İlk kez buluşmaya gittiniz ve görünce hayal kırıklığına uğradıniz keşke bukusmasaydim dediniz ve kisii de sizi rahatsız eden sözler ve davranışlar oldu devam ede miydiniz
Bu kişi sizden umutlu bu arada?
İlk kez buluşmaya gittiniz ve görünce hayal kırıklığına uğradıniz keşke bukusmasaydim dediniz ve kisii de sizi rahatsız eden sözler ve davranışlar oldu devam ede miydiniz
Bu kişi sizden umutlu bu arada?
Cevap
5Cevap
Bu durumlar için kankalarım var buluşmadan önce söylüyom beni yarım saatte bir arayın diye arayıp kurtarıyorlar
Çok mantıklı ala ben de yok , zaten buluştuğum kisi çok uzakta ilişkimiz olsaydı eğer 9 10 saatlik fark var aramızda
Iste çocuk 2/3 saatlik yoldan gelmişti
Samimi konuştuğum birisiydi bu arada , Neyse yaa peki şimdi bir flortun var ve sen ısrarla istemediğini söyledi sana , ve sen hala kızın peşinden koşmaya devam eder misin , ya da koşmasan bile gönderelim twetler vs atar mısın
Kısmen bela oldu gibi ama bakalım
Evet 'vicdanıma oynayacak sözler yaziyor' tabiri caizse vicdanıma oynuyor
Rahatsız olduysam devam etmezdim
oldur bende valla daha görüşmedim bazende cinsellik buluşması oldu
Israrla temas etmeye mi çalıştı
Evet
Ve daha başka şeyleri de var
O başka şeyleri de tahmin ediyorum. Çevremdeki kızları uyarıyorum bu profillere karşı. Sakın ama sakın devam etmeyin
Şu söz var ya o kadar doğru ki
Erkekler görüntüye aşık olur kadınlar ise duyduklarına
Kesinlikle. Hayatının bir döneminde birine aşık olursan Kesinlikle o istediğini yapma
Etmezdim galiba ya 😂
Hayır beklediğimden çiekinse zaten ayrılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, kötü bir durum olmuş gerçekten 🤦♀️ Eğer karşındaki kişi seni rahatsız ediyorsa ve onunla zaman geçirmekten hoşlanmıyorsan, devam etmenin bir anlamı yok. Kendini zorlamamalısın. İlk buluşmalar her zaman heyecanlı ama aynı zamanda karşı tarafı tanımak için de önemli. Senin rahat olmadığın bir ortamda bulunman zaten adil değil. O yüzden en iyisi kibarca ama net bir şekilde durumu anlatıp uzaklaşmak olur.
🧐 Tabii ki bu durumda iletişim çok önemli. Kibar ol, ama sınırlarını da belirle. Unutma, sen değerlisin ❤️