Akıl verir misiniz? Kafam çok karışık, ne yapacağımı şaşırdım?

Huyları, davranışı tam istediğim karakterdeydi. Fakat işini batırmış. Şu an birikmiş parası var. Yatırım yapmış onunla da. Altın, döviz vs. Annesi babasından ayrılmış ve tek başına geçinemiyor. İlk zamanlarda sıkıntı yoktu. Fakat sonradan geçinemedi yalnız başına. Ben annesiyle yaşamak istemediğimi en başından söylemiştim. Seçenek olarak babamın kirada olan evini söyledi. Annem oturup, para biriktirip, ev alıp çıkarsınız dedi. O birikmiş parayla annesine ev alıp oturtacak. Yeni işi neyle kuracak hiçbir fikrim yok. Sonsuza kadar ailemin evinde oturamam. Buna yüzüm yok. Babam emekli bir insan. Kira onları rahatlatıyor. Ve dolandırıldı. Borcu var. Belki eve geçin bile diyemecek bu yüzden. Ben bu sebeplerden ayrıldım. İş yok, para yok, ev yok. Ama çok seviyorum. Tam istediğim gibi birisiydi. Ama maddiyat ne yazık ki olmuyor. Çok mutsuzum. Kalbim ikimizde çalışırsak hallederiz diyor. Sonra güvenemiyorum, korkuyorum. Her şey problem. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yapardınız benim yerimde olsanız?

Akıl verir misiniz? Kafam çok karışık, ne yapacağımı şaşırdım?