Her kızın bir alıcısı oluyor benim hiç olmadı yas 24.
Sen begenmemissindir demeyin hiç talip olan olmadı.
Her kızın bir alıcısı oluyor benim hiç olmadı yas 24.
Sen begenmemissindir demeyin hiç talip olan olmadı.
Bana da olmadı ben kendimi de beğenmiyorum ama buradan bir kaç kişi mesela ya iyisin falan dedi ama sonuçta olmadı ne yapalım yani yaş mı tutalım olmuyorsa olmuyor çıkar birgün olmadı çay demler içeriz
Benim gibi birinin bile talibi çıktıysa senin hayli hayli çıkar.
yüzümde yanık izleri hala duruyor. Bir gözüm protez ve sol bacağım ampute. Aktütünün hatırasıdır bana. O zaman görüştüğüm bir kız vardı. Bu olaydan sonra beni terketti. Eşim ise beni böyle tanıdı böyle sevdi.
herhangi biri seni görüntün için seveceğine doğru kişiyi bekle yeter
Cevap
6Cevap
Kendine bakmasını bilmiyorsundur yoksa Allah kimseyi çirkin yaratmaz
Bakimliyim sorun yüzüm çirkin
Yüzüne bakmıyosundur o zaman kadınlar bir sürü şey uyguluyor. Spor yapmıyosundur kitap okuyosundur sohbetin zayıftır vb bir sürü etken var birinin seni begenmesi için. Ama sen istiyosun ki ben bekliyim gelsinler kapıma sürekli
Cildime bakıyorum cildimde kusur yok.
Spor yapıyorum giyimim kusamim düzgün bazen seksi bile giyinirim.
Sıkıntı olmaması ona rağmn sevgilimin
Sen erkek olsan sana nr için bakardın?
Kulturluyum , iyi niyetli güler yuzluyum güzel olmasamda.
Bunun için bakardım ama erkekelr buna önem vermiyor.
Nekadar bakımlı olsamda kimse begenmiyor
Güzellik nedir ya senin için? Biraz topla özgüvenini. Aklımda omuzları düşük kamburu çıkmış saçları elektriklenmiş suratı önünde biri baktıgında bakışını kaçıran bir kız modeli çizdin kafamda
Öyle değilim ama yüzüm kotu
Sen negatif bir kadınsın. Sürekli kötüyü çagırıyorsun o yüzden kötü hiç peşini bırakmıycak haberin olsun ✌️ İyi günler
Kendine tam olarak bakiyor musun peki. Bakimli misin. Kendin hakkinda bu kadar olumsuz dusunme bence. Aynadan kendine bakinca kendin hakkina yorumun nedir
Öyle düşünme.. knsmk istrmsn
Yalancının
Ya güzel olsam sevgilim olurdu bu yasa kadar
Yahu ilk görüşte cilveli olup olmadığım.
Belli olmaz ki tipim yok gelsin tanışmak istesin.
Bende cilveliyim
İstek attim
Cok merak etttim seni
Kisa boyluysan ben begenirim. nedense bendede boy takintisi var kisa boylu kizlar cok guzel gorunuyor gozumde uzun boylular ise isterse manken olsun cok itici geliyorlar
Sen hangi sehirde yasiyorsun
Tanışalım o vakit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?