Alis tavşanı kovalar, kovalar.. Tavşan bir yol ayrımında aniden durur, alis sorar; hangi yönden gideceğiz? Tavşan cevabını verir; nereye gideceğini bilmiyorsan hangi yönden gittiginin bir anlamı yok.. Uyarlama; eğer neden kovaladiginin bir anlami yoksa hiç bir b+k olmaz..
Kaçan kaçmış olur :') ben bu soruyu soran kafayı şeyimin kafasıyla değiştirmek. Beyin vücudu terk etmiş. 182 ekranTelevizyon kadar kafası var kol düğmesi kadar beyni yok ;')))))
2 sene boyunca kızın azına bakıodum en son çıkma teklifi ettim 2 sene sonra reddetti eee bende sen tı... na dedim atar yaptım o yani bişi olmadı sonra şimdi kel sakallı barzonun tekiyle çıkıo XD
Kovalama konusunda bazen yanılgıya düştüğüm oluyo... beni hak etmeyeceklerin peşinden gittiğimi farkettiğim anda kovalamaktan vazgeçiyorum. Sonra ne yapar eder beni ilgilendirmiyor.
Tamam orası öğle neden seversin, hareketleri duruşu konuşması yani birşeyi hoşuna gider ya da ikinci sıç başka bulma ihtimalin düşüktür elimizdekini kaybetmeyelim dersin, insan bu yüzden kovalar.
Ama insan sıkılır biyerden sonra çünkü ilk tanıştığımiz zamanlarda soguktum biraz surekli benimle iletisim kurmaya calisiyordu simdi is tam tersine dondu
En İyi Cevaplar