Diğer Ot icen adamdan koca olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor cocugu olmasina rahmwn Güncellemeler+1 yıl Erkekligi bitiriyormu cabuk geliyor o ayri ama takmiyorum biraksa iyi Ot icen adamdan koca olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bu isler ciddi isler ot icenden ne baba olur ne de koca 2 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Esrar ve uyuşturucu kullanan insanların çocukları sağlıklı doğmazlar. Aslında sigara içenlerinki bile sağlıklı olmaz ama yapıyorlar işte. Esrar ile Sigara arasındaki tek fark sigara kafa yapmıyor. 1 0 Yorumla
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ot bulamayinca oyun karsiliginda seni verdiğinde anlarsın 1 0 Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Müptela ise? Çok kötü olur. Değil ise neden olmasın. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ben öyle çok kişi tanıyorum üstelik çocuklarıda var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yani pek iyi olmaz ama bildiğim hem arada nadiren içen hemde iyi bi baba olan var. Tam aksi içip içip sorumsuz davrananda var. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu kadar slk olmayın ne olurBunu 10 yaşında cocuk bile söylerOLMAZ OLMAZ OLMAZ 0 0 Yorumla
yalnızkurt3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Arkana dahi bakmaaa ,, ulan sigara dahi icmeyen ben bir sevgilisi bile olmuyor ot icen icki icenlere bakiyom ya evli ya da sevgilisi var issssyaaannnn geriye bir avuc yalan yalan 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
SEVGİ_ARAYAN_KALP Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl ot için her iki taraf için olmaz 0 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ondan bir halt olmaz. Yatakta seni de yapamsz. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. olur neden olmasın ama bırakırsa 0 0 Yorumla
KARANLIKKRALI Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ya şımdı ne deseme bılemedım susayım linç yerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekliği bitmemiş mi :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bitiyormu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitiyor tabi canım :) erkekliği biter Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende iciyorsan olur yani 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aklın varsa olmaz. 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
askokuskokız Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl en cok ondan olur 2 1 Yorumla senbennn34 +1 yıl olmaz bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bu isler ciddi isler ot icenden ne baba olur ne de koca
Esrar ve uyuşturucu kullanan insanların çocukları sağlıklı doğmazlar. Aslında sigara içenlerinki bile sağlıklı olmaz ama yapıyorlar işte.
Esrar ile Sigara arasındaki tek fark sigara kafa yapmıyor.
Ot bulamayinca oyun karsiliginda seni verdiğinde anlarsın
Müptela ise? Çok kötü olur. Değil ise neden olmasın.
Ben öyle çok kişi tanıyorum üstelik çocuklarıda var
Yani pek iyi olmaz ama bildiğim hem arada nadiren içen hemde iyi bi baba olan var. Tam aksi içip içip sorumsuz davrananda var.
Bu kadar slk olmayın ne olur
Bunu 10 yaşında cocuk bile söyler
OLMAZ OLMAZ OLMAZ
Arkana dahi bakmaaa ,, ulan sigara dahi icmeyen ben bir sevgilisi bile olmuyor ot icen icki icenlere bakiyom ya evli ya da sevgilisi var issssyaaannnn geriye bir avuc yalan yalan 🤣🤣🤣
Sonra x için adalet derük
ot için her iki taraf için olmaz
Ondan bir halt olmaz. Yatakta seni de yapamsz.
Aşırı içiyor ise olmaz
olur neden olmasın ama bırakırsa
ya şımdı ne deseme bılemedım susayım linç yerim
Olmaz da sen bunu akıl edemedin mi
olmaz rezil kepaze olursun
Erkekliği bitmemiş mi :)
Bitiyormu
Bitiyor tabi canım :) erkekliği biter
Ottur günahı yoktur derler
Sende iciyorsan olur yani
Sence?
Ot içip sevişmek çok zevkli