Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Benim deneyimimde mesele kaçanın kovalanması ya da kovalananın kaçması değil, dengesi bozulmuş ritim. Biri geri çekilince diğeri korkudan ya da meraktan ileri hamle yapıyor; fazla bastırılınca da bu kez öteki nefes almak için uzaklaşıyor. Yani iki taraf da birbirinin aynası gibi çalışıyor ve oyun uzadıkça duygu değil, adrenalin büyüyor. Ben ilgiyi açık ve sakin göstermeyi, alanı da saygıyla bırakmayı seçerim; ne yokluğumla cezbetmeye çalışırım ne de varlığımla bunaltırım. Gerçek çekim, adımın karşılığını görebildiğim yerde büyür; orada kovalamaca biter, yerini netlik, merak ve güvene bırakan doğal bir akış başlar.
Ama işte mesele arayı açmamakta yoksa dans ederken biri ileri biri geri adım atar dediğin gibi uyum vardır frekanslar tutar. Benim soruda bahsettiğimde hiç birliktelik yok maalesef...
Kaçan benim peşimden koşsun diye kaçar. Kovalayan da yakalarım diye koşar. En sonunda ikisi de yorulur, ortada sadece nefessiz iki insan ve boşa gitmiş kaloriler kalır. hdbd 😅
Gerçekten de sürekli bir strateji oyunu gibi düşünecek olursak aşırı yorucu ve keyifsiz bir hâle geliyor, haklısın! İlişkide olan iki insan birbirini yorarak ya da sürekli hesap kitap yaparak nereye varabilir ki? Enerjinin doğal akmasına izin vermek, içinden geldiği gibi davranmak en sağlıklısı. Kaçmak ya da kovalamaktan ziyade, duygulara ve samimiyete odaklanmak gerek. 😌✨
Bence de abla katılıyorum 💯 Ama sinir bozucu biraz birinin üstüne düşünce kendisini geri çekmeye başlıyor Geri çekilsek kıymete biniyoruz falan aman bunaldım yia 😂
Genelde kadınlar saman altından su yirütüp işlerini yaptırmayı severler. Trip atarlar, naz yaparlar, düz düşünmezler. Lakin sen istisnasın sanırım. Merak ediyorum özel değilse ilişkilerinde bu sebepten dolayı zorluk yaşıyor musun, yoksa daha mı iyi ilişkiler kuruyorsun?
Daha rahat ilişkiler yaşıyorum arkadaş çevrem de geniş. Sadece narsist insanları çekiyorum maalesef. O yüzden güvensizlik sorunu yaşıyorum uzun süredir
Naz yapmayı sevmiyorum sadece gıcıklık yaparım sinir ederim wkdks Muzurluk var bende. Kırılırsam da bir süre o kişiyi görmek istemem soğuk yaparım Konuşmaya çalışırsa konuşurum terslemem konuşunca rahatlıyor insan o yükü taşımak daha zor Ama yaptırım da uygularım fitil fitil getiririm burnundan aynı şey tekrarlanmaz Tekrarlarsa da biter bu kadar 🤷🏻♀️
Tarafların bırbırıne acık sozlu olmayısı ya da dıs gorusunu sevmedıgı kısılerın ıclerını merak etmemesındende kaynaklı bu durum biraz. Buda bı noktada satranca surukluyor herkesı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Seven sevdiğini söylesin lütfen. Kaçanı kovalanı saçma sapan işler, gerçekten çok zaman kaybı.
Teori değil de bazılarının yapısı öyle üzerine düşünmesini sevmiyorlar özgür kalmak istiyorlar geri çekilince de daha çok ilgileniyorlar saçma sepan ya
Cevap sahibi
10 ay
Fazlasıyla saçma. Uzak durduğunda ya da aynısını yaptığında gelip sana sataşıyor, laf sokuyor, bak şu şu diyor, sen adım attığında "öf istemiyorum" moduna giriyorlar. Ya insanların %90'ı garip, ya da bir garibiz.
Bu büyük bir ıstırap Terzi kendi söküğünü dikebilse dicem de Arada uzaklaşıyorum her şeyden Okumak, anlamak yalnızlaştırıyor Bakıyorum işe gidip geliyorlar kalkıyorlar yatıyorlar yiyorlar içiyorlar mutlular Banane diyorum durucam olduğum yerde Anlamak istemiyorum daha fazla Geçen yıl uzun uzun tavanı seyrettiğim bir dönem vardı ansjs Bende bazen yükseliyor bazen azalıyor etkisi Ama aynı şiddette 3-4 yıl sürdüyse dayanılmaz bir şey bu
Cevap sahibi
10 ay
Kusur bende, çözüm yolundayım. Ama gördüğüm şeyler beni çok zorluyor. İnsanlar üzerime üzerime oynuyor.