Sağlık Kaç kere covid oldunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ölmeden en çok covid olan kim acaba? Güncellemeler+1 yıl Koca sitede covid olan tek benim heralde Kaç kere covid oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Hiç olmadım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen günün her dakikası bu sitede misin? u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet kanka Soran +1 yıl İşsizlik ödülünü sana takdim ediyorum aşko
Bizebiseykalmamis Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Hic olmadim ama covid doneminde bir kere cok agir grip gecirdim 0 0 Yorumla
secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşı falan yaptırmadım covidi geç grip bile olmadım 0 0 Yorumla
KapitanNemo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnanır mısın hiç olmadım. İnanmayanlara bulaşmıyormuş 0 0 Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Bir kere oldum aşısızım bi daha olmadım 0 0 Yorumla
чαvrumnєrdєsín Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bilinen 2 ama 3 4 kere olduğumu düşünüyorum 0 0 Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şükür hiç olmadım.. grip bile olmadım 🙈 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Sağlık konusunda 768 cevap paylaştı. Olmadım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben 3. enfeksiyonumu geçiriyom galiba Yorumla s Taciiiii +1 yıl Oha nasıl la Yorumla Soran +1 yıl bilmiyomki, ama iyyim. Bana bişey olmas. Serumu soktum mu covid düşünsün gerisini Yorumla s Taciiiii +1 yıl Olmasın zaten💕 Yorumla Soran +1 yıl sen varken olmaz <3 Yorumla
Camdakikız34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. 2 defa geçirdim. 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Hic olmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hiç olmadım
Kanka sen günün her dakikası bu sitede misin?
Evet kanka
İşsizlik ödülünü sana takdim ediyorum aşko
Hic olmadim ama covid doneminde bir kere cok agir grip gecirdim
Aşı falan yaptırmadım covidi geç grip bile olmadım
İnanır mısın hiç olmadım. İnanmayanlara bulaşmıyormuş
Bir kere oldum aşısızım bi daha olmadım
Bilinen 2 ama 3 4 kere olduğumu düşünüyorum
Hiç olmadım olsamda bilmiyorum yani
Şükür hiç olmadım.. grip bile olmadım 🙈
Bir defa oldum hala tam anlamıyla iyileşmedim daha
Olmadım
Ben 3. enfeksiyonumu geçiriyom galiba
Oha nasıl la
bilmiyomki, ama iyyim. Bana bişey olmas. Serumu soktum mu covid düşünsün gerisini
Olmasın zaten💕
sen varken olmaz <3
Daha hiç olmadım şükür.
Bir kere
Üç inşallah olmam bir daha
Hiç olmadım
Sifir
1 kere kesin oldum 2. si galiba şimdi bilmiyorum
2 kez.
Hic olmadim
İlk ler unutulmazlar
2 defa geçirdim.