sanaldan tanıştığım bir çocuk var istemiyorum diyemem ama istiyorum da diyemiyorum. daha yakışıklısı olur mu diye de aklım karışıyor. arkadaşım da çok çok güzelsin çocuğa göre dedi.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O kadanda net olsaydı acaba daha ıyısını sorgulamazdın. Olmaz o iş. cocugun tipi yüzünden değil egon ve cocugu kucumsemen yuzunden.
çocuğu küsümsemiyorum gerçekten ya statü olarak falan da küçük görülecek biri değil zaten ama sadece yüze önem veriyorum hep insanların yüzüne göre karar verdim birisini reddeettiysemm bilmiyorum yüz güzzelliğine çok önem veriyorum.
çocuk zaten azmış o da seni başka amaçla kullanacak zaten olmaz ondan
sen nereden anladın bunu
kanka alttaki birine yazdığın şeylerden masaj yapayım sana falan ne 😂 amacı belli
ben de anladım zaten amacını aşağıda bir de kıpırtı yazdığıma bak semsert oldu dedi
yazdığıma bakma*
yuhhhh engelle direkt bide düşünüyor musun kızım o kadar rahat söylüyor bide sana bunları amacı baika kullanır atar seni
bir şey olduğu yok şu an ya ben de emin değilim zaten ama ne bileyim enerji tutması gibi oldu o yüzden düşündüm
saçmalama engelle başka erkek mi yok
istemezsemm konuşmam sorun yok teşekkür ederim
Güzelliğe göreyse zaten sen mutlu olamazsın
sadece tip de değil yani
O zaman çocuğuna umutlandırma derim
yok öyle bir şey
Umarım belki çocukta vardır
yok ya umut falan vermedim
O zaman sıkıntı yok karar senin
teşekkürler
Rica ederim hakkınızda hayırlısı
Sen bu kafayla daha çok tek kalırsın
neden
Kanatkar değilsin biriyle çıksan yakışıklı birinden ilgi görünce hemen ona yönelir sin
şöyle bir durum var seversem ve karşılık görürsem daha iyisi umrumda olmazdı ama öyle bir sevgim yok erkekler kadınlar herkes bakıyor tipe fiziğe güzelliğe sen beğenmediğin kızlara yaz o zaman
Beğenmediğim hiç bir kıza yazmam ben yazana da cevap vermem
e o zaman beni niye linçliyorsun :D
Anladığım kadarıyla sen boşta kalmamak adına idare eder kafasıyla her yazana cevap veriyorsun
Linçlemek değil eleştiri bu
HE AYNEN KNK her yazqna cevap veriyorum çocukla bundan konuşmaya başlamadık belli bir sebep vardı. öyle olsaydı çoğu kişiyi idare ederdim. hiç de düşündüğün gibi değil
Açık açık kendin yazmışsın daha yakışıklısı olursa diye buda demek oluyor ki daha yakışıklısı çıksın belli bir süre bile olsa idare edecek potansiyel var sende
daha yakışıklısı çıkarsa demekle kastım bu çocukla hiçbir ilişkim yok ve ben de şu an bu durumu değerlendiriyorum bunu herkes yapar abartma gerçekten
Değerlendirme derken buluşmuyor musun bununla vakit geçirmiyor musun
mesajlaştık sadece üniversitede okumaya benim şehrime gel falan diyor ya da uzak olsa sen gelirsin ben gelirim dedi ama ben dedim yani şu an çok tanışmadık bunları düşünemem dedim
Seninki çoktan olaya atlamış baksana gelmeler gitmeler
Azmış çocuk ya onu fark ettim zaten ondan görüşmek istiyor en çok
Evlenme amaçlı görüşeceğini beklemiyordun umarım
Hangi mesajından anladın bunu
öyle bir bekentim yoktu ama evlenilmeyecek de diğerlerinin benden farkı mı var
masaj yapma konusunu falan açtı bana masaj yapacakmış hshdcb. bir de çok güzelsin falan etkilendim kıpırtı oldu falan dedi
Bu dediğini hiç anlamadım
Şimdi anladım 🤣😄😄 eleman nerden yürüyeceğini iyi biliyor
Sen ne cevap verdin peki
pek açık sözlüsün dedim o da istediğime karşı öyleyim seni istiyorum dedi
Gidişat baya iyi gibi
hmmm teşekkür ediyorum yorumun için zamana bırakmalıyım belki de zaten
Rica ederim ne zaman fikir istersen taktik istersen yazabilirsin
<3
🥰🥰❤️🌹🌹
Hem ayranım dökülmesin
Arkadaşa bakma
ona bakmadan önce de aynı konuyu düşünmüştüm
Tavırları sana karşı nasılsa ona göre karar vermeni tavsiye ederim
bu da aklımı karıştırıyor çocuk cinsellik konusunda çok rahat bana da öyle yaklaşmak istiyor
O zaman bence de bırak gitsin yani
teşekkür ederim
Rica ederim