İyi akşamlar eşim manipülasyon tekniğini çok iyi kullanan biri ama ben bıktım mesela bana çevresindeki kadınların güzelliğinden bahseder bana bi kez bile iltifat etmez ben sonra o kadınları kıskanmaya başlayınca da bana paranoyak der napcağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim eşinden ayrıl vs değil çözüm odaklı yorumlar yapar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılAnlıyorum seni böylesini başta takmayacaksın ne derse dersin kendini dizginle kıskandın mı belli etme hiç oralı olma ve aynı zamanda psikoloğa git durumu anlat hem içinde kalmaz sonra baktın bu yöntem işe yaramıyor ondan sonra ona herşeyi file getir ve ayrılmak istediğini söyle olmuyorsa olmuyordur narsist kişilik bozukluğu vardır onda ruhsal bir hastalık..
02 Yorumla
Soran1 yılevet ve bunu tek ben biliyorum arkadaşlarının yanında dışarıya karşı aşşırı sempatiktir
- 1 yıl
Benim eski eşim de herkese melek bana şeytandı.. dene taktiği
En İyi Cevaplar
Benim konuştuğum biri de böyleydi, her hareketinden yola çıkarak internette araştırma yapar, nasıl dönüt verilmesi gerekirse öyle verirdim. Ama her şeyin cevabı internette yok tabii. Fikrimce psikolojiyle alakalı kitaplar okumalısın, hatta sorun sayesinde benim de böyle kitaplar okumam gerektiğini hatırlattın sağol. Okumadığım halde belki fikir veirir sana diye şu kitapları yazayım: seni yoran her şeyi bırak, etrafım piskopatlarla çevrili, insanları kitap gibi okuyun, iktidar.
02 Yorumla
Soran1 yılvideo falan bende çok izliyorum eşimde kesin işe yarayan tek bişey var aynı şekilde karşılık vermek bu kesin çözüm ama hep böyle olunca da sidik yarışına dönüyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Bir şey diyetim tek çözüm ayrılmak çünkü manipülasyon sen zaten ayrılmak istesende seni suçlu gösterip ayrılamaman dır yani sen ona kanmaya devam edeceksin oda yapmaya seni sevmeyen biri tarafından oynatılacağına kocam kocam diye gezeceğine kendim kendim diye gez
20 YorumlaBenim de manüpalist bir exsim vardı insanı fazlasıyla yıpratıyor böyle ilişkiler sevdiğimden görmezden gelirdim ama kimse kimseye katlanmak zorunda değildir. En sonunda ben de ilişkiyi kafaya aldım baktim ki tartişmalar başlıyor hep ben alttan aldığımdan onun için bir problem teşkil etmiyordu tabi bana uyguladığı bütün taktikleri yüzüne vurup ayrıldım ve inanılmaz bi rahatlama geldi Allah yardım etsin abla ben ayrılmakla cözüm buldum ama siz evlisiniz bilemem ki..
12 Yorumla
Soran1 yılay canım demekki tek benimki böyle değil evlenmeden önce böyle değildi sonradan böyle oldu evlenmeden de egoluydu kendini överdi ama şimdi egolu mu komplexli mi çözemiyorum insan sürekli kendini nie karısına övsün komik geliyo bana tamam arada yaparsın ama bizimkinin kendini övmediği bi gün yok işyerinde şunu dediler şu kişi saatimi beğendi bu kişi yakışıklı dedi bu kişi yüzüğümü beğendi😂
1 yılSende kendine bakım yap spora git bütçen elverdikçe kendine tepeden tırnağa bakım yap sonra kariyer yap eşinden çok fazla para kazanmaya çalış heer konuda kendini geliştir kıskandığını belli etme onun sana davrandığı gibi Sende davran gerekirse kızarsa da onun sana verdiği cevabın aynısını ver buna benzer şeyler benim başıma da geldi boşandıktan sonra sana yazdıklarımın hepsini yaptım hatta eski eşimden fazla maaş alıyorum köpek gibi pişman oldu peşimden koştu hatta ağzının payını verdim havasını aldım tavsiye ederim işe yarar
10 Yorumla
1 yılManüplatif bir eşle başa çıkarken, sınırlar koymak ve duygusal sağlığını korumak önemlidir. Net ve kararlı iletişim kurarak, duygularını açıkça ifade et. Asla yaptığı şeylere fazla tepki gösterme kendi kazdığı kuyuya düşmesini sağla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
1 yılBenim eşim de aynı idi yıllarca öyle davrandı sonunda ayrılmaya karar verdim. Bir gün dediği bir güne tutmuyor. Sürekli her hatasını bana yüklüyordu. şimdi kendi haline bıraktım iki ay ikince bin kez pişman oldu. Ama iş işten geçti
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. O kadınlardan bahsedince takmamaya bak. İşe yaramadığını görünce vazgeçer
14 Yorumla
Soran1 yılmantıklı aslında ama kafama takıyorum evde kendini över sürekli ama bana bi kez iltifat etmez başkaları bana edince de kudurur erkeklerden de çok kıskanır beni
Soran1 yıldeniycem bunu peki şu güzel kız dediğinde evet ya cidden çok güzel diyim bi de mesela ben desem şu kişi yakışıklı o da kafaya takıyo ve o kişiyle aynı ortama asla sokmuyo beni
1 yılSendeki diğer erkeklerin yakiskliligindan bahset yeterisizlii yaşadın hem yatakta mutlu ediyorsun hem evde hem yemek de çay da.. hem de sana elin tanımadığı kadınlarını gösterip güzel diyor ya soğan erkeği haddini bildir
03 Yorumla
Soran1 yılbi kez onuda denedim çevrede biri var çok beğenilen bende bence yakışıklı biri dedim bi kaç kez övdüm kudurdu ne zaman adamı görse p*ç diyor adamında bizimkinden haberi bile yok ama böyle de sidik yarışı oluyor
- 1 yıl
Ne biliyim ihtiyaçlarını giderme kocanın duzelene kadar madem haddini bilsin sana saygı duysun yani
Soran1 yılihtiyacı yok libidosu sıfır
Afedersiniz de çevresindeki kadınların güzelliginden size bahsediyorsa bi ilişki kalmamış ortada saygı yok yani bı evlilikte saygı baş unsur bence. o da yoksa ne diyeyim
05 Yorumla
Soran1 yılevet normal zamanlarda çok iyiyiz ama kavga ettiğimizde saygı ortadan kalkıyo sinirden gözü dönüyor
Soran1 yılanlattım defalarca tamam yapmıycam dio yine yapıyo
Soran1 yılanladım doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik fikrinden soğuma sebebim.
Boşanmayi düşünmüyorsan sürekli sürekli uyar. Hergün uyar. Kafasına iyice kazınsın.
12 Yorumla
Soran1 yıldüşünmüyorum uyarmakla bitmiyor karşılık verdim son tartışmada bel altı vurdum bi daha yaparsan bi daha söylerim bunları dedim en nefret ettiği konudan girdim olaya yapabilcepim bişey kalmadı çünkü
- 1 yıl
Kararlı dur.
Psikolojide bir ismi vardı onu yapıyor sana, en ağır baskı tekniği
Hayırsız biriymiş025 Yorumla
Soran1 yılnasıl cevap verym
Soran1 yılküsme konusunda da beni geçiyor bir küstü mü barışmak bilmez
Soran1 yılolabilir mi acaba libidosu çok düşüktür bazen komplexli olduğunu da düşünürüm egolu mu yoksa komplexli mi gidip gelirim
Soran1 yılburdan yazabilirsin ben herşeyi anlattım zaten
Soran1 yılanladım ama prensip meselesi mazur gör
Soran1 yılbazen çok süslenmişsem yanında gezerken benimle foto çekilmek istemez ordan anlarım komplex yaptığını ama kendini de sürekli över ego da var yani
Soran1 yılhergün kendini över bana iltifat etmez ben ondan daha çok ilgi çekiyorsam hem zoruna gider hemde benim eşim işte gibilerinden gururlanır anlam veremiyorum çoğu davranışına
Soran1 yılnarsiste nasıl davranılır ezilir mi😊
Soran1 yıl😤
Soran1 yılanlıyorum ancak eşim çok kıskançtır görürse sonum kötü olabilir
Soran1 yılanladım ama olsun içim rahat etmez yinede
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılçözüm odaklı derken bile manipüle olmuş bir şekilde talepte bulunuyorsun :D
119 Yorumla
Soran1 yılyaaa🙈
Soran1 yılnapmalıyım bi çare😅
- 1 yıl
yapacağım fiziğine dikkat etmek ve kokoş bir kadın olmak süslü seksi ve zor ol ona. az uğraşsın seni alabilmek için. kafasız bir adam olduğu için dediklerimi iyi uygularsan ve cidden seksi kokoş olduktan sonra seni almasını çok zorlaştırırsan asıl manüplasyon nasıl olurmuş ona gösterirsin.
Soran1 yılşunu net söylerim sana çok Seksi bi kadınım kızıl saçlı kırmızı rujlu 50 kilo iri gözlü bi kadınım ve üstüne de cildime de önem verirm yani beni kız arkadaşlarım bile auran çok iyi diyerek överler ekonomik özgürlüğüm de var ona rağmen bu adam böyle
Soran1 yılzor olmaktan kastın mesela işe gidince aramamak falan mı
- 1 yıl
o zaman onu terket ve hak ettiğini verecek birini bul
- 1 yıl
hayır seninle yatamasın yalvart verme
Soran1 yılyalvart verme mi ben yalvarırım ona en son libidosu aşşırı düşük biri iki hafta yapmasın gık demez ben zorlarım hep o işe yaramaz onda
Soran1 yılterketmek bi seçenek ama bana göre değil çocuğum var ve babasına çok düşkün
- 1 yıl
o zaman sen hastasın canım. ne biçim evlilik bu 2 haftada bir yapan bir acayip mal. sen ne biçim bir ilişki yaşıyorsun?
Soran1 yılnapalirm çocuğum var babasına çok düşkün öylece bırakıp gidemem ki bi de evde iki yabancı gibi değiliz birlikte pikniğe gideriz şakalaşırız evde dertlerimizi paylaşırız ama saçma hıyları da var anlayamadığım çözüm bulmaya çalışıyorum ama erkekleri de en iyi erkekler tanır
- 1 yıl
biz seninle geçenlerde konuştuk galiba baya ama sonra nikini silmiştin sanırım sen o sun çünkü yazdılarının hepsi aynı. tercih senin çocuk için bırakacaksan kendi cinsel hayatını ve böyle garip muamelelere katlanacaksan sen bilirsin.
Soran1 yılhatırlamıyorum ama olabilir silmiştim evet
Soran1 yılevlimisiniz bilmiyorum ama boşanmak birden verilen bir karar değil yani ihanet kırmızı çizgim sadece
- 1 yıl
konuştuk baya seninle özelden şimdi detayına girmeyim hatırlarsın.
Soran1 yılyok özelden konuşmadım ben hiçkimseyle karıştırdınız o zaman
Soran1 yılözelden konuşmuyorum malum evliyim prensip meselesi ama yorumlara yazıyorum
- 1 yıl
ısrar etmeyeceğim dediğim gibi bu şekilde sen kendi hayatını çalıyorsun fakat hayat senin seçim senin.
Soran1 yılhaklısınız düşüneceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılSorun ne tam olarak, neden iltifat etmiyor sana?
04 Yorumla
Soran1 yılbende onu soruyorum sorun ne acaba erkekler mi böyle
- 1 yıl
Genel olarak ilişkiniz nasıl peki?
Soran1 yıltoksik
- 1 yıl
Sıkıntı
1 yılhangi burcun manipülasyoncusu? yengeç? balık? ikizler?
07 Yorumla
Soran1 yılakrep
- 1 yıl
ulan yemin ediyom akrepi de yazıcaktım yazıp yazmamakta kararsız kaldım sonra vazgeçtim.
evet akrepler fena manipülatif. erkeklerini pek bilmem ama özellikle kadınları mide bulandııcı şekilde manipülasyon yapıyor. balıklar ise gizli manipülasyoncu
Soran1 yılakrep erkeği de kadınından az değil
- 1 yıl
Biliyorum hiç sevmem. Hatalarını aynı yengeçler gibi kabullenmezler kıvırttıkça kıvırtırlar manipülasyonla seni ters yüz ederler. ben balıkım hiç gelemem böyle şeylere. evde bi tane akrep var, deliriyorum. insanı aptal yerine koyar gibi manipülasyon yapıyor. sayesinde akreplerden soğudum. Birinin burcunun akrep oldugunu duyunca direkt konuşmayı kesiyorum. keza yengeç de öyle.
Soran1 yılyengecim bende😅acaba hatam var mı falan die bi düşündüm
- 1 yıl
akrepler ağır kinci, bağırıp çıgırıyorlar, yoktan sebeplerle keyif kaçırıyorlar. sürekli geçmişe takılıp milletin arkasından durmadan konuşuyorlar. yengeçler bu kadar değil ama maalesef sizde de kurnazlık sinsilik çok var. Bir de narsism çok var yengeçlerde. Ayrıca hatalarınızı akrepler gibi delikanlıca kabul etmek yerine üste çıkarak karşıyı suçlu duruma düşürecek derecede manipülatif hareketler sergiliyorsunuz.
Bana koç, boğa veya terazi kadını lazım.
Soran1 yılanladım ne önerirsiniz😀
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu durumu eşinle konuştun mu?
İlla ki konuşmuşsundur ama yapıcı bir şekilde bu durumun seni rahatsız ettiğini anlat. Bir eyleme geçmezse yaptırım uygula04 Yorumla
Soran1 yıldefalarca kez konuştum tamam söylemiycem bi daha dedi ama her kavgada yine söyledi yine yaptı
Cevap sahibi1 yılO zaman onu etkileyecek bir yaptırım uygula ve kararlı dur
Soran1 yılaşağıladım son tartışmamızda hemde hiç istemediği bi konudan eğer bana bi daha böyle şeyler yaprsan yine söyliycem bu lafları dedim
Cevap sahibi1 yılBu yaklaşım da ne kadar doğru bilemiyorum, bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Sana kimi övdüyse onun koynuna git o zaman de gecede yatağa alma yatsın salonda
010 Yorumla
Soran1 yılyatağa almazsam mutlu olur çünkü libidosu düşük ya da bana düşük ben istediğim halde o istemez
Soran1 yılbi erkeğin libidosunun düşük olması bana garip geliyo açıkçası fantezi yapmak isteyen bi kadını bi erkek neden reddeder
Soran1 yılaldatma olcağını sanmıyorum şüphe uyandırcak bi davranışını görmedim telefonu falan ortadadır hep mastürbasyon da yapmıyor banyosu beş dk ve kapı açıktır hep ama neden die sorduğumda senden önce böyle değildim bıktırdın dior
Soran1 yılbekarken yani düşkündüm falan dior neye düşkündü bilmiyorum onu açıklamıyor ya ilişkiye girmeye düşkündü ya da mastürbasyona
Soran1 yılözelden yazışmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Başka yol yok. Hastalıklı biriyse senin anlattığın kadarıyla. Degistiremezsin
02 Yorumla
Soran1 yılof
1 yılNe iş yapıyor eşin çevresinde nasıl kişiler varmış
08 Yorumla
Soran1 yılmemur eşim bende memurum etrafındaki kişilerin onu hep övdüğünden bahseder ona olan övgülerini anlatır evde
- 1 yıl
Biraz egolu mu sanki eşiniz
Soran1 yılegolumu komplexli mi karar veremiyorum önceden olsa çok egolu derdim ama egolu adam durup durup beni şu övdü beni bu övdü die kendini pazarlar mı? Ya da ondan daha hoş gözüktüğüm zamanlarda bana keşke şu uyurkenki tipsiz halini görsen vs gibi aşağılayıcı kelimeler kullanır mı bilemiyorum ama evde sürekli kendini över ben yapınca sessiz kalır
- 1 yıl
Senin yanında ezik hissetmiş gibi geldi bana bunu bastırmak için sana şu övdü bu övdü diyerek Ömer geçmeye ya da durumu eşitlemeye çalışıyor kendini böyle rahatlatıyor sanki
Soran1 yılyakışıklıdır eşim ben de güzelim ben onu överim evde böyle hissetmesini gerektircek bişey mi yaptım acaba bazen saçındaki beyazlarla dalga geçerim o da senin eserin der güleriz kafaya mı takıyo anlamıyorum sürekli bi yeri ağrır ben hep enerjiğimdir o hep halsiz dalga geçerim iyice yaşlandın die ama şaka amaçlı
- 1 yıl
Şaka yaptığını anlaşmamış olamaz bence 🤷🏻♂️
Soran1 yılinşallah😀
- 1 yıl
😂😂😂 hadi bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılYani yaptığı anda tepki vermezseniz sonrasında etkili olmaz dedikleriniz
04 Yorumla
Soran1 yılonu yapamıyorum aslında o anda tepki de vermesem sonrasında ortaya çıkıyor kendimi sıktığım
- 1 yıl
İşte sonradan çıkarsa haksız duruma düşersiniz
Soran1 yılhaksız durum değilde onda şu düşünce uyanıyor bence bak demekki kafaya takıyomuş belli etmiyomuş
- 1 yıl
Olabilir evet bu yüzden anında tepki ise yarayabilir
Sana onları bahsediyorsa sende güzel ol bskımlı ol fslan diyedir, onları kıskan diye drğil
00 YorumlaO dedikçe bakımla kendini senden güzeli olduguna seni bile ikna edemesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu adam olmaz boşa ama bir çözüm istiyorsan sana böyle davrandığında kızdığını söyle tekrarlamamasını ve millete değil sana iltifat etmesi gerektiğini söyle bu durumdan ne kadar mutsuz olduğunu dile getir
019 Yorumla
Soran1 yılbinlerce kez dile getirdim ama olmadı son tartışmamızda bel altı vurdum asla konuşulmasını istemediği kötü bir durumu var onu konuştum yüzüne vurdum ve bana bi daha böyle şeyler söylersen bende bunları söyliycem dedim senelerdir ilk kez ağladığını gördüm ama içim gram acımadı çünkü ben ağladığımda umursamaz hiç
Cevap sahibi1 yılBirbirinizi sevdiğinize eminmisiniz
Cevap sahibi1 yılÇünkü birbirinize katlanıyor gibisiniz
Soran1 yılevet kötü yanları vardır ama iyi yanları da vardır her sabah bana kahvaltı hazırlar birlikte orman yürüşüne vs çıkarız uzun uzun sohbet ederiz yıllardır evli olduğumuz halde ve ben evde değilken o beni özler o değilken ben özlerim ama bu davranışlarını anlayamıyorum acaba komplexi mi var diyorum beni beğenirler hep o da aslında yakışıklı biridir ama bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBelki sadece seni kıskandırmaya çalışıyor ama seni kırdığının farkında değil
Soran1 yılkırdığını söylüyorum ona çünkü bu bence karşıdaki aşağılamaktır kıskandırmak değil ve ben kıskanınca da bundan rahatsız oluyo gibi davranıyo mesela şu kız ağzımın içine düşüyo dio ararım o kızla konuşuyo mu die kontrol etmek için arayınca da kızar bu durumu nasıl değiştircem yoruldum bu davranışından
Cevap sahibi1 yılSon çare boşanmakla tehdit et artık yapamadığını bunaldığını yorulduğunu anlat eğer değişmezsen boşanırız de
Soran1 yılçocuğum var boşanamıycağımı biliyor işe yaramaz yalnızca ihaneti kaldıramam onun dışında çocuğum için katlanıyorum bazı şeylere çocuğum babasına çok düşkün
Cevap sahibi1 yılO zaman seni mecbur görüyor
Soran1 yılo da mecbur ama çok kez demişimdir beğenmiyosan kapı orada die hiç çıktığını görmedim😂
Cevap sahibi1 yılO da seni seviyor demekki bu sorunları bu gece farklı şekilde dile getir anlamışsındır umarım
Soran1 yıllibidosu çok düşük seks ancak bana ödül olur fantezileri olan bi kadınım böyle gece çıkıp arabayla ıssız bi yere gidelm hep ev hep ev sıkıldım falan diyen biriyim ama eşim bi gören olur der oturur ya da kırbaç vs alayım derim saçmalama der yanına yanaşırım daha yeni yaptık der yani der de der😀
Cevap sahibi1 yılBaya sıkıntılıymış o zaman
Soran1 yılcinsel konuda bana yetemiyor sanırım sorduğumda senden önce böyle değildim bıktırdın dior seks istemediğin zamanlarda da müstehcen espriler yapıyon diyor ama bi adamın karısı böyle davransa türkiyede adam kadına köle olur bizimki rahatsız
Cevap sahibi1 yılSende ona çok istekli olduğunu bunun bir ihtiyaç olduğunu söyle
Soran1 yılsöylemedim mi şunu bile dedim karısı bi adama vermese adam napar gider aldatır bende seni mi aldatayım dedim fayda etmedi
Cevap sahibi1 yılO zaman seni sevmiyor galiba yani
Soran1 yılsevmiyosa boşanabilir ekonomik özgürlüğü olan bi kadınım ben sevdiğini düşünüyorum ama diyelim ki sevmiyor asla engellemem o hayatına bakar bende yoluma devam ederim ama benim ondan ayrıldığımda başka biriyle beraber olma ihtimalimi düşüp bile kaldıramaz kudurur antalyada bikini giydirmiyo bana rus erkekler bakar die sanki kadın yok başka
Cevap sahibi1 yılO zaman ne olursa olsun bırakmaz sevmiyor gibi ama bırakmaz psikopatmış biraz
Gizli Üye(30-35)1 yılSende onun etrafindaki erkekler ne kasl8 ne yakisikli vs biseyde. Yaptigina karsilik goster
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇözümü yok ki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsonra onlarda kldırıp senimi s. . yor vicdansız
077 Yorumla
Soran1 yılgüzel bi kadınım acaba komplexi mi var diyorum ya da onu kıskanmamı mı istiyor anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılya boş ver, faydasızın teki belliki. seni kıskanıyor. olurda elinden bi kaçırırsa seni berduş olur
Soran1 yılolabilir mantıklı çünkü ben evden gittiğimde arkadaşımda vs olayım eve gelmemi ister hep
Cevap sahibi1 yılsen evdeki pastasın.
Soran1 yılseks konusunda da ben hep istekliyimdir eşim isteksiz ve ben seks sonrası ona methiyeler düzerim o mutlu olur duymaktan fakat kendi bir tek kelime dahi etmez acaba erkekler böyle mi die düşünüyorum bazen
Cevap sahibi1 yılyok yok. sorun orada zaren. istekli olman güzel. ama evrip çevirmeyen adama istekli olsan, methiyeler düzsen noolur. sana hitap etmiyor
Soran1 yılbelki de başkalarına yüksek libidosu bana düşük
Cevap sahibi1 yılyok. her erkek iyi olacak diye bir kural yok. seninkindeki performans ve istek o kadar🤷♂️buda sende eksiklik uararoyor maalesef. dvardam dvara vracak, evirip çevirip saçından ttup hırpalayacak biri değil en basit tarifle🤷♂️
Soran1 yılaynen öyle bu durumu sormuşluğum var neden diye bana senden önce ben böyle değildim ama sen beni bıktırdın der bana garip gelir acaba mastürbasyon bağımlısı falanmı die düşünürüm bazen
Cevap sahibi1 yılo hikaye. ve bahane. yetmiyo sana. bemim elime düş, ateş çıkar.. mesela yani🤷♂️
Soran1 yılsiz evlimisiniz
Cevap sahibi1 yıl.. dim. bekarım şimdi.
Cevap sahibi1 yılseni örnekleyerek kendime pay çıkarmadım , mesela dedim🤷♂️
Soran1 yılanladım evlilik tecrübeniz oldu mu onu merak ettim ondan sordum
Cevap sahibi1 yılevet. ama maalesef sen eldekiyle idare etmek durumundasın.
Soran1 yılöyle zaten eşime karşı hiçbir hatam olmadı şimdiye kadar evli olduğum halde yürüyen çok oldu ama geçici heveslerin peşine düşüp hayatımı mahvetmeye niyetim yok sadece şu adam biraz yola gelsin istiyorum
Cevap sahibi1 yılbu belli yapmazsın. belllkiiiii ama bi. ihtimal, çok ama çok kızarsan.. onun haricinde yürüyende olsa yapmazsınçama eldekiyle idare edicen. çok istekli kadınsın bu belli.. ama dediğim gibi, hayatını mahvetmeye değmez... ama çok kızarsan, gemileri yakacak bi kadınsın gibi geliyor bana, son tahlilde
Soran1 yılmesela eşimin arkadaşları eşime hep be şanslısın böyle eşin var tarzı yorumlar yaparlar özenirler yani eşime çünkü hoş bi kadınım çocuk doğurdum ama genç kız gibi fiziğim vardır öğretmenim espriliyim ve ev hanımlığımı da iyi yaparım yemektir tatlıdır zevk alırım yedirmekten neyi eksik yapıyorum die düşünüyorum bazen
Cevap sahibi1 yılsen tamsın hocam. öğrencin kocan maalesef. öğrenememiş hocasını:)))
Soran1 yılaynen orası doğru mesela her şeyi kaldırırm ancak ihaneti asla demiştim eşime eğer ihanet edersen ve ben yakalarsam asla boşanmam boşanmadan seni aldatır sana gösterir şimdi istediğini yapabilirsin derim dedim ve bu baya ürküttü onu
Soran1 yılsanırım😊
Cevap sahibi1 yılevet. dediğim gibisin. feöileri yakacak duruma umarım gelmezsin. ama aldatırsa kendini aldatır, aldattığıda inan yaptığına pişman olur hocam. sana acır hatta, bu adam bumu , yazık, diye, empati yapar senin adına
Cevap sahibi1 yılhocam tanımak isterdim şahsen ama, yani seni😀ama şartların zaten belli, çizgin🤷♂️
Cevap sahibi1 yılgenede ifade edeyim
Soran1 yılkaybetme korkusu olduğundan hiç şüphem yok böyle saçma davranır bana ama deli gibi de korkar ikisini bağdaştıramıyorum mesela bi kez kavgada bana kağıt hazırlamış boşanma akdi imzalıycaksın dedi yok dedim sürekli imzala imzala noldu boşanmak istemiyonmu vs dedi bende getir imzalıycam dedim imzaladım sonra bi afalladı baktım yırtmış kağıdı
Cevap sahibi1 yılblöfkâr:)) seni tanımıyo demekki. buda bir handikap onun için
Soran1 yılçok değişik bi adam akrep burcu kendisi yükseleni de akrep evliliğimiz toksik bi hal alıyor çoğu zaman
Cevap sahibi1 yılbi kere ekonomik olarak özgürlüğünü eline almış kadınsın ve üstelik öğretmensin.+1 özgüvene sahipsindir emsal çalışan kadınlardan
Cevap sahibi1 yılbence senlnle çatışacağına seni tanıyıp elşnden geldiği kadar mutlu etmeye öalışması lazım. bu çaba bile olsa takdir edeceğine eminim. napalım adı hıdır wlinden gelen busur der sineye çekersin
Cevap sahibi1 yılbende ikizlerim. aynı burç olmamalı, denk gelmemeli eşlerde. farklılık burçtada olmalı
Soran1 yılben yengeç burcuyum yükselenim akrep akrep çatışması mı acaba
Cevap sahibi1 yılolmaz aynı burç🤷♂️yükselende olsa alçalanda olsa. burcada bağlamayalım olayı.:)) adam seni tatmin edemiyor, hatta uzaktan yakından alakası yok olayla. basitçe durum bu
Soran1 yılevet ama ilk tanıdığımda böyle değildi sonradan değişti evlenmeden birliktelik yaşamadık ama yaptığım müstehcen esprilerime aynı şekilde karşılık verirdi o vizyonu görmüştüm onda ve birbirimize iitifatlar ederdik hep ama uzun zamandır güzel bişey duymadım kendisinden
Soran1 yılözel değilse siz neden ayrıldınız
Cevap sahibi1 yıl:)) espri kabiliyeti başka, eyleme dönüştürmek başka.. hee, iltifat konusu, onun hyvlığı , kusura bakma. seni zihnen kaybetmiş farkındamı bilmem
Cevap sahibi1 yılbizim kişilik çatışmasıydı.
Soran1 yılo nasıl biriydi
Cevap sahibi1 yılsizdede o başlamış, seks zaten senin açından bitik demiimde eksik. varla yok gibi.
Cevap sahibi1 yılben dominatım ama uzlaşmacıtım, oda damimanttı ama inatçıydı.. uzun hikaye
Cevap sahibi1 yılhocam hangi ildesin
Soran1 yılbizde dominantız ikimizde ancak ben domine etmeye çalışmam alttan yürütürüm işimi mesela altın kolye mi beğendim karşısına dikilp bana bunu alcaksın param var demem bu kolye bıynuma ne çok yakışırdı keşke bi gün takabilsem vs sonra sana alayım mı der alır bende o olmazsa onu alamazmışım gibi davranırım hoşuna gider maaşımı her ay ona veririm mesela evi yönetsin die vs vs…dominant kadınların böyle yapması gerek bence çünkü erkek domine edilmek değil etmek ettiğini hissetmek ister kadında yönetmeyi sever ama alttan yapmalı bu işi
Soran1 yılkarstayım ilçesinde görev yapıyorum köy gibi bi yer siz peki
Cevap sahibi1 yılama sen zekisin. adamı tanıyosun. ama o seni tanımamış. tanısada elinden gelen sınırlı
Cevap sahibi1 yılben İstanbul'dayım
Cevap sahibi1 yılhocam valla keşke şartlar, imkanlar, mesafeler ve zihniyet uygun olsaydı. tanımak isterdim. açık ve net
Soran1 yılİstanbul'da da bulundum bi süre ne işle meşgulsünüz
Cevap sahibi1 yılsürücü kursunda motor ve araç tekniği hocasıyım.
Soran1 yılteşekkür ederim sözleriniz için
Soran1 yılaa öyle mi sizde öğretmensiniz yani
Cevap sahibi1 yılben teşekkür ederim, ne dedimki🤷♂️
Soran1 yılçocuğunuz var mı
Cevap sahibi1 yılevet yaa. sayılır. esi ziya selçuk bakandan bayramda seyranda mesaj gelirdi. sonrasında kesildi:))
Cevap sahibi1 yıleski*
Soran1 yılmotor genelde zorlanılan kısımdır sayısal mezunumusunuz
Cevap sahibi1 yılvar. kızım var. üni. sınavına girdi. tercih yaptı, yarın son gün,15 gün içinde belli olacak.2007 li
Soran1 yılarnavutköyde yaşamıyosunuz dimi
Soran1 yılAllah bağışlasın hocam
Cevap sahibi1 yılben iktisat mezunuyum. sürücü kursu eğitmenliği için alınan sertifikalar için eğitim fakiltesi vb mezun olmakla alakalı değil
Cevap sahibi1 yılyok. maltepedeyim. daha önce karşılaşmadık emin ol:)))
Soran1 yılanladım hocam doğrudur☺️
Cevap sahibi1 yılah keşke. iyi anlaşırdık seninle 🤷♂️
Soran1 yıltecrübelerinizden faydalanırdım hayat hikayeleri dinlemeyi severim şartlar farklı olsaydı olurdu yinede teşekkür ederim sohbetiniz için
Cevap sahibi1 yılkeşke... ben teşekkür ederim. bi isteiğin olursa bu taraftan yaz.
Soran1 yılteşekkürler sağolasın hocam
Cevap sahibi1 yılama resmileştin hocam yaaaa🙁
Cevap sahibi1 yıltedirginmi ettim seni🙂
Soran1 yılyo ne bileyim öğretmenlikte alışkanlık bu hocam deriz hep birbirimize☺️
Cevap sahibi1 yılanlaşılan yazma konusunda an itibarıyla pekte müsait değilsin gibi
Cevap sahibi1 yılneyse , yazmak istersen buralardayım
Cevap sahibi1 yıltmm😊
Soran1 yıltamamdır☺️
Cevap sahibi1 yıliltifatla bitireyim geceyi ozaman, gördüğüm zeki bi kadın, görmediğim ama emin olduğum çok tatlı bir kadın karşımdaki
Soran1 yılteşekkürler☺️
Cevap sahibi1 yılhiç olmadı aklından acaba gemileri yaksammı yakmasammı diye düşündürürdüm seni:)) iyi ki uzaksın
Soran1 yılyaşınız kaç sizin
Cevap sahibi1 yıl45
Cevap sahibi1 yılhee tamam. yaş❌bye bye
1 yılSende başka erkekleri baştan çıkar
021 Yorumla
Soran1 yılbaştan çıkarmam da mesela beğendiğim erkekleri söylesem kudurur
- 1 yıl
Yok bence yanin da iken başka erkeklerin bakmasına kudurur
Soran1 yıldün arkadaşlarıyla oturduk bi arkadaşı sürekli dibimde benimle sohbet etti o da sinir oldu anlıyorum ben onu başkası farketmez de ben farkettim arkadaşını yanımdan almak için hadi ateş yakalım gel hadi şunu yapalım gel deyip durdu ama adam ateşi yakıp yanıma geri geliyodu😀
- 1 yıl
Buda senin hoşuna gidiyordur
Soran1 yılevet ama ben kıskanınca onun hoşuna gidiyor mu bilmiyorum
- 1 yıl
Bence senin hoşuna giden şey erkeklerin seni halen arzuluyor olması başka erkeklerin de ama senin eşini kiskanman eşini etkilemez
Soran1 yılşunu söyliyim bugün boşansam 20lik erkekler peşimden deli gibi koşar evli olduğumu bilmeyip ben bu kızla tanışmak istiyorum niyetim ciddi die haber gönderen bile oldu adam 25 yaşındaymış öğrendim ben 33üm ama hiç göstermem bu durum hoşuma gitti tabi ki eşim beni kıskanır bende onu kıskanırım ama o daha fazla kıskanır çünkü daha fazla kısıtlar beni fakat onun bu huyundan nasıl vazgeçşrcem bişmiyorum
- 1 yıl
Yani evli kadınlara ilgi daha çok erkekler tarafından eğer güzel isen dekolteli giyiniyor isen kocan isteği kadar seni kisitlasin her kes bakar
Soran1 yıldekolte hiç giymem kocam çok kıskanç ama dekolte giymeden de kombinlerimle dikkat çekerim kullandığım aksesuarlardan tut parfüme kadar açık giyinmeme gerek yok ama tatil yaptığım mekanda akşam yemeklerine dekolteli giderdim çoğunluğu rus müşterilerin olduğu otelde herkes döner bakardı ki ruslar çok güzeldir yaşadığımız yerde küçük bi yer çok duydum şu kadın keşke kocasından boşansa kocadan boşanmadan bize bakmayacak belli bu falan
Soran1 yılsorunda bu işte böyle biri olmama rapmen eşim başka kadınlara gizel diyor evde sürekli bana da bi kez demez ama kendini över hep
- 1 yıl
Canım sende ona beni güzel seksi bulmuyor sun ama bak başkaları buluyor diyeceksin ya da herkes kendi hayatını yaşayacak
Soran1 yılmantıklı
- 1 yıl
Çünkü ne yapsanda seni daima kısıtlayacak kendi baskalarina bakacak ama seni seksi ve güzel bulamayacak ve sende istemsizce bunalacaksin ve kendine ilgi gösteren erkekler ile sohbet edeceksin ya da daha çok onları arzulayacaksin ki libido su yüksek bir bayansin
Soran1 yılhataya düşmek istemşyorum evliliğimde çünkü dönüşü olmaz ama eşime beni fiziksel olarak aşağılayarak başkalarına itiyorsun dedim
- 1 yıl
Evet hata ama eşin bunu yaparken hata olmuyor da kadın yaparken neden hata olsun ki
Soran1 yıleşim başka kadınlarla birliktelik yaşamıyor yaşasa eve gelip şu kadın güzel bu kadın güzel demezki aksine saklar onun derdi benimle ama benimle olan dertlerinden bunaldım mesela kızların güxel olduğunu bana söylüyo sadece arkadaşlarıyla beraberken onlar kötülüyolarsa o da kötüler hemen yok canım güzel falan demez
- 1 yıl
Canım kusura bakma ama hiç bir erkek seviştiği kadının eşine anlatmaz seni değil ama başkasını güzel buluyor ise sıkıntı var demektir başkasının yanında da başka kadını güzel bulduğunu kimseye söylemez çünkü söyler ise evliginde sıkıntı olduğunu düşünür herkes ve bu seferde diğer erkekler sana yaklaşır
Soran1 yılbaşkasını değil başkalarını bi kadını değil çevresindeki bi kaç kadını güzel bulur ayrıca telefonu falan ortadadır iş dışında pek bi yere gitmez küçük bi yerde yaşıyorum bi de köy gibi bilmeme ihtimalim sıfır öyle söyleyim peki ben arkadaşlarının yanında onun bu düşüncesini ifşa etsem abartmış olurmuyum
- 1 yıl
Bence etsen suçu sende bulur bu sefer bana kadınlık yapmıyor sun güzel değilsin falan gibi şeyler söyler ama sende erkeklerin ilgisinin çek sanki eşin yanında yokmuş gibi davran
Soran1 yılevet yapar valla deneyeceğim markette bile kafamı kaldırıp kimseye bakmam sırf hakkımda konuşmasınlar eşime laf gitmesin die
- 1 yıl
Yani özel olacak ama bence sizin evde ilgi muhabbet hatta cinsellik bile artık sıkıntılı gibi görünüyor
Eşini seviyor musun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Kb ama bu iş yürümez
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri