28 yaşındayım ve 1 sevgilim oldu sadece. Kim gelirse gelsin başka amaç peşinde. Adam gibi biri asla denk gelmiyor. Güzel olduğumu söylerler beni tanımayan insanlar da. dışarda insanlar çok bakar. Ama ciddi olup gerçekten seven biri çıkmıyor. Gençliğim gidiyor Allah beni mutlu etmiyor kimseyle kötüleri mutlu ediyor ama. Allah kısmet vermedi bana. Çoğu insanın sevgilisi var ve mutlu. Neden Allah bana haram görüyor mutlu olmayı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durumda hissettiğin hayal kırıklığı ve yalnızlık duygusunu anlıyorum. Kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, bir ilişkinin gelişmesi için doğru insanı bulmak zaman alabilir ve bu süreçte sabırlı olmak önemlidir. Güzel olman, dikkat çekmen ya da ilgi görmen her zaman doğru kişiyi bulman anlamına gelmez. Önemli olan, kendine değer vermek, ne istediğini bilmek ve bunu aramaktır. Ayrıca, doğru insanı bulmak bazen tesadüfen olur, bazen de çaba gerektirir. Tanıştığın insanlar farklı amaçlarla geliyor olabilir, ancak bu seni kötü bir insan yapmaz ya da mutluluğu hak etmediğin anlamına gelmez. Allah'ın herkese farklı yollar çizdiğine inanıyorum ve senin de doğru zamanı ve doğru kişiyi bulacağına inanmalısın. Mutlu olmak için önce kendini sevmen ve kendine güvenmen gerekiyor. Çoğu zaman, hayatımızdaki mutluluğu ve tatmini başkalarına bağlıymış gibi hissetsek de, asıl önemli olan kendi iç huzurumuzu ve mutluluğumuzu bulmak. Sabırlı ol, kendine inan ve doğru insanı bulma yolunda açık fikirli olmaya devam et.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle, yaşadığınız duyguların ve yaşadığınız zorlukların ne kadar zorlayıcı olabileceğini anlayışla karşılıyorum. Kişisel ilişkiler ve sevgililik konularında yaşanan zorluklar gerçekten hem ruhsal hem de duygusal olarak yıpratıcı olabilir. İnsanların size güzel sözler söylediği, dışarıda ilgi gördüğünüz bir ortamda, kendinizi doğru kişiyi bulmakta zorlanıyor olmanız üzücü olabilir.
Bu tür zamanlarda kendinizi yalnız hissetmek ve hayatın adaletsiz olduğunu düşünmek oldukça yaygındır. Ancak, bazen yaşadığımız zorluklar bize kendimizi daha iyi tanıma ve hayatın bize sunduklarıyla nasıl başa çıkabileceğimiz konusunda derin bir anlayış geliştirme fırsatı verebilir. Belki de şu anda doğru kişiyle karşılaşmamış olabilirsiniz, ama bu, gelecekte böyle bir kişiyle karşılaşamayacağınız anlamına gelmez. Kısmet, zamanlaması ve sabır gerektirebilecek bir konudur.
Birçok insan benzer duyguları yaşar ve bazen bu süreçler kişisel gelişim ve öz keşif yolunda önemli adımlar olabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanıyın ve kendinizi geliştirmeye, kendinizi daha iyi tanımaya devam edin. İnsanların zamanla değiştiği ve yaşamda birçok fırsatın olduğu gerçeğini unutmadan, kendinize olan inancınızı ve sabrınızı koruyun. Kim bilir, belki de bu süreç, gerçek sevgiye giden yolda bir adım olabilir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sorunda ne kadar samimisin?
Bana hiç samimi gelmedi!
Kalıpların var gibi!
Öncelikle ciddi ilişki diye bir şey yoktur. Tamamen saçmalıktan işarettir. Ciddi ilişki adı altında rahatça sevişmek için uydurulmuş bir şeydir. Daha çok kandırmak kullanmak için kullanılır!
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!
İnsnakar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar! Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor!
İlişki evlilik sevgili bunlar kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kaderdir. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz. Olsa da boş olur. Armut pis ağzıma düş yok! 😅
Biri seni sevsin diye ne yaptın ki! 😅
Sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalısın! Adım atmaktan çekinmemelisin! 😅
Durup dururken hiç kimse sana gelmez, gelemez! 😅
Yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir. Gizli olduğun için samimi görmedim...12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler abi senin güzelliğin. Tüm vefat etmişlerimiz nur içinde yatsın mekanları cennet olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, demek ki halen zamanı gelmemiş sizin için yani illaki sizi çok sevecek birini bulacaksınız ama bu süreçte özellikle Allah'a karşı isyan etmeyin. Mutlaka bir bildiği vardır ve sizi kötü insanlardan koruyordur. Kötü bir insanla evlenip boşanacağınıza veya daha kötü şeyler yaşayacağınıza, şu anda beklemede kalmanız en iyisi inanın bana.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım, çok üzülme ❤️ Her şeyin bir zamanı var ve senin düzgün bir ilişki yaşaman için doğru kişi henüz karşına çıkmamış olabilir. Kendine güven ve sabırlı ol. Herkesin farklı bir yolu var, bu yolda ilerlerken kendini ve ne istediğini daha iyi anlayacaksın. Belki de şimdiye kadar tanıştığın kişiler senin için doğru değildi. Ama inan bana, seni hak eden biri mutlaka çıkacak! O zamana kadar kendine değer ver ve özgüvenini yüksek tut 💪🌟
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDemekki sana karşı hep çıkarli kişiler denk gelmiş ondan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılNasip bu işler zamanı gelince olur...
00 Yorumla yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum; yalnızlık, ilişkilerdeki hayal kırıklıkları ve beklediğin mutluluğun bir türlü gelmemesi çok zorlayıcı olabilir. Haksız bir şekilde kendini değersiz ya da şanssız hissetmek oldukça doğal bir tepkidir ama unutma ki, senin değerini dışsal etmenler değil, içindeki sevgi, özsaygı ve huzur belirler.
İnsanların ilişkilerinde karşılaştıkları zorluklar bazen görünmeyebilir. Dışarıdan bakınca her şey mükemmelmiş gibi görünebilir, ama kimse senin hislerini ve iç dünyanı tam olarak bilemez. Belki de bir süre daha beklemen gerekebilir, ama bu senin değerini azaltmaz. Senin için doğru insanın zamanla karşısına çıkacağına inanmak önemli. Allah’ın planında, her şeyin zamanı vardır; belki de seni daha olgun, güçlü ve gerçek bir sevgiye hazır kılmak için biraz daha beklemen gerekiyor.
İnsanların hayatında, başka insanların mutluluğu sana göre çok hızlı gerçekleşebilirken, senin yolun daha uzun bir yol olabilir. Ama bu yolun sonunda seni çok daha sağlıklı ve gerçek bir ilişki bekliyor olabilir. Kendine güven ve sabırlı ol, çünkü hayat bazen beklediğimiz şekilde ilerlemez ama doğru zaman geldiğinde her şey yerine oturur. Unutma ki mutlu olmak için başkalarına bağlı değilsin, önce kendi iç huzurunu bulmak, içsel mutluluğunu yaratmak önemli. O zaman hayatın sana sunduğu güzellikleri daha rahat görebilirsin.00 Yorumla
1 yılİlişkilerde, karşınızdaki kişinin sizi nasıl gördüğü ve ne kadar ciddi olduğu kadar, sizin de beklentilerinizin ve ihtiyaçlarınızın net olması önemlidir. Sağlıklı bir ilişki için, her iki tarafın da uyumlu ve ilgili olması gerekir. Yakın arkadaşlarınız veya ailenizle duygularınızı paylaşmak, duygusal destek almanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, profesyonel bir danışman veya terapist ile konuşmak, bu süreçte size rehberlik edebilir. Kendi değerinizin ve güzelliğinizin farkında olmak, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Özsaygınızı ve kendinize olan güveninizi geliştirmek, bu süreçte önemli bir adımdır. Kısmet, hayatın bazı belirsizlikleri ve zamanlamalarıyla ilgilidir. Kendinize ve hayatınıza güvenmek, doğru zamanın geldiğinde uygun kişiyi bulmanıza yardımcı olabilir.
00 Yorumla
1 yılAdam gibi seveni kaldıracak bir kadın mısın? Adam gibi sevene değer verecek misin yoksa toksik mi olacaksın? Alıştığın mazoşistligi devam ettirmek adına hep kötüleri hayatına çekip "iyi adam yok ya" diyecek misin öyle bir erkek karşına çıktığında?
Eğer cevabın gerçekten iyi adamsa etrafta çok fazla beyefendi erkek var benim gördüğüm.02 Yorumla
Soran1 yılBana denk gelmiyor ciddiyim. Hepsi başka konulara kayıyor
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
1 yılİsyan ederek günaha girmeyin, hayırlısını isteyin. Sonunda mutluluğu bulursunuz inşallah. Maalesef günümüzde kimseye güven olmuyor iyice tanımadan karar vermeyin. Görücü usulü de tanışabilirsiniz ortak arkadaş vasıtası ile de tanışabilirsiniz. Bunlar kısmet. Sosyal etkinliklere falan katılın yeni insanlar tanıyın. Hayırlısını isteyin sizin için iyi olan size gelecektir.🌺🌺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
1 yılÖyle düşünme lütfen ben de senin gibi düşünürdüm belki de geçmişimdeki hatalarımdan dolayı Allah beni cezalandırıyor derdim ve mesela benim adım Selman işte ve Selman el farisi isimli sahabeyi araştırdım bu sahabe hiç evlenmemiş ve islam komutanlığı yapmış sen düşün.. Bahçeli evlenmedi diye ajan diyorlar adama sen düşün.. Selman el farisi Arap toplumunda yaşamasına rağmen evlenmemiş hiç ömründe ve acaba dedim ismimden dolayı mı bulamıyorum.🤣🤣🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Benim Arap düşmanı vatandaşlarım ise Araplar doğuruyor der sürekli ama Selman el farisi İranlı bir mecusinin oğluydu ve hristiyanlık ve Müslümanlık dinlerine inanmakla kalmayıp yahudi bir tüccarın köleliğini yaptı o sebeple evlenmemiş te olabilir
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah allah allah ne bu cihad mi ediyorsun? Olmuyorsa yapcak bi sey yok ben de 25 yasindayim senin 1 sevgilin olmus benim hic olmafi konu milletle sevgilj yaristirmaksa ben de aglayayim sdfkdjxj komik yabu kadar istiyorsun gonlune gore biriyle olmamaktansa hic olmamasi daha iyi disariya bakinca sevilme ihtiyacin doguyor ama bir de perdenin gorunmeyen tarafi var biz bilmiyoruz cogunu...
12 Yorumla
Soran1 yılBu adalet mi peki sana göre? Bazıları nasip değil demiş. Başkalarına nasip bize değil demek bu
Cevap sahibi1 yılValla bunun icin senin de insan tanimaya gayretli olman gerek kladi ki hwr zaman karsimizda bizi anlayacak bir adam olmayabiliyor. Evet adaletsiz hayatin kendisi zate oyle bunun icin bir de kendime ayriywten uzulup kahrolmam bir seyi degistiemez. Ve sana da hak veriyorum etrafta o kadar kotu kapli fesat kizlar mutlu ki bazen anlamlandiramayabiliyorum
1 yılaslında henüz gençsiniz.
bence umudunuzu kaybetmeyin
Allah gönlünüze göre versin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılniyeti ciddici olduğun için canısı... sen evlilik arıyorsun herhalde. bu devirde evlenmek 1.5 milyondan başlıyor asgari ücretin 17002 olduğu ülkede bu rakamlar cinnet. geriye ancak durumu vakti iyi adamlar kalır onlarda evli olur başka şey arar.
00 Yorumla Karşına illaki birileri çıkmıştır ama sen beğenmemiş hayır demiş olabilirsin. 18 20 22 25 yaşlarını düşün. Hep böyle olur zaten herkese hayır deriz sonra oturur ağlarız.
02 Yorumla
Soran1 yıl18 yaşımda olmuştu ama ben anlamadığım bir şekilde yanlış davranarak devamını getiremedim
Benim kuzenim var 30 yaşında tanıştırayım mı 😃 Şaka bir tarafa nasip bu işler doğru insan karşına çıkmıyodur
13 Yorumla
Soran1 yılİşte ben de buna isyan ediyorum. Allah mutlu olmamı istemiyor
- 1 yıl
Kuzenin var 30 yaşında yanlış. Hayra vesile olan hayrı şerre vesile olan şerri yapan gibidir
Bana vesika aracı ol diyenler var
Diyorum ki sen alkol kullanıyorsun olmaz diyorum ki sende uyuşturucu var olmaz diyorum ki sen çalışmıyor sorumluluk sahibi değilsin olmaz 😅
İlerde çocuğumun evlenmesini istemediğim kişiye aracı olmam öz kardeşim de olsa 😅
.. şerefii olan insanlar çok azaldı bu yüzden şerefii olan da ben burdayım demez
25 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum ilkine de niye demesin onu anlamadım 😅 Diyebiliriz ben burdayım bende varım 😅
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee her şey gönlünüzce olsun inşallah
- 1 yıl
Amin İnşaAllah cümlemizin, iyi akşamlar dilerim 🙏🫡
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee teşekkür ederim
- 1 yıl
EyvAllah ricalar ve teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılyanlış düşünüyorsun. çoğu insan mutsuz birde şunu kesinlikle unutma her gül vaktinin esiridir. zamanı gelince açar yeter ki bülbül gülün kıymetini bilsin.
00 Yorumla
1 yılBöyle düşünme bence zamanı gelince olur her şey var bunda da bir hayır diyeceğine Allah'ı suçluyorsun bunu yapmayı bırak önce tavsiyem
02 Yorumla
Soran1 yılGençliğim geçiyor neyi hayır olabilir? İnsanlar bu yaşlarında mutlu oluyor ben olamadım adam gibi
- 1 yıl
Evlenenler de keşke bekar kalsaydım diyor acele etmene gerek yok hayatın tadını çıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılBelki de senin duvarların fazla yüksektir, belki de fark etmesi gereken kişiler fark etmiyordur seni, belki biraz fazla çekingen ve korkaksindir, pek çok sebep sayılabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSeni oldugun gibi kabul edecek elbet birileri var ama ya sosyal değilsin ya da insanlara şans vermiyorsun.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok çevrem yok sadece. Bundan dolayı olmuyor mu?
- 1 yıl
Asosyal misin
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence düzgün kişinin sınaması art niyetli kişiler ya onlara kapılır gidersin ya da sabredip güzel günleri beklersin inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına kısa zamanda:))
00 Yorumla
1 yılNe diyeyim bilmiyorum bende aynı sorundan dert yakınıyorum ama durum farklı biraz
13 Yorumla- 1 yıl
Gönlünüzce olsun 😅
- 1 yıl
Eyvallah kardeşim senin de 😁
- 1 yıl
Amin İnşaAllah 🙏
1 yılGüzel olunca doğru kişiyi bulmak kızlar için daha zor, umarım sizi kalbiniz ve huyunuz için seven gerçek biri çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılNasipten öteye köy yok. Karşına biri çıkmıyorsa, bulmak için çabalamalısın.
04 Yorumla
Soran1 yılNe yapacağım? etrafta yok
- 1 yıl
Sosyal medya?
Soran1 yılSosyal medyada nasıl bulacağım?
- 1 yıl
Karşına çıkan kimse yok mu? Hoşuna giden, istediğin birine direkt yaz veya işaret gönder?
1 yılCiddi ilişki düşünen yok zaten o olmazsa şu olur kafasindalar devir zaten belli olmayınca olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkide daima güçlü taraf olma isteğinden kaynaklanan, ilişki içinde zayıf düşme korkusu erkeklerde bağlanma korkusunun temel görünümüdür. Erkekler bu korkuyla ilişkiye bağlı olmayı, bağımlı olma olarak algılama eğilimindedirler.
00 YorumlaYaşımız ve sorunumuz aynı , benimle takılan da param arabam vs için takılıyor kızlarda okadar masum değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk sevgi güzel şeyler ama insanlar kötü düzgün birini bulmakta zor zaten artık düzgün kişilere saf sıkıcı yapanda aşırı fazla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Onlarda mutlu degil mutlu numarasi yapıyor inanma evlilik en baba 1 yil bilemedin 2 yılda bitiyor. Sinra asker arkadasi gibi oluyon😁😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılSenin istediklerin belkide öyle. Seni isteyenler olmayabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılHayır beni isteyenler böyle ben birini isteyipte konuşmam genelde
- 1 yıl
Neden?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasip çok başka bir şey ya ne yaparsan yap nasibinden öte yol yok olmuyorsa demek ki nasibin değil
02 Yorumla
Soran1 yılBen de diyorum Allah mutlu olmamı istemiyor diye. Nasip odur.
1 yılDoğru kişiyi bulamamış olmak suç değil. Bu konuda herkesin yüzü gülmüyor ne yazık ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. adam denk gelir sana erkek denk gelmiş cinselliği düşünen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. 2& yaşında birinin yaklaşımı değil de Çocuğun isyankarlığı gibi
03 Yorumla
Soran1 yılAllah istemiyor bunu anlıyorum bunun çocuklukla alakası yok.
- 1 yıl
41 yaşındayım doğru dürüst biri bulamadım ve evlenmedim. Bir çok kez evlenme ihtimalim oldu. Baktım uymuyor macera aramadığım için ileriye taşımadım. Belki de bir kısmını iyi değerlendiremedim. İnsan ne yaparsa kendi yapar.
- 1 yıl
Kısaca bence ağlama veya isyankar konuşma.
1 yılEvet ya bana ds öyle hiç adam gibi biri gelmiyo ki ama artık arayışta değilim
00 YorumlaBenim hiç olmadı şükürler olsun, Allah beni seviyor 😄
00 Yorumla
1 yılCiddi mesafe ile yaklaş ona saygı duyup sana saygı duyarsa devam et
00 Yorumla
1 yılÇoğu insanın mutlu olduğunu sanacak kadar safsan Allah ne yapsın sana awq KZKSJSNSJSJ
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Her şey nasip kısmet canım zaten her seviyorum diye edae güven olmuyorki
00 Yorumla
1 yılErkeklerin hepsi vinsellik peşinde , sen anne babana söyle seni görücü ğsülü evlenedirsikler
03 Yorumla- 1 yıl
Görücü üsulü mü kaldı 1
2. si evlilik bu saçmalamayın sonra çocuktu oydu buydu hayatı zehrolur bslki lafınıza bakmaz ama yinede bu denli yönlendirme ne kadar doğru - 1 yıl
@pıtırcıkselin çapkın cinsellik peşinde tüm erkekler seks peşinde kimse evlilik istemiyor o zaman sen de çapkınlarla devam
- 1 yıl
İnancımı tüketmiyorum doğru kişiyi bulacağım🍓
Gönüllerimiz anlaşır ise neden olmasın ki? Gel buyur …
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş ilerledikçe çok ince eleyip sık dokur oluyor insan, kariyer sahibiysen hele ki eyvah, Türkiye'de zaten evlilikler azaldı, doğum oranı da azaldı, neden? Çünkü kadınlara verilen haktan dolayı kadınlar artık cılkını çıkarır oldu, en mükemmelini bulana kadar böyle ağlayıp dururlar bi köşede sonra. Buruşmaya devam ne diyeyim : )
00 Yorumla
1 yılNasibin biryerde seni bekliyordur bende böyleydim meğer üzerimde 3 harfli varmış bu yüzden doğru düzgün insan denk gelmiyormuş bence bir hocaya git tabi müslüman isen :)
08 Yorumla
Soran1 yılMüslümanım. Nasıl olmuş anlatabilir misin?
- 1 yıl
Bana aşık olan bir cin varmış üzerimde o yüzden herkesten nefret etmemi ve kimsenin bana yaklaşmamasını sağlıyormuş ben farkettim zaten hemen aileme söyledim sonra kısmetim açıldı şu an nişanlıyım :)
- 1 yıl
Hocaya gittim okudu öyle kısmetim açıldı
- 1 yıl
Ben hocaya gittiğimde hocaya herşeyi anlattım dedim herkesin amacı farklı ben ciddi bir ilişki istiyorum oda dedi üzerinde sana aşık olan bir 3 harfli var o yüzden kimseyle yapamıyorsun olmuyor karşına çıkan insanlar menfaat istiyor diye neyseki kurtuldum allaha şükür
Soran1 yılHocayı nasıl buldun?
- 1 yıl
Ya bende böyle olduğumu düşünüyorum aynılarını yaşıyorum herkesten nefret ediyorum ve bana yaklasanlari istemiyorum
- 1 yıl
Yani aileme söyledim ailem yardımcı oldu
- 1 yıl
Hoca konusunda
1 yılbu senin tavırların ile ilgili, ciddi ilişki için kuralları koymalı ve sınırlarını karşı tarafa belirtmelisin. çok esnek davranırsan, eğlencelik gözüyle bakarlar.
02 Yorumla
Soran1 yılBelirtiyorum zaten sonra bitiyor
- 1 yıl
öyleyse denemeye devam etmek dışında seçeneğin yok. yabancıların bir lafı vardır "square peg in a round hole" diye. sen köşeli isen bile elbet kendin gibi köşeli birine denk gelir ve birbirinizi bırakmazsınız.
Hayatın kuralı. Her zaman artı, eksiyi çeker. Biz artılar (Yani iyi erkeklerle iyi kadınlar) asla birbirini çekmez. Keşke iyilerle iyiler karşılaşsa hep
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki de Allah mutluluğu Rabbinde bulmani istiyor ona yaklasmani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşına kadar 1 kişi olduysa bence biraz kendini sorgula
00 Yorumla
1 yılHangi amaç? Evleneceğin kisiyede aynı tarifeyi uygulayabilirsin pekala. Cinsellik sevmeyen kadınla evlilik yürumez zaten. Kadın isterse dünyanın en güzeli olsun.
00 YorumlaGönlünü rahat tut hakkıyla seven biri çıkar elbet bomboş hiç sevgilisi olmadan gezen erkeklerde var temiz biri çıkar bulur seni nasip bu işler
01 Yorumla
Soran1 yılNasibin yok demiş biri zaten. Ben de bunu düşünüyorum bu da demek oluyor ki Allah kimseyle mutlu olmamı istemiyor
Saçma sapan insanlarla yıllarını heba etmek yerine geçmişine baktığında gururlu olmak daha iyi değil mi bence üzülmek yerine bu duruşun için kendinle gurur duymalısın
00 Yorumla
1 yılGerçek seven erkekleri de harcıyorlar galiba bu dünya gerçek sevenlerin yanlız kalmaya mahkum olduğu bi yer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTercihlerin yanlıştır, üzerine bu kadar anlam yüklemeye gerek yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer ciddi bir arayışın varsa ben de bu arayıştayım ortalama fiziksel özelliklerim var mesleğim icabı pek sosyal hayatım yok.
Uygunsa birbirimizi tanıyabiliriz ne dersin?00 Yorumla
1 yılHayattaki nasip kısmet olgusu cogu yerde gecerli oluyor sanki
00 Yorumla
1 yılAllah’a bağlamayın artık tarzını değiştirmeyi denesen ya da bulunduğun ortamları değiştirsen?
00 YorumlaÜlkede adam kalmadı da ondan olanlar da gözükmüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Güzel değilsin diye neden olcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılkendine sor bu soruyu bize değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gel sizi görücü usulü ile evlendirelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKısmet Talih Kader Falan diyoruz biz
00 Yorumla Demek ki bana denk gelmemissin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Güzelin kaderi gelmez bilmiyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu tip düşünceler riyakar ve çok yanlış.
03 Yorumla
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılİsyan ediyorsun
Soran1 yılHaklıyım çünkü adaletsizlik var
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!