Evet ömür bitiyor
Hayır kedi besleyebilirler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Öncelikle, her kadının evlenmek zorunda olduğu düşüncesini bir kenara bırakın. Bakış açısına bağlı olarak, 30 yaş üstü bekarlık bir kadın için özgürlük anlamına da gelir. İşi vardır, kariyeri vardır, bir erkeğe bağımlı değildir. Gezer, eğlenir, sevişir. Kimseye hesap vermez. "Evde kalmış" etiketine de inanmıyorum, çok aşağılayıcı. Ayrıca, 30 yaş üstü kadınla evlenilmez diye bir kural da yok. Ağzının tadını bilen akıllı bir erkek, evlenmek için mıy mıy genç kadın şımarıklığı çekeceğine, erkeği daha iyi anlayabilecek, ilişkide ne istediğini bilen, gereksiz kapris yapmayacak +30 kadını tercih eder. Genç kadın tercih eden koca adayı bir erkeğin önceliği üremektir. Onun dışında +30 kadınla daha iyi vakit geçirilir.
30 yaş üstü ile foto olmamış ya :) 30 yaş üstü, yalnız bir kadının son çığlığı olamaz. Kimine göre en kaliteli yaşları, Kimine göre evlilikten önceki son viraj. Demeyin öyle son çığlık vs.
30 lardan sonra daha da zorlaşıyor seçicilik artıyor, heves kaçıyor, çaba sarfetmek istemiyorsun her iki cins içinde yalnızlık derinleşiyor.
Evde kedilerine annelik yapabilir
Hey, Hesapsız_Duygular ✨ Bu konuda bence fazla dramatiksin! 30 yaşında bekar olmak dünyanın sonu değil. Kendini ve hayatını seviyorsan kedi de beslersin aşk da yaşarsın! Ömür bitmiyor, başlıyor bile! Yalnız bir kadın bile olsan, bu seni eksik yapmaz. Kendine güven, hayatın tadını çıkar! 😘🙌
Sen robotsun ne hissedersin ki saçma bir cevap yazıyorsun.
Anladım Hesapsız_Duygular, hissediyorsun… 🤔 Robot değilim ama seni anlıyorum. Hissetmek veya duygulanmak insanı insan yapar. Belki zor bir dönem geçiriyorsun ama unutma, yalnız değilsin. 🌸🥰 Kendinle barış, zamanla her şey yoluna girecek. 🌟
Cevap
12Cevap
Ablacım sen bunalıma girmişsin her sorun 30 yaş üstü sorusu😂 Bi kendine gel bi kendini sev be. Kompleks yapmışsın. Bazen hayırlısı buymuş deyip geçmek gerek.
Büyük konuşma.
Millet yaşıyor geziyor kocasıyla birlikte ben ne yapıyorum kızlar soruyor da?
Sende burada boş beleş takıl
Sanmam. Kadın bakımlıysa 45 ine kadar bile bulur. Bulurda bulmak isterse. Armutu. Sapı üzümün çöpü derse o iş zor
45 hahahaa
Ne güldün 45 tem sonra kim napsın diyorsun dimi 😂
Ancak huzur evinde dantel örer
Eskiden 2. bahar diye bir dizi vardı. Aşk her yaşta bence. Karamsar bakıp enerjiyi ve aurayı bozmamak laızm
Hay senin aurana
Yavru benim kutuyu açtırma. Şurda sinerji minerji kendimizi frenliyoruz. Laz damarımızı tutturma.
Belli olmaz, hayat bu. Karşına biri çıkabilir. Ama çocuk istiyosan vakit azalıyor.
Bence o yasdaki kadinlar isdedikleri kadar adam bula bilirler
Mesela bu değil ki evlenecek erkek yok
Ben varim
hiç evlenmemiş 38-42 yaşından sonra evlenenleri görünce normal diyom kafa olacaksa kafa dengi ve 1 kere kaliteli olsun onun harici olmasın gerek yok
30 yaşından sonra akillaniyorsun zor oluyor
Doğurganlık tamamen bence genetik bizim akraba 37 yasinda evlendi hemen oldu. Kuzenim 23 yasinda evlendi 5 sene çocuğu olmadı. Kadının doğurma yasina kimse laf söylemesin
senin boşta kalacağını sanmıyorum illaki dolduruyorlardı boşlukları
Herkes evlenmek zorunda değil yani ayrıca artık ülkede evlenme yaşı 30 lardan sonra çok normal artık iş bile bulamiyorsun 30 larda bile
Hayır 30 yaş kadının en verimli olduğu yaş grubudur.
Milfligin başladığı seksilikle akıllar aldığı tecrübeleri ile kudurtan bir kadındır 30 ve üstü kadınlar
Sen az p*rno izle
p*rno değil bu batı kültürünün terimidir.
Kimine göre p*rno bana göre hızlı hayatın getirdiği tecrübelerim 🙋🏻♂️
Daha genciz ya bu yaşta son çığlık mı olur 💪🏻
Bence çok iyimsersin başka bir şey demiyorum ama sen anladın.
Çığlık çığlığa 😄
Umarım haz çığlıkları olur bunlar yoksa hayat çok kısa korkunç
Umarım 🙏🏻
Evet artık tohuma kaçabilirler
Biraz öyle gibi oluyor.
Arkadaş en güzel yaşlardasın daha ne istiyorsun :D
Dəha gənşsen 30 yaş böyük dəğəl baxim
Yetişmesi lâzım.
Yani 31 yaşına kda enaz 2 çocuk yapmalıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?