Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSelamss, Ben böyle ergence taktikleri pek sevmiyorum. yani bir insan seviyorsa gidip konuşmalı peşinden koşturmaması lazım.. eğer ki karşı taraf istemiyorsa zaten bu artık aşk değil bildiğin takıntı olmuş demektir. bazıları var ki zaten elde ettiği zaman direk soğuyor ve uzaklaşıyorlar amaçları elde etmek çünkü sadece ego kasmak için birini sever ya da o kişilerin peşlerinden sürekli koşarlar..
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl"Kaçan kovalanır" ifadesi genellikle bir kişinin, bir şeyden kaçındığı veya geri çekildiği durumlarda diğerlerinin daha fazla ilgi gösterdiğini belirtmek için kullanılır. "Yakalandığında oyun biter mi?" sorusu ise bu dinamiğin sona erip ermediğini sorgular. Bu, ilişkinin veya durumun doğasına bağlıdır. Bazen bir hedefe ulaşıldığında, ilgi veya heyecan azalabilir, ancak bu her zaman böyle değildir. İnsanların beklentileri, duygusal yatırımları ve ilişkideki dinamikler sonucu etkileyebilir. Yani, oyun bazen biter, bazen de yeni bir biçimde devam edebilir.
20 Yorumla
1 yılYakalandığında melodi susar ve yeni bir oyun perdesi açılır😌
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılRoller değişir shshdhd
23 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru ahdsa yazılı olmayan bir kural gibi bu
- 1 yıl
Evet kajshhs
- 1 yıl
😬😬
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
48Cevap
1 yılÇok ezbere çok klişe şeyleri söylemeyi sevmiyorum amaaa sevgi gerçekse ulaşınca hatta dokununca kat be kat artar ya bizim yaşadığımız şeyle bunlarınki aynı değil valla bak 🤦🏻♀️ ya biz insan değiliz ya onlar insan değil
Dipnot: "onlar" kim? Elde edince vazgeçen insancıkları kastediyorum.43 Yorumla- 1 yıl
Ay ilk cümle çok cıksss
- 1 yıl
Kulağı tırmalıyor 😂😂
- 1 yıl
Ne guzel
1 yılArtık devir öyle işlemiyor bence. Artık hemen hemen herkesin ilişki travması var.
Özellikle pandemiden sonra insanlarda yoğun bir ilişki açlığı olmaya başladı. Haliyle genelde insanlar birbirlerine karşı daha toksik olmaya başladı.
Bazısı sevgi vermediği için suçlanıyor başka flortlere, exlere geçiliyor, bazısı da o sevgi açlığı ile çok yoğun şekilde karşındakine yüksek adımlarla geldiği için ilişki olmuyor.
Yani sorudaki kaçan kovalanır olayının çok da olmadığını düşünüyorum artık.20 Yorumla
1 yılKaçan kovanılır daha bir cazip hâle gelir. Yakalandığında bence oyun biter. Çünkü elde edene kadar çoğu kişi için öyle
43 Yorumla- 1 yıl
Soruya saçma sapan yorumlardan sonra bunu okumak iyi geldi :D
- 1 yıl
🤞☺️
- 1 yıl
Vardığın yer değil gidilen yol mutlu eder insanı;)
Genelde öyle oluyor hevesini alınca insanlar bırakıyor nankör demiyoruz boşuna insanlara :D
21 Yorumla- 1 yıl
Hee nankör insanlar 😃
Evet ama oyun yeniden başlayabilir, her son bir başlangıçtır ☯️ sjdjs
42 Yorumla- 1 yıl
Bence de 😃
1 yılYakaladığında oyun tekrar başlar. Bu aynı eski atari oyunları vardı jetonu atarsın oyuna başlarsın. Onun gibi.
24 Yorumla- 1 yıl
Nereye atıyoz jetonu
- 1 yıl
Deliklere. Özel delikleri vardı onların. 😀
- 1 yıl
Anlıyorum tabii 😃
- 1 yıl
Atmayan bilemez 😂
1 yılBana artık saçma geliyor bu tarz şeyler ya , seni istiyorum dersin evet derse ilişki başlar hayır derse saygı gösterip yoluna bakarsın. Ve sizi zorlayan kişi sizin için doğru kişi değil , doğru kişinin yanında eksik değil, tamamlanmış hissedersiniz. ( 20 yaşındaki halime akıl veriyorum. )
12 Yorumla- 1 yıl
Kendime yani.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kaçan kovalanır mantığıyla taktik peşinde koşanlar yakalandığında tüm heyecan biter ve terk edilirler.
Mesele kaçmak koşmak takla atmak değil.
Uyum, heyecan, tutku.114 Yorumla- 1 yıl
Kaçmak gerek bazen ok
- 1 yıl
Çok istediğin bir şey için bile çabalamak gerekiyor :D zordur ulaşmak
- 1 yıl
Çaba şart bu deger verdiğinin göstergesidir zaten ama sürekli birilerinin peşinden koşmak kaçmak yerine birseyleri oldurma çabası daha değerli aksi durumda tamamen kaçıp kovalamaya odaklaninca değer gördüğünü hissedersin ama elde edildiğinde sıradanlaşırsın.
Evliliklerde bir anda monotona bağlama çiftlerin karşısındakinin değiştiğini söylemeleri bu konuda veryansın etmelerinin sebebi de bu. - 1 yıl
Sonuç olarak aynı yere bağlandı olan :D av avcı meselesi
- 1 yıl
Çok nadir de olsa :D imkansız değildir
- 1 yıl
Sensin porsuk hadsiz hudutsuz 😃
- 1 yıl
Hiç çevirme şimdi olayı ok :D sonuç itibari ile porsukk
- 1 yıl
Hee şimdi de övgüden anlamıyor olduk :D çaktırmadan gömmeye çalışıyorsun
1 yılKaçmayı da kovalanmayı da sevmiyorum. Oyun yerine gerçekten samimi bir aşk ve güven olmasını tercih ederim. Bunun da ömürlük sürmesini isterim her zaman..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir kız ilgi gösterdi, sonra kendini çekti. Peşinden usulünce koştum, en sonunda sevgilim var dedi. Yani özet: Gerçekten seven kaçma kovalama işine girmez, gerisi sadece ego tatmini... Olan da kovalayana oluyor...
112 Yorumla- 1 yıl
Bu anlattığın karaktersizlik örneğidir
Cevap sahibi1 yılOlabilir, kız gerçekten aşırı güzeldi, bende de hata var, yakışıklıyım ama kendime çok güvendim heralde... yani gerçekten iki kişi birbirini seviyorsa da kaçma kovalama işini çok uzatmasın...
- 1 yıl
Sevgilisi varmış, bu hareketinden sonra dünya güzeli olsa ne yazar 🙄
Cevap sahibi1 yılAynen, ben de artık konuşmayı çok uzatmadım, neden böyle yaptın falan diye, kızı da biraz araştırmıştım yakın çevreden. psikolojik olarak biraz problemli bir tipmiş... Bazı ailevi sıkıntılar yaşamış galiba, ilişkiler anlamında da ayrıca... Hatta düşününce onun adına üzüldüm böyle işlere giriyor diye... Yani tanıyan birisi onun kaç senedir sevgilisi yoktu diye biliyorum dedi belki o da beni uzaklaştırmak içindi emin değilim... (dediğim gibi biraz problemliymiş) Yani özetle, bu tip işler doğru değil, peşimden koşturayım da değerim artsın diye başlayan ilişki sağlıklı da olmaz...
- 1 yıl
Hayırlısı be
Cevap sahibi1 yılÖyle ama insanın kızlara olan güveni gerçekten zedeleniyor, yani şimdi birisi gerçekten hoşlansa ona nasıl güveneceğim? Aslında şu an aynı iş yerinde bir kız var, aşırı güzel değil ama hoş ve tatlı, arkadaşça konuşuyoruz zaten ama resmen gözümün içine bakıyor, çıkalım diye. Ona da ilgi gösterirsem şımarır mı diye de korkuyorum...
- 1 yıl
Anlamsız, biz de karaktersiz birini sevdik diye zamanında herkese küselim mi? Aşka küselim, kendimizi kapatalım yeni ilişkiye falan. Hayat zaten kısa, keşkelerle amalarla doldurmaya gerek yok. Sen yine de kimseye yüzde yüz güvenme ama kaçma da. Şans vermek ve tecrübe etmek gerek. Ha, kendinde o gücü hissetmiyorsan, ilişme kimseye
Cevap sahibi1 yılEvet kıza kontrollü olarak yaklaşacağım, aslında onun varlığı bu dönemde çok iyi oldu, moralim bozukken onunla konuşmak bana ilgi göstermesi resmen beni tedavi etti...
- 1 yıl
Umarım bu sefer de sen onu kırmazsın, genelde bir kadının tedavi ettiğinin sefasını başka bir kadın sürüyor 😅
Cevap sahibi1 yılYok kırmam. Zaten o yüzden duygularımdan emin olana kadar bekledim... Ben karşımdaki insanın kalbini kırmaktan çok çekinirim. Daha önce okulda bana ilgisi olan arkadaşım olan bir kızı kırmamak için kırk takla atmıştım...
- 1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı kardeşim 👍
Cevap sahibi1 yılçok teşekkürler...
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılKaçan kovalanır sözü şehir efsanesi , bence gerçeklik payı yok.
Neden kovalayayım ki milyonlarca kadın var111 Yorumla- 1 yıl
Ya soru o mu
- 1 yıl
Cevap ; kaçan kovalanmaz. Kopek miyiz ya kaçanı kovalayalım 😂
- 1 yıl
Bu da cevap olamaz
- 1 yıl
Sen ne duymak istiyorsun sosyetik inat 😂
- 1 yıl
Soruma cevap duymak istiyorum 🙄
- 1 yıl
Cevap verdim ya kız 🤔
- 1 yıl
Kaçan kovalanırsa, yakalandığında oyun biter mi?
Bu soruya cevap mı yazdıkların? - 1 yıl
Evet cevap kaçan kovalanmaz dedim ya 🤔
Hee biter başkasını kovalamaya başlarız.
Çünkü biz erkekler biraz şeyizdir 😂 böyle mi demeliyim kız 😂 - 1 yıl
Ya sabır, kaçan kovalanır mı kovalanmaz mı diye mi sordum. Soruda kaçan kovalanıyor zaten yakalanınca oyun biter mi devam eder mi onu soruyorum. Neyi anlamadın sen bu kadar hayret. Demesen de biliyoruz erkeklerin biraz şey olduğunu
- 1 yıl
Kaçanın kovalandığına kendimi bir türlü ikna edemiyorum sosyetik. Kovalayan varsa da net sümsüktür.
Kendimi ikna edersem istediğin cevabı veririm. - 1 yıl
Vermesen de olur artık 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAmaç sadece kovalamacaysa evet! Sonuçta oyunun hakkını vermek lazım. Tatmin oldular mı , biter iş!
11 Yorumla- 1 yıl
Bak doğru, amaç sadece kovalamaksa oyun orada biter
Kaçanla kovalayanın arasına biz niye giriyoruz canım, koca koca insanlar kendileri çözerler 🤷♀️
14 Yorumla- 1 yıl
Ahaha sus kız :D bu problemi çözmemiz lazım
- 1 yıl
Konuşmam bak 😄
- 1 yıl
Konuş be çözmemiz lazım djsja
- 1 yıl
Geçti o iş, sen onu boş ver gel kısır yaptım 😋
Esas heyecanlı ateşli ve uzun sürecek macera o zaman başlar. Kaçtı kovaladın , sonunda yakaladın ama bakalım bu kadar çabaya değecek mi?
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette. Bence de aslında orada başlaması gerekiyor her şeyin
Kaçanı kovalamak zaman kaybı. Oyunsa bu kaçmaya başladığında bitmiş demektir.
15 Yorumla- 1 yıl
Hayattan sıfır zevk alma 😅
- 1 yıl
Korkarlar zaten merak etme 😅
- 1 yıl
🤷♀️🤷♀️
Bu sefer de yakalanan kovalamaya başlar oyun devam eder :)
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ben de öyle düşünüyorum 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet biter ve kovalayan kişi ya evet cevabı alır ya da hayır, ama kaçan eğer bırakmayan birine karşı denk gelirse sürekli kovalanır
Bunu bir keresinde bende yapmıştım 1 senedir bir kızın peşinde koştum ama beni kabul etmedi12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. (💃🏼) Niye kaçıyosun.. sen niye kovalıyosun kardeshim (🕺🏼). Sevin birbirinizi işte. Atiye'nin de dediği gibi: " tavşan gibi kaçan değil, aslan gibi coşan gelsin.😅
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaçan kovalanır , yakalandığında ise oyun biter. Kovalama devam ettiği sürece oyun devam eder.
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbir şey sorucam size xper nasıl arttırabilirim. Mesela sizin nickte u yazıyor o ne demek bilgi verir misiniz?
- 1 yıl
Bütün bilgiler yardım sayfasında mevcut
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler:)
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılOnu erkekler iyi yapar genelde. Kovalar kovalar kadının gizemini çözüp kendine bağlanınca ondan kurtulmaya çalışır
10 Yorumla
1 yılAsıl oyun ve kök söktürmeler yakalanınca başlar. Yakalayana kadar her şey daha gizemli ve merak uyandırıyor. İnsan ulaşamadığının delisi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yani biter herhalde yükselen beklenti karşılanmadığında biter. Kaçmak beklenti yükseltmektir bana göre
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yıloyun yeniden başlar.. level atlamış olursun.. taraflar birbirlerine mutluluk yaşatma yarışına girer.. daha ne olsun
10 Yorumla Kaçan dönüp baksın ardına bakalım onu kovalayan var mı?
20 Yorumla
1 yılErkekleri kovalamayın kendilerini bir şey zannediyorlar
10 Yorumla
1 yılYakalayanlar yeni koşmalara yelken açıyorlar genelde.
10 Yorumla
1 yılRiskli bir kumar kesinlikle yapılmaması gerekiyor ve gerçekten oyun bitiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😂🤣öyle bir şarkı vardı; “yakalarsam mucık! mucuk!” 😂🤣
10 Yorumlabelki de bitmez ama senin gibi biri olmali :S
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılNe yazıkki. O ilişkideki heycanım azaldı, merak duymuyorum lafları burdan çıkıyo işte
10 Yorumla
1 yılEvet biter 😂 istediğimi ele alınca sonra bırakıyorum çok zevkli oluyor 😬
10 Yorumla
1 yılBazıları için bitmez. Yakalanınca asıl oyun başlar.
10 Yorumla
1 yılKovalayan da hırs yaptığı için mi yoksa gerçekten sevdiği için mi kovaladığı bilmek gerekli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla taktik yapan bi insan degilim icimden nasil geliyorsa oyle davranir konusurum ama taktik yapildigini da hemen anlarim ve sogurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Şah mat olursun 🙄
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle diyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet biter , sonra kızlar neden değişti bu erkek diye düşünüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bu güne kadar hiçbir şımarığı kovalamadım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Asıl oyun o zaman başlıyor
10 Yorumla
1 yılYeni bir oyun başlar nxndndn
28 Yorumla- 1 yıl
Ay vont canım piley ıı geym :D tabii başlasın yani onca emek djdj
- 1 yıl
Boşuna dememişler yakalarsam comolokko diye nxmdmxmdmd
- 1 yıl
Kim demişse doğru demiş 😅
- 1 yıl
Ah ben de bi seni yakalabilsem ahhh jdjdjdjdjd
- 1 yıl
Omen tonrem :D
- 1 yıl
Nasıl olsa tutarım bir yerde o zaman görüceksin comolokkonun hasını nxndmxmdmd
- 1 yıl
😁 imdaaat
- 1 yıl
Kurtulamazsın bendennnnn jdjdjdjdkd yiycem seni 😝💋
1 yılKadınların oynadığı klâsik oyun
Onlar kaçar ben kovalayım diye bense kılımı bile kıpırdatmam.
Dimdizlak kalırlar genelde sghsjsks
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yok bu sefer kovalayan kaçar diğeri Kovalar
11 Yorumla- 1 yıl
Evet muhtemelen
1 yılGame over olacağına gay over olsun
19 Yorumla- 1 yıl
Bir şey söyleyeyim mi?
- 1 yıl
Mikrofonu kapat mikrofonu
- 1 yıl
Bak söylemek istiyorum müsaade et :D
- 1 yıl
Söyle lan 😂😂
- 1 yıl
Berbat bir espiri idi :D kendine gel ahdjaaj
- 1 yıl
Yürüttür git lan 😂😂😂
- 1 yıl
puaahaha :D kaybetmişsin o yeteneğini iki damla göz yaşı döktüm
- 1 yıl
Hadi hadi yüklenme boşuna 😃
- 1 yıl
Bence de ağlayamadım ya :D ahahah
1 yılOyun farklı bir şekilde devam eder sjssjsj
13 Yorumla- 1 yıl
Geliyor muydu o ateşli bölüm djd
- 1 yıl
Tekrar kaçırmak istemiyorsa gelmeli bence sjsjssj
- 1 yıl
Bence de, yakaladıktan sonra elde tutması da var jjd
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılBen kovayım. O yüzden mi kovalanmış oluyormuşum fldşd.
Yakalanmaması gerekiyor yakalanırsa bütün heyecanı kaçıyor 😃00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
1 yılTavşan kaç tazı kovala
30 Yorumla Fazla naz aşk usandırır
21 Yorumla- 1 yıl
Sana da bir soru sorduk nerelere cevap yetistiriyosun guzelim
1 yılEvet artık ilgi kaybolur doğanın kanunudur bu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet maalesef kötü son
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZor olanı oynadıysa evet
10 Yorumla
1 yılGame over olur
10 Yorumla
1 yılBen hep kaçtıgım için oyunu bitiriyorum
10 YorumlaYakalanınca ver Allah im ver
10 YorumlaGenelde öyle oluyor maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
m 1 yılEvet, oyun son bulur..
10 Yorumla
1 yılBitmez bu sefer kovalayan kaçar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılOyun kaçtığı dakika biter
10 Yorumla Ona o zaman bakar karar veririm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır seviye atlar görev biter sadece
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır bitmez bence 🤦♀️😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılLevel atlar yakalanınca
10 Yorumla - Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026