Asla bir kızla sevgili flört nişan söz evlilik çocuk hatta arkadaş bile olmayacak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendin diyosun lan zaten olamazsın tabi bu soru değil ki sen olamayacağım demişsin
WHAT
Sebeb nedir hastalığın mı bar eksiğin mi var
VAR
Bende aynı durumdayım umursuz bir vakayım
genceciksin 45 yasindasin dur XKSKXLELEKXKELXEKKDD
@whatisthatahaha yaş yanlış kelek insan
Soğan cücüğü seni her şeye salça olma
Ne boş yaptin be
@whatisthatahaha ergenüs kocaman randımunda gelip saygısızca konuşuyorsun
Ergenus mu birde kimse sana saygisizlik yapmadi belki benden 3 4 yas daha buyuksundur ama benden olgun degilsin
@whatisthatahaha daha fazladır
kacsin 45 mi XKDKXLELXKDKXKEKDLS
@whatisthatahaha lütfen şu manasız hala silsilesine bir son verin o zaman seni ciddiye alıp konuşacağım
Harf*
Sen benden ne istiyon birsey demedim ki ben sana ben abiyle konusuyom
pardon cevapları karistirmisim
tamam 45 yasinda degilsin sen simdi yasini soylede ona göre hitap edelim uyarmı?
Hala da degilsin
@whatisthatahaha daha nereye ne yazdığı bilmeyecek kadar ağzı açık bir şekilde yorum yapıyorsun
soruma cevap versene?
karismis olamaz mı normal birsey
Bence doğru bir tercih
bilemiyorum herkes her haltı yerken
Niye
ozguven eksikliği var onu ckzerse düşünmez daha öyle seyler
100 tane sebep var
Ben yakışıklı erkekleri sevemiyorum aksine
@whatisthatahaha hiç bir zaman gelmiyecek o özgüven ehliyet almak araba satın almak sürmek kız sevmek evlenme yabancı ülke görme ATATÜRKÜN DÜNYAYA GELMESİ GİBİ.
Knk ehliyet alirsin arabada alirsin herseyide yaparsin kendine gel lan kalk ayağa git elini yüzünü yıka sen bundan daha fazlasisin
@whatisthatahaha bence de. Bende çok çirkinim ayrıca erkeklerden hakaret yiyorum umrumda değil
sende yanlis dusunuyon bu arada kendinize gelin aaa
@whatisthatahaha yok ya umrumda değil zaten. Bakayım erkeksiz ölsem nolcak
@whatisthatahaha beni bir tanısan n*ah alacağımı yapacağımı bilirdin.
erkeksiz ölmezsjnde böyle dusuncelerle kendi kendini yersin sen bence fazla takma mutlu olmaya bak iyi arkadaslarin olsun felsn filan snladin iste
Knk taniyim seni bahset o zaman 😂
@whatisthatahaha 2012 senesinden beri içime odama gömülüyüm beni 1 milyon amerikan profesörü bile tedavi edemez sosyal özgüvenli kendini seven yapamaz
arksdasin yokmu
@whatisthatahaha tamam susarmısınız
@whatisthatahaha 1 tane Ankara şehir dışı Instagram
bisi demedik ki sana zzten ben digeriyle konusuyom sadece tavsiye verdik o kadsr
Sen nerdesin bulunduğun yerden bulursun illaki
@whatisthatahaha t. m
Ben dünyanın ezik adamıyım
Olm sen iyimisin ak öyle dersen öyle hissedersin
@whatisthatahaha beni tanımıyorsun 2012 yılından beri odama hapisim
Çık biraz hava al delirrisin
Sen kaç yasindasin ki
yok ben bilgisayar oynuyorum zaman geçiyor 16 yaşında oturdum 12 sene geçti 28 yaşına geldim sosyallik bana göre değil hiç bir şeye girişimim olmayacak
İş güç vsrmi meşgul olursun
@whatisthatahaha ben hiç bir zaman çalışmam
Peki abi Allah herseyi gönlüne göre versin inşallah çok mutlu olursun
@whatisthatahaha Vermesin ağzından yel alsın hiç sanmıyorum 2099 yılında inşallah
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım hiç özgüvenim yok hevesim yok benim
Abi bar sigara icki bunlar iyi şeyler değil zaten bende yapmadım ikincisi hicbirsey için geç değil genç adamsın herseyi yaparsın
@whatisthatahaha iyi bir şey olduğu için değil hiç bir şeyi tecrübe etmediğimi belirtmek için yazdım önemi yok yani. hiç bir şeye hevesim isteğim yok
iste dediğim gibi abi sigara alkol icki bar tecrube etmeye değer şeyler değil zaten ama kalanları cidden yapabilirsin
@whatisthatahaha ya takılma detaylara maksat hiç bir şey yaşamadığımı GENÇLİK göstermek. sen beni tanımıyorsun yapamam ye iç yat uyu pc oyna işte
Anladkm abi ben seni ama dediğim gibi gençlik belki gitti ama sen hala gencsin 28 ne ki herseyi yapabilirsin ciddiyim
@whatisthatahaha işte hevesim yok herşeye 12 sene alışmak dile kolay