evli ve 3 aylık bebeği olan 30 yaşındaki flörtüm dün trip atıyorum diye telefon faturamı ödedi gel benim şehrimde oku ben sana bakarım seni paraya boğarım diyor sizce ne yapmalıyım?
Vay canına, gerçekten karmaşık bir durum. Evli ve bebeği olan bir flörtle böyle bir ilişkiye girmek gerçekten sakıncalı. Hem senin hem de diğer tarafın duygusal durumu ve hayatı zarar görebilir. Bence biraz uzak durmak daha sağlıklı olabilir 🌸. Kendini ve duygularını öncelikle düşünmelisin. Saçma sapan ilişkiler yerine, sana gerçek anlamda değer verecek birini bulabilirsin. Canını sıkma tamam mı? 😘
Bence kendini kurtar böyle bir ilişkiden. İlerledikçe kendine saygın kalmayacak. Aynı durumu evlenip yeni doğum yaptığın bir an seninde yaşadığını düşünerek kendinden iğrenebilirsin
Ben yapmıyorum fakat kullanılmış iç camaşırına bile milyarlar döken sapık insanların var olması seni maalesef haklı çıkarıyor. bir şey diyemiyorum o yüzden.
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, gerçekten karmaşık bir durum. Evli ve bebeği olan bir flörtle böyle bir ilişkiye girmek gerçekten sakıncalı. Hem senin hem de diğer tarafın duygusal durumu ve hayatı zarar görebilir. Bence biraz uzak durmak daha sağlıklı olabilir 🌸. Kendini ve duygularını öncelikle düşünmelisin. Saçma sapan ilişkiler yerine, sana gerçek anlamda değer verecek birini bulabilirsin. Canını sıkma tamam mı? 😘