir, adam gibi adamdır işte
Herhangi bir şehirden ziyade karakterle alakalı
Aldatıp aldatmaması nereli olduğuna bağlı değil.
Nerelisı yoktur aldatmıyorsa, adamdır
Bir erkek aldatmıyorsa ''Karakterlidir!''.
erkek değildir boş ver neresini