AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
askerliğin ne olduğunu bilmeyenler bedelliyi kötü sanıyor. olur bu arada öyle bi olur ki
Askerliği normal yaptım ama keşke bedelli yapsaydım diyorum. 6 ay benim için koca bir hiçti.
6 aylık yapan da 1 ay yapan da askerlik yapmış oluyor sonuçta. Parasını vermiş yapmış bunun seni ilgilendiren bir tarafı yok bence. Kendisini ilgilendirir.
ilgilendirir eğer beraber olacağın kişiyse. seçim meselesinde ozguruz sonuçta?;D vatan görevinden kaçan adam değildir.
@rozzyybaby vatan görevinden kaçma değil o bizim arkadaş 1 ay gitti işinden oldu adamlar işe almıyor uzun gideceğiz diye
tam olarak vatan görevinden kaçma. para ile askerliği az yapıp kaçıyorsun ne demek kaçmak değil? bedelli yaptıran ülkeye de yazık bedelli yapan kişilere de. keşke kadınları da askere alsalar çocuğu olmayanları sizden iyi yaparız.
@rozzyybaby bazı şeyleri basit düşünüyorsun senin yorumun senindir benim yorumum benim yorumum polemik yapmaya gerek yok
basit değil basit düşünen sizin gibiler. vatan görevini bile ne hale getirmişsiniz. polemik yapmıyorum yorumuna karşı bende kendi fikrimi söyledim.
@rozzyybaby o zaman güle güle
Yurt disindakiler hiç yapmiyor ona kalırsa. Askerlik biraz kayboluyor gibi
Asıl ondan olur. Askerden geldiğimde en büyük pişmanlığım bedelli gitmemekti😄
bazı şeylerin bedeli olmaz
olsa da karşılığı para olmaz
İstesem onlarca kez Bedelli yapacak imkanım vardı Ama Ben Subay Olmayı seçtim… tercih meselesi ☺️
Ben de öyle düşünüyorum, bende olmayacak diye düşünen varsa umrumda değil:)
olmaz olamaz evlenme aşamasında olsam vazgeçerim nokta
Senin evlenmen riskli zaten psikolojik sorunun var
Sonra ortada bedel ödedik diye geziyorlar 😂
Olmaz ayrıl ondan askerliğini yapmış birini bul acilen
Bedelini ödemiştir, aksini savunan erkek den olmaz asıl diyeyim de tartışma çıksın 😅
çocuğum eziyet çekmesin diye bende ödedim bedelli yaptırdım. biz çektik onlar çekmesin dedik.
Sizin zamaninizda zordu bu zamana gore ama simdiki askerlik zormu
Bence parası olsun olmasın herkes askerlik yapmalı …
Her erkeğin eli silah tutmalı savaş çıksa eşini çocuğunu atar kaçar bu tipler
Ben normal askerlik yaptim fakat çoğu kadın para sevdiği için ve bedelli parali insanlarin yaptığı askerlik oldugu icin genelde bedelli yapani severler
Vatan sevgisinin bedeli olmaz. Fiziksel ya da zihinsel bir engeli yoksa askerlik yapmayana erkek denmez.
Vakit kaybından başka bir şey değil erkeklik yapıp gittik keşke bedelli yapsaydim
Ne yapacak? 6 ay tuvalet mi temizlesin çocuk! Ben sevgilimi çok özlerim..
Mücadele ruhunu öğrenmesi için yapması şart diyorum. Erkek adam askerliğini yapar.
Yapılan şey sigara izmariti toplamak bunu mücadele ruhunu öğretecek 😅
Evet kibri ezilecek işte orada nefsi terbiye olacak :)
Nefis sigarayla ölçülür mü sanmam
Nefis sadece cinsel istek değildir. Kişilik karakter terbiyesi de işin içindedir. Cevabımı anladığını düşünmüyorum herneyse.
Ben cinsel istek anlamında demedim dediğini anladım ama o kişinin içinde varsa zaten askerlikle törpülenmesi de çok kolay değil onu anlatmak istedim ama neyse
@samedjackson sen gel askere Törpülenir merak etme paşam:)
Paşam?
Ne boş bir soru bu ya zenginse keyfi içinse kendi kararı zenginden sanane
Benim sorumdan da sana ne
Ömürde bir defa oluyor savaş zamanı hariç. Her erkek askerliğini yapmalı bence Yemin töreni dahil askerde yaşadığım güzel anların tarifi yapamam inanılmaz duygu askerlik adam ediyor gerçekten
biz 6 ay gittik de ne oldu kızlar peşimizden mi koştu :D
Bedelli de nedir arkadaş ya tamam insan okur unide falan filan olur ama normalde bedelli niye yapıyorlar ben sinri oluyorm normal askerlik yapsınlar 6 ay çok mu
Yemez maçasi bunlarn
@Kendihalindebirasker doğru diyorsun
Olur neden olmasın, ben bedelli yapmadım ama 28 gün yaptim jsjskdk
Daha dua et bir de bedelli askerlik parasını kadından nisanlisindan, sevgilisinden alan var. En asagi seviye
Bir de öyle tipler sanki 10 yıl askerlik yapmış gibi anlatıyorlar ya sinir oluyorum ama para varsa yaparsın sonuçta ! Askerlikten kaçıp yalandan çürük rapor alanlar bile var ! O yüzden paralı yapenlar laf atmak saçma olur
Param vardı, mallığımdan dolayı bedelli yapmadım.
Keşke bedelli yapsaydım
Olmaz bence.6 ay zaten gitsin yapsın adam gibi.
Alakası Yok parayla oranin zorlugunu duymustur ondan bedeli yapjistir
Bence gidilmeli ama gitmeyene de karışmam ayrıca ablacım sana da söyleyeyim erkeklik askerliğe göre ölçülmüyor
Bedelli askerlikle aşk ilişkisi ne alaka 😂😂😂Olur tabiikide
olmaz olmazz hiç olmaz. erkekler zaten kaçmaya meraklı kadınlara askere gitsin
Türk töresinde kadınlar da savaşır biz size bir şey diyor muyuz🤣 Orası savaş yeri değil normal belirli süre askerlik yapıp geliyoruz sıkıntıdan patlıyor insan vatan kurtarmıyor kimse orada. Soru çok boş yalnız ya🤣
Onlar vatanını para için satan modeller ne hayır gelir sence
Bence senin gibi kızdan olmaz. lütfen erkekleri rahat bırak. kimse senle birlikte olmak için ölmüyor ve bulunmaz hint kumaşı değilsin. üzgünüm, küçük balonunu patlattım.
Parasıyla vatan sevgisini bir kenara bırakıp erkeklik görevini yapmıyorsa olmaz
Bedelli yaptıysa zengindir kızlar da zaten zengin koca istiyor
Tercihler sorgunlanmaz herkes kendi hayatını yönlendirir bence pek takılmamak gerek bu duruma
Olmaz vatanını düşünmeyen ilerde senide düşünmeden bırakır benim düşüncem bu.
Olmaz. Parayla çözülemeyecek ilk problemde seni bırakır
Aga uza altı ay yap gel kızların bu boş boş konuşmaları sinir ediyor
Zaten 6 ay ya bunuda yapmayan ne bilim yani
Keske insan olsan nasil bi zihniyet
Olur, zaten askerliğin hala zorunlu olması saçmalık
benim kuzenlerim bedelli yaptılar mesela
Neden olmasın? İnsanlar zorunlu askerliği ne zannediyor anlamadım. Altı ay senden uzak duracak ne yapacaksın o sırada?
vatan görevinden kaçan adam değildir. vatan görevi için 6 ay gitmiş çok mu? önemi yok gitsin gelsin. beklersin. hiç olmazsa beklediğine değer. siz bırakın kardeş kadınlar askere gitsin sizin yerinize :D
@rozzyybaby git gönüllü başvur o zaman ne zırvalıyorsun sen. Bekara karı boşamak demişler ne de olsa dksksksm. İşim gücüm var 6 ay gitsem işimi kaybetcem zaten iş bulmak zor. Kadın olarak konuşmaya hakkın bile yok sorumluluğun yok. 6 ay boyunca bk beklersiniz aldatırsın hemen
Olur. Kendi tercihleri beni bağlamaz.
Olur olur bal gibi olur
parası varsa gitsin ne olucak
Yarım erkek olmaz sjsjs
Neden bedelli tercih ettiği önemli
Olur. Genel tavırlarına bakıp karar verilie
Ne alaka fakirlikten mal gibi 6 ay boyunca ezilenden mi olur
Olur tabi neden olmasin
kolaysa kendin git askere, bakalım olurmuymus
Yeter ki aşkın bedelini ödemeyi bilsin
Olur askerlikte önemli bir şey yok
Ne olur mu 🤔
Sevgili ya da eş
Tabi olur imkan olsa siz oğlumuzu bedelli göndermez misiniz şehit olma ihtimalini bile bile.
Sen nasıl bi insansın ya inşallah hayatın boyunca yalnız kalırsın
RTE'nin oğlu da bedelli yaptı.
Fazlasıyla geri kafalı bir düşünce